The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 7942

Afl. 7942

Brooke zet Ridge voor het blok nu ze de waarheid weet over zijn manipulatie van rechter McMullen. Katie is ontroerd als ze ziet hoe Bill oprecht zijn best doet voor Will. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7941

Afl. 7941

Bill, Katie en Will delen een innig moment als Bill belooft de beste vader te zullen zijn. Brooke doet een listige zet om rechter McMullen de waarheid te laten vertellen over Ridges betrokkenheid bij de voogdijzaak. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7940

Afl. 7940

Brooke ontdekt dat Ridge invloed heeft uitgeoefend op de uitslag van de voogdijzaak en confronteert rechter McMullen hiermee. Ridge grijnst triomfantelijk als Bill een suggestie doet. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7939

Afl. 7939

Sally viert het succes van haar eerste fotoshoot met een privéshow voor Wyatt. Emma krijgt relatieadvies en de waarschuwing om op te letten dat het verleden zich niet herhaalt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7938

Afl. 7938

Emma is gekwetst en jaloers als ze ziet hoe Zoe en Xander sensueel poseren voor de Intimates-lijn. Terwijl Liam en Bill proberen hun relatie te herstellen, deelt Bill een aandoenlijk moment met baby Kelly. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7937

Afl. 7937

Rechter McMullen staat onder druk van Ridge als hij zich uitspreekt over de voogdijzaak. Katie en Bill besluiten samen de uitkomst van de zaak aan Will te vertellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7936

Afl. 7936

Hope en Steffy delen een zeldzaam moment waarop ze het met elkaar eens zijn en elkaar respecteren. De voogdijzaak nadert zijn einde met de slotpleidooien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7935

Afl. 7935

Bills vroegere misstappen worden uitgebreid behandeld in de rechtbank. Brooke en Wyatt maken zich zorgen om Katies reactie als ze meewerken aan Bills verdediging. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7934

Afl. 7934

Iedereen is aanwezig als de voogdijzaak tussen Bill en Katie gaat beginnen. Bill bepleit zijn zaak tegenover Wyatt en Liam en probeert nog een keer Liam zijn kant te laten kiezen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7933

Afl. 7933

Katie en Thorne zijn blij dat ze nog voor de rechtszaak een gezin kunnen vormen en geven elkaar het ja-woord. Justin vreest dat Bill iets doms zal doen op Katies huwelijksdag. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7932

Afl. 7932

Zonder Brookes medeweten zet Ridge rechter McMullen onder druk om partij te kiezen voor Katie. Bill realiseert zich dat hij zelf actie moet ondernemen en brengt een onverwacht bezoek aan Katie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7931

Afl. 7931

Justin en Bill maken strategische plannen. Ook Thorne onthult zijn strategie, op een heel ander vlak. Brooke maakt zich zorgen over haar geheime ontmoeting met Bill. Ondertussen heeft ook Ridge een geheime afspraak... met recht ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7930

Afl. 7930

Na een stevige woordenwisseling nemen Bill en Ridge stappen om te zorgen dat de voogdijzaak in hun voordeel wordt beslecht. Liam en Wyatt denken na over hun relatie met Bill en vragen zich af of hij het verdient de voogdij te k ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7929

Afl. 7929

Hope en Steffy verschillen van mening over Sally en hun gesprek loopt al snel uit in een verhitte discussie over loyaliteit en levenslessen. Xander legt uit hoe Steffy en Sally hem hebben ingehuurd als model en Zoe flirt met hem. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7928

Afl. 7928

Steffy en Sally delen een verrassend intiem moment met Xander. Bill heeft te horen gekregen dat Katie verloofd is met Thorne en hij wil nu nóg harder vechten voor zijn zoon. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7927

Afl. 7927

Brooke reageert op de spontane en onverwachte kus van Bill. Thorne maakt zijn verloving met Katie bekend aan de familie Forrester. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7926

