Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.
Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6506

Afl. 6506

De spanningen tussen Merel en Marwan lopen hoog op. Demi vindt steun bij Henk. Roman heeft een cadeau voor Saskia. Bing kan Mare maar niet uit zijn hoofd zetten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6505

Afl. 6505

Lukt het Ludo om zijn plan met Antonio Ruzza voor Janine verborgen te houden? Demi zoekt op aanraden van Henk afleiding in streetdance. Rik probeert Shanti op een andere manier naar Pieters keuze te laten kijken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6504

Afl. 6504

Komt Demi er eindelijk achter met wie Marwan aan het daten is? Daan moet tegen Rik liegen over zijn ontslag bij Ludo. Abby vraagt of Steef meegaat naar het Digital Award Gala. Kan hij onder de gourmetavond met zijn familie uit? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6503

Afl. 6503

Billy is het zat dat Pieter zijn geheim voor iedereen verzwijgt. Julian en Saskia genieten online mee van de date tussen Steef en Abby. Henk wil dat Merel eerlijk is tegen Demi over Marwan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6502

Afl. 6502

Terwijl Merel en Marwan een romantische dag op het strand hebben, probeert Demi erachter te komen met wie Marwan aan het daten is. Billy doet haar best om aardig te zijn voor Noortje. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6501

Afl. 6501

Bing probeert Nola gerust te stellen. Merel en Marwan zoeken een plek waar ze even ongestoord met zijn tweeën kunnen zijn. Slaagt Daan in zijn poging Richards vertrouwen terug te winnen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6500

Afl. 6500

Rik twijfelt of het slim is om met Mare als investeerder door te gaan. Roman en Saskia geven de praktijk een nieuwe look. Lukt het Daan om Richard een deal te laten sluiten met Antonio Ruzza? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6499

Afl. 6499

Kan Daan Richard op andere gedachten brengen? Merel heeft grote moeite om haar gevoelens voor Marwan geheim te houden. Steef krijgt liefdesadvies van Laura. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6498

Afl. 6498

Bing krijgt aangenaam bezoek. Shanti maakt zich zorgen over haar band met Noortje. Julian heeft voor Saskia een romantische verrassing. Kan Saskia dit waarderen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6497

Afl. 6497

Saskia is verbaasd als Roman al een nieuwe assistent op het oog heeft. Richard is een zeer waardevol kunstwerk op het spoor, maar Ludo wil er niets van weten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6496

Afl. 6496

Richard neemt Daan mee naar een belangrijke zakenrelatie van Ludo. Roman wil samen met Saskia de praktijk restylen. Heeft Abby wel oog voor Steef? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6495

Afl. 6495

Merel heeft een romantische verrassing voor Marwan. Saskia voelt zich schuldig naar Roman. Janine spreekt Richard aan op zijn woede richting Ludo. Zal het ooit nog goed komen tussen hen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6494

Afl. 6494

Billy eist dat Pieter de waarheid aan Shanti vertelt. Steef is gespannen voor zijn date met de bekende influencer Abby. Saskia weigert om fulltime in de praktijk te komen werken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6493

Afl. 6493

Billy maakt zich zorgen over Pieters gezondheid. Rik heeft zijn vraagtekens over het voogdijverzoek en hoort Daan uit. Janine probeert Richard aan een huis te helpen, tot groot ongenoegen van Ludo. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6492

Afl. 6492

Zal Ludo de waarheid tegen Daan zeggen? Richard raakt gefrustreerd en denkt dat er nog meer verborgen camera's zijn. Merel zoekt stiekem Marwan op in de buurtsuper. Staan Linda en Anton nog achter hun plannen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6491

Afl. 6491

Sinterklaas brengt een bezoek aan De Koning. Daan krijgt een belangrijke aanwijzing en gaat erop af. Anton en Linda hebben een verrassende mededeling voor hun collega's. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6490

Afl. 6490

Is Henk blij met een onverwachte gast in Meerdijk? Tom moet naar het ziekenhuis. Richard doet er alles aan om Billy te vergeten. Billy en Pieter nemen Shanti mee naar de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6489

Afl. 6489

Saskia baalt als Roman en Julian vriendschappelijk met elkaar om gaan. Merel vindt het lastig om Marwan te zien. Lukt het Linda en Anton om hun fantasie los te laten? Daan zet alles op alles om Indra aan het praten te krijgen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6488

Afl. 6488

Shanti hoopt dat Rik zijn gedachten over Billy wil bijstellen. Daan wordt door Ludo onder druk gezet. Steef boekt succes met zijn gamewedstrijden. En lukt het Saskia om haar gevoelens verborgen te houden? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6487

