The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8839

Afl. 8839

Hope brengt een onaangekondigd bezoek aan Deacon en schrikt van wat ze daar aantreft. Ridge en Deacon hebben een discussie over hun relaties met Brooke en Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8838

Afl. 8838

Brooke vertelt Hope haar vermoeden dat Taylor Douglas gebruikt om dichterbij Ridge te komen. Deacon geeft met tegenzin toe aan Sheila. Li biedt de Forresters haar excuses aan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8837

Afl. 8837

Thomas laat Hope schrikken door een telefoongesprek over Douglas plotseling te beëindigen. De familie Forrester komt bijeen voor een feestelijk diner. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8836

Afl. 8836

Thomas en Hope zijn het niet eens over de toekomstige woonsituatie van Douglas. Ook Taylor en Brooke bespreken de situatie. Deacon wordt ongewild de huisgenoot van Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8835

Afl. 8835

Brooke confronteerd Taylor met haar zoen met Ridge. Deacon en Sheila worden in het nauw gedreven als Deacons reclasseringsambtenaar onaangekondigd op de stoep staat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8834

Afl. 8834

Carter en Quinn worden betrapt als ze zoenen op kantoor bij Forrester. Deacon schrikt zich wezenloos als hij zich realiseert met wie hij het bed gedeeld heeft. Finn en Steffy spreken opnieuw hun liefde voor elkaar uit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8833

Afl. 8833

Deacon wordt 's ochtends wakker naast een onbekende vrouw. Ridge vertelt Steffy dat hij bij Brooke wil blijven, maar Taylor en Steffy proberen hem op andere gedachten te brengen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8832

Afl. 8832

Brooke waardeert het dat Ridge de waarheid heeft verteld, maar ze is wel teleurgesteld en maakt zich zorgen. Thomas probeert Hope gerust te stellen over zijn plan om voor Douglas te gaan zorgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8831

Afl. 8831

Ridge vertelt Brooke dat hij Taylor gekust heeft in Monte Carlo. Bill en Li praten over de slechte invloed die Jack had op Li. Thomas vertelt Ridge wat zijn plan is met Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8830

Afl. 8830

De Forresters zijn geschokt als ze te horen krijgen dat Sheila dood is. Brooke, Hope en Liam vinden Thomas niet geschikt om Douglas op te voeden. Steffy en Taylor sporen Thomas juist aan om voor zijn zoon te zorgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8829

Afl. 8829

Steffy vindt dat Ridge weer terug moet komen bij Taylor. Hope is overstuur, omdat ze niet wil dat Douglas naar Thomas gaat. Deacon heeft haar vaderlijk advies. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8828

Afl. 8828

Rechercheur Sanchez heeft nieuws over Sheila. Douglas zegt dat hij Thomas mist, en Thomas vraagt Liam en Hope of Douglas weer bij hem kan komen wonen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8827

Afl. 8827

Taylor vertelt Steffy dat ze heeft gezoend met Ridge. Brooke vindt dat Ridge zich vreemd gedraagt. Steffy en Finn zijn weer dolgelukkig met elkaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8826

Afl. 8826

Brooke vindt dat Ridge tijd moet doorbrengen met Steffy. Ondertussen denkt Ridge terug aan zijn uitstapje met Taylor naar Monaco. Steffy en Li maken elkaar verwijten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8825

Afl. 8825

Ridge worstelt met zijn gevoelens voor Brooke en Taylor. Steffy dankt Li voor het redden van Finn, maar is tegelijkertijd boos op haar, omdat ze Finn bij haar weghield. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8824

Afl. 8824

Brooke wil niks van hem horen, dus vertelt Deacon zijn theorie over Ridge, Taylor en Brooke aan Hope. Het is Steffy opgevallen dat Taylor en Ridge stralen in elkaars aanwezigheid. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8823

Afl. 8823

Brooke maakt zich zorgen over de foto die Hope op social media heeft geplaatst. In een euforisch moment zoenen Taylor en Ridge elkaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8822

Afl. 8822

Hope neemt tijdens een geluksmoment een foto van haar ouders, die al snel viraal gaat. Steffy en Finn vieren in Monte Carlo het wonder dat ze weer samen zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8821

