Kinderen geen bezwaar

Kinderen Geen Bezwaar is een eigentijdse kruising tussen een relatie- en een familiecomedy, geschreven door Haye van der Heyden. Maud en Gerard zijn getrouwd. Zij werkt in haar eigen praktijk aan huis, hij is huisman.
Kinderen geen bezwaar Afkolven

Afkolven

In deze aflevering: Julia voelt zich Klaziena 13 en Gerard moet echt een nieuw mobieltje. 

Kinderen geen bezwaar We leven in de televisie

We leven in de televisie

Deze aflevering: Gerard komt erachter dat hij in een serie leeft, maar weet hij ook de anderen te overtuigen? 

Kinderen geen bezwaar Jetsers

Jetsers

Deze aflevering: Daan heeft een affaire met Carla en vraagt aan Maud om dit aan Inke te vertellen. Julia heeft ruzie met Tom, die voor een paar maanden naar Dubai vertrekt. Julia woont daarom weer thuis en gaat in een callcente ... 

Kinderen geen bezwaar De bevalling

De bevalling

In deze aflevering: Eindelijk is het zover: het kind kondigt zich aan. 

Kinderen geen bezwaar Grote oma bemoeit zich met alles

Grote oma bemoeit zich met alles

In deze aflevering: Julia denkt dat de zwangerschap haar te dik maakt. Niet voor even, maar voor altijd. Intussen begint Grote Oma's bemoeizucht groteske vormen aan te nemen. Gastspeelster: Ingeborg Elzevier in de rol van oma V ... 

Kinderen geen bezwaar Julia wil thuis bevallen

Julia wil thuis bevallen

In deze aflevering: Julia wil thuis bevallen. En dan bedoelt ze ook écht thuis. Bij Maud en Gerard dus. Gerard ziet dat wel zitten, Maud wringt zich in bochten. 

Kinderen geen bezwaar De kettingbrief

De kettingbrief

In deze aflevering: Julia is ervan overtuigd dat Tom een ander heeft. Dan moet ze ook meedoen aan die kettingbrieven, vindt Gerard. Dat zal het onheil wel afwenden. Gastspeler: Rufus Hegeman in de rol van Tom. 

Kinderen geen bezwaar Batterijen in de vuilnisbak

Batterijen in de vuilnisbak

In deze aflevering: Gerard wil dat er rekening wordt gehouden met het milieu. Ten langen leste is Maud dat wel met hem eens. 

Kinderen geen bezwaar Frans de Mook

Frans de Mook

Deze aflevering: Een oude bekende jaagt Gerard de stuipen op het lijf. Julia heeft juist iets aan de man. 

Kinderen geen bezwaar Kickboksen

Kickboksen

in deze aflevering: Inke doet dapper en Gerard is ook al geen watje. Gastspeler:Terence Schreurs in de rol van de kickbokser. 

Kinderen geen bezwaar Gerard wil Chinees leren

Gerard wil Chinees leren

Deze aflevering: Gerards braintraining is Chinees en Inke doet verslag van haar gevoelsleven. 

Kinderen geen bezwaar Joe Tjoep

Joe Tjoep

Deze aflevering: Gerard is ervan overtuigd dat hij nog best mee kan komen in de moderne tijd. Hij wil dat met een beetje hulp van Inke aan Maud bewijzen, nadat hij heeft gezegd dat ze hem Gerard 'digi' van Doorn noemen. Hij bes ... 

Kinderen geen bezwaar Kuntry

Kuntry

Gerard werpt zich samen met Inke enthousiast op de camping-talentenjacht. Maud schaamt zich voor Gerards pogingen ontdekt te worden, maar dat komt waarschijnlijk doordat ze niet naar de wc kan. 

Kinderen geen bezwaar Een weekje Renesse

Een weekje Renesse

In deze eerste aflevering gaan Gerard en Maud een weekje op vakantie naar Renesse. Gerard vindt dat het tijd is dat hij en Maud er een paar dagen tussenuit gaan. Hij heeft een huisje geregeld in Renesse. De twee hebben nogal wa ... 

Kinderen geen bezwaar Foute vriend

Foute vriend

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Foute vriend. En daar is Julia weer. Afgeknapt op het zoveelste softe exemplaar, heeft ze nu een echte hunk aan de haak geslagen. Als dat toch te veel van het goede blijkt, weet Daan zijn man ... 

