Team Eerste Hulp Australë Afl. 1

Team Eerste Hulp Australë

Realityserie waarin we de zusters en broeders van drie ziekenhuizen in het Australische Sydney volgen. 

112 Vandaag Afl. 62

112 Vandaag

Liveprogramma over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. Welke verhalen gaan schuil achter deze meldingen? 

Big Brother Afl. 68

Big Brother

Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, waarop je als kijker ook invloed hebt. 

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen Afl. 2

De Deurwaarders: Betalen Of Leeg ...

Deurwaarders Ben en Melanie gaan beslagleggen bij een notoire wanbetaler. Er staat een oude hoge huurschuld open. Henk gaat op bezoek bij een timmerman die alles op orde had, maar door een scheiding in zwaar weer terechtkwam. D ... 

De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen Afl. 1

De Deurwaarders: Betalen Of Leeg ...

Een bandenhandelaar is veroordeeld tot het betalen van achterstallig salaris aan een oud-werknemer. Daarom heeft gerechtsdeurwaarder Ben beslag gelegd op zijn gehele inventaris, die vandaag wordt geveild. Miranda heeft een ontr ... 

Horrorburen Afl. 14

Horrorburen

Realityserie waarin we de meest extreme en opmerkelijke burenruzies van Groot-Brittannië volgen. Bijna iedereen heeft wel ervaring met overlast, maar wat als die van je directe buren komt?