The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8756

Afl. 8756

In paniek besluit Sheila af te maken waar ze mee begonnen is. Liam probeert het nieuws over Finn voorzichtig aan Steffy over te brengen. Sheila staat gebogen over het ziekenhuisbed van Steffy en bestudeert de medische apparatuu ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8755

Afl. 8755

Sheila grijpt in als Ridge en rechercheur Baker Steffy onder druk zetten om haar herinneringen weer boven te halen. Hope en Eric dringen er bij een weifelende Liam op aan Steffy de waarheid te vertellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8754

Afl. 8754

Hope begint zich zorgen te maken om de situatie in het ziekenhuis. Taylor vindt dat iedereen het spelletje moet meespelen om Steffy te helpen. Sheila wordt onrustig als rechercheur Baker Steffy vragen stelt over de noodlottige ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8753

Afl. 8753

Brooke is het oneens met Ridge en Taylor over hoe om te gaan met Steffy's geheugenverlies. Hope probeert voorzichtig Steffy terug te laten keren in de realiteit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8752

Afl. 8752

Carter en Quinn spreken hun gevoelens voor elkaar uit. Steffy doet een beroep op Liams steun. Brooke vindt dat Hope goed op Liam moet letten in deze situatie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8751

Afl. 8751

Quinn en Carter halen herinneringen op. Nu Steffy weer bij kennis is, is het nog maar de vraag of haar geheugen terugkeert. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8750

Afl. 8750

Zende vraagt Carter om advies over Paris. Terwijl hij zijn eigen gevoelens verbergt, moedigt Carter hem aan om voor Paris te gaan. Ridge en Deacon zijn verrast als ze horen dat Sheila Taylors leven heeft gered. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8749

Afl. 8749

Steffy is nog in shock en heeft nog niet kunnen vertellen wat er is gebeurd, maar Ridge zweert de dader te pakken. Hij is geschokt als Taylor het opneemt voor Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8748

Afl. 8748

Steffy is weer bij bewustzijn gekomen. Sheila raakt in paniek: haar lot ligt in Steffy's handen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8747

Afl. 8747

Sheila en Taylor maken angstige momenten door, waardoor hun band versterkt wordt. Ondertussen lijkt het erop dat Steffy weer bij bewustzijn komt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8746

Afl. 8746

Thomas probeert Steffy, die nog steeds buiten bewustzijn is, moed in te praten. Ondertussen staat Sheila op de rand van het dak van het ziekenhuis. Ze wil niet langer leven. Taylor probeert haar te kalmeren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8745

Afl. 8745

Sheila probeert Thomas ervan te overtuigen dat ze niks met de schietpartij te maken heeft. Hope troost Liam, die zeer emotioneel is. Brooke laat Ridge weten dat ze er nog steeds voor hem is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8744

Afl. 8744

Sheila vraagt Taylor om te bemiddelen tussen haar en Li. Ridge is heel openhartig tegen Steffy. Rechercheur Baker arriveert in het ziekenhuis, waar hij zijn onderzoek begint. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8743

Afl. 8743

Liam haast zich naar het ziekenhuis om Steffy te zien. Li valt uit tegen Sheila als ze zegt dat zij Finns moeder is. Brooke en Ridge praten over de vreselijke gebeurtenis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8742

Afl. 8742

Sheila is erg overstuur. Deacon probeert haar te troosten, zonder te weten wat er precies is gebeurd. Brooke krijgt heel sterk het gevoel dat er iets aan de hand is. Deacon neemt Sheila mee naar het ziekenhuis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8741

Afl. 8741

Deacon ziet wat er zich buiten Il Giardino heeft afgespeeld en belt het alarmnummer. Sheila realiseert zich wat ze heeft gedaan en is in shock. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8740

Afl. 8740

Bill geeft Liam advies over het hebben van twee families. Thomas wordt onrustig als Ridge en Taylor praten over Sheila's mentale toestand. Sheila draait helemaal door. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8739

Afl. 8739

Ridge waarschuwt Taylor om afstand te houden van Sheila. Sheila wordt woest op Steffy als ze erachter komt dat Finn weet wat ze heeft gedaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8738

Afl. 8738

Steffy confronteert Sheila met haar duivelse plan. Taylor verklaart haar liefde aan Ridge. Brooke heeft het gevoel dat Thomas haar en Ridge uit elkaar probeert te houden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8737

