The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 6127

Afl. 6127

Brooke schrikt enorm als ze hoort dat Taylor op de hoogte was van de relatie tussen Steffy en Bill. Hope en Liam brengen een bezoek aan Katie, maar treffen daar een leeg bed aan. Katie gaat bij Steffy langs om haar affaire met ... 

The Bold And The Beautiful The Bold & The Beautiful 16 /250

The Bold & The Beautiful 16 /250

Geen extra informatie aanwezig.

The Bold And The Beautiful Afl. 8408

Afl. 8408

Liam heeft het moeilijk met wat hij heeft meegemaakt, en stort in als hij Steffy een ongelooflijk verhaal vertelt. Finns onverwachte verschijning zet Thomas weer met beide voeten op aarde. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8407

Afl. 8407

Thomas is aan het hallucineren en maakt een kritieke fout. Uitgerekend op dat moment komt Liam langs om Thomas te confronteren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8406

Afl. 8406

Liam en Steffy worden het niet eens over Thomas en of hij een bedreiging vormt voor Hope. De Hope-paspop komt tot leven voor Thomas tijdens een etentje met Hope en Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8405

Afl. 8405

Zende houdt zijn gevoelens voor zich en wenst Zoe en Carter het beste. Steffy en Liam voelen zich verbonden in de liefde voor hun dochter. Thomas beleeft bijzondere momenten met 'Hope'. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8404

Afl. 8404

Quinn slikt haar trots in en vraagt Eric nog één keer om vergeving. Hope neemt het op voor Thomas als een gefrustreerde Liam aan zijn motieven twijfelt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8403

Afl. 8403

Liam probeert Steffy ervan te overtuigen dat Thomas zijn drastische verandering aan het faken is. Quinn valt uit tegen Shauna nu ze weet wat ze geheim heeft gehouden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8402

Afl. 8402

Wyatt en Flo vertellen Shauna wat ze moet doen met Eric en Quinn. Hope regelt een vreugdevol weerzien tussen Thomas en Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8401

Afl. 8401

Flor probeert een oordeel te vellen als Wyatt een beschuldiging uit tegen Shauna. Paris is onder de indruk van Carters stijl en feliciteert Zoe met haar verloving. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8400

Afl. 8400

Zende en Zoe moeten hun onuitgesproken gevoelens voor elkaar een plaats geven. Wyatt neemt het op voor Quinn en vraagt Eric om haar nog één kans te geven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8399

Afl. 8399

Thomas komt in gewetensnood als 'Hope' een duister voorstel heeft voor hem. Een romantisch huwelijksaanzoek wordt verstoord. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8398

Afl. 8398

Finn is voorzichtig met Liam, die blijft beweren dat Thomas gevaarlijk is. Thomas raakt steeds meer het contact met de werkelijkheid kwijt en heeft een etentje met 'Hope'. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8397

Afl. 8397

Paris zet Zoe op haar plek over Carter. Hope komt oog in oog te staan met haar dubbelgangster. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8396

Afl. 8396

De relatie tussen Thomas en 'Hope' neemt een drastische wending. Liam is geschokt als hij de reactie ziet van Steffy en Hope op Thomas en 'Hope'. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8395

Afl. 8395

Steffy wil dat Hope eerlijk tegen haar is over waarom Liam zoveel tijd doorbrengt met Kelly. Liam stormt het appartement van Thomas binnen en schrikt van wat hij daar aantreft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8394

Afl. 8394

Paris vraagt zich af wat er aan de hand is als Zoe haar waarschuwt voor Zende. Liam is op een missie om er zeker van te zijn dat Thomas niet achter Hope aan gaat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8393

Afl. 8393

De vonk is overgesprongen tussen Zende en Paris. Liam flipt als Finn hem vertelt over zijn laatste gesprek met Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8392

Afl. 8392

Shauna is geroerd door Erics grootse gebaar, nadat hij haar heeft verdedigd. Quinn is woedend op Shauna en eist dat Flo haar antwoorden geeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8391

Afl. 8391

Quinn beschuldigt Shauna nadat ze door Eric is teruggefloten. Paris Buckingham, de zus van Zoe, verschijnt onverwacht bij Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8390

Afl. 8390

Hope zoekt naar evenwicht in haar gecompliceerde relatie met Thomas. Ridge houdt zich niet in als Quinn hem om vergeving vraagt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8389

Afl. 8389

Steffy heeft het gevoel dat Hope een dubbele agenda heeft als het gaat om Finn. Finn krijgt een beter beeld van de familiedynamiek tussen Thomas en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8388

Afl. 8388

Steffy en Ridge delen een emotioneel vader-dochtermoment. Thomas geeft Finn een serieuze waarschuwing over Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8387

Afl. 8387

Wyatt probeert wanhopig Flo's plan, om zijn moeder bij hen in te laten wonen, tegen te houden. Ridge en Brooke krijgen nieuws dat gevierd moet worden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8386

