The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8676

Afl. 8676

Zende vertelt Paris dat hij iets speciaals voor haar heeft gepland op oudejaarsavond. Sheila bedenkt een duivels plan om wraak te nemen op Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8675

Afl. 8675

Deacon probeert een gespannen situatie tussen Sheila en Brooke te deëscaleren. Quinn laat Zende de verlovingsring zien die ze voor hem en Paris heeft gemaakt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8674

Afl. 8674

Sheila is Taylor dankbaar dat ze de kerst mag doorbrengen bij haar familie. In het kader van de kerstgedachte zetten Brooke en Quinn hun meningsverschillen even opzij. Ridge geeft een ontroerende speech. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8673

Afl. 8673

Steffy en Finn kijken er naar uit de kerstdagen door te brengen met Taylor, Hayes en Kelly. Steffy is stomverbaasd als Taylor oppert Sheila uit te nodigen voor kerst. Hope en Liam delen een mooi moment. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8673

Afl. 8673

Steffy en Finn kijken er naar uit de kerstdagen door te brengen met Taylor, Hayes en Kelly. Steffy is stomverbaasd als Taylor oppert Sheila uit te nodigen voor kerst. Hope en Liam delen een mooi moment. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8672

Afl. 8672

Taylor en Brooke vragen zich allebei af wat de ander van plan is. Sheila besluit zelf te bepalen hoe ze de kerstdagen doorbrengt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8671

Afl. 8671

Voor het eerst in lange tijd zien Brooke en Taylor elkaar weer. Brooke heeft een verrassend voorstel. Sheila is niet blij als ze van Deacon hoort dat Taylor terug is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8670

Afl. 8670

Brooke deelt haar zorgen over Ridge en Taylor met Deacon en Hope. Taylor biedt Ridge een luisterend oor. Ze vertelt hem dat ze goede herinneringen heeft aan hun tijd samen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8669

Afl. 8669

Ridge realiseert zich dat Hope niet de enige Logan-vrouw is met wie Deacon weer in contact wil komen. De trainingssessie van Hope en Deacon wordt verstoord. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8668

Afl. 8668

Taylor praat met Steffy over hoe het voor Ridge was toen Deacon en Brooke een affaire hadden. Brooke is van streek als ze hoort dat Taylor terug is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8667

Afl. 8667

Deacon en Hope doen samen een vechtsporttraining. Thomas is emotioneel als hij wordt herenigd met Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8666

Afl. 8666

Deacon bezoekt Hope als ze aan het trainen is. Ze ontdekken dat ze een gezamenlijke interesse hebben. Steffy en Thomas vinden het fijn om Ridge en Taylor samen te zien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8665

Afl. 8665

Brooke en Katie zien overeenkomsten tussen hun eigen relatie met hun vader, en de nieuwe dynamiek tussen Hope en Deacon. Het is een warm weerzien tussen Ridge en Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8664

Afl. 8664

Taylor keert terug naar Los Angeles, tot grote vreugde van Steffy. Ridge vertelt Brooke over het gesprek dat hij had met Steffy en Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8663

Afl. 8663

Ridge is blij met de steun van Steffy. Ze delen een teder moment. Bill vindt dat Liam niet moet toestaan dat Deacon deel uitmaakt van zijn gezin. De vrede tussen Brooke en Ridge is nog steeds niet teruggekeerd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8662

Afl. 8662

Liam vraagt Bill om wat vaderlijk advies. Ridge bespreekt de situatie rond Hope en Brooke met Steffy en Thomas. Deacon vertelt Brooke hoe blij hij is met haar steun. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8661

Afl. 8661

Sheila raakt gefrustreerd omdat Deacon zo met Brooke bezig is. De relatie tussen Ridge en Brooke staat flink onder druk. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8660

Afl. 8660

Brooke is geschokt en boos als ze hoort dat Ridge haar dochter een ultimatum heeft gesteld. Deacon praat met Sheila over zijn toekomstplannen met Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8659

Afl. 8659

Finn zit in tweestrijd: hij wil contact met Sheila, maar dan moet hij zijn belofte aan Steffy verbreken. Brooke vertelt Deacon dat ze achter Hopes beslissing staat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8658

Afl. 8658

Ridge probeert Brooke duidelijk te maken dat hij haar alleen maar wil beschermen. Steffy en Finn praten over Jack. Deacon maakt zich zorgen als Sheila weer met een nieuw plan komt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8657

Afl. 8657

Carter krijgt inzicht in zijn liefdesleven en deelt dat met Paris. Liam biedt Hope zijn excuses aan. Zij wil dat hij erop vertrouwt dat Deacon echt is veranderd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8656

Afl. 8656

Hope heeft een stevige woordenwisseling met Steffy en Liam. Brooke neemt een standpunt in als de situatie tussen Ridge en Deacon dreigt te escaleren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8655

Afl. 8655

Deacon is dankbaar dat Hope met hem wil praten. Hij belooft haar nooit meer teleur te stellen. Als Ridge plotseling binnenkomt, wordt hij agressief richting Deacon. Steffy en Liam leven mee met de situatie tussen Hope en Deacon. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8654

