Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Zappbios SpangaS in actie

Zappbios

Het Spangalis College moet verdwijnen. Dat laten Raaf, Abel en hun vrienden natuurlijk niet gebeuren. Ze komen in opstand. Speelfilm. De vriendschap van Raaf en Abel komt onder druk te staan... 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Zapplive AFL. 61 - DEEL 4

Zapplive

De robots die door professor Koen en de kinderen zijn geprogrammeerd, gaan we in actie zien! Jim gaat optreden en we gaan rond de tafel spelen! 

Zapplive AFL. 61 - DEEL 3

Zapplive

We gaan een spliksplinternieuw spel spelen, namelijk de koppencarousel! Ook is er weer ergens in het land een envelop verstopt. Waar zal de envelop deze keer zijn? 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Hoe zorg je ervoor dat je een ouderwets potje bowlen altijd wint? Wie zijn er beter in evacueren, de jongens of de meiden? En kun je een auto laten stoppen door in een berg vuilniszakken te rijden? 

Zapplive AFL. 61 - DEEL 2

Zapplive

Professor Koen Hindriks heeft een robot meegenomen en laat zien hoe je die programmeert. We gaan een spel spelen met De Adriaans en de cast van #Forever gaat ons alles vertellen over deze toffe nieuwe serie! 

Zappsport The battle curling

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Zapplive AFL. 61 - DEEL 1

Zapplive

De cast van de nieuwe Zapp-serie #Forever is te gast! De Adriaans gaan de sneeuw in en komen daar alles over vertellen. De winnaar van The Voice of Holland, Jim van der Zee, komt langs om z'n winnende single te zingen. We gaan ...