The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8355

Afl. 8355

Ridge licht Eric in over Quinns brutale actie. De zussen Brooke en Katie hebben een goed gesprek met elkaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8354

Afl. 8354

Shauna voelt zich ongemakkelijk als Wyatt een grapje maakt dat dichtbij de waarheid zit. Brookes poging om het goed te maken met Ridge wordt verstoord door een onverwacht bezoek. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8353

Afl. 8353

Brooke en Ridge zijn verrast door de steun die ze krijgen en de reden daarachter. Quinn besluit een tandje bij te zetten in haar plan om druk te zetten op Brooke en Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8352

Afl. 8352

Steffy houdt zich niet langer groot en Finn ziet hoe kwetsbaar ze is. Ridge confronteert Bill met zijn flagrante wandaden richting zijn familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8351

Afl. 8351

Liam is stomverbaasd als hij ontdekt dat Hope zich niet aan haar belofte heeft gehouden. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8350

Afl. 8350

Bill laat Liam de waarheid inzien over zijn situatie met Hope en Steffy. Finn realiseert zich hoezeer Steffy lijdt en dat versterkt hun band. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8349

Afl. 8349

Thomas maakt zich zorgen over zijn zus, en wil dat Steffy haar gevoelens erkent. Steffy heeft stevige kritiek op Hope als zij eigenhandig een beslissing neemt over haar dochter. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8348

Afl. 8348

Hope en Liam genieten van de extra tijd die ze hebben met Kelly. Steffy voelt zich alleen en heeft veel pijn, en denkt met weemoed terug aan haar leven met Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8347

Afl. 8347

Shauna wil er alles aan doen om de perfecte echtgenote te zijn voor Ridge. Carter heeft een verrassing voor Zoe en laat merken hoe leuk hij haar vindt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8346

Afl. 8346

Ridge denkt na over de huidige situatie en neemt een beslissing over zijn toekomst. Dollar Bill probeert Brooke ervan te overtuigen dat hij haar prins op het witte paard is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8345

Afl. 8345

Een liefdesgeschiedenis van tientallen jaren kent een intens tragisch einde. De huidige en vorige mevrouw Forrester staan lijnrecht tegenover elkaar en zijn niet van plan toe te geven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8344

Afl. 8344

Brooke realiseert zich dat Ridge en zij nóg meer obstakels moeten overwinnen. Katie is stomverbaasd als ze het explosieve einde van Bills gesprek met Quinn opvangt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8343

Afl. 8343

Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd. Brooke maakt zich zorgen omdat Ridge niet thuis is gekomen en gaat naar het Forrester-huis. Daar wacht haar een verrassing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8342

Afl. 8342

Quinn verdedigt haar acties tegenover Shauna. Ze vindt dat Brooke verdient wat nu op haar afkomt. Ridge hoort een deel van het gesprek tussen Bill en Brooke en is er emotioneel door geraakt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8341

Afl. 8341

Zoe en Carter kunnen niet langer ontkennen dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. De verzoening tussen Ridge en Brooke stuit op een hindernis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8340

Afl. 8340

Ridge is ervan overtuigd dat Brooke en hij voor elkaar gemaakt zijn en doet haar een belofte. Nadat Eric vertelt dat Ridge Brooke om vergiffenis vraagt, begint Quinn te broeden op een nieuw plan, waarin Bill een rol speelt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8339

Afl. 8339

Finn twijfelt of hij Steffy meer pijnstillers moet voorschrijven. Brooke en Ridge denken terug aan alle momenten dat een van hen een domme fout maakte. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8338

Afl. 8338

Ridge weet dat het niet makkelijk wordt, maar hij smeekt Brooke toch om hem te vergeven. Thomas overtuigt Steffy ervan dat ze Finn moet vragen om haar pijn te verlichten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8337

Afl. 8337

Quinn is Brooke aan het sarren, maar als Shauna verschijnt, heeft Brooke het laatste woord. Thomas onthult aan Steffy waar een deel van haar pijn vandaan komt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8336

Afl. 8336

Ridge vertelt Steffy dat Shauna zijn echtgenote is, terwijl Brooke Eric om raad vraagt. Als Brooke en Quinn elkaar tegenkomen, houdt niemand zich in. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8335

Afl. 8335

Steffy heeft het veel zwaarder dan ze laat merken en zit nu al aan haar laatste pijnstiller. Brooke vertelt Donna het verhaal van Ridge in Las Vegas en geeft toe dat ze heeft verloren van Shauna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8334

