Prime Suspect The scent of darkness

Prime Suspect

Er is een seriemoordenaar actief en zijn werkwijze komt overeen met die van George Marlow, die enkele jaren eerder door Jane Tennison achter de tralies belandde. Ze was destijds volledig overtuigd van zijn schuld. Marlow zit no ... 

Silent Witness The world cruise (part 1)

Silent Witness

Twee broers op leeftijd worden dood aangetroffen in hun huis. Ze lijken het slachtoffer te zijn geworden van een roofoverval. Sam vermoedt dat de mannen in de Tweede Wereldoorlog in een concentratiekamp zaten. Een vriend van de ... 

Married At First Sight Australië Afl. 7

Married At First Sight Australië

Het laatste koppel gaat trouwen: Blair en Sean T. Ze hopen nu een partner te treffen die niet vreemdgaat. Ondertussen gaan de resterende stellen op huwelijksreis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8384

The Bold And The Beautiful

Liam doet een bekentenis over Thomas aan Hope. Zoe is opgetogen als Carter haar op een romantische avond trakteert. 

The Flying Doctors The instrument

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Mia And Me Terug naar Panthea's kasteel

Mia And Me

Mia wil graag obstakels om met haar paard overheen te springen. Mario en Renzo gaan dat regelen. In de elfenwereld moeten Mia, Mo en Yuko de vierde ring vinden. En ze denken dat die verstopt ligt in Panthea's kasteel. 

Mojicons Afl. 8

Mojicons

Animatieserie over de wondere wereld van de Mojicons. Zij bevolken het internet, maar begrijpen helemaal niet hoe het systeem werkt! Als een slechterik het apenstaartsymbool steelt, komen de Mojicons in actie. 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 45

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Moka's Fantastische Avonturen! Afl. 17

Moka's Fantastische Avonturen!

Animatieserie over de jonge krokodil Moka. Samen met de moedige neushoorn Cherry gaat hij op ontdekkingsreis in zijn koninkrijk. Moka is heel nieuwsgierig en impulsief, en daarom komen ze regelmatig in de problemen. 

Wissper Afl. 30

Wissper

Animatieserie over het kleine meisje Wissper. Ze kan praten met dieren en heeft een goede band met ze. Door een toverwoord te gebruiken, verplaatst Wissper zich naar dieren in nood en maakt ze spannende avonturen mee. 

Brandweerman Sam Afl. 2

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Monchhichi Afl. 28

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

Ella De Olifant Afl. 45

Ella De Olifant

Animatieserie over het kleine olifantje Ella. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 59

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Jokie Piramide

Jokie

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een piramide. Samen met twee vriendjes spelen ze verstoppertje rond en ín de piramide. 

The Adventures Of Chuck And Friends Ha...ha...ha.. Chuck!

The Adventures Of Chuck And Friends

Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. 

Telekids - 20 Jaar RTL Old puffer Pete's tour

Telekids - 20 Jaar RTL

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Robocar Poli Leki, Levi of Leti?

Robocar Poli

Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. 

Super Wings Jamaicaanse golven

Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings! 

De Opmerkelijke Meneer King Meneer Kings maan avontuur

De Opmerkelijke Meneer King

Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Hij denkt veel na, maar maakt niet altijd de juiste keuze. In het Kaleidoscoopbos beleeft Meneer King avonturen en leert hij iedere dag weer iets nieuws. 

Oggy En De Kakkerlakken Afl. 43

Oggy En De Kakkerlakken

Animatieserie. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar. 

Fien & Teun Afl. 21

Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij. Samen met hun dieren beleven Fien en Teun elke dag een avontuur. Ze zingen vrolijke liedjes en vinden antwoorden op hun vragen. 

Mr. Bean Afl. 45

Mr. Bean

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen. 

Louie & Yoko Afl. 38

Louie & Yoko

Animatieserie over de superhandige Louie, die samen met Yoko en een magische gereedschapskist allerlei nuttige dingen bouwt. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: ze kunnen álles maken! 

Molang Afl. 31

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen. 

Dr. Panda Afl. 30

Dr. Panda

Animatieserie waarin Dr. Panda iedere dag een nieuw beroep uitoefent. Iedere taak zorgt voor nieuwe uitdagingen. Gelukkig is Dr. Panda creatief en werkt hij goed samen met zijn vrienden, daarom komt alles weer goed! 

Brandweerman Sam Afl. 1

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Piet Piraat Chocolademelk

Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. 

Jul & Julia en de ontvoering van mevrouw Suikerspin

Jul & Julia

Hij heeft er lang mee gewacht, maar eindelijk durft meneer Kaasgaaf mevrouw Suikerspin mee uit eten te vragen. Maar als meneer Kaasgaaf bij het Suikerspinhuisje aankomt, is mevrouw Suikerspin nergens te bekennen. Ze is verdwene ... 

Wissper Afl. 29

Wissper

Animatieserie over het kleine meisje Wissper. Ze kan praten met dieren en heeft een goede band met ze. Door een toverwoord te gebruiken, verplaatst Wissper zich naar dieren in nood en maakt ze spannende avonturen mee. 

Hatchimals Afl. 5

Hatchimals

Animatieserie over de magische Hatchimals. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen. 

Little People De zaak van de verdwenen kokosnoten

Little People

Animatieserie. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.