Afl. 8821

Deacon wordt gedwongen een snelle beslissing te maken, die zijn leven kan veranderen. Steffy en Finn weten elkaar eindelijk te vinden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8820

Afl. 8820

Sheila dringt Deacons appartement binnen. Ze vertelt een raar verhaal en doet een wanhopig verzoek. Finn, Ridge en Taylor zijn gezamenlijk op zoek naar Steffy in Monte Carlo. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8819

Afl. 8819

Taylor en Ridge maken kennis met Steffy's therapeut. In het zuiden van Frankrijk mijmert Steffy over haar geliefde Finn, niet wetende dat hij nog leeft en op weg is naar haar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8818

Afl. 8818

Bill onderneemt actie na het horen van Li's verhaal. Hij gaat de confrontatie aan met Sheila. Liam en Hope proberen tevergeefs Taylor en Ridge te bereiken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8817

Afl. 8817

Onderweg naar Monte Carlo delen Taylor en Ridge hun diepste emoties met elkaar. Finn probeert nog steeds om Sheila zo ver te krijgen dat zij hem laat gaan. Li duikt op en vertelt Bill en Liam het schokkende verhaal rond Finn en ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8816

Afl. 8816

Ridge en Taylor pakken het vliegtuig naar Monte Carlo om Steffy te helpen. Finn maakt Sheila verwijten en smeekt haar om hem te laten gaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8815

Afl. 8815

Finn loopt boos op Sheila af, maar zij weet hem te raken met een injectiespuit. Liam licht Wyatt in over Steffy's situatie. Mike laat Sheila weten dat hij niet bereid is voor haar de gevangenis in te gaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8814

Afl. 8814

Taylor en Ridge krijgen te horen waar Steffy zich bevindt en maken zich zorgen om haar toestand. Finn is woedend op Sheila en probeert weer uit bed te klimmen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8813

Afl. 8813

Finn eist van Sheila dat ze vertelt wat er is gebeurd met Li. Bill heeft een goed gesprek met Wyatt. Thomas, Taylor en Ridge maken zich zorgen omdat ze geen contact krijgen met Steffy in Europa. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8812

Afl. 8812

Mike wordt ondervraagd over zijn relatie met Sheila. Finn probeert opnieuw aan Sheila te ontsnappen. Deacon vertelt Hope dat hij het aantreffen van Steffy en Finn in het steegje traumatisch vond. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8811

Afl. 8811

Finn probeert Mike in zijn ontsnappingsplan te betrekken. Ondertussen beseffen Ridge en Brooke dat ze Mike kennen. Samen met Deputy Chief Baker bezoeken ze Mike op zijn werk. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8810

Afl. 8810

Het loopt uit de hand tussen Sheila en Finn. Deacon wil van Taylor horen wat ze nou echt denkt over Ridge en Brooke. Ridge twijfelt aan de oprechtheid van Deacon. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8809

Afl. 8809

Finn schrikt als Sheila hem zijn overlijdensverklaring laat zien. Carter vindt dat Quinn zich niet meer zo druk moet maken om Donna. Taylor laat Deacon weten hoezeer ze Sheila haat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8808

Afl. 8808

Quinn confronteert Donna met haar affaire met Eric. Finn is nog steeds van plan om aan Sheila te ontsnappen. Na het gesprek met de politie graaft Brooke diep in haar geheugen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8807

Afl. 8807

Deacon en Taylor praten over hoe Brooke en Ridge elkaar weer gevonden hebben. Finn ontdekt dat Sheila met iemand samenwerkt. Ridge en Brooke krijgen een update van Chief Deputy Baker. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8806

Afl. 8806

Taylor ondervraagt Deacon over Sheila. Deacon ontkent dat hij weet waar ze is. Ondertussen bedenkt Finn een plan om aan Sheila te ontsnappen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8805

Afl. 8805

Carter en Quinn zijn dolgelukkig met elkaar. Ridge laat Taylor weten dat hij terug is bij Brooke, maar drukt haar ook op het hart dat hij nog altijd klaarstaat voor haar, Steffy en Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8804

Afl. 8804

Sheila smeekt Finn om vergiffenis. Brooke vertelt Ridge hoe bang ze is voor Sheila. Alleen als ze bij hem is, voelt ze zich veilig. Taylor praat met Jack over Li's vreemde gedrag. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8803

