The Flying Doctors A rhyme for reason

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Prime Suspect: Tennison Afl. 4

Prime Suspect: Tennison

De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt e ... 

Prime Suspect: Tennison Afl. 3

Prime Suspect: Tennison

Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn ... 

Married At First Sight Australië Afl. 27

Married At First Sight Australië

Tijdens hun laatste date moeten de stellen hun laatste problemen oplossen, zodat ze een goede afweging kunnen maken of ze na het experiment met elkaar verder willen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8404

The Bold And The Beautiful

Quinn slikt haar trots in en vraagt Eric nog één keer om vergeving. Hope neemt het op voor Thomas als een gefrustreerde Liam aan zijn motieven twijfelt. 

The Flying Doctors Small mercies

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Polly Pocket Afl. 10

Polly Pocket

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen. 

Polly Pocket Afl. 11

Polly Pocket

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen. 

Polly Pocket Afl. 9

Polly Pocket

Animatieserie over het avontuurlijke meisje Polly. Met een magisch apparaat kan ze zichzelf en haar vriendinnen laten krimpen. Als minimensjes beleven ze allerlei spannende avonturen. 

5MinutenShow Afl. 4

5MinutenShow

Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. 

Mia And Me Hoop in stukjes

Mia And Me

Violetta bouwt de druk op Vincent op om erachter te komen waar Mia mee bezig is. Als Mia terug in het boek is, probeert ze met Mo en Yuko afleiding te zoeken voor Onchao. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Spelen maar

LEGO Friends: Girls On A Mission

Stephanie blesseert zichzelf tijdens een turntraining. Olivia leent haar een computerspel om haar af te leiden van haar gebroken voet. Stephanie raakt zo geobsedeerd door het spel, dat ze een plek krijgt in een echt game-toernooi. 

Blinky Bill Regenbogen en prinsessen

Blinky Bill

Terwijl Blinky en Jacko op regenboogjacht zijn in de hoop ervan te proeven, stuiten ze plots op een huilende kikkerprinses. De jongedame is helemaal van streek, want haar prins is niet komen opdagen! Zal ze voor altijd alleen b ... 

Bitz & Bob Afl. 34

Bitz & Bob

Animatieserie over de inventieve Bitz en haar broertje Bob. Ze houden ervan om dingen te maken en op avontuur te gaan. Soms gaat er iets mis, en dan gebruikt Bitz haar creativiteit om een oplossing te bedenken. 

Suske En Wiske Junior Zwijgen is goud

Suske En Wiske Junior

Suske en Wiske spelen een spel waarbij je niet mag praten. Het voert hen tot in vroegere tijden waar een wijze man probeert het record te breken van de langste stilte ooit. 

Strawberry Shortcake Nagelnijd

Strawberry Shortcake

Welkom in Berry Bitty City, een miniatuurstadje in een tuin vol aardbeienplanten. Hier wonen Strawberry Shortcake en haar vriendinnetjes. Samen beleven ze avonturen en leren ze nuttige dingen. 

Enchantimals Afl. 26

Enchantimals

Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk! 

Transformers Rescue Bots Academy Afl. 21

Transformers Rescue Bots Academy

Animatieserie over vijf jonge Transformers die les krijgen aan de Rescue Bots Academy. Ze leren hoe ze als team kunnen samenwerken en wat ze moeten doen in noodsituaties. Ze willen levens redden en echte helden worden! 

Sinterklaas En De LiedjesPietjes Afl. 3

Sinterklaas En De LiedjesPietjes

Zingpiet en Swingpiet pakken cadeautjes in en vragen zich af waarom Sinterklaas cadeautjes geeft op zijn eigen verjaardag. Ze fantaseren erop los en vinden dat de lieve Sint ook een cadeautje heeft verdiend. 

Ella De Olifant Afl. 13

Ella De Olifant

Animatieserie over het kleine olifantje Ella. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. 

Tumble Leaf Afl. 12

Tumble Leaf

Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te onderzoeken, leert hij hoe de dingen werken. Mos ontdekt de wereld, beleeft avonturen en ontmoet daarbij nieuwe vriendjes. 

Cry Babies Afl. 12

Cry Babies

Animatieserie over de Cry Babies. Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan! 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 80

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Jokie Goochelen

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een goochelaar staan. Samen gaan ze naar zijn goocheltrucs kijken. En ze mogen zelfs de goochelaar helpen! Maar dan verdwijnt Jet... 