Afl. 6487

Zal Lydia eerlijk zijn tegen Ludo en Janine? Steefs bespreking met het game-team lijkt meer op een avondje doorzakken. Billy probeert te achterhalen wat Francisca heeft gezegd. Wat houdt zij achter? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6486

Afl. 6486

Henk helpt Demi wanneer Julian en Saskia nog niets van haar liefdesverdriet weten. Anton en Linda krijgen wilde fantasieën. Ludo is verbijsterd als Lydia plotseling ontslag neemt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6485

Afl. 6485

Gaat Saskia in op Romans avances? Pieter probeert Shanti op andere gedachten te brengen. Merel kan haar gevoelens voor Marwan nauwelijks onderdrukken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6484

Afl. 6484

Daan luistert gespannen mee met Billy en Richard. Steef raakt geïrriteerd, omdat hij nergens rustig kan gamen. Shanti wil haar band met Billy niet herstellen en wordt door Pieter meegenomen naar haar oma. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6483

Afl. 6483

Merel probeert Demi te overtuigen om Marwan uit haar hoofd te zetten. Daan schrikt als Janine opeens vragen gaat stellen aan Lydia. Anton en Linda bespreken het advies van de seksuoloog. Shanti wordt door Pieter uitgenodigd voo ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6482

Afl. 6482

Weet Daan Lydia te overtuigen? Merel is aan het daten. Anton ziet op tegen de afspraak met de seksuoloog. Durft Saskia Shanti in vertrouwen te nemen over haar gevoelens voor Roman? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6481

Afl. 6481

Henk geeft Merel liefdesadvies. Steef werkt een plan uit om zijn ouders te overtuigen. Janine vindt het lastig dat Lydia weer komt werken en Daan gaat opzoek naar belastende informatie over Ludo en Richard. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6480

Afl. 6480

Zal Billy toe durven geven aan haar gevoelens voor Richard? Julian wil niet dat Steef het contract tekent voor het gameteam. Saskia gaat met Roman naar een meerdaags congres. Kan ze zijn charmes weerstaan? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6479

Afl. 6479

Richard is geïrriteerd als hij op Nola moet passen. Demi is bang dat ze het verkeerd heeft aangepakt met Marwan en krijgt advies van Merel. Billy lijkt tot Shanti door te dringen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6478

Afl. 6478

Steef krijgt ruzie met Julian als hij besluit om te stoppen met school. Shanti wordt aan het twijfelen gebracht als Pieter het verhaal van Billy bevestigt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6477

Afl. 6477

Daan doet zijn best om Ludo zijn loyaliteit bewijzen. Demi regelt een date voor Merel. Saskia twijfelt als ze hoort dat Roman ook naar het diabetescongres gaat. Is het verstandig om nu mee te gaan? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6476

Afl. 6476

Daan vraagt Rik om hem te steunen. Billy wil graag haar kant van het verhaal vertellen, maar Shanti heeft daar geen behoefte aan. Bing wil naar Nina toe. Kan hij zijn kinderen hier achterlaten? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6475

Afl. 6475

Ludo probeert Daan in te palmen door hem een auto van de zaak te geven. Rik is bezorgd om Daan en neemt Janine in vertrouwen. Linda en Anton hebben ruzie, maar denken dat niemand dat doorheeft. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6474

Afl. 6474

Saskia geniet van het appcontact met Roman. Anton schept op over zijn seksleven met Linda en Henk ziet de spanning tussen Merel en Marwan. Biecht Merel haar verliefdheid op? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6473

Afl. 6473

Shanti is nerveus voor een etentje met Pieter en Noortje, maar krijgt wijze raad van Laura. Daan overtuigt Rik dat hij geen andere keus heeft dan voor Ludo te werken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6472

Afl. 6472

Daan wil naar Dubai vertrekken, maar krijgt dan nieuws over Billy. Julian en Saskia worden verrast voor hun 19-jarig huwelijk met een romantisch dagje samen. Merel vindt dat Demi eerlijk tegen Marwan moet zijn, maar durft Demi ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6471

Afl. 6471

Janine is vastbesloten dat Ludo zijn chantage moet stoppen. Zal Ludo daarin meegaan? Daan ziet geen andere optie dan te stoppen bij de politie. Rik helpt Bing met een promotievideo voor Boks. Shanti blijkt meer met haar vader g ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6470

Afl. 6470

Merel voelt zich ongemakkelijk als ze ziet dat Demi nog gevoelens heeft voor Marwan. Janine moet voor controle naar de mammapoli. Ludo wordt door Richard aan het denken gezet. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6469