Afl. 7926

Steffy zet Ridge voor het blok als ze hem vraagt naar de ware reden waarom hij Katie en Thorne steunt. Thorne geeft uiting aan zijn liefde en loyaliteit voor Katie als hij haar ten huwelijk vraagt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7925

Afl. 7925

Brooke en Bill hebben opnieuw een geheim overleg om de trieste situatie rond Katie te bespreken. Zoe probeert Xander te verleiden. Hij komt al snel in conflict met zijn geweten als hij aan Emma denkt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7924

Afl. 7924

Zoe bespioneert Xander en Emma om op het juiste moment een brutale move te kunnen maken. Het lukt Ridge en Brooke niet om het eens te worden over Hope en Steffy, dus last Ridge een tijdelijke wapenstilstand in. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7923

Afl. 7923

Steffy begeleidt de modellen van Forrester op de catwalk bij een repetitie voor de komende modeshow van Intimates. Terwijl Zoe herinneringen ophaalt aan haar relatie met Xander, verrast hij Emma met een romantisch huisje aan he ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7922

Afl. 7922

De ruzie tussen Brooke en Steffy zorgt ervoor dat Ridge een snelle beslissing neemt over de toekomst van Forrester Creations. Bill neemt Justin in vertrouwen en vertelt hem over Brookes aanbod om te helpen met Katie. Hij doet e ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7921

Afl. 7921

Brooke is gefrustreerd. Ze onderwerpt Ridge aan een kruisverhoor, omdat ze wil weten voor welke dochter hij kiest. Steffy en Hope ruziën over wiens modelijn behouden moet worden bij Forrester. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7920

Afl. 7920

Bill praat met Brooke over zijn problemen met Will en Katie. Hij vraagt haar om een gunst. Steffy legt aan Ridge uit waarom hij zou moeten kiezen voor de Intimates-collectie, en niet die van Hope For The Future. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7919

Afl. 7919

Ridge maakt bekend dat er een beslissing moet worden genomen die de toekomst van Forrester Creations zal veranderen. Brooke is bezorgd omdat er opnieuw frictie dreigt te ontstaan tussen Hope en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7918

Afl. 7918

Nadat Bill opnieuw heeft gedreigd dat de uitkomst van de voogdijzaak weleens slecht kon zijn voor Katie, komt Thorne in verzet. Steffy biedt steun als Hope en Liam angstige momenten beleven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7917

Afl. 7917

Katie maakt zich zorgen. Thorne stelt haar gerust door haar te verzekeren van zijn liefde en loyaliteit. Hope en Liam haasten zich naar het ziekenhuis terwijl ze zich zorgen maken over hun ongeboren kind. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7916

Afl. 7916

Bill waarschuwt Katie opnieuw: ze is een oorlog begonnen die ze niet gaat winnen. Brooke heeft een gesprek met Hope en krijgt te horen hoe zij denkt over de huidige relatie tussen Liam en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7915

Afl. 7915

Quinn en Ridge staan achter Thorne, die wil dat Katie de volledige voogdij krijgt over Will, maar Brooke verdedigt Bill. Liam laat Hope alleen achter met de echofoto, want hij is naar Steffy om haar te helpen met Kelly. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7914

Afl. 7914

Bill zegt tegen Katie dat hij van Will houdt en het niet zal nalaten Katies alcoholverleden te benoemen als het nodig is. Thorne heeft Carter gevraagd om de voogdijprocedure in gang te zetten. Justin denkt dat Bill de zaak moge ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7913

Afl. 7913

Liam bezoekt Steffy om Kelly te zien en gaat vervolgens met Hope naar het ziekenhuis voor een echo. Will is getuige van de woordenwisseling tussen Bill en Thorne. Thorne besluit de voogdijprocedure door te zetten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7912

Afl. 7912

Bill is woest nu Thorne en Katie hebben bedacht dat zij samen de voogdij willen over Will. Bill dreigt Katie dat ze er spijt van zal krijgen als ze deze strijd aangaat. Zoe doet Quinn een voorstel. Xander wil dat ze Emma met ru ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7911

