First Dates Aflevering 16

First Dates

Diamantsorteerder Sachen en advocaat financieel recht Priya komen erachter dat ze elkaar al eens hebben ontmoet. Visagiste en model Danni ontmoet barmanager Aiden, de langste man ooit in het First Dates-restaurant. 

Het Klokhuis Pianist

Het Klokhuis

Sosha is in het Concertgebouw van Amsterdam, een van de beroemdste concertgebouwen van de wereld. Daar krijgt ze een privéconcert van pianiste Iris Hond. Iris is wereldberoemd! Om zo goed te worden moet je heel veel oefenen é ... 

SpangaS De staking

SpangaS

Jips plan om aan geld te komen mislukt. Nurian wil iets romantisch doen voor Maud. Ramin is hard aan het leren voor de toetsweek. Lukt het Caro om een moeilijke beslissing te nemen? 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

We testen of er verschil is tussen dure en goedkope gel: welke houdt je haar het best overeind? Van meisjes wordt altijd gezegd dat ze lenig zijn. Ze zitten vaak op turnen of ballet. Wie zijn er nou eigenlijk leniger: de jongen ...