The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8303

Afl. 8303

Het lukt Quinn niet haar gezicht strak te houden en ze geeft toe dat zij het brein is achter Brookes ondergang. Shauna is kapot van verdriet en biecht Flo de ware reden op waarom ze vertrekt uit Los Angeles. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8302

Afl. 8302

De aanwezigen kunnen niet geloven wat ze net hebben gezien, vooral Katie en Ridge niet. Quinn geniet van de schok die de video teweegbrengt. Brooke moet nu boeten voor haar verraad. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8301

Afl. 8301

Bridget brengt een verrassingsbezoekje aan Los Angeles om het feest van Brooke en Ridge bij te wonen. Het gaat al gauw mis voor Brooke en Bill als Quinn haar plan uitvoert. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8300

Afl. 8300

Quinn plaagt Brooke met de video en daardoor wordt Brooke alleen maar kwader op Quinn. De gasten arriveren voor het feest van Brooke en Ridge, maar Brooke is nergens te bekennen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8299

Afl. 8299

Brooke en Donna proberen uit alle macht de belastende video te verwijderen, voordat iemand deze ziet. Flo merkt iets vreemds aan hoe Sally tegen Wyatt doet, en dat versterkt haar zorgen over Sally's ware bedoelingen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8298

Afl. 8298

Flo negeert Katies oordeel en bezoekt Sally, vastbesloten hun meningsverschillen op te lossen. Donna is stomverbaasd als ze bij toeval ziet hoe Brooke Katie verraadt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8297

Afl. 8297

Eric geeft Quinn onbewust de perfecte gelegenheid om haar plan in beweging te zetten. Bij een uitbarsting tussen Sally en Penny wordt de verwoestende waarheid over Sally onthuld. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8296

Afl. 8296

Quinn is in extase als ze bewijs vindt dat Brooke zal vernietigen. Sally is bang als dokter Escobar een onverwacht huisbezoek maakt vanwege haar diagnose. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8295

Afl. 8295

Shauna wekt Quinns interesse als ze een geheimpje deelt dat Ridge zou kunnen beïnvloeden. Sally ontwijkt de gerichte vragen van Wyatt, terwijl ze de berichtjes van dokter Escobar negeert. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8294

Afl. 8294

Ridge is weer welkom bij Brooke en er volgt een romantische nacht vol passie. Liam en Hope herenigen hun familie met de hulp van een uiterst creatieve Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8293

Afl. 8293

Steffy deelt met Ridge en Brooke welke rol ze heeft gespeeld in Thomas' manipulatie van Hope en Liam. Douglas heeft een verrassing in petto voor Liam, Hope en baby Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8292

Afl. 8292

Bill vertelt Wyatt dat hij de relatie van Brooke en Ridge maar niks vindt. Hope is achter Douglas aangegaan en verrast de aanwezigen op de bruiloft als ze terugkomt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8291

Afl. 8291

Bill heeft kritiek op Thomas in een gesprek met Wyatt. Hij heeft onbedoeld zijn droom over Brooke verstoord. Het wordt Douglas allemaal even teveel op de bruiloft. Zoe pusht Thomas om verder te gaan met de plechtigheid. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8290

Afl. 8290

Steffy en Brooke proberen Zoe te laten inzien dat Thomas is geobsedeerd door Hope. Hope en Liam arriveren met hun masterplan op de bruiloft van Thomas en Zoe. Ze hebben meerdere verrassingen in petto. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8289

Afl. 8289

Hope, Liam en Steffy broeden op een plan om Douglas te beschermen en Thomas op zijn plek te zetten. Brooke en Bill denken na over hun kus en hun relaties met Ridge en Katie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8288

Afl. 8288

Steffy heeft een onverwachte verrassing voor Hope: de waarheid over Thomas. Bill en Brooke zoenen elkaar, ongepland en vol passie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8287

Afl. 8287

Shauna is bang dat Ridge en Brooke weer bij elkaar zullen komen als Thomas en Zoe gaan trouwen. Thomas is zich nog niet bewust van het feit dat zijn web van list en bedrog bijna ontrafeld is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8286

Afl. 8286

Carter probeert Zoe ervan te overtuigen dat ze zoveel beter kan krijgen dan Thomas Forrester. Thomas en Steffy maken ruzie over Thomas' ware bedoelingen en eerdere wandaden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8285

Afl. 8285

Steffy vangt een gesprek op en verliest haar vertrouwen in Thomas volledig. Na een ruzie met Thomas zoekt Hope steun bij Liam. Hij heeft goede raad voor haar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8284

Afl. 8284

Vinny heeft in de gaten dat Thomas Douglas gebruikt om dichter bij Hope te komen. Thomas stelt zijn plannen weer bij en maakt extra haast om met Zoe te trouwen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8283

Afl. 8283

Katie maakt een foutje, waardoor Sally meteen haar nieuwe bondgenoot wantrouwt. Sally weet niet dat Wyatt op de hoogte is van haar ziekte en gaat in op zijn uitzonderlijke voorstel. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8282

Afl. 8282

Bill geeft Flo een verrassend compliment in de aanwezigheid van Katie. Sally probeert te weten te komen of Katie haar geheim heeft verklapt aan Wyatt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8281

Afl. 8281

Wyatt doet een nietsvermoedende Sally een adembenemend voorstel. Katie is onder de indruk van haar nichtje en hoe zij haar medeleven toont, en deelt een speciaal moment met Flo. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8280

Afl. 8280

Sally is stomverbaasd als ze hoort dat Ridge al haar ontwerpen in veiligheid heeft gebracht, zodat hij ze kan gebruiken voor toekomstige collecties. Flo en Wyatt delen een teder moment voordat ze het ultieme offer brengen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8279

Afl. 8279

Wyatt en Flo bedenken een plan om de ongeneeslijk zieke Sally te helpen. Katie ziet het als haar missie om Sally's baan bij Forrester Creations te redden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8278

Afl. 8278

Hope onderbreekt doelbewust een intiem moment tussen Thomas en Zoe. Brooke sluit een deal met Ridge over haar relatie met Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8277

Afl. 8277

Zoe besluit niet zomaar 'ja' te zeggen op Thomas' aanzoek. Douglas doet een emotionele smeekbede aan Hope, voordat hij een geheim onthult. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8276

Afl. 8276

Brooke spreekt Thomas aan op zijn gepronk met zijn relatie met Zoe, alleen maar om Hope voor zich te winnen. Thomas besluit een groots gebaar te maken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8275

Afl. 8275

Hope troost Douglas, die bang is dat hij haar zal verliezen als moeder. Thomas besluit vaart te maken met zijn plan door een diner te organiseren in het Forrester-huis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8274

Afl. 8274

Thomas stuurt een onwetende Douglas met een belangrijke boodschap naar Hope. Liam doet een poging Zoe in te laten zien dat Thomas niet veel goeds in de zin heeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8273

Afl. 8273

Hope en Zoe horen hoe Liam beschuldigingen naar Thomas' hoofd werpt. Flo troost Wyatt, die probeert zijn verdriet te verwerken vanwege Sally's ziekte. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8272

Afl. 8272

Sally weigert hulp te zoeken. Katie herinnert haar eraan dat ze een vechter is. Zoe probeert haar band met Douglas te versterken, maar hij wil alleen maar tijd doorbrengen met Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8271

Afl. 8271

Ridge en Brooke denken verschillend over de reden waarom ze uit elkaar zijn. Thomas draait de situatie om als Hope hem confronteert over Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8270

Afl. 8270

Thomas organiseert een verrassingsfeestje voor Zoes verjaardag. Omdat Sally het zelf niet zal doen, besluit Katie Wyatt in te lichten over Sally's diagnose. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8269

Afl. 8269

Vinny heeft door wat Thomas aan het doen is met Zoe en Hope en Thomas geeft toe wat zijn schokkende volgende stap is. Katie breekt haar belofte aan Sally en vertelt haar geheim aan Bill. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8268

Afl. 8268

Quinn pusht Flo om snel met Wyatt te gaan trouwen, ook al is hij nog verloofd met Sally. Katie biedt Sally troost in deze moeilijke tijd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8266

Afl. 8266

Carter vertelt Zoe hoe mooi ze is en vraagt daarna naar haar relatie met Thomas. Steffy en Liam brengen samen tijd door met Kelly en er bloeit opnieuw iets op tussen hen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8265

Afl. 8265

Thomas maakt van de gelegenheid gebruik en vraagt Quinn om samen te werken om Brooke te verbannen. Brooke is niet blij als Liam zichzelf, en niet Thomas, de schuld geeft van zijn kus met Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8264

Afl. 8264

Quinn verliest de strijd met haar innerlijke demonen, totdat er geen weg meer terug is als het om Brooke gaat. Wyatt zoekt raad bij Liam over hoe erg hij Sally heeft gekwetst door terug te komen bij Flo. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8263

Afl. 8263

Katie adviseert Wyatt over Flo en Sally en verzekert hem dat Sally een vechter is. Het komt tot een confrontatie tussen Brooke en Quinn, die allebei een claim leggen op de familie Forrester. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8262

Afl. 8262

Sally is neerslachtig omdat het qua werk én privé niet zo goed gaat. Ze besluit zichzelf op de eerste plek te zetten. Quinn maakt het Eric en Ridge heel duidelijk dat ze geen stapje terug doet, zeker niet voor Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8261

Afl. 8261

Eric gooit nog wat olie op het vuur bij Quinn als hij haar nieuws brengt over Shauna. Steffy wil Liam de waarheid vertellen, maar Thomas bemoeit zich ermee en belooft haar de uitkomst die ze verdient. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8260

Afl. 8260

Sally staat bij Flo op de stoep om het een en ander duidelijk te maken over haar relatie met Wyatt. Hope laat Thomas toe haar te troosten na de break-up met Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8259

Afl. 8259

Sally weigert te accepteren wat Wyatt zegt en maakt het moeilijk voor hem om de relatie te beëindigen. Quinn zweert dat Brooke zal boeten voor haar bemoeienis met haar huwelijk met Eric. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8258

Afl. 8258

Wyatt komt voor een flinke uitdaging te staan: hij moet een prachtige vrouw in lingerie afwijzen. Eric wordt gedwongen zich te mengen in de ruzie tussen Brooke en Quinn en probeert deze te beëindigen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8257

Afl. 8257

Katie heeft haar familie bij elkaar gehaald voor een vergadering. Ze doet een verzoek dat niemand zag aankomen. De ruzie tussen Quinn en Brooke loopt snel uit de hand. Ze verklaren elkaar de oorlog. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8256

Afl. 8256

Wyatt en Flo praten weer met elkaar en besluiten samen naar de familievergadering te gaan. De hel breekt los als Brooke ontdekt dat Shauna en Ridge gezoend hebben. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8255

Afl. 8255

Shauna moedigt Flo aan om achter de man aan te gaan waar ze van houdt. Steffy maakt zich zorgen als ze Sally's ontwerpen voor de modeshow ziet. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8254

Afl. 8254

Hope heeft Liam en Steffy samen gezien en is er helemaal kapot van. Ze stort haar hart uit bij Brooke. Liam doet Steffy een bekentenis over hun recente rendez-vous. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8253

Afl. 8253

Hope is verward en neemt een grote beslissing die ten koste van alles kan gaan. Het geluk tussen Ridge en Brooke wordt bedreigd door Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8252

Afl. 8252

Thomas bereidt zich voor om Hopes hart te breken, met behulp van Steffy. Brooke laat Ridge weten dat hij thuis weer welkom is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8251

Afl. 8251

Ridge laat Steffy weten dat hij denkt dat zij bij Liam hoort. Thomas flipt als hij de voorwaarden hoort van Liams huwelijksaanzoek aan Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8250

Afl. 8250

Liam vraagt Hope ten huwelijk, maar wel onder een belangrijke voorwaarde. Steffy confronteert Thomas met zijn bedreiging richting Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8249

Afl. 8249

Steffy voelt zich gevleid als een nieuwe man bij Forrester Creations haar mee uit vraagt. Thomas laat Liam zien hoe hij echt in elkaar steekt en bedreigt zijn aartsvijand. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8248

Afl. 8248

Thomas biecht aan Shauna op dat Hope zijn einddoel is. Hij moedigt haar aan om te doen wat nodig is om Ridge voor zich te winnen. Liam is verbijsterd als hij zich realiseert dat Thomas is geslaagd in zijn plan Zoe te manipuleren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8247