Afl. 8737

Steffy hoort een gesprek tussen Sheila en Thomas en ontdekt Sheila's geheim. Ze gaat boos naar Finn toe en onthult hem de waarheid over Sheila en Brooke. Finn hoopt dat alles een misverstand is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8736

Afl. 8736

Eric inspireert Brooke om positief naar de toekomst te kijken en te vechten voor haar huwelijk met Ridge. Sheila wordt woest als Steffy haar zegt dat ze nooit een Forrester zal zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8735

Afl. 8735

Finn spoort Steffy aan om Thomas te vragen naar zijn ontmoeting met Sheila. Ridge en Carter vangen iets op van een telefoongesprek tussen Thomas en Sheila en vragen hem of alles in orde is. Eric troost Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8734

Afl. 8734

The Bold bestaat 35 jaar! In deze speciale aflevering droomt Brooke over de grote liefdes die ze in al die jaren heeft gekend. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8733

Afl. 8733

Thomas zit in tweestrijd. Moet hij Ridge de waarheid vertellen of juist niet? Brooke en Ridge praten zeer geëmotioneerd over hun gezamenlijke verleden. Finn heeft iets romantisch bedacht voor Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8732

Afl. 8732

Ridge heeft een uitgebreid gesprek met Eric over wat er is gebeurd en over de toekomst. Steffy ziet van een afstandje hoe Sheila en Thomas iets met elkaar bespreken. Brooke lucht haar hart bij Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8731

Afl. 8731

Finn verrast Sheila met een bezoekje. Ze vertelt hem dat ze haar best doet de band met Taylor te herstellen. Steffy houdt Thomas in de gaten vanwege zijn vreemde gedrag. Brooke hoopt dat ze de waarheid vindt over oudejaarsavond. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8730

Afl. 8730

Deacon vangt een deel op van een gesprek tussen Thomas en Sheila. Steffy en Hope vinden allebei dat Ridge voor hún moeder moet kiezen. Brooke besluit dat ze haar hart moet volgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8729

Afl. 8729

Sheila spoort Deacon aan om in actie te komen en voor Brooke te gaan. Hij zegt dat ze de liefde tussen Brooke en Ridge niet moet onderschatten. Hope smeekt Ridge om zijn huwelijk met Brooke nog niet op te geven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8728

Afl. 8728

Thomas twijfelt of hij Sheila's geheim zal bewaren. Steffy heeft het idee dat hij iets achterhoudt. Grace is geschokt als ze hoort dat Paris en Carter verliefd op elkaar zijn en probeert hen op andere gedachten te brengen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8727

Afl. 8727

Grace wil Carter spreken en is niet blij als ze ziet dat Paris bij hem is. Zende praat met Quinn over Paris. Hij vertelt dat Grace hem aanspoorde om haast te maken met zijn aanzoek. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8726

Afl. 8726

Thomas vindt het lastig om zich op zijn werk te concentreren nu hij weet wat Sheila heeft gedaan. Brooke gunt Ridge een gelukkig leven, ook als dat zonder haar is. Carter en Paris worden het nog niet eens over hun relatiestatus. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8725

Afl. 8725

Grace bemoeit zich met Paris' liefdesleven. Ze spoort Zende aan om snel een move te maken. Sheila deelt haar geheim met Thomas. Carter maakt zich zorgen om zijn vriendschap met Zende. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8724

Afl. 8724

Ridge vindt dat Thomas zich vreemd gedraagt. Zende en Carter hebben een ongemakkelijk gesprek. Taylor maakt Sheila duidelijk dat ze geen vriendinnen zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8723

Afl. 8723

Thomas probeert te achterhalen wat Sheila voor hem verbergt. Brooke denkt terug aan haar nacht met Deacon en snapt nog steeds niet waarom ze die avond alcohol is gaan drinken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8722

Afl. 8722

Sheila verspreekt zich als ze ruzie maakt met Thomas. Bill praat met Wyatt en Liam over de hele situatie rond Brooke en Ridge en geeft zijn mening. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8721

Afl. 8721

Deacon betuigt zijn liefde aan Brooke. Hij hoopt dat ze voor een toekomst met hem kiest. Thomas en Sheila zijn het oneens over Brookes positie binnen de familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8720