Afl. 8803

Finn is ontwaakt uit zijn coma en vraagt Sheila om hem naar een ziekenhuis te brengen. Ridge voert de beveiliging op voor Taylor en Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8802

Afl. 8802

Finn lijkt eindelijk te ontwaken uit zijn coma. Mike waarschuwt Sheila om hem niet te laten schrikken. Ridge vertelt Taylor dat hij altijd bereid zal zijn om haar te beschermen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8801

Afl. 8801

Mike ontdekt dat Finn nog in leven is. Sheila vraagt hem om hulp. De trouwdag van Carter en Paris is anders verlopen dan iedereen had verwacht. Hope vertelt Liam wat er allemaal is gebeurd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8800

Afl. 8800

Donna deelt haar fantastische nieuws over Eric met Brooke. Quinn lucht haar hart in een volle kerk. Ondertussen smeekt Sheila Finn om weer bij te komen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8799

Afl. 8799

De huwelijksceremonie van Paris en Carter begint. Elders moedigt Eric Quinn aan om duidelijk te maken dat ze van Carter houdt. Maar lukt het haar om dat nog voor het jawoord tegen hem te zeggen? 

The Bold And The Beautiful Afl. 8798

Afl. 8798

Quinn en Bridget betrappen Eric en Donna op heterdaad. Grace smeekt Paris om niet met Carter te gaan trouwen. Ridge vraagt Carter of hij zeker weet dat hij de juiste beslissing neemt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8797

Afl. 8797

Eric belooft Donna een fantastische toekomst. Carter en Paris hopen dat Zende en Grace bij hun bruiloft willen zijn. Quinn en Bridget ontdekken dat Eric heeft gelogen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8796

Afl. 8796

Carter en Paris besluiten al heel snel te gaan trouwen, ondanks alle bezwaren van vrienden en familie. Carter biecht Ridge op dat hij nog steeds van Quinn houdt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8795

Afl. 8795

Grace vindt het vreselijk dat Carter Paris ten huwelijk heeft gevraagd en begint gaat een stevige discussie aan met haar dochter. Ook Ridge heeft zo zijn twijfels bij de snelle verloving. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8794

Afl. 8794

Carter vraagt Paris ten huwelijk. Wyatt vermoedt dat Quinn nog steeds gevoelens heeft voor Carter. Li slaat op de vlucht voor Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8793

Afl. 8793

Quinn probeert Carter ervan te overtuigen niet te gaan trouwen met Paris. Ridge belt met Li, die hem niet vertelt wat er gaande is in haar huis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8792

Afl. 8792

Sheila en Li maken zich allebei druk om Finn. Hope vertelt Eric dat ze afweet van zijn affaire met Donna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8791

Afl. 8791

Sheila is dolblij als ze ontdekt dat Finn nog leeft: nu kan zij niet worden vervolgd voor zijn dood. Eric is verbaasd als Quinn Bridget op hem afstuurt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8790

Afl. 8790

Li schrikt zich rot als Sheila opeens voor haar deur staat: ze is ontsnapt uit haar cel. Quinn maakt zich druk over Erics hoge hartslag. Hope confronteert Donna met wat ze heeft gezien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8789

Afl. 8789

Ridge is compleet verbaasd als Carter hem vertelt over Paris. Eric verrast Donna met een nieuwe afspraak. Ze hebben niet in de gaten dat iemand meekijkt. Taylor en Ridge vinden dat Li zich vreemd gedraagt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8788

Afl. 8788

Carter zoent Paris. Ze is verbaasd, maar ook blij dat hij van gedachten is veranderd. Grace dient een klacht in tegen Carter. Eric voelt zich schuldig tegenover Quinn als zij haar liefde aan hem betuigt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8787

Afl. 8787

Li bezoekt Sheila in de gevangenis. Sheila smeekt Li om vergeving, maar die wil daar niets van weten. Paris is boos dat Grace zich maar blijft bemoeien met haar liefdesleven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8786

Afl. 8786

Bill brengt een bezoekje aan Ridge en geeft hem relatieadvies. Brooke vertelt Deacon dat ze elkaar niet meer kunnen zien, omdat ze kiest voor Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8785