Afl. 7911

Thorne vindt dat Katie de volledige voogdij over Will moet opeisen. Katie twijfelt over wat ze moet doen. Ridge ziet in Thorne een echt vaderfiguur, een goede vervanger van Bill. Hope en Liam praten na over de bruiloft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7910

Afl. 7910

Bill heeft goede voornemens om het contact met zijn kinderen te verbeteren, maar hij wordt al meteen voor het blok gezet. Hij zou op Will passen, maar moet ook naar een belangrijke zakelijke afspraak. Thorne laat Katie weten da ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7908

Afl. 7908

Het is zover: Liam en Hope gaan trouwen. Er zijn toespraken van diverse gasten, onder wie Steffy. Bill is heel open in een gesprek met Justin. Hij wil er alles aan doen om de band met zijn zoons te herstellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7907

Afl. 7907

Iedereen maakt zich op voor de bruiloft. Tayler begrijpt niet dat Steffy wil zien hoe Liam gaat trouwen met een ander. Ze besluit nog een laatste poging te wagen om Liam op andere gedachten te brengen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7906

Afl. 7906

Brooke vindt het maar niks dat Steffy en Taylor naar de bruiloft van Hope en Liam komen en gaat in gesprek met Taylor. Steffy hoopt dat haar moeder inziet dat zij zelf Hope en Liam hun geluk gunt en dat de kinderen op de eerste ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7905

Afl. 7905

Steffy wordt door Hope uitgenodigd voor de bruiloft. Ze vraagt Taylor om met haar mee te gaan. Brooke is bang dat Steffy en Taylor de bruiloft zullen verpesten. Liam vraagt Wyatt om zijn getuige te zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7904

Afl. 7904

Katie en Thorne hebben een romantische avond gepland, maar die wordt verstoord door Bill. Als Thorne weggaat, hebben Bill en Katie een emotioneel gesprek. Hope en Liam praten over de toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7903

Afl. 7903

Steffy informeert het team van Forrester Creations over haar nieuwe plannen voor het bedrijf. Bill vertelt Kate dat hij Liam heeft gevraagd hem te vergeven. Hij geeft zijn fouten toe en Kate hoopt dat Bill weer wat meer tijd wi ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7902

Afl. 7902

Hope vertelt haar ouders over het aanzoek van Liam. Brooke reageert heel enthousiast. Liam en Steffy hebben een serieus gesprek over de toekomst. Liam is blij dat Steffy de moeder van zijn kind is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7901

Afl. 7901

Brooke en Ridge spreken af om zich minder met hun dochters te bemoeien en zich meer op hun eigen relatie te focussen. Steffy verzekert Liam en Hope ervan dat ze het prima vindt als zij samen verder willen gaan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7900

Afl. 7900

Zoe zoekt troost bij Pam na het overlijden van haar kat, tot ongenoegen van Emma. Bill hoopt dat Liam hem wil vergeven en waarschuwt hem niet dezelfde fouten te maken als zijn vader. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7899

Afl. 7899

Ridge is heel trots op Steffy, omdat ze zo bewust met haar eigen toekomst bezig is. Liam heeft een stevig gesprek met zijn vader. Bill geeft zijn fouten toe en hoopt dat Liam hem ooit kan vergeven. Zoe is overstuur en belt Xand ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7898

Afl. 7898

Steffy heeft zich weer op haar werk gestort en is helemaal gelukkig. Ze vertelt Ridge dat ze wil dat Liam met Hope trouwt. Hope vertrouwt Liam haar grootste angst toe. Samen nemen ze een belangrijke beslissing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7897

Afl. 7897

Liam is emotioneel, omdat Steffy iets heeft gedaan wat hij zelf had moeten doen. Emma confronteert Thorne met zijn beslissing om Zoe in dienst te nemen als model. Hij blijft bij zijn keuze. Emma probeert vervolgens Zoe op ander ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7896

