Bright TV Shorts Waarom nog 400 euro uitgeven aan een TomTom

Bright TV Shorts

Informatief programma waarin dagelijks de nieuwste tech voor jou wordt getest. Gadgets waar je wat aan hebt. We checken of producten doen wat er beloofd wordt. 

MotorNL TV Afl. 1

MotorNL TV

Informatief programma voor motorliefhebbers, boordevol inspiratie, motortests en de nieuwste producten. 

RTL Transportwereld Afl. 2

RTL Transportwereld

Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. 

RTL GP: WTCR Nederland

RTL GP: WTCR

Verslag van de WTCR, een serie toerwagenraces verspreid over drie continenten. Het kampioenschap staat bekend om zijn spannende races. Veteraan Tom Coronel is er weer bij. Dit jaar rijdt hij in zijn gloednieuwe Cupra. 

RTL GP: Supercar Challenge Zolder

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de tweede ronde van de Supercar Challenge op het circuit Zolder in België. 

Business Class Afl. 42

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

The Owl Afl. 42

The Owl

Animatieserie over een roze uil die graag met rust gelaten wil worden. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde situaties, die niet altijd even goed voor hem aflopen... 

Beyblade Burst Afl. 30

Beyblade Burst

Animatieserie over de basisschoolleerling Valt Aoi. Zijn beste vriend is Shu Kurenai, een natuurtalent als het gaat om Beyblade. Door het succes van Shu droomt Valt ervan de beste Blader van de wereld te worden. 

Ben 10 Afl. 16

Ben 10

Animatieserie over de 10-jarige Ben, zijn nichtje Gwen en hun grootvader Max. Ben heeft in een buitenaardse capsule een soort horloge, de Omnitrix, gevonden. Hiermee kan hij in tien verschillende aliens veranderen. 

Ben 10 Afl. 15

Ben 10

Animatieserie over de 10-jarige Ben, zijn nichtje Gwen en hun grootvader Max. Ben heeft in een buitenaardse capsule een soort horloge, de Omnitrix, gevonden. Hiermee kan hij in tien verschillende aliens veranderen.