Afl. 8785

Eric neemt een verrassende beslissing over Donna en Quinn. Brooke en Ridge bespreken de voorwaarden voor een hereniging. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8784

Afl. 8784

Ondanks zijn trouwbelofte aan Quinn, geniet Eric van een samenzijn met Donna. Brooke verrast Ridge met een laat bezoekje en smeekt hem om weer terug bij haar te komen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8783

Afl. 8783

Deacon stelt Brooke gerust na haar mislukte poging bij Ridge. Donna haalt herinneringen op met Eric en doet hem een verbluffend verzoek. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8782

Afl. 8782

Carter kan zijn ware gevoelens niet beheersen en uit zijn liefde voor Quinn. Ridge komt tussenbeide als Taylor en Brooke ruzie hebben. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8781

Afl. 8781

Li spoort Finn aan om te vechten voor zijn leven, zodat hij weer bij Steffy en Hayes kan zijn. Steffy stort emotioneel in als ze afscheid neemt van Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8780

Afl. 8780

Quinn probeert Carter te ontmoedigen om een onverstandige stap te zetten met Paris. Taylor moedigt Steffy aan om even tijd voor zichzelf te nemen. Donna vertelt Eric hoe gelukkig ze is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8779

Afl. 8779

Carter is bang dat Paris zich gaat bemoeien met de relatie van Quinn en Eric. Ondertussen heeft Eric het fijn met Donna. Ridge, Taylor en Thomas troosten een emotionele Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8778

Afl. 8778

Eric probeert de gemoederen tot bedaren te brengen als Brooke en Taylor ruzieën over Ridge. Paris maakt Grace duidelijk dat ze een toekomst wil met Carter, en niet met Zende. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8777

Afl. 8777

Brooke vindt dat Liam te veel tijd doorbrengt bij Steffy en deelt haar zorgen met Hope. Steffy gaat in gesprek met Li om een afscheidsdienst voor Finn te organiseren. Steffy en Liam vinden dat Li zich vreemd gedraagt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8776

Afl. 8776

Ridge en Taylor besluiten om Thomas' betrokkenheid bij Sheila geheim te houden. Brooke en Taylor zetten hun verschillen opzij om zich te focussen op Steffy en de kinderen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8775

Afl. 8775

Li krijgt te horen dat Sheila degene is die haar zoon heeft doodgeschoten. Liam biedt Steffy de steun die ze zo hard nodig heeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8774

Afl. 8774

Op het politiebureau confronteert Brooke Sheila met haar daden. Ridge en Taylor vertellen Thomas dat ze weten van zijn betrokkenheid bij Sheila. Hij voelt zich schuldig en stort in. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8773

Afl. 8773

Iedereen komt te weten wat Sheila heeft gedaan: Eric licht Quinn in en Brooke vertelt alles aan Hope en Liam. De emoties lopen hoog op als Ridge aan Steffy en Taylor vertelt dat hij even tijd voor zichzelf neemt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8772

Afl. 8772

Bill praat met Wyatt, Liam en Hope over Ridge en zet vraagtekens bij diens liefde voor Brooke. Ridge besluit even tijd voor zichzelf te nemen om na te denken over de toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8771

Afl. 8771

Taylor maakt zich zorgen over haar toekomst met Ridge en vraagt Steffy om advies. Brooke krijgt eindelijk te horen wat Sheila allemaal heeft uitgehaald. Ridge vraagt haar om hem te vergeven, omdat hij haar niet geloofde. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8770

Afl. 8770

Hope troost Brooke, die wanhopig op zoek is naar antwoorden. Sheila wordt in een hoek gedreven, maar weigert zich stilletjes over te geven. Ridge vertelt Brooke alles wat hij weet over oudejaarsavond. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8769

Afl. 8769

Brooke en Hope begrijpen niet waarom Deacon het opneemt voor Sheila. Nu Steffy zich langzaam weer alles kan herinneren, vertelt ze dat Sheila degene was die Brooke alcohol gaf. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8768

Afl. 8768

Sheila voelt zich in het nauw gedreven nu Steffy haar van moord beschuldigt. Deacon brengt een bezoekje aan Brooke en Hope en doet daar een schokkende uitspraak.