The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8230

Afl. 8230

Ridge en Steffy praten met Thomas over waarom hij de voogdij over Douglas aan Hope heeft overgedragen. Hope en Liam zijn dankbaar, en vieren hun eerste Thanksgiving samen met baby Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8229

Afl. 8229

Shauna moet Quinn opbiechten wat er is gebeurd, nadat zij haar heeft zien zoenen met Ridge. Wyatt twijfelt over Sally's intenties, voordat hij een uitspraak doet over zijn toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8228

Afl. 8228

Sally maakt een grote blunder als ze met Wyatt over de bruiloft praat. Shauna verrast Ridge met haar geduld en begrip, gevolgd door een kus. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8227

Afl. 8227

Brooke vertelt Liam wat er de afgelopen nacht is gebeurd. Ridge vertelt Shauna zijn versie. Hope praat met Liam over haar ontmoeting met Thomas bij Forrester Creations. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8226

Afl. 8226

Hope en Thomas vertellen een opgetogen Douglas dat Hope nu officieel zijn nieuwe moeder is. In een emotioneel beladen moment verandert de relatie tussen Brooke en Ridge voorgoed. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8225

Afl. 8225

Shauna bewijst Ridge dat ze er voor hem is op het moment dat Brooke dat laat afweten. Thomas tart Brooke om Ridge te vertellen over het geheim dat ze voor hem achterhoudt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8224

Afl. 8224

Thomas brengt een verrassingsbezoekje aan Hope om iets te bewijzen. Ridge neemt Shauna in vertrouwen en vertelt haar dat hij bang is Thomas voorgoed kwijt te zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8223

Afl. 8223

Hope vindt het lastig om Ridge te vertellen waarom Thomas verdwenen is. Steffy en Ridge maken zich zorgen om Thomas, nadat ze hebben gehoord van zijn voorstel aan Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8222

Afl. 8222

Ridge is furieus en eist antwoorden van Brooke en Hope. Brooke neemt het op voor Hope en probeert de situatie tussen haar en Ridge wat af te zwakken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8221

Afl. 8221

Ridge kan het niet geloven dat Hope Thomas zo heeft gemanipuleerd dat hij zijn zoontje met haar deelt. Steffy en Liam beleven een teder moment en beloven tijd door te brengen als gezin. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8220

Afl. 8220

Liam is verbijsterd als Hope onthult dat zij nu officieel de moeder is van Douglas. Hope voelt zich schuldig als ze ontdekt dat Liam weer aan de slag gaat bij Spencer Publications. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8219

Afl. 8219

Hope vertelt Brooke het goede nieuws over Thomas en Douglas. Steffy laat Ridge duidelijk weten waartoe Brooke allemaal in staat is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8218

Afl. 8218

Brooke en Ridge zijn in een impasse beland vanwege Thomas. Hope is op zoek naar Thomas. Als ze hem niet kan vinden, vreest ze het ergste. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8217

Afl. 8217

Brooke en Ridge maken ruzie over Hopes recht om de voogdij over Douglas te krijgen. De situatie tussen Thomas en Hope neemt een onverwachte wending. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8216

Afl. 8216

Thomas speelt in op Hopes kwetsbaarheid en verwacht een wederdienst voor het tekenen van de formulieren. Ridge neemt Shauna in vertrouwen over zijn gevoelens voor haar, Brooke en zijn familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8215

Afl. 8215

Steffy doet haar best om haar broer te ontmoedigen de voogdij over zijn zoontje te delen met Hope. Hope treft een romantische verrassing aan als ze bij Thomas langsgaat met de adoptiepapieren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8214

Afl. 8214

Liam is in de war als Bill hem weer welkom heet in de familie en bij Spencer Publications. Zoe kust Thomas, in de hoop zijn aandacht te krijgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8213

Afl. 8213

Hopes plan loopt uit de hand als Thomas een oneerbaar voorstel doet. Liam aarzelt als hij ontdekt dat Steffy weer aan het daten is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8212

