A Touch Of Frost Another life

A Touch Of Frost

Inspecteur Frost mag na zijn schorsing weer aan het werk. In het kanaal wordt een dode man aangetroffen met een grote som geld op zak. Het slachtoffer leidde een dubbelleven, wat het oplossen van de moord niet makkelijker maakt ... 

McLeod's Daughters Three little words

McLeod's Daughters

Harry is bang Alex te verliezen en bevriest het geld in zijn fonds. Ook biedt hij hem een nieuwe baan aan op Killarney. Harry praat over Alex met Terry en Claire. Na een incident met Megs paard wordt dierenarts Dave gebeld. Tes ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7973

The Bold And The Beautiful

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar. 

Dr. Phil I?m in love with someone from my social media whom I've never met

Dr. Phil

De 21-jarige Bailey werd acht maanden geleden verliefd op een volslagen vreemde, nadat ze een tweet van haar had geliket. Voor Bailey is het sindsdien ware liefde, maar daar denkt de persoon die ze bestookt met berichten, ander ... 

Kopen, Klussen, Cashen Hidden potential

Kopen, Klussen, Cashen

Een pittige klus dient zich aan als Tarek en Christina een huis kopen in Garden Grove. Het huis staat aan een drukke weg en is zwaar verwaarloosd. 

5MinutenShow Afl. 23

5MinutenShow

Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 45

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Doodle Racecar

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening tot stand komt van het begin tot het einde. 

Brandweerman Sam Drijvende skelter

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Rescue Bots Afl. 15

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Brandweerman Sam Dinosaurusjacht

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.