Afl. 7896

Thorne brengt een bezoekje aan Zoe en doet haar een voorstel, zodat ze niet terug hoeft naar Londen. Liam is dolgelukkig als hij hoort dat Steffy niet met Bill is getrouwd. Liam, Steffy en Hope praten met elkaar en Steffy wenst ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7895

Afl. 7895

Steffy verrast iedereen als ze op kantoor komt bij Forrester Creations. Ze wil weer aan de slag als CEO en heeft allerlei plannen voor het bedrijf. Ridge is blij als hij hoort dat zijn dochter heeft besloten niet te trouwen. Li ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7894

Afl. 7894

Ridge en Brooke bespreken wederom de situatie tussen Liam, Hope, Steffy en Bill. Ridge is bang dat Bill Steffy's leven zal verwoesten. Bill praat opnieuw in op Steffy. Ze moet definitief voor hem kiezen. Steffy neemt plotseling ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7893

Afl. 7893

Ridge probeert op Liam in te praten. Hij moet het er niet bij laten zitten en zich volledig inzetten voor Steffy. Ondertussen krijgt Steffy een groot cadeau van Bill. Hij wil geen moment meer verspillen en Steffy moet niet naar ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7892

Afl. 7892

Steffy vertelt Ridge dat ze met Bill gaat trouwen. Hij begrijpt het niet, ook niet als ze vertelt dat ze met het huwelijk Bills aandelen van Forrester Creations in handen krijgt. Bill wil zo snel mogelijk gaan trouwen. Wyatt wa ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7891

Afl. 7891

Ridge is boos vanwege Liam en Hope en stormt naar het huis van Bill. Maar daar treft hij Wyatt aan, die slecht nieuws voor hem heeft. Liam smeekt Steffy om hem te vergeven, maar ze zegt dat niet te kunnen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7890

Afl. 7890

Brooke gaat in gesprek met Liam. Ze herinnert hem eraan dat hij niet getrouwd was met Steffy, dus eigenlijk niks fout heeft gedaan. Ridge heeft moeite zich te beheersen als Hope vertelt dat Steffy Liam en haar betrapt heeft. Ju ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7889

Afl. 7889

Hope voelt zich schuldig, omdat Liam en zij Steffy's hart hebben gebroken. Brooke beurt haar op. Steffy is zo gekwetst door Liam, dat ze een verbijsterende deal sluit met Bill. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7888

Afl. 7888

Bill legt Justin uit hoe hij Steffy ervan heeft overtuigd dat Liam en Hope bij elkaar horen. Steffy is woest, nadat ze Liam en Hope heeft betrapt. Liam is bang dat ze gekke dingen gaat doen, en gaat naar haar op zoek. Ridge en ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7887

Afl. 7887

Emma is woedend dat Zoe op de catwalk te zien was. Xander probeert haar op te beuren. Steffy betrapt Hope en Liam op een intiem moment. Zoe hoopt een baan te versieren bij Ridge, maar Xander, Emma en Thorne protesteren hiertegen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7886

Afl. 7886

De modeshow Hope For The Future is in volle gang. De dansact van Emma is een groot succes. Zoe weet zichzelf op de catwalk te bluffen en steelt vervolgens de show. Bill gebruikt een foto van Liam en Hope om Steffy te manipuleren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7885

Afl. 7885

Iedereen maakt zich op voor de grote modeshow van Hope For The Future. Steffy heeft er moeite mee dat Liam naar de show gaat. Xander probeert te voorkomen dat Zoe aanwezig zal zijn. Bill is dolgelukkig met het babynieuws van Ho ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7884

Afl. 7884

Brooke probeert Liam ervan te overtuigen dat Hope beter bij hem past dan Steffy. Zoe zegt dat de bedreigingen een grapje waren en ze alleen maar Xanders aandacht wilde trekken. Hij herinnert haar eraan dat ze niet meer zijn vri ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7883