Sprookjesboom: Zing En Dans Mee Als het mogelijk is

Sprookjesboom: Zing En Dans Mee

Animatieserie. Swing en zing mee met de allerleukste Sprookjesboomliedjes! 

Remy & Boo Afl. 44

Remy & Boo

Het 6-jarige meisje Remy heeft een unieke beste vriend: de robot Boo. Boo is groot, zacht en roze en lost graag problemen op. Remy en Boo gaan met hun rijke fantasie graag de uitdaging aan en beleven allerlei avonturen! 

The Adventures Of Chuck And Friends Hoogvliegers

The Adventures Of Chuck And Friends

Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. 

Chuggington Medaille Race Klaar om te rollen

Chuggington Medaille Race

Animatieserie. Met de hulp van experts leren de treinen Koko, Wilson en Brewster hoe ze kunnen rijden op het spoor. De leerlingen krijgen allerlei opdrachten, zoals het vervoeren van goederen en het uitzetten van routes. 

Robocar Poli Het reddingsteam van Bezemstad

Robocar Poli

Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. 

Super Wings Een reisje naar het verleden (deel 2)

Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen. 

Thomas De Stoomlocomotief Oude betrouwbare Edward

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten. 

De Opmerkelijke Meneer King Meneer Kings picknick

De Opmerkelijke Meneer King

Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Hij denkt veel na, maar maakt niet altijd de juiste keuze. In het Kaleidoscoopbos beleeft Meneer King avonturen en leert hij iedere dag weer iets nieuws. 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 63

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

StoryZoo Afl. 7

StoryZoo

Animatieserie. Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer beleven telkens weer een nieuw avontuur. Pepper spreekt alleen maar Engels, waardoor de kinderen thuis op een speelse manier Engelse woordjes leren. 

Fien & Teun Vrolijke bloemen

Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Voor hun dieren zorgen ze erg goed en ze spelen graag in hun boomhut. 

Mr. Bean Seizoen 1

Mr. Bean

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen. 

Ollie Spiegeltje, spiegeltje

Ollie

Mabel verkleedt zich graag met kostuums uit de Afvalschat. Tot Ollie haar beetneemt! 

Sophie De Giraf Afl. 14

Sophie De Giraf

Animatieserie waarin het schattige girafje Sophie de allerkleinsten meeneemt in haar kleurrijke wereld. Met spelletjes en liedjes leren ze over kleuren, vormen, dieren, getallen, seizoenen en nog veel meer. 

Juf Roos Verjaardag

Juf Roos

Kinderprogramma. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, zoals 'Twee emmertjes water halen' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'. 

Louie & Yoko Afl. 19

Louie & Yoko

Animatieserie over de superhandige Louie, die samen met Yoko en een magische gereedschapskist allerlei nuttige dingen bouwt. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: ze kunnen álles maken! 

Molang Afl. 51

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen. 

Beertje Pol Afl. 19

Beertje Pol

Animatieserie over het beertje Pol, dat met zijn vrienden de wereld rondreist. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties. 

Dr. Panda Afl. 11

Dr. Panda

Animatieserie waarin Dr. Panda iedere dag een nieuw beroep uitoefent. Iedere taak zorgt voor nieuwe uitdagingen. Gelukkig is Dr. Panda creatief en werkt hij goed samen met zijn vrienden, daarom komt alles weer goed! 

Mush-Mush & The Mushables Bij zijn

Mush-Mush & The Mushables

Animatieserie over het paddenstoeltje Mush-Mush. Samen met zijn vriendjes Lilit en Chep beleeft hij veel plezier... én avonturen in het bos! 

Wissper Joey Koekoek

Wissper

Animatieserie over het kleine meisje Wissper. Ze kan praten met dieren en heeft een goede band met ze. Door een toverwoord te gebruiken, verplaatst Wissper zich naar dieren in nood en maakt ze spannende avonturen mee. 

Little People Een koekje van haar eigen deeg

Little People

Animatieserie. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld. 

Koala Broertjes Afl. 9

Koala Broertjes

Kinderserie over de koalabroertjes Frank en Buster, die niets liever doen dan anderen helpen. Vanuit het ruige achterland in Australië vliegen ze dagelijks met hun kleine vliegtuigje naar iedereen die hulp nodig heeft.