Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.
Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6578

Afl. 6578

Nina probeert zich minder door haar werk te laten leiden. Ludo belooft Daan dat ze samen zijn geheim zullen oplossen. Weet Ludo Robin te overtuigen van zijn voorstel? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6577

Afl. 6577

Lynn valt onredelijk uit tegen Janine. Marwan wil zich op zijn carrière storten. Welke gevolgen heeft dit voor de buurtsuper? Saskia krijgt een sterk onderbuikgevoel. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6576

Afl. 6576

Merel en Lynn gaan op onderzoek uit in Betsy's flat. Henk doet alles om het Laura zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar daar is Laura niet per se blij mee. Lukt het Robin om uit haar benarde positie te ontsnappen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6575

Afl. 6575

Lynn zoekt contact met haar huisbaas. Merel is verward door de droom die ze heeft gehad en probeert Marwan te ontlopen. Rik en Shanti zijn relatief opgelucht. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6574

Afl. 6574

Wat is er toch aan de hand met Betsy? Nina zoekt een oplossing om Nola van haar faalangst af te helpen. Daan probeert Robin van haar zoektocht te weerhouden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6573

Afl. 6573

Hebben Shanti en Rik hulp nodig om alles voor de baby zo goed mogelijk te regelen? Betsy krijgt het voorwoord van haar boek te lezen. Steef probeert zijn schuldgevoel af te kopen door iedereen in de watten te leggen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6572

Afl. 6572

Daan probeert Ludo te overtuigen dat hij alles onder controle heeft. Nina raakt gestrest als haar nieuwe ontwerpen niet enthousiast worden ontvangen. Steef moet wennen aan zijn nieuwe situatie. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6571

Afl. 6571

Janine verrast Betsy door haar boek opnieuw te willen uitgeven. Merel is verward over een droom die ze heeft gehad. Bing krijgt een aantrekkelijk aanbod van Mare om op zakenreis te gaan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6570

Afl. 6570

Saskia kan steeds slechter slapen door haar trauma. Shanti zet haar aan het denken om EMDR te gaan doen. Merel helpt Lynn een date te regelen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6569

Afl. 6569

Henk komt op een idee om Laura rustig te laten revalideren. Daan probeert alle ballen in de lucht te houden en bluft dat het onder controle is. Rik komt tot het besef dat er iets moet gebeuren. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6568

Afl. 6568

Steef krijgt een stortvloed aan reacties over zich heen. Nina strikt Merel om bijles aan Nola te geven. Laura schrikt als ze naar het revalidatiecentrum moet. Daan wil niet dat Robin zich vastbijt in het onderzoek naar Richard. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6567

Afl. 6567

Steef heeft een belangrijk toernooi. Marwan baalt als Merel met Lynn naar een event gaat. Nina is teleurgesteld in het schooladvies van Nola en besluit haar te helpen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6566

Afl. 6566

Janine ontmoet Betsy en wil haar graag interviewen. Shanti wil de spanning tussen haar en Rik doorbreken. Julian en Demi maken zich zorgen om Saskia. Durft zij te vertellen wat er aan de hand is? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6565

Afl. 6565

Robin nodigt zichzelf uit op de verjaardag van Ludo, wat tot een ongemakkelijke situatie leidt. Laura moet geopereerd worden. Marwan voelt zich niet gehoord door Merel. Saskia raakt verontrust als ze Roman telkens op ziet duiken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6564

Afl. 6564

Daan probeert Robin te overtuigen dat hij niets met Richards ontsnapping te maken heeft. Rik wordt jaloers als Shanti zijn hulp niet inschakelt. Steef verheugt zich op Abby's terugkomst. Janine haalt Ludo over om zijn verjaarda ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6563

Afl. 6563

Terwijl Janine en Ludo een paar dagen weg zijn, neemt Lynn haar buurvrouw stiekem mee naar het landhuis. Bing onthult Nina zijn geheim. Shanti voert de druk op. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6562

Afl. 6562

Merel heeft problemen en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Robin raakt plotseling dakloos. Janine besluit verhaal te halen bij Bing. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6561

Afl. 6561

Saskia raakt van slag. Shanti is overdonderd door een onverwachte keuze van Rik. Het zit Nina niet lekker als Bing iets voor haar achter lijkt te houden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6560