Kinderen geen bezwaar Swingen

Swingen

Afl.: Swingen. Gerard maakt zich zorgen over Daans eventuele drugsgebruik en gaat op onderzoek uit. Nu is Daan bezorgd. Tóch maar even kijken, maar of hij wel wil weten wat Maud daar uitspookt? 

Kinderen geen bezwaar Kiesdrempels

Kiesdrempels

Afl.: Kiesdrempels. Om Maud te overtuigen van het nut van drempels, haalt Gerard hulp van buiten. Ook Daan worstelt met zijn overredingskracht. Zijn nieuwe vriendinnetje speelt wel erg op safe. 

Kinderen geen bezwaar Ballroom.

Ballroom.

Afl.: Ballroom. Als Daan en Inke meedoen aan een danswedstrijd, is Gerard onmiddellijk enthousiast. Nu Maud nog. 

Kinderen geen bezwaar Anita Witzier

Anita Witzier

Gerard probeert Maud over te halen om mee te doen met 'Memories', een televisieprogramma over oude liefdes, zodat hij zelf Anita Witzier kan ontmoeten. Anita komt bij Gerard langs om het verhaal van Maud en haar ex Piet te hore ... 

Kinderen geen bezwaar Meisjesballen

Meisjesballen

In deze aflevering komen corpsballenmeisjes logeren in Gerards Bed & Breakfast. Daan blijkt een nieuwe vriendin te hebben. Inke weet haar agressie hierover prima in te zetten. Met een gastrol voor Mariël Vaartjes (Igmi ... 

Kinderen geen bezwaar Decolleté

Decolleté

In deze aflevering kan Gerard zijn ogen niet afhouden van twee jonge Franse vrouwelijke gasten. Hij denkt dat het wederzijds is. Met gastrollen voor Saar Vandenberghe (Cosette), Celine Prins (Marie-Renee) en Elsje Slats (Marjan). 

Kinderen geen bezwaar Het moslimstel

Het moslimstel

n deze aflevering helpt grote oma Gerard met zijn bed and breakfast. Moslim Hamza komt met zijn vrouw (in boerka) logeren in de bed and breakfast. Grote oma ontdekt per ongeluk dat het meisje in boerka blond is en Elize heet. H ... 

Kinderen geen bezwaar Bed and breakfast

Bed and breakfast

In deze aflevering opent Gerard een bed and breakfast. De eerste gasten leveren direct problemen op. 

Kinderen geen bezwaar Grote oma heeft het gevoel dat ze doodgaat

Grote oma heeft het gevoel dat ze doodgaat

Mauds moeder denkt dat haar tijd gekomen is en komt de familie gedag zeggen. Daan en Inke verhuizen naar Hoogezand-Sappemeer en nemen afscheid tijdens een etentje. 

Kinderen geen bezwaar Jehova's getuigen

Jehova's getuigen

Deze aflevering laat Gerard twee Jehova's Getuigen binnen en besluit zich te gaan verdiepen in het geloof. Inke wil samen met Daan een kind, maar Daan heeft zo zijn twijfels. 

Kinderen geen bezwaar Brokken

Brokken

In deze eerste aflevering is Daan aangereden door niemand minder dan zangeres Corry Brokken. Gerard vindt dat een eer en is trots. Hij wil Corry dan ook ontzien door geen schadevergoeding te verlangen. Maud vindt dit onbegrijpe ... 

Kinderen geen bezwaar Leven is moeilijk. Dansen ook

Leven is moeilijk. Dansen ook

In deze aflevering: Gerard en Inke zitten allebei met het leven in hun maag. Dan volgt Gerard Mauds advies op om er iets van te maken en al snel hebben ze nergens last meer van. Zij niet. 

Kinderen geen bezwaar Groot nieuws!!

Groot nieuws!!

In deze aflevering: Julia is zwanger en Inke wordt bedrijfsleider in het hoge noorden. Bij Daan slaat de twijfel nu echt toe. Intussen verheugt Gerard zich op het grootouderschap, al is er wel een minpuntje. Gerard en Inke zitt ... 

Kinderen geen bezwaar De lila

De lila

In deze aflevering: Julia wil alweer scheiden. Intussen besluit Gerard iets aan zijn nutteloze gevoel te doen. Hij gaat een nieuw magazine aan de vrouw brengen. Dat lukt pas als hij zijn sterkste eigenschap inzet. 

Kinderen geen bezwaar Het ritueel

Het ritueel

In deze aflevering: Julia is in stilte getrouwd en Maud voelt zich buitenspel gezet. Speciaal voor haar doen ze het nog eens over. Gerard gaat helemaal los. Daan niet. 

Kinderen geen bezwaar De kleuren van Kim-Lian

De kleuren van Kim-Lian

Deze aflevering: Maud is er stellig over: het leven is een sleur en het huwelijk des te meer. Dat zet Daans toekomst in een somber perspectief: alles is net zo grijs als in Mauds beschrijving. Letterlijk. Alleen Kim-Lian kan he ... 

Kinderen geen bezwaar Een goed hart

Een goed hart

In deze aflevering: Maud heeft een cliënte die op een donorhart wacht en natuurlijk ziet Gerard daar een taak voor zich weggelegd. Ook Inke is niet te beroerd voor een goede daad. 

Kinderen geen bezwaar Knellende dasjes, warme sokken

Knellende dasjes, warme sokken

In deze aflevering: Julia gaat ervan uit dat Maud haar aanstaande, groots te vieren huwelijk wel zal financieren. Maud helpt haar, met Gerards onbedoelde inzet, uit de droom. Dat breien toch nog ergens goed voor is, ondervindt ... 

Kinderen geen bezwaar Trouwen geen bezwaar

Trouwen geen bezwaar

Deze aflevering: Julia heeft een aanzoek gehad van Tom. Maud deelt haar gebrek aan enthousiasme over het huwelijk met verve. En met Gerard, die daar zo zijn eigen conclusies aan verbindt. En dan wil Daan Inke ook nog wat vragen. 

Kinderen geen bezwaar Hot or not

Hot or not

Deze aflevering: Waarom zou een dame op leeftijd alléén van het leven moeten genieten? Inke helpt Grote Oma op weg, maar Mauds inbreng valt wat anders uit dan verwacht. 

Kinderen geen bezwaar Roze wereld

Roze wereld

In deze aflevering: Julia en Inke hebben het helemaal gehad met de mannen. Julia heeft zich zelfs volledig teruggetrokken in een "virtueel universum". 

Kinderen geen bezwaar De vogel is gevlogen

De vogel is gevlogen

Gerard besluit na Daans vertrek een nieuw mannelijk element in de vorm van een papegaai in huis te halen. 

Kinderen geen bezwaar Gene zijde

Gene zijde

Deze aflevering: Grote oma heeft nog een appeltje te schillen met haar overleden echtgenoot en legt contact met het hiernamaals. Julia en Inke hebben ook nog wel een strijdpuntje voor te leggen. 

Kinderen geen bezwaar New York New York

New York New York

Deze aflevering: Daan is naar New York. Gerard zit hem vanaf dag één al omstandig te missen. Een beetje overdreven, volgens Maud. Maar de meiden kunnen er ook wat van. 

Kinderen geen bezwaar Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Deze aflevering: Inke en Julia hebben ontdekt dat ze met hun alter ego's kunnen praten, maar Daan laat zich niet zomaar van alles voorspiegelen. 

Kinderen geen bezwaar Knuffeltje

Knuffeltje

Deze aflevering: Gerard en Daan willen allebei hun knuffel. Gerard wil de knuffel van Maud en Daan die van hemzelf. 

Kinderen geen bezwaar De warme kraan en de koude douche

De warme kraan en de koude douche

Deze eerste aflevering: Gerard heeft in de krant gelezen over klimaatverandering en voorziet grote overstromingen. Op aandringen van Maud gaat hij actie ondernemen. Daan plaagt de dames in het huis door met de temperatuur van d ... 

Kinderen geen bezwaar Mooi papiertje eromheen.

Mooi papiertje eromheen.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Mooi papiertje eromheen. Julia kan wel wat meer gebruiken. Gerard ook. 

Kinderen geen bezwaar De blootkalender

De blootkalender

Deze aflevering: Julia en Inke maken een blootkalender voor een goed doel. Ze zijn tot veel bereid, maar dan moeten de anderen wel een beetje meewerken. Een fotograaf maakt zeer bijzondere foto's van Gerard, Maud, Daan, Julia e ... 

Kinderen geen bezwaar Julia komt weer thuis wonen

Julia komt weer thuis wonen

Deze aflevering: Als Julia weer thuis komt wonen, gaat het erom spannen voor wie Daan zal kiezen. 

Kinderen geen bezwaar Manuel

Manuel

Deze aflevering; Gerard en Daan zijn zo verdiept in hun eigen feestje, dat ze Maud en Inke bijna vergeten. Hun wraak lijkt zoet. 

Kinderen geen bezwaar Yo yo paard in de gang

Yo yo paard in de gang

Deze aflevering: Gerard vindt dat de kinderen meer in beweging moeten komen en zadelt daar het hele gezin mee op. Intussen mag iedereen ook meegenieten met de opbouw van Inke's muzikale carrière. 

Kinderen geen bezwaar Halal

Halal

Deze aflevering: Inke heeft het licht gezien; een nieuwe internationale vrouwenbeweging moet de wereldvrede gaan brengen. De Meiden van Halal willen vast wel een handje helpen. 

Kinderen geen bezwaar Kale boel

Kale boel

Deze aflevering: Gerard heeft last van spam en denkt dat dit aan hem ligt. Intussen begint Maud iets met kale mannen en denkt Inke dat ze overal buiten gehouden wordt. 

Kinderen geen bezwaar Kemna

Kemna

Deze aflevering: Maud heeft castingdirector Hans Kemna als cliënt. Gerard ziet kansen voor Inke. 

Kinderen geen bezwaar Rijjijofrijik

Rijjijofrijik

Deze aflevering: Inke en Daan willen naar een popconcert en proberen hiervoor Mauds auto te lenen. Gerard helpt ze een handje, maar weet hij wel wat hij doet? 

Kinderen geen bezwaar Bullshit

Bullshit

Deze aflevering: Grote oma klopt voor de verlichting van oud zeer bij Maud aan. Gerard en Daan hebben intussen een luchtiger manier gevonden om het leven leuker te maken. 

Kinderen geen bezwaar Pak melk

Pak melk

Deze aflevering: Is oriëntatievermogen nou een mannelijk of een vrouwelijk talent? Maud en Gerard denken daar natuurlijk verschillend over en dreigen bijna te verdwalen in hun bewijsdrang. Daan en Inke weten handig gebruik ... 

Kinderen geen bezwaar Van vlees en bloed

Van vlees en bloed

In deze aflevering: De heren denken dat ze een kleintje hebben en zien hun vrees in het gedrag van Maud en Inke bevestigd. Inke heeft echter wel iets anders aan haar hoofd dan Daan de maat te nemen. 

Kinderen geen bezwaar Er in stinken

Er in stinken

Deze aflevering: Een niet werkende douche brengt een waterscheiding tussen de mannen en de vrouwen teweeg. Daan vindt dat hij best een weekje zonder kan, Inke en Maud zoeken elders verfrissing en Gerard gooit alles in de strijd ... 

Kinderen geen bezwaar In 't honderd

In 't honderd

Deze 100e aflevering: Gerard heeft weer eens iets uitgerekend, waarvan Maud de emotionele waarde niet kan duiden. Ook Daan zit met zijn gevoelens in de knoop, maar daar kan hij nu eens geen vrouwelijke hulp bij gebruiken. Geluk ... 

Kinderen geen bezwaar Missen!!

Missen!!

Deze aflevering: Daans moeder komt onverwachts langs en heeft grootse plannen met hem. Ieder heeft zo zijn eigen gemengde gevoelens met betrekking tot haar bezoek en de reden daarvan. Met gastrol van Liz Snoyink. 

Kinderen geen bezwaar Foute vriend

Foute vriend

Deze aflevering: Julia is weer uitgekeken op de zoveelste softe vriend en nu heeft ze een echte knappe jongen aan de haak geslagen. Als dat toch teveel van het goede voor haar blijkt, weet Daan zijn mannetje te staan. 

Kinderen geen bezwaar Het O-woord en het H-woord.

Het O-woord en het H-woord.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Het O-woord en het H-woord. Inke weet Daan te strikken voor een baantje in de parfumerie, maar Daan is bang voor zijn reputatie: een man die over geurtjes adviseert is de vrouws beste vriendi ... 

Kinderen geen bezwaar Natje en droogje.

Natje en droogje.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Natje en droogje. Daan heeft zijn eindexamen gehaald en oriënteert zich op de arbeidsmarkt. Hij gaat er eens lekker voor zitten. Inke pakt het voortvarender aan en even verkeert Maud in ... 

Kinderen geen bezwaar Kan vriezen, kan dooien.

Kan vriezen, kan dooien.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Kan vriezen, kan dooien. Julia is weer eens komen aanzetten. Ze ziet het niet meer zitten: de studie niet, de studenten niet en eigenlijk het hele leven niet. Maud zet Daan in om haar op te v ... 

Kinderen geen bezwaar Wiedergut.

Wiedergut.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Wiedergut. Inke vindt dat Daan van zijn computerverslaving af moet en besluit tot radicale maatregelen. Als er een Duitse dame op bezoek komt, biedt de stoppenkast ook een heel handige opplos ... 

Kinderen geen bezwaar Vroem vroem.

Vroem vroem.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Vroem vroem. Als Maud moeilijk doet over de betaling van Daans rijlessen, besluit Gerard hem een handje te helpen. Van je vader moet je het leren, tenslotte. Inke legt Daans vorderingen graag ... 

Kinderen geen bezwaar Een beetje, een beetje.

Een beetje, een beetje.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Een beetje, een beetje. Julia komt weer thuis, in zak en as. Ze was een beetje met Arthur en is nu een beetje met Tom. Dat levert een groeiend dilemma op. 

Kinderen geen bezwaar Swingen.

Swingen.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Swingen. Gerard maakt zich zorgen over Daans eventuele drugsgebruik en gaat op onderzoek uit. Nú is Daan bezorgd. Tóch maar even kijken, maar of hij wel wil weten wat Maud daar uits ... 

Kinderen geen bezwaar Kiesdrempels.

Kiesdrempels.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Kiesdrempels. Om Maud te overtuigen van het nut van drempels, haalt Gerard hulp van buiten. Ook Daan worstelt met zijn overredingskracht. Zijn nieuwe vriendinnetje speelt wel erg op safe. 

Kinderen geen bezwaar De verpakkingsmaffia.

De verpakkingsmaffia.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: De verpakkingsmaffia. Gerard heeft ruzie met het vlapak. Julia is terug uit Spanje. Volgens haar kan Daan wel wat rust gebruiken. Inke is het met haar eens. 

Kinderen geen bezwaar Vermoeiend zeg.

Vermoeiend zeg.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Vermoeiend zeg. Uren, dagen, maanden, jaren en dan strookt Mauds gevoel voor humor ook nog eens niet met dat van Gerard. Daan besluit het met Inke over een andere boeg te gooien. 

Kinderen geen bezwaar Ballroom

Ballroom

In deze eerste aflevering doen Daan en Inke mee aan een danswedstrijd. Gerard is onmiddellijk enthousiast, omdat hij graag iets samen met Maud wil doen. Maud voelt er aanvankelijk weinig voor om mee te doen. Uiteindelijk verzwi ... 

Kinderen geen bezwaar Als je van me houdt, toets 1.

Als je van me houdt, toets 1.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Als je van me houdt, toets 1. Daan en Julia doen alles via hun mobieltjes. Grote Oma moet naar het ziekenhuis en staat in Gerards warme belangstelling. 

Kinderen geen bezwaar Lang leve de lol en Laurentien.

Lang leve de lol en Laurentien.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: Lang leve de lol en Laurentien. Gerard maakt zich op voor hoog bezoek, terwijl Inke herstelt van haar lagere driften. 

Kinderen geen bezwaar We benne op de wereld om mekaar.

We benne op de wereld om mekaar.

Nederlandse (NL) comedyserie. Afl.: We benne op de wereld om mekaar. Grote Oma komt haar verjaardag vieren en Daan wil een knoop aan zijn overhemd.