Afl. 8654

Brooke en Ridge hebben een Thanksgiving-etentje georganiseerd voor Steffy, Finn, Hope, Liam, Carter, Paris en Zende. Sheila en Deacon zijn niet uitgenodigd. Zij eten iets op hun hotelkamer en dromen over hoe een perfecte Thanks ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8653

Afl. 8653

Sheila gebruikt Jacks lijden en schaamte voor haar eigen gewin. Paris onthult Thomas' verklaring aan Carter. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8652

Afl. 8652

Thomas verrast Paris met een ware bekentenis. Finn is kapot van verdriet én heel boos vanwege het bedrog van zijn vader. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8651

Afl. 8651

Paris is stomverbaasd als Thomas een romantische verrassing voor haar heeft. Li zet Jack voor het blok, in het bijzijn van Steffy en Finn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8650

Afl. 8650

Li voelt zich verraden en dwingt Jack om zijn leugens ook aan Finn op te biechten. Er ontstaat een gênante situatie als Carter een moment tussen Paris en Thomas onderbreekt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8649

Afl. 8649

Zende werkt samen met Quinn aan het perfecte cadeau voor Paris. Jack heeft een schokkende boodschap voor Li. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8648

Afl. 8648

Carter heeft een eerlijk gesprek met Katie. Hij is klaar om verder te gaan met zijn leven, zonder Quinn. De band tussen Eric en Quinn wordt steeds sterker. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8647

Afl. 8647

Brooke probeert Eric duidelijk maken dat Donna, en niet Quinn, de ware voor hem is. Sheila zet Jack onder druk om Li en Finn de waarheid te vertellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8646

Afl. 8646

Liam heeft moeite met de beslissing van Hope. Jack vraagt Sheila om met hem te lunchen bij Il Giardino, maar verstopt zich als Finn daar onverwachts opduikt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8645

Afl. 8645

Ridge huurt opnieuw Justin in. Hij moet de waarheid over Sheila en Deacon zien te onthullen. Hope heeft besloten welke rol Deacon in haar leven krijgt en deelt haar beslissing met Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8644

Afl. 8644

Hope herinnert Ridge eraan dat niet hij, maar Deacon haar vader is. Brooke is verrast als Hope haar een ultimatum stelt over Deacon. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8643

Afl. 8643

Ridge is woest als Brooke de kant van Deacon lijkt te kiezen. Douglas stelt Paris onverwacht een persoonlijke vraag. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8642

Afl. 8642

Hope vraagt haar moeder om Deacon een nieuwe kans te geven. Ridge en Liam willen hem juist ver bij Hope en Brooke uit de buurt houden. Katie troost Donna na wat er is gebeurd met Eric en Quinn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8641

Afl. 8641

Ridge en Liam sluiten een pact over Steffy, Hope en Brooke. Deacon weet Sheila te frustreren met een brutale actie. Brooke waarschuwt Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8640

Afl. 8640

Sheila onthult de volgende stap van haar plan aan Deacon. Brooke geeft toe dat de terugkeer van Deacon veel pijnlijke herinneringen naar boven haalt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8639

Afl. 8639

Donna is opgewekt en hoopt dat Eric goed nieuws voor haar heeft. Ze delen een emotioneel moment. Hope en Steffy hebben onenigheid over Deacon en Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8638

Afl. 8638

Steffy en Liam praten over Sheila en Deacon. Ze willen Hope en Finn bij hen uit de buurt houden. Eric legt Quinn uit dat alles met Donna heel onschuldig was, maar zij gelooft hem niet. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8637

Afl. 8637

De band tussen Katie en Carter wordt steeds sterker. Quinn spreekt Donna stevig toe nadat ze een geheim heeft gehoord over Eric. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8636

Afl. 8636

Quinn wordt razend als ze hoort over de tussenkomst van Brooke en Donna. Voor Katie bloeit een onverwachte vriendschap op. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8635

Afl. 8635

Donna onthult per ongeluk een geheim over Quinn en Eric aan Katie en Brooke. Thomas kijkt toe hoe de band tussen Paris en Zende steeds sterker wordt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8634

Afl. 8634

Donna brengt een offer voor Erics geluk. Steffy en Liam horen over de relatie van Sheila en Deacon. Er gaan meteen alarmbellen af. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8633

Afl. 8633

Sheila onthult haar laatste grote plan aan Deacon, die er sceptisch over is. Brooke moedigt Eric aan om Quinn in te ruilen voor Donna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8632

Afl. 8632

Quinn biecht Shauna iets op. Sheila en Deacon doen voor Finn en Hope nog steeds alsof ze verliefd zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8631

Afl. 8631

Hope en Finn zijn stomverbaasd als ze zien dat Sheila en Deacon met elkaar zoenen. Eric is ontroerd als hij hoort dat Donna nog steeds van hem houdt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8630

Afl. 8630

Brooke pusht Donna om naar haar gevoel te luisteren en te vechten voor Eric. Sheila heeft afgesproken met Deacon en grijpt haar kans als ze toevallig Finn en Hope ziet. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8629

