RTL Autowereld Afl. 21

RTL Autowereld

Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts test de nieuwste modellen, bezoekt shows en races en maakt de mooiste roadtrips. 

RTL Transportwereld Afl. 21

RTL Transportwereld

Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. 

Heart And Hands Shark trackers

Heart And Hands

Documentaireserie over beroepen die uitermate gevaarlijk zijn. We volgen van luchtcowboys in de afgelegen gebieden van Australië tot rangers in Afrika die met gevaar voor eigen leven bedreigde diersoorten beschermen. 

Truck & Tractor Pulling Loerbeek

Truck & Tractor Pulling

Verslag van Truck- & Tractor Pulling in Loerbeek, waarbij alles draait om de krachtigste motor. 

Business Class Afl. 23

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Mille Miglia Afl. 3

Mille Miglia

Verslag van de dit jaar verreden Mille Miglia, een endurancerace in Italië van 1000 mijl. De race kent een rijke historie. Hij wordt sinds 1927 georganiseerd en heeft veel betekend voor de Gran Turismo-races. 

Pokémon De weg naar de halve finale!

Pokémon

Terwijl de kwartfinales van de Alola Pokémon League verdergaan, nemen Kiawe en Charizard het in de derde match op tegen Sophocles en Vikavolt. Beide partijen hebben indrukwekkende aanvals- en verdedigingsstrategieën, waaruit ...