Afl. 6560

Rik wordt overrompeld als Shanti de scheiding zo snel mogelijk wil afhandelen. Daan wordt door Ludo onder zijn hoede genomen. Saskia schakelt de hulp van Laura in. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6559

Afl. 6559

Saskia laat het er niet bij zitten en gaat op zoek naar de waarheid. Shanti heeft dubbele gevoelens bij de eerste schopjes van de baby. Nina heeft een openhartig gesprek met Daan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6558

Afl. 6558

Bing en Nina worstelen met hun relatie. Lynn roddelt over Nina. Rik logeert bij Daan. Julian heeft een advocaat nodig. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6557

Afl. 6557

Saskia roept de familie bijeen voor een gesprek. Shanti's hoop groeit als ze ziet hoe liefdevol Rik met Tom omgaat. Robin raakt overdonderd als ze meer te weten komt over Daans verleden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6556

Afl. 6556

Julian wordt door de politie verhoord. Merel is verrast als Lynn ook in de flat blijkt te wonen. Ludo heeft een zakelijk voorstel voor Daan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6555

Afl. 6555

Julian raakt geïrriteerd als de politie niets laat weten over Roman. Demi is verbaasd als Steef weer single blijkt en komt op een idee. Nina voelt zich steeds onzekerder. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6554

Afl. 6554

Julian heeft een plan. Marwan vindt het moeilijk dat hij Merel minder gaat zien als ze op de politieacademie wordt aangenomen. Is Rik even enthousiast als Shanti? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6553

Afl. 6553

Saskia en Julian zijn op zoek naar Roman. Zullen ze hem vinden? Robin heeft het gevoel dat Daan iets te verbergen heeft en zal er alles aan doen om de waarheid boven tafel te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6552

Afl. 6552

Bing verzwijgt iets. Lynn wordt ingewerkt, maar vindt het zwaarder dan verwacht. Merel moedigt Marwan aan om zich te verdiepen in personal training. Henk is bezorgd over Laura. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6551

Afl. 6551

Marwan kan zich niets meer van de avond ervoor herinneren. Saskia besluit om samen met Julian op zoek te gaan. Daan raakt geïrriteerd als Robin kritische vragen stelt over Richards ontsnapping. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6550

Afl. 6550

Accepteert Abby de excuses van Steef? Ludo en Janine houden sollicitaties. Marwan bekent Merel jaloers te zijn op haar toekomstdromen. Julian probeert informatie in te winnen over Romans verleden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6549

Afl. 6549

Rik staat met zijn mond vol tanden. Julian is vastberaden Roman op te sporen. Steef begint flink met zijn geld te smijten en vertrekt met zijn team naar Ibiza. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6548

Afl. 6548

Saskia krijgt een baan aangeboden in De Koning. Ludo en Janine moeten zelf de troep van de verbouwing opruimen. Mare biedt aan om samen met Bing naar Utrecht te gaan. Wat vindt Nina daarvan? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6547

Afl. 6547

Mare wijst Bing terecht. Janine neemt de regie over de restyling van het landhuis. Robin komt met Alex langs bij het veilinghuis voor onderzoek. Saskia probeert om weer intiem met Julian te zijn. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6546

Afl. 6546

Nina schrikt als haar nieuwe kledinglijn voor een allergische reactie lijkt te zorgen en heeft de hulp van Mare nodig. Laura heeft het zwaar, maar weigert hulp van Henk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6545

Afl. 6545

Daan en Robin beginnen opnieuw met elkaar te daten. Maar de prille liefde slaat om in irritatie als Robin vragen begint te stellen over Richards ontsnapping. Bing doet zijn uiterste best om zakelijk met Mare te blijven. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6544

Afl. 6544

Hoe reageert Janine als ze het zwartboek te lezen krijgt? Saskia onderneemt actie. Steef weet zichzelf niet populair te maken bij zijn game-team. Shanti schrikt van een ontdekking. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6543

Afl. 6543

Merel zet onbewust Saskia aan om aangifte te doen. Billy neemt Shanti in vertrouwen en zegt dat ze haar niet alleen wil laten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6542

Afl. 6542

Julian vindt dat de politie te weinig doet en spoort Robin aan een onderzoek te starten. Pim komt voor het eerst werken in de buurtsuper. Nina komt op het idee om Bing te verrassen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6541