Afl. 8720

Taylor en Brooke maken ruzie. Volgens Taylor is alles Brookes eigen schuld. Deacon geeft toe aan Hope en brengt een bezoekje aan Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8719

Afl. 8719

Carter en Paris hebben samen de nacht doorgebracht. Paris herinnert Carter eraan, dat ze niks fout hebben gedaan. Brooke maakt ruzie met Sheila en laat Taylor weten dat ze niet toestaat dat zij Ridge van haar afpakt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8718

Afl. 8718

Sheila drijft de spot met Brooke, die ervan overtuigd is dat haar huwelijk nog te redden is. Steffy, Taylor, Ridge en Thomas vormen een gelukkige, herenigde familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8717

Afl. 8717

Sheila's nieuws over Brooke en Ridge geeft Deacon nieuwe hoop op een hereniging met de vrouw van wie hij houdt. Paris en Carter geven toe aan hun wederzijdse gevoelens. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8716

Afl. 8716

Sheila is opgetogen als ze hoort dat Ridge en Brooke uit elkaar zijn. Ridge en Brooke hebben een emotionele ontmoeting. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8715

Afl. 8715

Brooke maakt zich zorgen, omdat Ridge niet thuis is gekomen. Ze denkt dat hij bij Taylor is blijven slapen en praat met Eric over de hele situatie. Ridge krijgt eindelijk zijn telefoon terug van Thomas en ziet dat die vol staat ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8714

Afl. 8714

Liam gaat namens Brooke en Hope op onderzoek uit. Ridge vindt onderdak in Steffy's huis, waar hij kust met Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8713

Afl. 8713

Ridge is dankbaar voor Taylors niet-aflatende steun en liefde. Steffy probeert Ridge te overtuigen om Brooke te verlaten. Thomas houdt Brooke nog steeds bij Ridge uit de buurt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8712

Afl. 8712

Deacon praat met Sheila over de vechtpartij en over hoe Brooke hem verdedigde. Thomas werkt Brooke tegen als ze contact probeert te zoeken met Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8711

Afl. 8711

Hope en Liam proberen een aangeslagen Brooke te troosten. Taylor vraagt zich af waarom Brooke weer is gaan drinken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8710

Afl. 8710

Sheila geniet met volle teugen van Brookes fouten en steunt Taylor. Brooke probeert de vechtpartij tussen Ridge en Deacon te beëindigen. Dat maakt Ridge alleen maar kwader. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8709

Afl. 8709

Taylor confronteert Brooke met de informatie die ze van Ridge heeft gekregen. Steffy wrijft het Hope onder haar neus dat ze van alle details op de hoogte is rondom Brooke en Deacon. Er breekt een gevecht uit tussen Ridge en Dea ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8708

Afl. 8708

Brooke probeert wanhopig de situatie met Ridge onder controle te krijgen. Deacon vertelt Sheila met tegenzin dat hij met Brooke heeft gezoend. Sheila geniet van dit nieuws. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8707

Afl. 8707

Tijdens een verhit gesprek verwijt Steffy Brooke al haar vroegere fouten. Taylor vertelt Ridge dat Brooke heeft gezoend met Deacon. Ridge is geschokt en wordt woedend. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8706

Afl. 8706

Steffy gaat de confrontatie aan met Brooke. Deacon heeft spijt dat hij Sheila dingen heeft verteld. Er is sprake van miscommunicatie als Taylor met Ridge over Brooke praat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8705

Afl. 8705

Brooke besluit Ridge alles op te biechten, maar is ze nog op tijd? Taylor is namelijk ook van plan om hem te vertellen wat er is gebeurd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8704

Afl. 8704

Carter denkt aan het dreigement van Grace en wil een einde maken aan zijn relatie met Paris. Taylor krijgt te horen dat Brooke en Deacon oudejaarsnacht met elkaar hebben doorgebracht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8703

Afl. 8703

Charlie probeert het beveiligingssysteem van Brooke en Ridge te hacken. Paris wil ontdekken of Carter en zij een serieuze relatie kunnen ontwikkelen. Taylor laat Ridge weten hoe fijn ze het vindt dat hij weer gelukkig is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8702

