The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8463

Afl. 8463

Steffy weet dat Hope degene is die het meeste lijdt onder de situatie en biedt haar verontschuldigingen aan. Thomas besluit Hope en Steffy op een onverwachte manier te helpen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8462

Afl. 8462

Finn vertelt Liam waar de grenzen liggen met betrekking tot Steffy. Thomas is bezorgd over de huidige situatie van Steffy en Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8461

Afl. 8461

Steffy geeft Finn en Hope een krachtig betoog over haar gevoelens voor Liam. Bill en Liam zoeken steun bij elkaar over hun ontmantelde relaties met Katie en Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8460

Afl. 8460

Hope erkent tegen Liam dat het resultaat van Steffy's ouderschapstest haar aan alles doet twijfelen. Finn praat met Steffy en is open over zijn gevoelens en bedoelingen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8459

Afl. 8459

Zende smeekt Paris om een tweede kans en een nieuwe start. Brooke en Donna praten met Katie over haar relatie met Bill. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8458

Afl. 8458

Carter eist antwoorden van Zoe en Zende. Eva gaat aan het werk met Katie en Paris. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8457

Afl. 8457

De emoties lopen hoog op als Finn en Liam naar de toekomst kijken. Thomas maakt Vinny duidelijk dat het geluk van Hope het enige is dat telt. Dr. Bridget Forrester keert terug om haar familie te bezoeken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8456

Afl. 8456

Liam probeert wanhopig zijn huwelijk met Hope te redden. Steffy, Finn, Hope en Liam krijgen te horen van wie Steffy zwanger is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8455

Afl. 8455

Thomas probeert het vertrouwen van Ridge en Brooke terug te winnen. Hope maakt een moeilijke beslissing over haar toekomst met Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8454

Afl. 8454

Hope zet Liam voor het blok over Steffy's ongeboren kind. Steffy wordt emotioneel als Finn haar vertelt hoe ze zijn leven heeft veranderd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8453

Afl. 8453

Ridge luistert aandachtig als Finn vertelt wat zijn ware bedoelingen zijn met Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8452

Afl. 8452

Meteen na haar gesprek met Carter uit Zoe beschuldigingen richting Paris. Steffy vertelt Ridge over haar nacht met Liam en haar zwangerschap. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8451

Afl. 8451

Brooke gaat de confrontatie aan met Steffy. Ze is woedend over wat ze Hope heeft aangedaan. Zoe probeert wanhopig haar relatie met Carter te redden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8450

Afl. 8450

Ridge informeert een geschokte Carter over het bedrog van Zoe. Steffy en Finn doen een ouderschapstest. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8449

Afl. 8449

Zoe is bang dat Carter haar geheim ontdekt en laat hem weten dat ze klaar is om met hem te trouwen. Brooke is woedend als Hope haar vertelt dat Steffy mogelijk zwanger is van Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8448

Afl. 8448

Ridge is woest als hij Zende en Zoe betrapt en eist antwoorden. Paris besluit dat het tijd is om Carter de waarheid over Zoe te vertellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8447

Afl. 8447

Zoe is klaar om toe te geven aan haar gevoelens en gaat bij Zende langs. Bill en Katie vragen allebei advies aan Wyatt en Donna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8446

Afl. 8446

Ridge benadert Zende op agressieve wijze over de relatie tussen Zoe en Carter. Bill probeert Katie voor zich terug te winnen en neemt de verantwoordelijkheid voor zijn daden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8445

Afl. 8445

Zoe laat Zende het vertraagde berichtje zien en hoopt dat er een kans bestaat dat ze toch samen kunnen zijn. Ridge vraagt Paris en Zende of zij weten wat de bedoelingen zijn van Zoe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8444

Afl. 8444

Zoe is geschokt als ze ontdekt dat ze een berichtje heeft gemist dat mogelijk haar leven had kunnen veranderen. Steffy wil heel graag weten wie de vader van haar kind is en vraagt om een vaderschapstest. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8443

Afl. 8443

Wyatt spreekt Liam aan op zijn overspel met Steffy. Ridge krijgt in de gaten dat er iets speelt tussen Zoe en Zende. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8442

Afl. 8442

Finn zet Steffy voor het blok als hij haar vraagt wie ze het liefst zou zien als vader van haar kind. Thomas troost Hope nadat hij haar hartverscheurende gesprek met Liam heeft opgevangen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8441

Afl. 8441

Na zijn bedrog met Sally smeekt Liam Hope om vergiffenis. Summer is érg benieuwd als Flo hints geeft dat ze gevoelige informatie heeft over Sally Spectra. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8440

Afl. 8440

Hope wil dat Steffy eerlijk vertelt van wie ze zwanger is. Wyatt stelt zijn vader voor aan Summer, met wie hij al een tijdje samenwerkt. Liam laat Finn weten dat hij niet geïnteresseerd is in Steffy, maar zijn relatie met Hope ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8439

Afl. 8439

Zoe flirt met Zende, maar hij probeert hier niet op te reageren. Ze vraagt hem of hij vindt dat ze met Carter moet trouwen. Hope beschuldigt Steffy ervan dat ze haar huwelijk saboteert. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8438

Afl. 8438

Hope lucht haar hart bij Brooke. Vinny brengt een onverwacht bezoek aan Thomas, die hem vertelt over wat er is gebeurd en hoe hij zijn leven heeft te danken aan Hope. Liam en Steffy bespreken de reacties van Hope en Finn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8437

Afl. 8437

Hope vraagt zich af wat Liam haar probeert te vertellen. Paris verwijt Zoe dat ze niet eerlijk is. Hope en Finn krijgen te horen dat Steffy in verwachting is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8436

Afl. 8436

Finn is met stomheid geslagen door Steffy's bekentenis. Hope weet niet of ze Liam ooit nog kan vergeven. Paris vraagt Zoe waarom ze haar niet wil steunen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8435

Afl. 8435

Finn is openhartig tegen Steffy over hoe hij hun toekomst ziet. Steffy twijfelt of ze hem de waarheid moet vertellen. Liam en Hope staan voor een onmogelijke uitdaging. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6230

Afl. 6230

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8434

Afl. 8434

Zende is overstuur omdat Zoe de reden is van Paris' vertrek en gaat achter haar aan. Liam zegt tegen Hope dat hij nieuws voor haar heeft, maar houdt haar nog even in spanning. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8433

Afl. 8433

Liam en Steffy nemen een definitieve beslissing over de toekomst van hun gezin. Thomas biedt Hope zijn excuses aan voor het stoken in haar huwelijk met Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8432

Afl. 8432

Carter zet Zoe voor het blok als Paris een beslissing maakt over haar toekomst. Steffy kiest voor een andere aanpak met Liam om te voorkomen dat hij hun geheim aan Hope onthult. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8431

Afl. 8431

Liam is overrompeld door de explosieve onthulling van Steffy. Thomas wordt emotioneel als hij hoort wat Liam heeft meegemaakt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8430

Afl. 8430

Zoe waarschuwt Paris zich niet in haar leven te mengen en eist dat ze direct de stad verlaat. Als Finn zijn liefde voor haar uit, doet Steffy haar best om haar schuldgevoel te verbergen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8429

Afl. 8429

Hope wil weten wat Steffy en Liam verbergen. Zoe en Carter hebben hun eerste ruzie als Zoe van hem eist dat hij zijn aanbod aan Paris intrekt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8428

Afl. 8428

Carter is verbaasd door de reactie van Zoe op het nieuws over Paris. Nadat hij Hope heeft verraden, krijgt Liam last van zijn geweten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8427

Afl. 8427

Brooke wil het goedmaken met Thomas en biedt hem aan om bij haar en Ridge in te trekken tot hij zich weer beter voelt. Zende hoort dat Zoe Paris sommeert Los Angeles te verlaten en komt tussenbeiden. Hij vraagt haar om te blijven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8426A

Afl. 8426A

Naar aanleiding van Brookes verrassing halen Eric en Ridge herinneringen op aan oude kerstvieringen en Stephanie. Zoe baalt ervan dat Zende Paris heeft meegenomen naar het kerstdiner. De hele familie komt samen om kerst te vieren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8426

Afl. 8426

Zende onderbreekt een verhitte discussie tussen Paris en Zoe. Liam en Steffy delen een gênant moment als Hope haar gedachten over Finn over hen uitstort. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8425

Afl. 8425

Zoe is overstuur omdat Paris nog steeds in Los Angeles is en haar leven onderuithaalt. Steffy moet haar geheim verbergen voor Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8424

Afl. 8424

Ridge en Brooke delen hun emoties over Thomas. Liam voelt zich schuldig en belooft de echtgenoot te zullen zijn die Hope verdient. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8423

Afl. 8423

Finn krijgt het gevoel dat Steffy ergens mee zit. Brooke steunt Ridge als hij zich zorgen maakt over Steffy en Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8422

Afl. 8422

Paris verstoort per ongeluk een romantisch moment tussen Zende en Zoe. Ridge toont Hope zijn dankbaarheid voor alles wat ze voor Thomas heeft gedaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8421

Afl. 8421

Finn wordt bezorgd als Hope hem nieuwe details geeft over Thomas' ziekte. Steffy en Liam zijn het oneens over wat ze met hun geheim moeten doen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7140

Afl. 7140

Steffy spreekt haar bezorgdheid uit over Ivy's gedrag sinds de dood van Aly. Thomas en Steffy spreken met elkaar af om haar geheim voor zich te houden. Wyatt probeert Ivy af te leiden van de pijnlijke herinnering aan Aly's dood ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 6889

Afl. 6889

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 6889. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7745

Afl. 7745

Liam is bezorgd als hij ontdekt dat Steffy een vaderschapstest heeft laten doen. Hij wil van haar weten waarom ze dat deed. Rick en Nicole praten over Lizzy en de relatie van Rick en Maya. Carter onthult zijn ware gevoelens aan ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8420

Afl. 8420

Thomas doet een verbazingwekkende bekentenis aan Ridge. Liam en Steffy spreken hun liefde voor elkaar uit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8419

Afl. 8419

Steffy en Liam nemen een ingrijpende beslissing over hun toekomst. Hope toont zoveel medeleven, dat Thomas er emotioneel van wordt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8418

Afl. 8418

Quinn confronteert Shauna met een onverwachte wending. Steffy en Liam vechten allebei om het juiste te kunnen doen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8417

Afl. 8417

Quinn laat haar emoties zien aan Eric en doet een krachtige bekentenis. Steffy is bang dat ze Thomas en Liam voor altijd kwijt zal raken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8416

Afl. 8416

Eric is onder de indruk van Shauna's loyaliteit aan Quinn en vriendelijkheid richting hem. Liam en Steffy hebben tegenstrijdige gedachten over hun nacht samen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8416

Afl. 8416

Eric is onder de indruk van Shauna's loyaliteit aan Quinn en vriendelijkheid richting hem. Liam en Steffy hebben tegenstrijdige gedachten over hun nacht samen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8415

Afl. 8415

Quinn luistert een memorabel gesprek af tussen Shauna en Eric. Het leven van Thomas hangt aan een zijden draadje als hij met spoed geopereerd moet worden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8414

Afl. 8414

Liam realiseert zich wat voor inschattingsfout hij heeft gemaakt. Finn geeft Ridge en Steffy een update over de status van Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8413

Afl. 8413

Liam vuurt beschuldigingen af op Hope. Ze ontkent alles en dat maakt hem alleen maar kwader. Thomas is opgenomen in het ziekenhuis. Ridge en Brooke maken zich zorgen om hem. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8412

Afl. 8412

Als Thomas instort, belt Hope in paniek met Finn. Ridge vraagt zich af wat Liam 's ochtends vroeg bij Steffy deed. Liam is niet blij als hij Hope bij Thomas aantreft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8411

Afl. 8411

Hope is bij Thomas en ziet hoe hij werkelijkheid en fantasie niet meer van elkaar kan onderscheiden. Steffy ziet kansen bij Liam, maar wil toch dat hij gaat praten met Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8410

Afl. 8410

Liam en Steffy worden samen wakker. Steffy vraagt zich af hoe ze nu verder moeten. Ridge en Hope maken zich zorgen om Thomas, die steeds vreemder gedrag begint te vertonen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8409

Afl. 8409

Steffy probeert Liam te kalmeren. Hij is helemaal in shock van wat hij bij Thomas heeft gezien. Thomas probeert Finn ervan te overtuigen dat alles in orde is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6127

Afl. 6127

Brooke schrikt enorm als ze hoort dat Taylor op de hoogte was van de relatie tussen Steffy en Bill. Hope en Liam brengen een bezoek aan Katie, maar treffen daar een leeg bed aan. Katie gaat bij Steffy langs om haar affaire met ... 

The Bold And The Beautiful The Bold & The Beautiful 16 /250

The Bold & The Beautiful 16 /250

Geen extra informatie aanwezig.

The Bold And The Beautiful Afl. 8408

Afl. 8408

Liam heeft het moeilijk met wat hij heeft meegemaakt, en stort in als hij Steffy een ongelooflijk verhaal vertelt. Finns onverwachte verschijning zet Thomas weer met beide voeten op aarde. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8407

Afl. 8407

Thomas is aan het hallucineren en maakt een kritieke fout. Uitgerekend op dat moment komt Liam langs om Thomas te confronteren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8406

Afl. 8406

Liam en Steffy worden het niet eens over Thomas en of hij een bedreiging vormt voor Hope. De Hope-paspop komt tot leven voor Thomas tijdens een etentje met Hope en Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8405

Afl. 8405

Zende houdt zijn gevoelens voor zich en wenst Zoe en Carter het beste. Steffy en Liam voelen zich verbonden in de liefde voor hun dochter. Thomas beleeft bijzondere momenten met 'Hope'. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8404

Afl. 8404

Quinn slikt haar trots in en vraagt Eric nog één keer om vergeving. Hope neemt het op voor Thomas als een gefrustreerde Liam aan zijn motieven twijfelt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8403

Afl. 8403

Liam probeert Steffy ervan te overtuigen dat Thomas zijn drastische verandering aan het faken is. Quinn valt uit tegen Shauna nu ze weet wat ze geheim heeft gehouden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8402

Afl. 8402

Wyatt en Flo vertellen Shauna wat ze moet doen met Eric en Quinn. Hope regelt een vreugdevol weerzien tussen Thomas en Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8401

Afl. 8401

Flor probeert een oordeel te vellen als Wyatt een beschuldiging uit tegen Shauna. Paris is onder de indruk van Carters stijl en feliciteert Zoe met haar verloving. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8400

Afl. 8400

Zende en Zoe moeten hun onuitgesproken gevoelens voor elkaar een plaats geven. Wyatt neemt het op voor Quinn en vraagt Eric om haar nog één kans te geven.