Afl. 8629

Eric wil van Carter weten wat hij echt voelt voor Quinn. Zende neemt Hope in vertrouwen over de fantastische nacht die hij had met Paris. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8628

Afl. 8628

Paris en Zende nemen de volgende stap in hun relatie. Bill onderbreekt een persoonlijk moment tussen Brooke en Ridge om Brooke om een gunst te vragen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8627

Afl. 8627

Bill probeert op alle mogelijke manieren Katies vertrouwen terug te winnen. De relatie van Carter en Quinn bereikt een keerpunt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8626

Afl. 8626

Bill doet zijn uiterste best om het goed te maken met Katie. Eric neemt een standpunt in en doet Quinn een hartverscheurend verzoek. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8625

Afl. 8625

Thomas en Paris vieren hun nieuwe overeenkomst. Ridge ruziet met Carter en geeft Quinn ervan langs over Eric. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8624

Afl. 8624

Deacon verrast Hope tijdens een geheim bezoekje aan Forrester. Paris krijgt vanuit het niets een vriendelijk aanbod van iemand waarvan ze dat niet had verwacht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8623

Afl. 8623

Sheila maakt misbruik van Deacons tekortkomingen om haar doel te bereiken. Liam en Hope krijgen ruzie over Deacons rol in hun leven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8622

Afl. 8622

Brooke en Liam stellen grenzen aan het contact tussen Deacon en Hope. Sheila gebruikt haar sluwe vaardigheden om Deacon te verleiden tot een samenwerking. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8621

Afl. 8621

Sheila beraamt een nieuw plan om een wig te drijven tussen Finn en Steffy. Finn voelt zich schuldig, omdat hij een geheim heeft voor Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8620

Afl. 8620

Zende maakt duidelijk dat hij een toekomst voor zich ziet met Paris. Onrust kondigt zich aan als een onverwachte bezoeker arriveert in Los Angeles. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8619

Afl. 8619

Liam bereidt een romantische en passionele nacht voor met Hope. Paris neemt Zende mee op date naar het honkbalstadion van de Los Angeles Dodgers. Ze heeft een grote verrassing voor hem. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8618

Afl. 8618

Steffy maakt zich zorgen over Thomas' gevoelens voor Hope. Paris dartelt om Zende heen terwijl hij bezig is met het schetsen van nieuwe ontwerpen voor HFTF. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8617

Afl. 8617

Hope biedt Finn emotionele steun bij zijn dilemma met Sheila. Eric heeft een openbaring over zijn situatie met Quinn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8616

Afl. 8616

Finn stort zijn hart uit bij Hope, terwijl Liam en Steffy tijd doorbrengen met Kelly. Sheila krijgt advies van een nieuwe kennis. Ridge is geschokt als Eric het verhaal van Quinn bevestigt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8615

Afl. 8615

Eric geeft Katie uitleg over zijn medische situatie. Ze staat perplex als hij vertelt over zijn afspraak met Quinn. Ook Ridge en Brooke krijgen uitleg over de situatie, maar dan van Quinn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8614

Afl. 8614

Katie en Eric hebben een goed gesprek. Hij vraagt naar haar relatie met Bill. Ridge ontploft als justin de schokkende waarheid over Carter en Quinn onthult. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8613

Afl. 8613

Quinn smeekt Justin om zijn mond te houden tegen Ridge. Zende is blij als Paris vertelt dat ze niet langer bij Steffy en Finn woont. Finn stuit op de ruziënde Sheila en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8612

Afl. 8612

Ridge vertelt Katie dat hij Justin heeft ingeschakeld om Quinn in de gaten te houden. De gemoederen lopen weer hoog op tussen Sheila en Steffy. Justin betrapt Carter en Quinn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8611

Afl. 8611

Ridge geeft Justin opdracht Quinn te volgen. Steffy is geschokt als Paris haar vertelt dat ze gaat verhuizen. Eric wil dat Katie en Ridge zijn privacy respecteren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8610

Afl. 8610

Hope, Thomas en Douglas brengen samen tijd door, tot grote vreugde van Douglas. Paris krijgt een openbaring over haar leefsituatie met Steffy en Finn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8609

Afl. 8609

Eric neemt het op voor Quinn als Katie haar zorgen uit. Ridge schakelt Justin in om uit te vinden waar Quinn mee bezig is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8608

Afl. 8608

Shauna is geschokt als Quinn een groot geheim onthult. Brooke en Katie hebben nog steeds twijfels over Quinns intenties. Ze willen er alles aan doen om Eric te beschermen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8607

Afl. 8607

Carter en Quinn geven toe aan hun verlangen naar elkaar. Katie laat Eric weten dat ze altijd voor hem klaar zal blijven staan. Finn en Steffy beleven een romantische nacht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8607

Afl. 8607

Carter en Quinn geven toe aan hun verlangen naar elkaar. Katie laat Eric weten dat ze altijd voor hem klaar zal blijven staan. Finn en Steffy beleven een romantische nacht.