Afl. 8247

Thomas heeft een grote verrassing voor Hope. Die zag ze niet aankomen en wordt bovendien niet gewaardeerd. Ridge is ervan overtuigd dat Thomas is veranderd en gaat naar Brooke in de hoop het bij te leggen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8246

Afl. 8246

Thomas zet weer een tandje bij in zijn Hope-plan, door de volgende stap te zetten in zijn relatie met Zoe. Brooke en Ridge halen herinneringen op. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8245

Afl. 8245

Zoe gaat helemaal op in het moment tijdens haar romantische nacht met Thomas. Liam maakt zich zorgen als Hope hem vertelt over de date van Thomas en Zoe. Hij is bang dat Zoe niet gefocust kan blijven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8244

Afl. 8244

Sally heeft er zin in om het tegen Thomas op nemen bij het ontwerpen voor de nieuwe modeshow. Hope komt met Thomas overeen dat zij op Douglas past, zodat hij op een romantische date kan met Zoe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8243

Afl. 8243

Hope is gemanipuleerd en ziet geen andere mogelijkheid meer dan Thomas haar modelijn te laten ontwerpen. Brooke is door Liam niet betrokken bij zijn plan om te bewijzen waar Thomas mee bezig is en confronteert hem daarmee. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8242

Afl. 8242

Thomas roept de familie bij elkaar en vertelt hoe dankbaar hij is voor hun steun. Brooke krijgt een onverwachte verrassing als ze Steffy confronteert met het opnieuw inhuren van Zoe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8241

Afl. 8241

Ridge geeft Brooke de mogelijkheid haar oude leven weer op te pakken. Thomas is er met zijn list helemaal zeker van dat Hope snel de zijne zal zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8240

Afl. 8240

Hope heeft zo haar twijfels bij de opbloeiende relatie tussen Thomas en Zoe. Liam geeft met tegenzin Hope toestemming om Thomas haar modelijn te laten ontwerpen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8239

Afl. 8239

Hope is verbijsterd als ze ziet hoe Thomas een romantische move maakt richting Zoe. Steffy biedt Zoe haar oude baan bij Forrester Creations aan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8238

Afl. 8238

Thomas brengt een flinke verandering aan in zijn plan om Hope de zijne te maken. Liam en Steffy halen Zoe over om te werken als dubbelagent. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8237

Afl. 8237

Brooke is intens verdrietig en hoopt dat Ridge eindelijk in zal zien dat Thomas niet is veranderd. Terwijl Liam en Steffy op zoek zijn naar Vinny, komen ze toevallig Zoe tegen, die de waarheid over Thomas eruit gooit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8236

Afl. 8236

In een poging een verzoening te vermijden, zet Thomas druk op Shauna om achter zijn vader aan te gaan. Liam vraagt Steffy om hulp om Thomas en zijn gevaarlijke spelletjes te ontmaskeren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8235

Afl. 8235

Hope en Steffy gaan de strijd met elkaar aan voor de modewedstrijd. Wyatt legt Liam uit waarom zijn relatie met Sally zo aan het wankelen is gebracht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8234

Afl. 8234

Shauna stelt Ridge op zijn gemak over de sitatie met Brooke en doet een sensationele schuldbekentenis. Thomas probeert Hope te beïnvloeden om met hem samen te werken voor een modeshow. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8233

Afl. 8233

Steffy vertelt haar broer dat hij zich rustig moet houden wat betreft Hope. Brooke en Ridge zitten duidelijk niet op één lijn. Brooke maakt hem duidelijk wat ervoor nodig is om hun relatie te herstellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8232

Afl. 8232

Thomas gebruikt Douglas in zijn pitch aan Hope, om terug te keren bij Forrester Creations. De scheidingspapieren liggen al klaar, maar toch hoopt Ridge Brooke over te halen te proberen hun huwelijk te repareren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8231

Afl. 8231

Na een pittig gesprek met Liam besluit Thomas een tandje bij te zetten om te krijgen wat hij echt wil. Steffy confronteert Hope met haar rol in het bewaren van een vreselijk geheim over Thomas.