Afl. 8212

Steffy en Liam vinden troost in hun dochters en hun eeuwige band. Hope komt in een lastige situatie terecht als Thomas en Douglas haar vragen stellen over hun gezamenlijke toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8211

Afl. 8211

Hope gaat naar het Halloweenfeestje van Quinn en Eric om Thomas te manipuleren, in de hoop dat hij de adoptiepapieren zal tekenen. Liam brengt Beth naar Steffy en Kelly en raakt zo weer in gesprek met Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8210

Afl. 8210

Shauna neemt Quinn in vertrouwen over haar kus met Ridge. Quinn gaat terug in haar herinneringen. Brooke belt Ridge en vertelt hoe ze hem mist. Maar het gesprek loopt al snel fout als ze Thomas ter sprake brengt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8209

Afl. 8209

Shauna vraagt Ridge hoe het er nu voorstaat tussen hen. Zijn antwoord verrast haar. Hope deelt haar plan met Brooke, over hoe ze Thomas' liefde voor haar wil gebruiken om Douglas van hem af te pakken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8208

Afl. 8208

Ridge legt Eric uit hoe de geschiedenis zich herhaalt: Brookes verleden met Stephanie lijkt op wat er nu gebeurt met Brooke en Thomas. Ridge treft een slapende Shauna aan in zijn bed. Eerst moet hij erom lachen, maar de passie ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8207

Afl. 8207

Het huwelijk van Ridge en Brooke wankelt als ze ruzie maken over Hope, Liam en Douglas. Thomas heeft een emotioneel moment met Douglas en zweert hem dat hij de vader zal zijn die hij verdient. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8206

Afl. 8206

Bill is op bezoek bij Wyatt en onthult dat Quinn hem heeft gevraagd om zich te bemoeien met Wyatts verloving met Sally. Ridge is verrast als hij ontdekt dat het Brookes idee was om Thomas te dwingen Douglas af te staan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8205

Afl. 8205

Hope legt Thomas uit waarom zij degene moet zijn die Douglas opvoedt, en niet hij. Ridge probeert Steffy te beïnvloeden in de hoop dat ze Thomas vergeeft en verzekert haar ervan dat Douglas bij zijn vader blijft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8204

Afl. 8204

Hope vraagt Liam om Douglas een echt thuis te geven, bij hen en Beth. Thomas spoedt zich naar Brookes huis als hij ontdekt wat Brooke en Hope van plan zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8203

Afl. 8203

Steffy en Hope hebben ruzie en Hope blijft verbijsterd achter. Thomas onthult Zoe hoe zij nog in zijn toekomstplannen past. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8202

Afl. 8202

Hope en Steffy praten over de pijn die ze hebben doorstaan toen ze Beth verloren... en Liam. Ridge begint zich zorgen te maken als Shauna vertelt dat Thomas afweet van hun kus. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8201

Afl. 8201

Thomas komt toevallig Zoe tegen in het gebouw van Vinny. Ze vertelt hoe het nu met haar gaat. Steffy ziet de waarheid onder ogen als Liam haar een stiekem bezoekje brengt met baby Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8200

Afl. 8200

Shauna onthult Ridge dat zij hem heeft gekust toen hij lam was. Ridge is er beduusd van. Thomas probeert Shauna te overtuigen dat ze hem echt moet helpen om een wig te drijven tussen Ridge en Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8199

Afl. 8199

Wyatt gaat spontaan langs Flo's appartement om haar te bedanken dat ze Katies leven heeft gered. Als Brooke en Ridge ruzie maken over Thomas en zijn plek binnen Forrester Creations, doet Thomas alsof hij spijt heeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8198

Afl. 8198

De Logan-familie is verbijsterd als blijkt wie de anonieme nierdonor van Katie is. Brooke beschuldigt Shauna ervan Katie te gebruiken om Flo te helpen met de Logans. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8197

