Joris United

Joris Linssen reist samen met Nederlandse vluchtelingen af naar een plek in de buurt van hun moederland om het onmogelijke mogelijk te maken: een hereniging met hun moeder, zus of beste vriend die zij nooit meer dachten te ontmoeten.
Joris United Joris United

Joris United

Joris Linssen reist met Eh Law Dahr (26) en haar zieke moeder Paw Say (54) af naar Thailand. Het is de laatste wens van Paw Say om haar ouders na jaren weer te ontmoeten. 

Joris United Joris United

Joris United

Joris Linssen reist samen met Nederlandse vluchtelingen af naar een plek in de buurt van hun moederland om het onmogelijke mogelijk te maken: een hereniging met hun moeder, zus of beste vriend die zij nooit meer dachten te ontm ... 

Joris United Joris United

Joris United

Joris Linssen herenigt Biniam (40) uit Ethiopië met zijn zus Azeb. Zij hebben elkaar twintig jaar niet gezien, nadat hij voor zijn eigen veiligheid moest vluchten naar een van de grootste vluchtelingenkampen ter wereld: Kakuma. 

Joris United Joris United

Joris United

Joris Linssen herenigt de uit Irak gevluchte Hrand met de zoon van zijn vermiste broer. Neef Paul woont nog in Irak met zijn vrouw, zoontje en zijn moeder. Ondanks dat het erg onveilig is, blijven ze daar, in de hoop dat Pauls ...