Afl. 8386

Zende loopt een kans met Zoe mis door een grote technische storing. Wyatt is razend op Quinn vanwege haar idiote plan tegen Brooke en Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8385

Afl. 8385

Brooke maakt zich zorgen als Hope de laatste ontwerpen van Thomas laat zien. Zende krijgt onverwacht bezoek van een belangrijke persoon uit zijn verleden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8384

Afl. 8384

Liam doet een bekentenis over Thomas aan Hope. Zoe is opgetogen als Carter haar op een romantische avond trakteert. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8383

Afl. 8383

Finn belooft Steffy dat hij van haar zal houden en voor haar zal zorgen. Zende doet Zoe versteld staan als hij vertelt over zijn grootste verlangen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8382

Afl. 8382

Steffy en Finn groeien naar elkaar toe terwijl Hope Liam confronteert met zijn gevoelens voor zijn ex. Zoe praat met Zende over Carter, waarna ze een serenade voor hem zingt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8381

Afl. 8381

Hope heeft een paar ongemakkelijke feiten voor Liam over zijn relatie met Steffy. Zende is onder de indruk als Zoe spontaan een flirterige modeshow voor hem geeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8380

Afl. 8380

Steffy komt voor zichzelf op als Liam haar iets vraagt over Finn. Liam is stomverbaasd als Hope zegt dat ze weet waarom hij Steffy zo beschermt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8379

Afl. 8379

Finn neemt controle over de situatie met Liam, wat het begin betekent van een epische rivaliteit. Carter en Zoe hebben een teder en authentiek gesprek over hun toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8378

Afl. 8378

Liam hoort van Finns fantastische cadeau aan Steffy en besluit zich ermee te bemoeien. Thomas voelt druk nu Zendes plotseling is opgedoken terwijl Carter een verrassing plant voor Zoe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8377

Afl. 8377

Finn moedigt Steffy aan om iets terug te doen tijdens haar herstel. Zoe is heel eerlijk over haar verleden. Zende is erdoor geraakt en vraagt voorzichtig naar Carter. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8376

Afl. 8376

Liams minachting voor Finn komt aan de oppervlakte. Thomas kookt van woede als Hope Zende iets biedt dat hij wil. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8375

Afl. 8375

Quinns haatgevoelens richting Brooke keren zich tegen haar als zij Quinn confronteert met haar wandaden. Zoe treedt op de voorgrond als ze een sexy Forrester-ontwerp showt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8374

Afl. 8374

Eric confronteert Quinn, die woest wordt nu haar wereld instort. Ridge en Brooke delen een emotioneel moment wanneer Carter hun 'lot' onthult. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8373

Afl. 8373

De getalenteerde modeontwerper Zende Forrester keert terug uit Parijs met belangrijk nieuws. Quinn heeft niet in de gaten dat Eric haar schunnige videochat met Shauna kan horen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8372

Afl. 8372

Shauna zit in tweestrijd met haar geweten terwijl ze zich voorbereidt op de huwelijksceremonie. Brooke kan het huwelijk niet tegenhouden en keert terug naar huis, waar ze stuit op een uiterst romantisch voorstel. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8371

Afl. 8371

Brooke gaat de strijd aan met Quinn op de huwelijksdag van Ridge en Shauna. De wereld van Ridge staat op zijn kop als een onverwachte bron schokkende informatie prijsgeeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8370

Afl. 8370

De huwelijksdag van Ridge en Shauna zit vol onverwachte verrassingen. Een mysterieus persoon heeft het lot van velen in handen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8369

Afl. 8369

Carters uitstekende prestaties bij Forrester Creations leveren hem een promotie op. Eric probeert Ridge bij zinnen te brengen, voordat hij een grote fout maakt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8368

Afl. 8368

Quinn pusht Ridge om opnieuw met Shauna te trouwen, in een poging Brooke te vernietigen. Brooke is gekweld als Ridge haar informeert over zijn plannen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8367

Afl. 8367

Hope ondersteunt Thomas, die zich zorgen maakt over de ziekte van zijn zus. Ridge, Liam en Finn bundelen hun krachten om Steffy te redden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8366

Afl. 8366

Liam onthult het nieuws over Steffy's geheime verslaving aan Finn. Steffy's verslaving, ontkenning en angsten worden zichtbaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8365

Afl. 8365

Thomas wil niks onbesproken laten als hij Zoe zijn excuses aanbiedt. Steffy denkt dat iedereen tegen haar is en neemt een gevaarlijke beslissing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8364

Afl. 8364

Ridge haast zich naar Steffy, nadat Thomas hem over haar vreemde gedrag en rare beschuldiging heeft verteld. Steffy is onder invloed van haar pijnstillers en gaat tekeer tegen Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8363

Afl. 8363

Hope neemt Brooke in vertrouwen en vertelt dat ze gefrustreerd is over Liam, met betrekking tot Steffy. Steffy beschuldigt Liam en Hope van een onvoorstelbare misdaad. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8362

