RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Humberto Afl. 12

Humberto

Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen uit het weekend duikt. 

Postcode Loterij Eén Tegen 50 Afl. 3

Postcode Loterij Eén Tegen 50

Quizprogramma waarin één kandidaat het opneemt tegen 50 tegenkandidaten. Tijdens het programma wordt de straatprijs van de Postcode Loterij uitgereikt aan bewoners van een straat in Nederland. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 20

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs. 

Het Roer Om: Terug Naar Het Franse Kasteel Afl. 3

Het Roer Om: Terug Naar Het Fran ...

Dick en Angel gaan een bijzonder drukke periode tegemoet in hun chateau: het bruiloftsseizoen is aangebroken! En dan hebben ze ook nog de schuur, het busje en de lindebomen die volop aandacht nodig hebben. De spanning loopt daa ... 

RTL Boulevard Afl. 135

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Editie NL Afl. 135

Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. 

Het Roer Om: Terug Naar Het Franse Kasteel Afl. 2

Het Roer Om: Terug Naar Het Fran ...

Dick koopt een tractor om de tuin aan te kunnen pakken. Verder verdiept het stel zich in het kweken van truffels en zijn ze getuige van een huwelijksaanzoek in de eetzaal. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Het Goede Buitenleven Afl. 4

Het Goede Buitenleven

Programma waarin tuinarchitect Peter Bouw je meeneemt in sfeervolle buitenbelevingen. Peter ontwerpt en realiseert exclusieve tuinen en BBQ-chef Jeremy Vermolen draagt vanuit de tuin zijn culinaire steentje bij. 

Altijd Jong Afl. 5

Altijd Jong

Beauty- en lifestyleprogramma waarin we je de laatste trends op het gebied van gezondheid, vitaliteit, lifestyle en de weg naar een gelukkig leven laten zien. 

Onderweg Naar De Regio Afl. 15

Onderweg Naar De Regio

Informatief programma waarin Adinda Kennedy en Erik Burgers elke aflevering naar een ander deel van Nederland afreizen. 

Nederland Beleeft! Afl. 15

Nederland Beleeft!

Programma waarin presentatrice Arlette Adriani elke week naar bijzondere bezienswaardigheden afreist om daar meer te vertellen over achtergrond van deze plekken. Ook gaat zij in gesprek met verschillende ondernemers. 

Dit Is Holland Afl. 15

Dit Is Holland

Informatief programma waarin we stad en land afreizen, op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland. 

De Visvrouwen Afl. 3

De Visvrouwen

Zomers programma waarin we twee visvriendinnen volgen tijdens hun avonturen aan de waterkant. De vriendinnen, sportvissers Paula Petiet en Nathalie van den Berg, zijn opvallende tegenpolen die één passie delen: vissen. 

Life Is Beautiful Afl. 20

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor de moderne man of vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

Heel Holland Woont Afl. 4

Heel Holland Woont

Woonprogramma waarin allles over wonen van A tot Z wordt behandeld: van bouwkavel tot verbouwing en van aankoop tot interieurinrichting. We nemen je elke week mee naar dé experts die ons woongenot mogelijk maken. 

Titus & Fien TV Afl. 15

Titus & Fien TV

Het hilarische duo Titus & Fien zorgt voor vermaak voor jong en oud. Lach, gier en brul mee met de leukste grappen! 

Fien & Teun TV Afl. 15

Fien & Teun TV

Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje!