De Sterkste Man Afl. 16

De Sterkste Man

Verslag van de Strongman Champions League 2021. De sterksten van de wereld strijden om de wereldtitel. In 16 wedstrijden werken ze diverse onderdelen af, zoals het auto tillen, vrachtwagen trekken en de Atlas stones. 

Wipeout (USA) Afl. 14

Wipeout (USA)

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar én tegen de klok strijden op een duizelingwekkende hindernisbaan. De winnaar gaat naar huis met 50.000 dollar. 

RTL GP: Rally Special Afl. 16

RTL GP: Rally Special

Actuele verslagen van nationale en internationale rally's. 

RTL GP: WEC Afl. 3

RTL GP: WEC

Verslag van het 10e seizoen van het World Endurance Championship, dat bestaat uit zes wedstrijden. Het WEC bestaat uit 4 raceklasses: de Hypercar, de LMP2, de LMGTE Pro en de LMGTE Am. 

Autosport NL Afl. 12

Autosport NL

De Supercar en Prototype Challenge, verslag van race 5 en 6 tijdens het Supercar Madness Racefestival vanaf het circuit Zolder in België. 

Zakelijk Nederland Afl. 14

Zakelijk Nederland

Informatief programma waarin bedrijven de kans krijgen te laten zien wat zij doen, voor wie zij dit doen en waarom ze een toevoeging zijn voor de markt. We worden meegenomen door verschillende bedrijven binnen een thema. 

Business In Europe Afl. 6

Business In Europe

Europa zit vol innovatieve bedrijven. Waar zijn ondernemers uit verschillende landen sterk in en welke waarden zijn belangrijk binnen hun bedrijven? Deze week bezoeken we de Duitse stad Keulen. 

Op De Zaak Afl. 16

Op De Zaak

Zakelijk programma waarin presentatrice Petra Kagchelland de bedrijfscultuur van verschillende ondernemingen in kaart brengt. 

Business Class Afl. 41

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Vis TV XL Afl. 5

Vis TV XL

Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL'-team laat zien hoe spannend vissen is en hoe mooi Nederland is als sportvisland.