The Bold And The Beautiful Afl. 8280

The Bold And The Beautiful

Sally is stomverbaasd als ze hoort dat Ridge al haar ontwerpen in veiligheid heeft gebracht, zodat hij ze kan gebruiken voor toekomstige collecties. Flo en Wyatt delen een teder moment voordat ze het ultieme offer brengen. 

Dr. Phil Escaping the secret life of polygamy

Dr. Phil

Warren Jeffs, geestelijk leider van de kerkelijke sekte Fundamentalist Church of Latter-Day Saints, werd ruim tien jaar geleden veroordeeld tot levenslang wegens seksueel misbruik. Tijdens zijn verblijf achter de tralies heeft ... 

My Little Pony Afl. 26

My Little Pony

Animatieserie. De zes pony's Twilight, Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy beleven grappige, spannende en betoverende avonturen in het magische land Equestria. 

Monchhichi Afl. 37

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

Musti Afl. 10

Musti

Animatieserie over het katje Musti. Hij beleeft samen met zijn ouders en vriendjes zoals meneer Konijn, Egeltje, meneer Hond en mevrouw Kip allerlei avonturen in zijn huis, op de boerderij en in de natuur. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 10

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Oggy En De Kakkerlakken A greedy friend

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Piet Piraat De tijdbom

Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven.