Kopen, Klussen, Cashen

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?
Kopen, Klussen, Cashen Split at the seams

Split at the seams

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering. 

Kopen, Klussen, Cashen Substitute flipper

Substitute flipper

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen? 

Kopen, Klussen, Cashen Labor of love

Labor of love

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in ... 

Kopen, Klussen, Cashen New flips, familiar faces

New flips, familiar faces

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is?