Grey's Anatomy Forever young

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8197

The Bold And The Beautiful

Flo en Katie worden geopereerd terwijl hun families in spanning afwachten. Na de transplantatie vraagt Katie of ze haar geheime donor mag ontmoeten. 

Dr. Phil My 45 year old brother is a loser

Dr. Phil

Monica's 45-jarige broer, Jeff, is 16 jaar geleden weer bij hun moeder, Janet, ingetrokken en niet meer weggegaan. Monica zegt dat Jeff lui is en misbruik maakt van hun moeder. Janet onderhoudt Jeff en zijn drie kinderen, en ge ... 

Sint en co: De Verdwenen Sleutel Afl. 13

Sint en co: De Verdwenen Sleutel

Slim en Pret vinden Wolf terug, maar waar is de sleutel? Durven ze het huis van Bram Brom binnen te gaan om daar te zoeken? Hoofdpiet en de Smid proberen alles om het slot van de pakjeskamer zonder sleutel te openen. 

Lalaloopsy Afl. 19

Lalaloopsy

Animatieserie over lappenpoppen die op magische wijze tot leven zijn gekomen. In Lalaloopsyland maken ze nieuwe vrienden, beleven ze avonturen en leren ze hoe iedereen op zijn eigen manier speciaal is. 

Molang Afl. 14

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.