Afl. 8362

Thomas' gesprek over Liam en Steffy begint op Hope in te werken. Steffy is gestrest en zit nog vol ontkenning als ze haar ingehouden woede naar Liam eruit gooit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8361

Afl. 8361

Thomas en Hope zetten een nieuwe stap in hun relatie. Liam treft Steffy buiten bewustzijn aan en handelt snel om haar te helpen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8360

Afl. 8360

Steffy verbergt haar voorraad pijnstillers voor Finn en Thomas. Hope is het niet eens met de overdreven reactie van Liam op Steffy's beslissing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8359

Afl. 8359

De relatie tussen Steffy en Finn heeft een onverwachte wending genomen. Liam en Thomas doen bij Ridge hun beklag over Steffy en Finn, waarna Thomas boos uitvalt tegen Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8358

Afl. 8358

Thomas werkt Liam op de zenuwen als hij zich realiseert dat zijn vijand van twee walletjes eet. Finn is heel open over zijn gevoelens en dat wakkert een vlammetje aan bij Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8357

Afl. 8357

Liam wantrouwt Steffy. Als Finn hem tot stilte maant, wordt zijn gevoel alleen maar sterker. Thomas bezorgt Steffy een cadeau van Vinny, zonder te weten welk geheim erin zit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8356

Afl. 8356

Bill neemt zijn toekomst in eigen hand en spreekt een belofte uit aan een speciale vrouw. Quinn weigert haar verlies te nemen en probeert Ridge te verleiden Shauna een nieuwe kans te geven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8355

Afl. 8355

Ridge licht Eric in over Quinns brutale actie. De zussen Brooke en Katie hebben een goed gesprek met elkaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8354

Afl. 8354

Shauna voelt zich ongemakkelijk als Wyatt een grapje maakt dat dichtbij de waarheid zit. Brookes poging om het goed te maken met Ridge wordt verstoord door een onverwacht bezoek. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8353

Afl. 8353

Brooke en Ridge zijn verrast door de steun die ze krijgen en de reden daarachter. Quinn besluit een tandje bij te zetten in haar plan om druk te zetten op Brooke en Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8352

Afl. 8352

Steffy houdt zich niet langer groot en Finn ziet hoe kwetsbaar ze is. Ridge confronteert Bill met zijn flagrante wandaden richting zijn familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8351

Afl. 8351

Liam is stomverbaasd als hij ontdekt dat Hope zich niet aan haar belofte heeft gehouden. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8350

Afl. 8350

Bill laat Liam de waarheid inzien over zijn situatie met Hope en Steffy. Finn realiseert zich hoezeer Steffy lijdt en dat versterkt hun band. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8349

Afl. 8349

Thomas maakt zich zorgen over zijn zus, en wil dat Steffy haar gevoelens erkent. Steffy heeft stevige kritiek op Hope als zij eigenhandig een beslissing neemt over haar dochter. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8348

Afl. 8348

Hope en Liam genieten van de extra tijd die ze hebben met Kelly. Steffy voelt zich alleen en heeft veel pijn, en denkt met weemoed terug aan haar leven met Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8347

Afl. 8347

Shauna wil er alles aan doen om de perfecte echtgenote te zijn voor Ridge. Carter heeft een verrassing voor Zoe en laat merken hoe leuk hij haar vindt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8346

Afl. 8346

Ridge denkt na over de huidige situatie en neemt een beslissing over zijn toekomst. Dollar Bill probeert Brooke ervan te overtuigen dat hij haar prins op het witte paard is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8345

Afl. 8345

Een liefdesgeschiedenis van tientallen jaren kent een intens tragisch einde. De huidige en vorige mevrouw Forrester staan lijnrecht tegenover elkaar en zijn niet van plan toe te geven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8344

Afl. 8344

Brooke realiseert zich dat Ridge en zij nóg meer obstakels moeten overwinnen. Katie is stomverbaasd als ze het explosieve einde van Bills gesprek met Quinn opvangt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8343

Afl. 8343

Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd. Brooke maakt zich zorgen omdat Ridge niet thuis is gekomen en gaat naar het Forrester-huis. Daar wacht haar een verrassing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8342

Afl. 8342

Quinn verdedigt haar acties tegenover Shauna. Ze vindt dat Brooke verdient wat nu op haar afkomt. Ridge hoort een deel van het gesprek tussen Bill en Brooke en is er emotioneel door geraakt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8341

Afl. 8341

Zoe en Carter kunnen niet langer ontkennen dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. De verzoening tussen Ridge en Brooke stuit op een hindernis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8340

Afl. 8340

Ridge is ervan overtuigd dat Brooke en hij voor elkaar gemaakt zijn en doet haar een belofte. Nadat Eric vertelt dat Ridge Brooke om vergiffenis vraagt, begint Quinn te broeden op een nieuw plan, waarin Bill een rol speelt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8339

Afl. 8339

Finn twijfelt of hij Steffy meer pijnstillers moet voorschrijven. Brooke en Ridge denken terug aan alle momenten dat een van hen een domme fout maakte.