RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Humberto Afl. 3

Humberto

Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt. 

Editie NL Afl. 262

Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. 

Lodewijks Groene Geluk Afl. 3

Lodewijks Groene Geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra, de 'groenste tuinman' van Nederland, aan de slag met de tuin van een nieuw te realiseren kinderdagverblijf in Bergen Op Zoom. 

Onderweg Naar De Regio Afl. 4

Onderweg Naar De Regio

Informatief programma waarin Adinda Kennedy en Erik Burgers elke aflevering naar een ander deel van Nederland afreizen. 

Plezier En Passie Afl. 6

Plezier En Passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. 

Life Is Beautiful Afl. 4

Life Is Beautiful

Informatief lifestyleprogramma voor de moderne man of vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

The Dutch Way Afl. 2

The Dutch Way

Lifestyleprogramma waarin Stephanie Tency je meeneemt naar de leukste uithoeken binnen en buiten Nederland. Met aandacht voor de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van luxury, verre reizen, beauty en health. 

Vintage Department Store Afl. 7

Vintage Department Store

Programma waarin vier groepen van twee fashionstudenten ieder een eigen instore-vintageshop gaan runnen. De studenten worden beoordeeld op hun styling, adviezen naar hun modellen, zakelijk inzicht en marketingskills.