Afl. 8334

Shauna vertelt Quinn alle details over haar huwelijksceremonie met Ridge. Brooke krijgt te horen dat Ridge met Shauna getrouwd is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8333

Afl. 8333

Zoe en Hope sluiten het verleden af en maken een afspraak voor de toekomst, terwijl ze samenwerken aan de 'Hope For The Future'-lijn. Ridge staat voor een lastige uitdaging: hij moet Brooke vertellen dat hij getrouwd is, en nie ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8332

Afl. 8332

Wyatt en Flo liggen in elkaars armen en genieten ervan dat ze weer samen zijn. Quinn eist van Shauna dat ze belooft om nooit iemand te vertellen over wat ze hebben gedaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8331

Afl. 8331

Thomas realiseert zich dat Steffy echt veel pijn lijdt en besluit voor haar te zorgen. Brooke wil Ridge verrassen met een nacht die hij nooit zal vergeten, maar ze weet nog niet dat de situatie is veranderd... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8330

Afl. 8330

Ridge en Brooke willen samen verder en besluiten hun verleden achter zich te laten. Shauna komt terug uit Las Vegas en zet Ridge voor het blok. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8329

Afl. 8329

Steffy is spontaan verliefd als ze een onverwacht bezoekje krijgt van haar dokter, Finn. Ridge voelt zich ongemakkelijk als hij zich opeens flarden herinnert van zijn nacht met Shauna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8328

Afl. 8328

Thomas keert voor het eerst sinds zijn desastreus verlopen huwelijksdag terug naar huis. Katie valt Sally aan over hoe zij haar heeft gebruikt om Wyatt emotioneel te chanteren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8327

Afl. 8327

Katie kan het niet geloven, als Flo en Wyatt haar de waarheid over Sally onthullen. Steffy mag het ziekenhuis verlaten. Ze vertelt niemand over de pijn die ze heeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8326

Afl. 8326

Steffy houdt zich flink, maar tegen de dokter is ze eerlijk: ze lijdt ondraaglijke pijn. Flo vertelt een ongeruste Sally dat Wyatt zal beslissen wat de consequenties van haar wandaden zullen zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8325

Afl. 8325

Penny, Flo en Wyatt raken in paniek als ze zich realiseren dat Sally echt in gevaar is. Liam haast zich naar het ziekenhuis en hoort nog net hoe Bill een verklaring geeft over het ongeluk. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8324

Afl. 8324

Steffy komt weer bij bewustzijn en realiseert zich al snel hoe erg de verwondingen zijn. Sally onthult haar ware intenties en gevoelens voor Wyatt en valt flauw. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8323

Afl. 8323

Wyatt is overdonderd door Sally's gedrag en geeft kritiek op haar genadeloze acties. De woede van Ridge richting Bill wordt bijna onbeheersbaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8322

Afl. 8322

Wyatt eist van Sally dat ze hem vertelt waar Flo is. Bill is in het ziekenhuis bij Steffy en voelt zich vreselijk schuldig. Hij belt Ridge en brengt hem op de hoogte van de situatie. Ridge en Brooke haasten zich naar het zieken ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8321

Afl. 8321

Bill is geschokt als hij zich realiseert dat hij Steffy heeft aangereden. Hij belt het alarmnummer en Steffy wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Flo hoopt dat haar geheime berichtje op tijd Wyatt bereikt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8320

Afl. 8320

Dokter Escobar en Flo schrikken van Sally's plan en smeken haar het niet voort te zetten. Steffy wil wat tijd voor zichzelf en maakt een tochtje op haar motor, maar dan raakt ze betrokken bij een ongeluk. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8319

Afl. 8319

Wyatt betreedt het strandhuis en schrikt van wat hij daar ziet. Bill zegt tegen Katie dat hij de gevolgen van zijn acties zal accepteren, zolang hij haar en haar familie maar niet verliest. Sally en dokter Escobar slepen Flo na ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8318A

Afl. 8318A

Katie vertelt Carter hoe Quinn de reünie van Brooke en Ridge heeft gesaboteerd. Zoe en Carter bespreken de situatie rond Thomas. Ook krijgen ze te horen over Sally's ziekte en wat Wyatt en Flo deden toen ze de waarheid ontdekten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7613

Afl. 7613

Ondanks Zendes toezeggingen heeft Nicole moeite met het idee dat ze haar mogelijk enige kind weggeeft. Maya voelt zich verraden en is verdrietig en verward nu Nicole de adoptiepapieren niet wil tekenen. Julius laat Maya en Rick ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 5893

Afl. 5893

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 5153

Afl. 5153

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 5153. 

The Bold And The Beautiful Afl. 2951

Afl. 2951

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 4672

Afl. 4672

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 4672. 

The Bold And The Beautiful Afl. 2972

Afl. 2972

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 1662

Afl. 1662

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 1662. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7306

Afl. 7306

Steffy en Bill delen hun theorieën over de verblijfplaats van Liam. Bill vertelt Steffy over de mislukte zoektocht van Justin en ze vreest het ergste. Liam begint zich Steffy te herinneren en de liefde die ze samen deelden. Nu ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 5830

Afl. 5830

De gasten voor het afstudeerfeest van Hope arriveren bij de Forrester-villa, waar ze de benodigde kleding voor het gemaskerde feest ontvangen. Nick vertelt Aggie het een en ander over zijn verleden, waarop Aggie haar dank uit v ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 4131

Afl. 4131

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 3957

Afl. 3957

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 1

Afl. 1

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 1. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8148

Afl. 8148

Flo is er kapot van dat ze anderen zoveel verdriet heeft gedaan, en probeert wanhopig haar relatie met Wyatt te redden. Liam en Thomas hebben een heftige confrontatie. Hope komt er eindelijk achter dat Beth leeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7909

Afl. 7909

Na de huwelijksceremonie treffen Brooke en Taylor elkaar in de keuken. Beschuldigingen en oud zeer worden over en weer geslingerd, net als stukken van de bruidstaart. Liam verrast Hope met een huwelijksreis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6958

Afl. 6958

Bill richt al zijn woede op Ridge, omdat hij vindt dat Ridge misbruik heeft gemaakt van Caroline en Katie ontrouw is geweest. Maya blaakt van zelfvertrouwen achter de schermen en op de catwalk. Rick is verrast als hij ziet hoe ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 3103

Afl. 3103

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 1228

Afl. 1228

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 1228. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6900

Afl. 6900

Carter zoekt steun bij Oliver en vertelt hem hoe moeilijk hij het heeft na de breuk met Maya. Deacon vraagt aan Hope of ze een goed woordje voor hem wil doen bij Brooke. Brooke denkt terug aan de gelukkige momenten die ze met B ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 6226

Afl. 6226

Beverly laat zich niet door Amber uit het veld slaan als ze haar waarschuwt om uit de buurt van Rick te blijven. Steffy stelt aan Liam voor om naar een andere locatie uit te wijken. Thomas gaat ermee akkoord Steffy te helpen bi ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 5007

Afl. 5007

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 5007. 

The Bold And The Beautiful Afl. 2816

Afl. 2816

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7417

Afl. 7417

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 7417, oorspronkelijk uitgezonden op 6 december 2016. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6722

Afl. 6722

Quinn zet Steffy nog meer onder druk om het huwelijk tussen Hope en Liam te stoppen. Eric vertelt aan Ridge wat Brooke tijdens zijn afwezigheid allemaal heeft uitgespookt, maar laat Bills naam buiten beschouwing. Ridge maakt zi ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 5000

Afl. 5000

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 5000. 

The Bold And The Beautiful Afl. 4846

Afl. 4846

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 4846. 

The Bold And The Beautiful Afl. 2942

Afl. 2942

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 953

Afl. 953

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 953. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7565

Afl. 7565

Vlak voordat de modeshow begint, voelt Sally zich schuldig omdat ze zowel Coco als Thomas heeft verraden. CJ herinnert Sally aan de deal die hij heeft gesloten: als de show slecht afloopt, moet hij het pand verkopen. Bill is kw ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7547

Afl. 7547

Voordat Steffy in Sydney naar het altaar loopt, doet ze een fotoshoot voor het operagebouw. Bill helpt Liam met de laatste voorbereidingen. Sally zit in tweestrijd tussen haar verplichtingen aan het familiebedrijf en haar groei ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 2661

Afl. 2661

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 2661. 

The Bold And The Beautiful Afl. 952

Afl. 952

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7548

Afl. 7548

De grote dag is aangebroken voor Steffy en Liam. Met zicht op de haven en het befaamde operagebouw van Sydney geven ze elkaar het ja-woord. Familieleden spreken het gelukkige paar toe. Nu zijn ex-vrouw trouwt met zijn broer zet ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 1885

Afl. 1885

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 1885. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6954

Afl. 6954

Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens.