Gênante Tanden Afl. 4

Gênante Tanden

Het leven van de 36-jarige Britt ligt flink in puin. Door haar drugsverleden is haar gebit behoorlijk aangetast. Ze is inmiddels al ruimt twee jaar clean. Het enige wat ze nu graag wil, is een opgeknapt gebit. Ze hoopt zo defin ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Blacklist Wujing

The Blacklist

Red wordt door de Chinese spion Wujing ingehuurd om gecodeerde computerbestanden te ontcijferen. Met de informatie in die bestanden verwacht Wujing CIA-agenten te kunnen identificeren. Red vraagt Liz om samen met hem undercover ... 

Gieren Met Goor Afl. 6

Gieren Met Goor

Gordon toont bloopers en komische tv-fragmenten uit de carrières van Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Geestige situaties, grappige anekdotes en legendarische momenten komen voorbij. 

Professor Nicolai & Dr. Beckand Afl. 1

Professor Nicolai & Dr. Beckand

Spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai & Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. 

All You Need Is Love Afl. 5

All You Need Is Love

Liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 32

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Hotter Than My Daughter Afl. 5

Hotter Than My Daughter

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze ... 

Golden Girls De zus van Els

Golden Girls

Barbara en Milly doen auditie voor een rol in een toneelstuk. Jannie, de zus van Els en dochter van Toos, komt op bezoek en wil dat Toos bij haar komt wonen. 

Golden Girls In hart en nieren

Golden Girls

Eugenie, één van de zussen van Barbara, wil komen logeren. Barbara verdenkt haar zus ervan dat zij een geheime agenda heeft voor deze logeerpartij. 

Wil Wil Wel Afl. 3

Wil Wil Wel

Compilatieaflevering. 

Love Is In The Air Afl. 5

Love Is In The Air

Robert ten Brink reist de hele wereld over om mensen te herenigen. Hij realiseert bijzondere ontmoetingen tussen familieleden. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Grillmasters: Wie Is De Beste BBQ'er Van Nederland? Afl. 2

Grillmasters: Wie Is De Beste BB ...

Er zijn nog negen koppels in de race voor de titel. Vandaag staat ribeye op het menu. De twee koppels met de laagste score worden naar de burn-out gestuurd, waar ze alles uit de kast moeten halen om op een minibarbecue de varke ... 

Trips & Travel Afl. 4

Trips & Travel

Vlogger Mike van Doorn filmt voor ons op het Indonesische eiland Bali. 

Life Is Beautiful Afl. 5

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor: beauty, figuur, trends, voeding, interieur, fashion, wonen, vakanties, vervoer, gezondheid en energie. 

Droom Van Een Tweede Huis Afl. 2

Droom Van Een Tweede Huis

Informatief vakantiewoonprogramma waarin presentatrice Corine Boon op verschillende DroomParken sportieve uitjes met vakantiegangers maakt. Verder gaan geïnteresseerde kopers op zoek naar hun ideale vakantiewoning. 

Plezier En Passie Afl. 2

Plezier En Passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken van het land worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Enthousiaste Nederlanders worden gevolgd die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen. 

Altijd Jong Afl. 3

Altijd Jong

Beauty- en lifestyleprogramma waarin je te weten komt hoe je mooier, gezonder en gelukkiger kunt worden én blijven.