Afl. 6469

Rik wil een einde maken aan de chantage van Ludo. Julian en Saskia hebben een hoog oplopend conflict. Steef brengt Demi op een idee. Shanti krijgt van Pieter een boek cadeau. Durft ze te bekennen dat ze niet goed is in lezen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6468

Afl. 6468

Daan baalt als Billy niet getraceerd is. Steef heeft moeite met de zuinigheid van zijn ouders en koopt voor Julian een nieuwe jas. Saskia heeft moeite om afstand te nemen van Roman. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6467

Afl. 6467

Daan probeert Ludo's chantage in zijn eigen voordeel te keren en stelt harde eisen. Bing heeft een nieuwe selectietraining voor Manu geregeld. Shanti twijfelt of ze het wel slim is om contact met Billy te zoeken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6466

Afl. 6466

Henk organiseert een Bingo avond in De Koning. Demi heeft niet door dat Marwan haar zus leuk vindt. Ludo zet Daan onder druk. Zal Daan Shanti inzetten om Billy te vinden? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6465

Afl. 6465

Daan krijgt handige informatie van Dorien, maar Ludo is niet zeker of Daans plan wel gaat werken. Shanti adviseert Saskia om afstand te houden van Roman. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6464

Afl. 6464

Ludo is geïrriteerd als Dorien een mediacampagne start om Leon te vinden. Daan zet zijn zoektocht naar Billy stiekem voort. Saskia krijgt een privéles boksen van Roman. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6463

Afl. 6463

Daan schrikt als Ludo hem confronteert. Zal hij zich laten chanteren? Bing heeft er moeite mee dat Lydia nu bij hem in huis voor de kinderen zorgt. Henk wil een Bingo organiseren in De Koning. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6462

Afl. 6462

Janine vertelt Richard de harde waarheid. Merel uit haar zorgen over Marwan, maar vertelt niet alles wat er is gebeurd. Anton heeft een romantische verrassing voor Linda bedacht. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6461

Afl. 6461

Rik vindt dat Shanti een DNA-test met haar vader moet doen. Linda is stomverbaasd als Anton iedere vorm van intimiteit afwijst. Marwan voelt zich ontzettend eenzaam. Lukt het hem om hiermee om te gaan? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6460

Afl. 6460

Saskia probeert Roman op afstand te houden. Daan probeert Groen te overtuigen om het onderzoek voort te zetten. Richard wil weten waar Ludo mee bezig is. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6459

Afl. 6459

Shanti heeft autopech en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Demi brengt Tom voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Terwijl Julian de voorbereidingen treft voor een verassingsetentje, laat Saskia zich overhalen voor een drank ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6458

Afl. 6458

Daan krijgt hoop als hij hoort dat Billy een andere naam heeft. Hij zet alles op alles om haar te traceren. Shanti wordt door Rik aangespoord om haar vader op te zoeken op de wijnboerderij. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6457

Afl. 6457

Lydia ziet hoe Janine tegen Daan liegt. Anton heeft moeite om zijn seksleven te bespreken met Ludo. JoJo voelt er niet voor om bij Ilyas' etentje te zijn. Lukt het Merel om haar op andere gedachten te brengen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6456

Afl. 6456

Linda is geschokt als ze viagra vindt. Richard wil een hacker inschakelen om Billy te traceren, maar Ludo gaat hier niet mee akkoord. Zal Richard hem op andere gedachten kunnen brengen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6454

Afl. 6454

Julian krijgt een mooi voorstel van Sami, maar daar is Marwan niet direct enthousiast over. Anton krijgt last van vervelende bijwerkingen. Wordt het tijd voor JoJo om Ilyas los te laten? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6453

Afl. 6453

Ludo wordt onrustig wanneer hij ontdekt dat Lydia door Daan wordt ondervraagd. Marwan, Sami en JoJo zoeken naar Ilyas. Saskia raakt geïrriteerd als Henk zijn dag met Tom afzegt. Durft Demi het aan om haar zoon naar de crèche ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6452

Afl. 6452

Shanti weet niet zeker of ze haar vader wil leren kennen. JoJo krijgt steeds betere hoop dat Ilyas herstelt. Terwijl Ludo probeert te achterhalen of Billy achter de moord op Leon zat, wordt Richard overmand door liefdesverdriet. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6452

Afl. 6452

Shanti weet niet zeker of ze haar vader wil leren kennen. JoJo krijgt steeds betere hoop dat Ilyas herstelt. Terwijl Ludo probeert te achterhalen of Billy achter de moord op Leon zat, wordt Richard overmand door liefdesverdriet. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6451

