Prime Suspect Inner circles

Prime Suspect

In een chique buitenwijk wordt de manager van een countryclub vermoord. De buurtbewoners en de lokale politie staan lijnrecht tegenover rechercheur Jane Tennison bij het oplossen van deze zaak. Ze ontdekt fraude, corruptie en e ... 

Agatha Christie's Poirot Jewel robbery at the Grand Metropolitan

Agatha Christie's Poirot

Poirot moet rust nemen van de dokter en gaat op vakantie naar de Engelse kust. Hij verblijft in het Grand Metropolitan-hotel in Brighton, net als theaterproducent Opalsen en zijn vrouw, die actrice is. De kostbare halsketting d ... 

Agatha Christie's Poirot Dead man's mirror

Agatha Christie's Poirot

Op een veiling heeft Poirot zijn zinnen gezet op een antieke spiegel, maar hij wordt overboden. De koper, Gervais Chevenix, nodigt Poirot uit op zijn landhuis. Hij denkt dat een zakenpartner hem geld afhandig maakt en vraagt Po ... 

Married At First Sight Australië Afl. 3

Married At First Sight Australië

Opnieuw twee nieuwe matches: Charlene en Patrick en Ryan en Davina. Een uitgesproken moeder dreigt al meteen een van de koppels uit elkaar te drijven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8380

The Bold And The Beautiful

Steffy komt voor zichzelf op als Liam haar iets vraagt over Finn. Liam is stomverbaasd als Hope zegt dat ze weet waarom hij Steffy zo beschermt. 

The Flying Doctors No man's land

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Mia And Me Spreken met stenen

Mia And Me

Mia houdt zich niet aan haar belofte en gaat op Saphir rijden. In Centopia gaan Mia, Yuko en Mo op zoek naar één van de ringen van de kroon van Ono. Ze worden op de voet gevolgd door Rixel en Gargona. 

Mojicons Afl. 4

Mojicons

Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Zij bevolken het internet, maar begrijpen helemaal niet hoe het systeem werkt! Als een slechterik het apenstaartsymbool steelt, komen de Mojicons in actie. 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 37

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Moka's Fantastische Avonturen! Afl. 13

Moka's Fantastische Avonturen!

Animatieserie over de jonge krokodil Moka. Samen met de moedige neushoorn Cherry gaat hij op ontdekkingsreis in zijn koninkrijk. Moka is heel nieuwsgierig en impulsief, en daarom komen ze regelmatig in de problemen. 

Suske En Wiske Junior De kronkelaar

Suske En Wiske Junior

Als Suske en Wiske appels plukken in de tuin, vinden ze er een die vol zit met gaten, net zoals een planeet in de ruimte. Voor ze het weten zitten Suske en Wiske in een fantastisch ruimteavontuur vol met rare wezens. 

Wissper Afl. 22

Wissper

Animatieserie over het kleine meisje Wissper. Ze kan praten met dieren en heeft een goede band met ze. Door een toverwoord te gebruiken, verplaatst Wissper zich naar dieren in nood en maakt ze spannende avonturen mee. 

Transformers Rescue Bots Academy Afl. 49

Transformers Rescue Bots Academy

Animatieserie over vijf jonge Transformers die les krijgen aan de Rescue Bots Academy. Ze leren hoe ze als team kunnen samenwerken en wat ze moeten doen in noodsituaties. Ze willen levens redden en echte helden worden! 

Ella De Olifant Afl. 41

Ella De Olifant

Animatieserie over het kleine olifantje Ella. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 53

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Jokie Trein

Jokie

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon een vreemd geluid. Het is de stoomfluit van een trein. Vandaag mogen Jokie en Jet de machinist helpen tijdens een ritje met de trein. 

The Adventures Of Chuck And Friends Chucks grote kans

The Adventures Of Chuck And Friends

Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. 

Robocar Poli De gierige meneer Wieler

Robocar Poli

Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. 

Super Wings Op de fiets

Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings! 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 39

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Fien & Teun Afl. 17

Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij. Samen met hun dieren beleven Fien en Teun elke dag een avontuur. Ze zingen vrolijke liedjes en vinden antwoorden op hun vragen. 

Ollie Pimpampoentje

Ollie

In het drukke huisje van Ollie en Mabel zoekt een lieveheersbeestje een plekje voor zichzelf. 

Mr. Bean Afl. 39

Mr. Bean

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen. 

Molang Afl. 27

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen. 

Piet Piraat Kleren verwisseld

Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. 

Wissper Afl. 21

Wissper

Animatieserie over het kleine meisje Wissper. Ze kan praten met dieren en heeft een goede band met ze. Door een toverwoord te gebruiken, verplaatst Wissper zich naar dieren in nood en maakt ze spannende avonturen mee. 

Hatchimals Afl. 1

Hatchimals

Animatieserie over de magische Hatchimals. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen. 

Little People Roddel en rumoer

Little People

Animatieserie. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.