Draadstaal Draadstaal

Draadstaal

Satirisch sketchprogramma met nieuwe personages en natuurlijk ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman. 

First Dates Aflevering 15

First Dates

Gaan scifi-fans Warren en John een mooie toekomst tegemoet? Oud-realityster Aisleyne zoekt een man met 'het hart van de Dalai Lama, het karakter van Russell Brand en het lichaam van Rocky'. 

Het Klokhuis Het Kantoor 234

Het Klokhuis

Leonoor kan niet tegen dierenoperaties en Ben maakt zich druk over de brandveiligheid. In Vragen van Kinderen zoekt Habtamu uit hoe marshmallows worden gemaakt. Janouk zoekt in Waarom? Daarom! uit waarom operatiekleding groen o ... 

SpangaS Het feestmaal

SpangaS

Jip spreekt Lef na een lange tijd weer. Jackie wil een robot die kan helpen in de verpleging. Dylan en Hester koken uitgebreid en zorgen voor een gezellige avond thuis. Het Spangalis staakt. 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Mobiele telefoons krijgen heel wat te verduren. Maar wat kan een mobieltje eigenlijk allemaal aan? Overleeft het een ritje in de wasmachine? En wat moet je doen als je gel op is? Wat is het beste alternatief in huis om te zorge ...