Afl. 6451

Daan vindt een aanwijzing in het kanaal waar ook de auto van Leon lag. Zal hij achter de waarheid komen? Henk probeert indruk te maken op Laura en sluit zich aan bij een klaverjasclubje. Marwan bekent dat de daders het eigenlij ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6450

Afl. 6450

JoJo is verbijsterd als Ilyas haar lijkt te herkennen. Julian wordt door Bing aan het denken gezet over zijn relatie met Saskia. Als Shanti de zoektocht wil opgeven, gaat Rik stiekem op onderzoek uit. Zal hij informatie over ha ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6449

Afl. 6449

Shanti probeert te achterhalen wie haar vader was. JoJo heeft steeds meer moeite met de situatie van Ilyas. Janine wil graag weten wat er in het zwarte boekje staat. Zal Ludo het haar kunnen vertellen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6448

Afl. 6448

Ludo en Janine schrikken wanneer ze in de krant lezen dat de auto van Leon is gevonden. Saskia is bang dat haar relatie met Julian te veel in een sleur terecht is gekomen. Terwijl Alex het steekwapen van Ilyas heeft gevonden, d ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6447

Afl. 6447

Janine doet er alles aan om haar schuldgevoel over het lijk van Leon kwijt te raken. Shanti krijgt eindelijk een langverwachte reactie. Richard daagt Ludo uit om samen te werken. Durft Marwan zijn vader te vertellen over de wer ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6446

Afl. 6446

Linda wordt achterdochtig wanneer Anton opeens gezond gaat leven. Saskia krijgt onverwachte aandacht van haar collega. JoJo krijgt een grote klus aangeboden door DJ Douglas, maar twijfelt of ze die wel aan kan nemen. Als Marwan ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6445

Afl. 6445

Richard probeert zichzelf niet verdacht te maken bij Daan, maar wat vindt Ludo van zijn gekozen tactiek? Shanti wordt aan het twijfelen gebracht over Billy's eerlijkheid. Marwan krijgt verontrustende berichtjes van Nanda en wil ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6443

Afl. 6443

Richard heeft liefdesverdriet om Billy en zoekt troost bij Larissa. Anton is het niet eens over de manier waarop Roman contact met zijn patiënten onderhoudt. Janine voelt zich schuldig en doet Ludo een voorstel. Gaat hij hierm ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6442

Afl. 6442

Shanti raakt zenuwachtig voor haar afspraak met Dries. Linda hoopt op een intieme middag met Anton. JoJo probeert haar angst onder controle te krijgen. Saskia maakt zich zorgen over hun financiën. Durft Julian het gesprek met ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6441

Afl. 6441

Marwan krijgt een tip over de mogelijke dader en wil er achteraan. Demi twijfelt of ze haar school wel moet afmaken. JoJo houdt zich groot in het ziekenhuis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6440

Afl. 6440

Ludo en Janine voelen zich in het nauw gedreven wanneer Dorien de politie wil inschakelen. Shanti komt in contact met een oude jeugdliefde. Demi kan zich moeilijk concentreren op haar school. En wat is er met Tom aan de hand? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6439

Afl. 6439

Marwan raakt gefrustreerd als de politie niet verder komt in het onderzoek. Ludo en Richard zoeken een oplossing om een gezamenlijk geheim te verbergen. Zullen ze het eens worden met elkaar? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6438

Afl. 6438

Roman blijkt populair te zijn bij de patiënten, maar daar is Anton niet blij mee. Demi laat Tom vol trots aan haar vriendinnen zien. Rik is op zijn hoede als hij ziet hoe gelukkig Shanti wordt bij het zien van de baby. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6437

Afl. 6437

Marwan worstelt met zijn schuldgevoelens. Ludo, Janine en Richard doen een schokkende ontdekking en kunnen niet anders dan een samenwerking aan gaan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6436

Afl. 6436

De familie Verduyn is opgetogen vanwege de komst van baby Tom, maar is Demi eigenlijk wel klaar voor het moederschap? Richard is in alle staten wanneer hij opeens voor Ludo blijkt te werken. Lukt het hem om contact te krijgen m ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6435

Afl. 6435

Richard en Ludo hebben niet door dat ze door Billy in een lastige positie worden gebracht. JoJo en Ilyas besluiten te gaan samenwonen, maar worden opgeschrikt door een onverwachte gast in de buurtsuper. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6434

Afl. 6434

Demi kan niet langer wachten; ze wil Tom liever vandaag dan morgen bij zich hebben. Het lukt Shanti niet om de tarotvoorspelling los te laten. Billy heeft bijna een troef in handen om zowel Richard als Ludo te slim af te zijn.