RTL Transportwereld Afl. 8

RTL Transportwereld

Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. 

RTL GP: WTCR Aragon

RTL GP: WTCR

Verslag van de WTCR, het wereldkampioenschap voor toerwagens. Het staat bekend om zijn spannende races, waarbij zo nu en dan een duwtje niet wordt geschuwd. Veteraan Tom Coronel rijdt dit jaar in zijn gloednieuwe Audi. 

RTL GP: GT Endurance Series Paul Ricard

RTL GP: GT Endurance Series

Verslag van de Europese GT Endurance Series met aan de start bloedsnelle, exotische bolides. Elk evenement heeft een minimale racelengte van 3 uur, met als hoogtepunt van het seizoen de 24 uur van Spa-Francorchamps. 

RTL GP: Dakar Series Afl. 1

RTL GP: Dakar Series

Verslag van de Andalusië Rally met onder meer de Nederlander Erik van Loon aan de start. 

Crash Afl. 22

Crash

Serie waarin de meest bloedstollende salto's, botsingen en crashes uit de motor- en autosport én de stuntwereld voorbijkomen. We zien schokkende en soms ook lachwekkende ongelukken. 

Truck & Tractor Pulling Afl. 9

Truck & Tractor Pulling

Verslag van 's werelds meest krachtige motorsport. Er wordt uitleg over deze sport gegeven en we zien runs waarbij de deelnemers met hun machine een zware sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand verplaatsen. 

Op De Zaak Afl. 11

Op De Zaak

Zakelijk programma waarin presentatrice Petra Kagchelland de bedrijfscultuur van verschillende ondernemingen in kaart brengt. Het is een informatief en persoonlijk portret van ieder bedrijf dat centraal staat. 

Ondernemerslounge Afl. 1

Ondernemerslounge

Talkshow waarin Maurice Vollebregt spreekt met onder meer ondernemers en bedrijfsspecialisten. Aan bod komen thema's als investeren en genieten van het leven. Laurien Verstraten verzorgt reportages op locatie. 

Business Class Afl. 11

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Humberto Onderneemt Afl. 2

Humberto Onderneemt

Humberto Tan gaat op bezoek bij de meest bekende en bijzondere ondernemers van Nederland. Hij haalt de mooiste verhalen op en belicht de unieke producten, merken en bedrijven waar zijn gasten bekend mee zijn geworden. 

The Owl Afl. 52

The Owl

Animatieserie over een roze uil die graag met rust gelaten wil worden. Maar in het bos ben je nooit alleen! Zijn opvliegende karakter brengt de uil in absurde situaties, die allesbehalve goed voor hem aflopen. 

Bakugan Battle Planet Afl. 22

Bakugan Battle Planet

Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Zij moeten leren hoe ze met deze Bakugan moeten omgaan om het gevecht met de kwade krachten aan te kunnen gaan. 

Bakugan Battle Planet Afl. 73

Bakugan Battle Planet

Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Tijdens de Bakugans raadselachtige 'ontwaking' zijn ze wereldwijd uit de korst van de aarde tevoorschijn gekomen. Dan en zijn vrien ... 

Pokémon Een Zoektocht Door De Sneeuw!

Pokémon

Door een sneeuwbui moet professor Cerise het laboratorium tijdelijk sluiten om reparaties uit te voeren. Hij vraagt Ash en Goh om voorlopig even terug naar huis te gaan. Goh is blij zijn oma weer te zien, maar zijn ouders zijn ... 

Beyblade Burst Afl. 40

Beyblade Burst

Animatieserie over Aiger Akabene die in de natuur is opgegroeid. De wedstrijd tegen Valt Aoi heeft hem geïnspireerd. Niets zal hem ervan weerhouden om Valt Aoi te verslaan en wereldkampioen te worden. 

LEGO Jurassic World Afl. 8

LEGO Jurassic World

Animatieserie over het dinosauriërsthemapark Jurassic World op het eiland Isla Nublar. Owen Grady en Claire Dearing doen hun uiterste best om alles op rolletjes te laten lopen. Maar er ligt gevaar op de loer!