Afl. 7883

Xander komt erachter dat Zoe het meisje is dat vriendinnen is geworden met Emma. Hij praat erover met Sally. Als zij een foto ziet van Zoe, herkent ze haar direct als het meisje dat bij Wyatt aan het werk is. Wyatt probeert Zoe ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7882

Afl. 7882

Sally wordt beschuldigd van het bedreigen van Hope en verdedigt zich. Ze zegt dat iemand haar erin wil luizen. Xander vertelt Emma over zijn ex-vriendin. Zoe zoekt opnieuw toenadering tot Emma. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7881

Afl. 7881

Emma geeft Xander een voorproefje van haar optreden. De dans eindigt met een kus. Bill brengt Wyatt een bezoekje en biedt zijn excuses aan. Wyatt vertelt hem over de zwangerschap van Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7880

Afl. 7880

Liam praat met Wyatt over zijn lastige situatie. Zoe bespreekt haar plan met haar kat. Steffy en Hope praten met elkaar over de zwangerschap. Steffy wil dat Hope haar gezin met rust laat, maar Hope wil nu voor haar eigen gezin ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7879

Afl. 7879

Ken ontdekt dat de dreigementen vanaf Sally's laptop verstuurd zijn. Thorne gaat meteen met haar praten. Ze ontkent iedere betrokkenheid. Xander biecht op dat hij in Londen een vriendin had die hij liever niet meer tegenkomt. Z ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7878

Afl. 7878

Thorne en Katie huren computertechnicus Ken in om erachter te komen wie Hope bedreigt. Zoe houdt Xander en Emma in de gaten. Sally heeft geen zin om naar haar werk te gaan. Wyatt praat haar moed in. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7877

Afl. 7877

Hope wil Emma toch betrekken bij de modeshow. Xander heeft een geheim op te biechten aan Emma. Sally vindt het niet leuk dat Hope zich met haar bemoeit en praat hierover met Wyatt. Thorne vertelt Katie over de bedreigingen op d ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7876

Afl. 7876

Als Liam thuiskomt, wacht Steffy hem op met het nieuws dat ze meteen wil trouwen. Brooke denkt dat Liam terug zal gaan naar Hope. Ze adviseert haar dochter voor hem te vechten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7875

Afl. 7875

Quinn en Eric brengen een bezoekje aan Steffy en haar baby. Steffy vertelt over haar huwelijksplannen. Ridge en Brooke hebben compleet andere ideeën over Steffy, Hope, Liam en de toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7873

Afl. 7873

Ridge, Thorne en Liam maken een lijst met verdachten die het op Hope voorzien kunnen hebben. Bill brengt een bezoekje aan Steffy. Hij biedt zijn excuses aan en doet haar een belofte. Brooke gaat met Hope mee naar het ziekenhuis ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7872

Afl. 7872

Liam en Thorne ontdekken dat Hope wordt bedreigd en maken zich zorgen. Bill krijgt eindelijk in de gaten dat Steffy een obsessie is geworden voor hem en probeert afstand te nemen. Hope heeft belangrijk nieuws voor Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7871

Afl. 7871

Sally hoort hoe Wyatt en Hope over haar praten. Hope is heel negatief, maar Wyatt verdedigt haar. Charlie vertrouwt Emma niet en Xander komt voor haar op. Hope doet een zwangerschapstest. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7870

Afl. 7870

Ridge en Eric kibbelen over Sally. Ridge begrijpt niet dat Eric haar heeft aangenomen bij Forrester Creations. Ook Hope laat duidelijk merken dat ze niet blij is met Sally. Katie maakt zich zorgen om Wyatt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7869

Afl. 7869

Thorne vertelt Katie dat Wyatt nu met Sally is. Ze weet niet wat ze hoort. Pam wil niet dat Hope tussen Liam en Steffy komt en maakt zich zorgen. Eric wil Sally een tweede kans geven en nodigt haar uit op kantoor. Hope heeft hi ...