CupCakeCup 2016

Vandaag begint de strijd om de Gouden CupCakeCup. Meer dan 30 cupcakebakkers zetten alles op alles om de chefs te overtuigen van hun kwaliteiten. Komt hun droom uit en gaan ze door naar de grote CupCakeCup in de kerstvakantie?
CupCakeCup 2016 De redvelvet drip cake

De redvelvet drip cake

De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van YouTuber Quinsding een redvelvetdripcake maken. Daarbij moeten ze een kerstwens bedenken. Wie heeft de mooiste cake en liefste wens? 

CupCakeCup 2016 Kerst macarons

Kerst macarons

Op deze eerste kerstdag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers macarons maken en deze een kersttintje geven. 

CupCakeCup 2016 De kerstbal cupcake

De kerstbal cupcake

Het is kerstavond en er is nog plek in de kerstboom voor een paar mooie kerstballen. Met hulp van Klaas van Kruistum, bekend van onder andere het televisieprogramma 'Klaas Kan Alles' gaan de kandidaten proberen om zo mooi mogel ... 

CupCakeCup 2016 De fruit cupcake

De fruit cupcake

Een nieuw seizoen. Tien baktalenten staan te popelen om te laten zien wat ze kunnen. Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven zijn ook weer van de partij. En de opdracht? Fruit-cupcakes maken. 

CupCakeCup 2016 Voorronde 2/2

Voorronde 2/2

De zoektocht naar de twintig allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar elf plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers. 

CupCakeCup 2016 Voorronde 1/2

Voorronde 1/2

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de G ... 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst? 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019. 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular! 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan. 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen. 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjourn ... 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari. 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is. Wie weet de chefs het meest voor de ge ... 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan. 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts. 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup

CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allerti ... 

CupCakeCup 2016 Voorrronde 1 en 2 compilatie

Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. ... 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers. 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bok ... 

CupCakeCup 2016 De grote finale

De grote finale

De spectaculaire ontknoping van CupCakeCup. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar ... 

CupCakeCup 2016 De spaanse cupcake

De spaanse cupcake

De 5 kandidaten marcheren via De Botercrème Route richting het altijd zonnige Spanje. Met heerlijke Spaanse ingrediënten proberen ze de hoofden van onze chefs op hol te brengen. Welke twee bakkers slagen daarin het meest en s ... 

CupCakeCup 2016 Het cupcake droombed

Het cupcake droombed

Vandaag kom je twee dingen te weten: wie van de vijf kandidaten is de beste cupcake-kopieermachine? En hoe maak je je eigen droombed van cupcakebeslag en marsepein? 

CupCakeCup 2016 De dieren cakepop

De dieren cakepop

Voor vijf kandidaten is het de laatste dag bij CupCakeCup. Toch wordt het een vrolijke beestenboel, met loslopende dino's, schattige varkentjes en levensgevaarlijke haaien. 

CupCakeCup 2016 De Zappstar cupcake

De Zappstar cupcake

Op het programma de Grote Boetseertest 2018 met showmaster Klaas van der Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren en het best bewaarde geheim van bakkend Nederland! 

CupCakeCup 2016 De wollen cupcake

De wollen cupcake

Tien kakelverse cupcakebakkers beginnen aan het avontuur van hun leven. Ze trekken de woestijn in en gaan breien met botercrème. Wie maakt de mooiste winteroutfit en gooit hoge ogen bij de chefs? 

CupCakeCup 2016 De carnavals cupcake

De carnavals cupcake

Er is een echte prins in de studio en carnaval op een cupcake! Aan het eind weet je welke twee baktalenten zich plaatsen voor de grote finale van CupCakeCup. 

CupCakeCup 2016 Het cupcake monsterboek

Het cupcake monsterboek

De vijf bakkers hebben een griezelig leuke dag met cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer. Wie maakt het mooiste en engste monsterboek en is weer een stap dichterbij de grote finale? 

CupCakeCup 2016 De fruit cakepop

De fruit cakepop

De tien bakkers zijn vandaag voor het laatst bij elkaar. Op het programma: de grote smaakpapillen-test en de meest fruitige cupcakes ooit! Van welke 5 kandidaten nemen de chefs afscheid en welke vijf zien we morgen terug? 

CupCakeCup 2016 De popster cupcake

De popster cupcake

Het is glitter en glamour in de studio. De bakkers maken in opdracht van toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En zeg je sterren, dan zeg je rode loper. Nou, die hebben de chefs al uitgelegd. 

CupCakeCup 2016 De pittige cupcake

De pittige cupcake

10 baktalenten, 2 toppatissiers en presentator Klaas van der Eerden. Inderdaad, vandaag begint het nieuwe seizoen van CupCakeCup! Op het menu: een superpittige opdracht van een echte sterrenchef. Nu maar hopen dat de bakkers er ... 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup 2017 voorronde 2

CupCakeCup 2017 voorronde 2

Dertig baktalenten strijden om de laatste tien plekken voor de grote CupCakeCup in de kerstvakantie! Ze halen alles uit de kast om Chef Remy en Chef Robert te overtuigen van hun kwaliteiten. En dat is te zien ook! 

CupCakeCup 2016 CupCakeCup 2017 voorronde 1

CupCakeCup 2017 voorronde 1

De 30 grootste baktalenten van Nederland zetten alles op alles om een plekje te veroveren in de grote CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. Chef Remy en Chef Robert hebben slechts 10 plekken te vergeven. Wie krijgt de Gouden Env ... 

CupCakeCup 2016 Cupcake-raketten met Diederik Jekel

Cupcake-raketten met Diederik Jekel

Voor het eerst in de geschiedenis van CupCakeCup gaan de kandidaten een wetenschappelijke cupcake maken. Met hulp van allesweter Diederik Jekel toveren ze de meest fantastische cupcake-raketten uit de hoge hoed, met toffe namen ... 

CupCakeCup 2016 Steef Hupkes uit Spangas is op bezoek

Steef Hupkes uit Spangas is op bezoek

De vijf kandidaten mogen een goeie prank uithalen met hun favoriete leraar en daar een cupcake over maken. De leukste leraar van Nederland is op bezoek: acteur Steef Hupkes uit SpangaS. Wie maakt de beste cupcake en is weer een ... 

CupCakeCup 2016 Voorronde 2

Voorronde 2

Meer dan 30 baktalenten strijden om de laatste tien plekken voor de grote CupCakeCup in de kerstvakantie! Van een bruidscupcake tot een Wicki de Viking-cupcake, de bakkers halen echt alles uit de kast om de jury te overtuigen v ... 

CupCakeCup 2016 Eerste voorronde 1

Eerste voorronde 1

Vandaag begint de strijd om de Gouden CupCakeCup. Meer dan 30 cupcakebakkers zetten alles op alles om de chefs te overtuigen van hun kwaliteiten. Komt hun droom uit en gaan ze door naar de grote CupCakeCup in de kerstvakantie? 

CupCakeCup 2016 Pannenkoekentaart

Pannenkoekentaart

Vandaag op het menu: pannenkoeken. De bakkers gaan in duo's een feestelijke pannenkoekentaart maken, met vullingen en toppings waar je je vingers bij aflikt. 

CupCakeCup 2016 Eclairs maken met meesterpatissier Rudolph van Veen

Eclairs maken met meesterpatissier Rudolph van Veen

Welke twee baktalenten plaatsen zich voor de grote finale van CupCakeCup 2016? Het wordt dubbel spannend, want de kandidaten moeten éclairs bakken en versieren. Gelukkig krijgen ze hulp van meesterpatissier Rudolph van Veen. 

CupCakeCup 2016 Bergen botercrème

Bergen botercrème

De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste technieken in de patisserie en bergen botercrème! Van welke vijf kandidaten nemen de chefs afscheid en welke vijf zien we morgen te ... 

CupCakeCup 2016 Weekoverzicht

Weekoverzicht

Alle hoogtepunten van de afgelopen week komen nog één keer voorbij. En we blikken vast vooruit op volgende week. Dan begint een nieuwe groep van tien baktalenten aan de strijd om de Gouden CupCakeCup. Wie zijn deze baktalente ... 

CupCakeCup 2016 Onderwatercupcakes

Onderwatercupcakes

Vandaag zijn de tien kandidaten voor het laatst bij elkaar. Het wordt een spetterende aflevering want de bakkers moeten een onderwatercupcake maken. Wie gaat er kopje onder? En voor wie is de Grote Finale weer een stap dichterbij? 

CupCakeCup 2016 Finale

Finale

De kandidaten krijgen drie finalewaardige opdrachten voor de kiezen. En daar moeten ze ook echt wel wat voor doen: 25 cupcakes bekleden, een grote taart bakken en versieren en als klap op de vuurpijl: verjaardagcupcakes maken v ... 

CupCakeCup 2016 10 verse bakkers

10 verse bakkers

Een nieuwe groep van tien cupcakebakkers trekt ten strijde! Ze gaan het bos in en moeten uit een doolhof zien te komen. Wie vindt de weg en gooit hoge ogen bij de chefs? 

CupCakeCup 2016 Opa en omaland met 'Opa' Ron Boszhard

Opa en omaland met 'Opa' Ron Boszhard

In de studio is het extra gezellig want opa Boszhard, de vader van Ron Boszhard, komt op bezoek. En hij neemt de kandidaten mee op een onvergetelijke reis door opa en omaland. 

CupCakeCup 2016 Pancake art met gastchef Saakje Visser

Pancake art met gastchef Saakje Visser

De nieuwste trend in bakland: pancake art. De kandidaten moeten hun eigen kunstwerken maken van pannenkoekenbeslag. Gastchef Saakje Visser maakt een paar vette voorbeelden en daarna is het de beurt aan de kandidaten. Staat er e ... 

CupCakeCup 2016 Eclairs

Eclairs

Morgen is de grote finale van CupCakeCup en daar zijn nog maar twee tickets voor. De vijf kandidaten zetten alles op alles om die in de wacht te slepen. Op het menu: éclairs. Kortom, een loodzware opdracht maar met een lekker ...