Afl. 8702

Hope doet er alles aan om te voorkomen dat haar moeder verder afglijdt. Steffy gaat op zoek naar meer belastend bewijs tegen Brooke en Deacon. Grace adviseert Zende om vertrouwen te houden in een toekomst met Paris. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8701

Afl. 8701

Grace dreigt Carter te chanteren. Steffy zoekt een mogelijkheid om Taylor en Ridge weer bij elkaar te krijgen en praat opnieuw met Douglas. Zende laat Paris weten dat hij gewoon wil dat zij gelukkig is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8700

Afl. 8700

Carter is verrast als Grace vertelt dat ze weet van hem en Paris. Ridge drijft de spot met Deacon en eist antwoorden. Hope probeert Brooke gerust te stellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8699

Afl. 8699

Douglas is opgelucht als hij Thomas eindelijk de waarheid heeft verteld. Thomas is geschokt. Ridge waarschuwt Deacon om bij Hope uit de buurt te blijven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8698

Afl. 8698

Hope bespreekt met Deacon wat er is gebeurd op oudejaarsavond, terwijl Sheila stiekem meeluistert. Thomas vraagt Douglas naar het verhaal over Brooke en de kerstman. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8697

Afl. 8697

Liam wil weten wat Hope ervan vindt dat hun ouders met elkaar gezoend hebben. Sheila zet druk op Deacon om meer over Brooke te vertellen. Hij raakt hierdoor geïrriteerd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8696

Afl. 8696

Douglas vertelt Thomas, Steffy en Ridge een verhaal. Brooke vraagt Hope om in te grijpen voordat het te laat is. Carter krijgt Paris niet uit zijn gedachten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8695

Afl. 8695

Grace maakt zich zorgen om Paris en bemoeit zich met haar liefdesleven. Hope vertelt Brookes geheim aan Liam. Hij is bang hoe Ridge zou reageren als hij het zou horen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8694

Afl. 8694

Hope is geschokt als ze eindelijk van Brooke hoort wat er is gebeurd op oudejaarsavond. Carter voelt zich schuldig tegenover Paris. Brooke is bang dat Douglas ook aan Ridge vertelt wat ze heeft gedaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8693

Afl. 8693

Hope wil van Brooke weten wat er nou precies is gebeurd op oudejaarsavond. Ridge laat Taylor weten hoe blij hij is dat ze weer terug is in Los Angeles. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8692

Afl. 8692

Paris vertelt Carter dat er nog steeds iets is tussen hen. Er volgt een passionele zoen. Liam en Hope krijgen iets te horen over oudejaarsavond. Hope denkt dat ze maar eens met Brooke moet gaan praten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8691

Afl. 8691

Taylor vraagt zich af waarom Sheila opeens zoveel interesse toont in Brooke. Paris is van streek als Zende een afspraakje heeft met iemand anders. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8690

Afl. 8690

Brooke wordt gekweld door haar geheime nacht met Deacon. Taylor brengt haar onverwachts een bezoekje en biedt haar hulp aan. Sheila hoopt meer informatie over Brooke los te peuteren bij Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8689

Afl. 8689

Deacon betuigt zijn liefde aan een stomverbaasde Brooke. Hij hoopt dat ze samen een toekomst hebben. Hope zet Liam onder druk om Steffy niks te vertellen over Brookes terugval. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8688

Afl. 8688

Steffy en Thomas onthullen hun theorie over Brookes terugval. Ridge vindt het vreselijk om te horen. Sheila zweert opnieuw om Brookes leven te ruïneren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8687

Afl. 8687

Brooke vindt het lastig om de waarheid over oudejaarsavond geheim te houden voor Hope. Steffy en Taylor praten over de mogelijkheid dat Ridge terugkeert naar hun familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8686

Afl. 8686

Taylor benadrukt dat ze niet is teruggekomen naar Los Angeles vanwege Ridge. Paris geeft haar moeder een rondleiding bij Forrester Creations en stelt haar voor aan Carter. Steffy moedigt Taylor aan om voor Ridge te vechten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8685

Afl. 8685

Zende praat met Carter en vraagt zich af of Paris iemand anders op het oog heeft. Hope vertelt Steffy en Taylor dat ze hoopt dat ze zich niet bemoeien met het huwelijk van Ridge en Brooke.