Afl. 6541

Lukt het Laura om de beroving te blijven verzwijgen? Merel wil graag naar de politieacademie en stuit op weerstand van Marwan. Saskia schrikt van een onverwachte brief. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6540

Afl. 6540

Shanti is in shock. Daan laat Robin weten waarom hij zo afhield. Nina is verwonderd als ze een bijzondere klik met Mare lijkt te hebben. Ludo en Daan hebben een plan om Richard uit de gevangenis te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6539

Afl. 6539

Rik komt achter een groot geheim van Billy. Zal hij haar zover krijgen om het eerlijk met Shanti te delen? Robin blijkt Daan leuker te vinden dan hij in eerste instantie had verwacht. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6538

Afl. 6538

Als Merel erachter komt dat Robin zelfverdedigingscursussen geeft, komt ze op een idee. Bing wordt jaloers op Nina. Henk komt erachter dat Laura haar ring niet meer draagt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6537

Afl. 6537

Steef wint weer een wedstrijd en besluit om het verdiende geld direct uit te geven. Merel en Demi proberen op Saskia in te praten. Nina bemiddelt tussen haar ouders. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6536

Afl. 6536

Hoe zal Janine reageren als ze erachter komt dat Ludo haar plan heeft verijdeld? Billy probeert te voorkomen dat Francesca haar herkent. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6535

Afl. 6535

Slagen de plannen van Billy en Janine? Shanti heeft niet door wat Billy aan het doen is. Abby is bezorgd om Saskia. Zal Saskia zich openstellen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6534

Afl. 6534

Kan Ludo zijn dubbele agenda verborgen houden? Julian ziet dat Steef een feest heeft gegeven en verwijt hem geen verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Kan Saskia de ruzie tussen beiden sussen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6533

Afl. 6533

Shanti krijgt heel wat verwijten naar haar hoofd geslingerd. Marwan wil Merel meenemen naar zijn vrienden op Fuerteventura. Nina en Bing zoeken advies. Zal Billy haar plannen om Richard te bevrijden voortzetten? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6532

Afl. 6532

Durft Saskia zich kwetsbaar op te stellen? Julian laat zich door Laura overhalen om met Saskia in relatietherapie te gaan. Nina denkt Bing te verrassen door een date voor hem te regelen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6531

Afl. 6531

Laat Janine zich door Ludo tegenhouden? Daan schrikt van een onverwachte ontmoeting. Shanti voelt zich gesterkt als Pieter zelfverzekerd de operatie ingaat. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6530

Afl. 6530

Henk schakelt de hulp van Steef en Abby in om Laura te verrassen. Terwijl Pieter zich voorbereid op de operatie, raakt Shanti steeds meer gespannen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6529

Afl. 6529

Steef doet zijn uiterste best om Julian te overtuigen dat hij heel goed op zichzelf kan wonen. Daan heeft een date met Robin en twijfelt of hij haar over Louise moet vertellen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6528

Afl. 6528

Julian wordt steeds onzekerder over zijn huwelijk met Saskia. Bing spoort Nina aan. Janine probeert, zonder Ludo's medeweten, Billy te overtuigen om Richard zonder geweld vrij te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6527

Afl. 6527

Mag Steef van zijn ouders in het huis van Anton en Linda wonen? Ludo initieert een etentje met Nina, Bing en Janine. Lukt het Janine om haar dubbele agenda voor Ludo verborgen te houden? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6526

Afl. 6526

Janine wordt gek van de extra beveiliging om haar heen en vraagt aan Ludo of hij er iets aan kan doen. Nina is gespannen. Daan is aangenaam verrast als Robin met hem flirt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6525

Afl. 6525

Shanti vindt het belachelijk dat Pieter niemand op de hoogte heeft gesteld van zijn operatie. Ludo zoekt toenadering tot Janine, maar de afstand tussen de twee lijkt alleen maar groter te zijn geworden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6524

Afl. 6524

Dolly is vermist en Henk en Laura zetten een zoekactie op touw. Nina is verrast als een klant haar een bijzondere vraag stelt. Saskia is not amused als Julian de appconversatie tussen haar en Roman vindt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6523

Afl. 6523

Wat houdt Janine voor Ludo verborgen? Henk vindt screenshots van een appgesprek tussen Saskia en Roman. Laura vergeet Dolly bij de buurtsuper. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6522

Afl. 6522

Daan laat zich door Marwan aanmoedigen om te gaan flirten. Nina probeert Bing van het openrelatie-experiment af te praten. De familie Verduyn is in paniek wanneer Merel en Demi niets van zich laten horen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6521

Afl. 6521

Ludo schroeft de beveiliging op in huize Sanders. Dit tot groot ongenoegen van Janine. Steef forceert Julian en Saskia met elkaar te praten. Pieter denkt anders over zijn eerdere besluit. Demi gaat een gesprek aan met Merel. Ka ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6520

Afl. 6520

Richard wil wraak nemen op Ludo. Kan Billy hem van dat idee af helpen? Steef probeert zijn familie weer bij elkaar te brengen in een luxe vakantievilla op Texel. Janine krijgt een hogere functie aangeboden in het veilinghuis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6519

Afl. 6519

Pieter raakt ontroerd als Shanti hem als verrassing meeneemt naar een studio om daar hun lied op te nemen. Billy is woedend als ze begrijpt wat Richard heeft gedaan en besluit hem op te zoeken in Italië. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6518

Afl. 6518

Richard krijgt vervelend nieuws. Nina hoort van Janine hoe het echt zit tussen Bing en Mare. Lukt het Steef om de hele familie zover te krijgen om met z'n allen naar Texel te gaan? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6517

Afl. 6517

Henk besluit te bemiddelen tussen Merel en Demi. Als Saskia onverwachts bij Julian thuiskomt, gooit Julian op tafel wat hem al die tijd dwars zit. Is hun relatie nog te redden? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6516

Afl. 6516

Lukt het Richard om de Italiaanse politie zijn onschuld te bewijzen? Nina komt weer terug uit Indonesië en Rik vindt dat Bing haar de waarheid moet vertellen over Mare. Roman krijgt onverwachts bezoek in de praktijk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6515

Afl. 6515

Richard gaat nietsvermoedend naar Italië. Shanti heeft moeite met het idee dat ze Pieter ieder moment kan verliezen. De spanning groeit tussen Mare en Bing. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6414

Afl. 6414

Henk komt in discussie met Laura als hij het opneemt voor zijn dochter. Roman probeert Saskia over te halen om weer in de praktijk te komen werken. Janine gaat achter Ludo's rug om op zoek naar bruikbare informatie. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6513

Afl. 6513

Julian heeft een moeilijke eis voor Saskia. Janine is argwanend en wil weten waar Ludo en Daan mee bezig zijn. Billy heeft moeite om de charmes van Richard te weerstaan. Volgt ze haar hart? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6512

Afl. 6512

Kan Bing de verleiding van Mare weerstaan? Abby vindt dat Steef online zijn excuses moet aanbieden. Demi is woedend op Merel. Kunnen Saskia en Julian bemiddelen tussen de zusjes? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6511

Afl. 6511

Julian is woedend als Steef wordt thuisgebracht door de politie. Rik vindt dat Bing verkeerd bezig is door zich volledig op Mare te storten. Janine deelt haar zorgen over Richard met Ludo. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6510

Afl. 6510

Saskia probeert Julian te overtuigen van haar liefde voor hem. Steef organiseert een race met de gesponsorde brommobiel van Abby. Shanti is bezorgd wanneer Pieter 's avonds laat alleen in de auto stapt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6509

Afl. 6509

Bing wordt nieuwsgierig als Mare steeds meer interesse in hem begint te krijgen. Marwan wil Tom blijven zien, maar Demi vindt dat hij dan wel eerlijk moet zijn wie hij datet. Ludo zet alles op alles om Richard in Meerdijk te ho ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6508

Afl. 6508

Ludo heeft een hoop voor Janine te verbergen. Julian weet niet wat hij hoort als Roman hem vertelt over het congres in Noordwijk. Rik probeert Shanti in te laten zien dat Pieter zijn eigen keuzes kan maken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6507

Afl. 6507

Mare wil weten wat Bing precies van haar wil. Zal Bing eerlijk zijn? Steef krijgt van Julian op zijn kop. Roman wordt ondervraagd door twee rechercheurs.