Afl. 8197

Flo en Katie worden geopereerd terwijl hun families in spanning afwachten. Na de transplantatie vraagt Katie of ze haar geheime donor mag ontmoeten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8196

Afl. 8196

Wyatt en Sally passen op Beth en Douglas terwijl Hope en Liam naar het ziekenhuis gaan om Katie te steunen. Alle families zijn daar voor haar, en Shauna staat ondertussen Flo bij. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8195

Afl. 8195

Shauna is stomverbaasd als Flo zegt dat haar gift anoniem zal zijn. Katie is dankbaar als ze hoort dat er een donornier beschikbaar is gesteld door een anonieme beschermengel. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8194

Afl. 8194

Shauna heeft een idee hoe Flo haar plek terug zou kunnen krijgen binnen de Logan-familie. In een aangrijpend gesprek met Bill vertelt Katie hoe bang ze is om te sterven en Will niet te kunnen zien opgroeien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8193

Afl. 8193

Brooke eist dat Shauna uit de buurt blijft van haar familie en in het bijzonder Ridge. Als Thomas hoort hoe Ridge nu leeft, viert hij zijn overwinning. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8192

Afl. 8192

Ridge maakt een drastische verandering door om de relatie tussen hem, Steffy en Thomas te repareren. Katie en Will delen een ontroerend moment, voordat zij en Bill informatie krijgen over donatie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8191

Afl. 8191

Thomas probeert Shauna zover te krijgen dat ze hem helpt de relatie van Brooke en Ridge kapot te maken. Liam stemt toe om Hope te helpen en Thomas zo ver mogelijk uit de buurt van Douglas te houden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8190

Afl. 8190

Shauna vertelt Flo dat ze Ridge heeft gezoend toen hij laveloos was. Ridge is overweldigd als Brooke hem confronteert met de nacht die hij doorbracht met Shauna. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8189

Afl. 8189

Bill komt Shauna tegen in het ziekenhuis. Hij waarschuwt haar uit de buurt te blijven van de Loganvrouwen. Thomas manipuleert Danny om iets te doen dat Brookes huwelijk schade toebrengt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8188

Afl. 8188

Shauna verzekert Ridge ervan dat zij er voor hem zal zijn als Brooke dat niet kan. Na een hevig gevecht met Brooke verklaart Thomas de oorlog aan haar en de Logans. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8187

Afl. 8187

Brooke valt uit tegen Thomas en hun woordenwisseling escaleert volledig. Ridge vertelt Shauna over zijn huwelijksproblemen met Brooke. Zij kiest zijn kant. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8186

Afl. 8186

Ridge betrapt Thomas als hij zonder toezicht een bezoekje brengt aan Douglas. Shauna fantaseert over een relatie met Ridge, tot groeiende frustratie van Flo. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8185

Afl. 8185

Quinn toont haar moederliefde aan Wyatt zoals alleen zij dat kan, terwijl Sally en Flo elkaar bijpraten in de Bikini Bar. Dokter Armstrong deelt de verpletterende diagnose met Katies familie en geeft een angstaanjagende prognose. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8184

Afl. 8184

Quinn vertelt Eric en Wyatt heel duidelijk waarom Wyatt Flo zou moeten vergeven en Sally moet dumpen. De families Forrester, Logan en Spencer komen bij elkaar terwijl Katies medische team naar antwoorden zoekt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8183

Afl. 8183

Wyatt zit in tweestrijd over zijn liefde voor Flo en voor Sally. Hij neemt een beslissing en doet een huwelijksaanzoek. In een emotioneel moment verklaart Bill zijn liefde aan een bewusteloze Katie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8182

Afl. 8182

Bill bewijst Katie hoe groot zijn liefde en toewijding voor haar zijn. In een poging zijn huwelijk te redden, doet Ridge Brooke een belofte. Maar of hij zich hieraan kan houden? 

The Bold And The Beautiful Afl. 8181

Afl. 8181

Wyatt toont mededogen als Flo haar liefde toont en om vergeving vraagt. Shauna vraagt Quinn om zich te bemoeien met Wyatts liefdesleven, om ervoor te zorgen dat hij bij Flo uitkomt en niet bij Sally. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8180

Afl. 8180

Brooke legt het bij met Ridge, maar hij vertelt haar niet over zijn nacht met Shauna. Flo voelt zich vernederd als blijkt dat Shauna gevoelens ontwikkelt voor Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8179

Afl. 8179

Shauna en Ridge spreken af dat ze niemand vertellen over hun nacht samen. Katie laat Flo weten dat ze niet welkom is bij de Logans en zich beter helemaal niet meer in Los Angeles kan vertonen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8178

Afl. 8178

Brooke realiseert zich dat Ridge niet is thuisgekomen en zoekt steun bij Eric. Ridge wordt met een enorme kater wakker naast een vrouw die niet zijn echtgenote is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8177

Afl. 8177

Sally hoort Wyatt en Flo met elkaar praten. Ze confronteert Flo met haar oplichtingspraktijken tegen Wyatt en de familie Forrester. Shauna is Ridge dankbaar omdat hij zo aardig was voor Flo. Als hij dronken in de Bikini Bar zit ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8176

Afl. 8176

De hevige ruzie die Ridge en Brooke hebben over Thomas eindigt als Ridge wegloopt. Shauna brengt een bezoekje aan Brooke, maar die zit daar niet op te wachten en gooit haar de deur uit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8175

Afl. 8175

Ridge legt Brooke de deal uit die hij heeft gemaakt voor Flo en Thomas. Wyatt bewondert de integriteit en schoonheid van Sally Spectra. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8174

Afl. 8174

Ridge neemt een moeilijke beslissing, waarvan hij denkt dat die de beste is voor Thomas. Terwijl Steffy haar woede loslaat op Flo, laat Brooke duidelijk weten aan Donna en Katie hoe ze over Thomas denkt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8173

Afl. 8173

Steffy valt uit tegen Thomas omdat hij haar, Hope, Liam, Beth en Kelly zo heeft gekwetst. Ridge blijkt onverwacht de sleutel in handen te hebben naar de toekomst van Flo en Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8172

Afl. 8172

Bill komt in actie om Brooke te helpen met het zoeken naar bewijsmateriaal tegen Thomas. Ridge is keihard tegen Thomas als die de gebeurtenissen opsomt uit de nacht dat Emma stierf. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8171

Afl. 8171

De Logan-zussen komen samen in een poging Brooke te helpen in deze zware periode. Ridge wordt van zijn stuk gebracht als rechercheur Sanchez begint over Thomas en zijn betrokkenheid bij de dood van Emma. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8170

Afl. 8170

Ridge is op oorlogspad en zoekt naar antwoorden. Hij valt uit naar Flo en zegt dat ze haar verdiende loon zal krijgen. Bill staat versteld van Brookes bekentenis. Hij brengt een bezoekje aan Thomas in het ziekenhuis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8169

Afl. 8169

Als Shauna op bezoek is in de gevangenis, begint Flo de enorme impact van haar daden te begrijpen. Brooke kan niet begrijpen dat Ridge haar verhaal over Thomas niet gelooft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8168

Afl. 8168

Sally en Wyatt komen onverwacht nader tot elkaar, met een tedere zoen. Brooke maakt zich zorgen als Thomas antwoorden gaat geven op de vragen van rechercheur Sanchez. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8167

Afl. 8167

De families Forrester, Logan en Spencer maken zich allemaal druk over Thomas. Het is nog steeds niet duidelijk of hij zijn verwondingen zal overleven. Rechercheur Sanchez maakt het Ridge en Brooke niet makkelijk als hij hen ond ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8166

Afl. 8166

Shauna is eerlijk tegen Quinn en smeekt haar om te helpen om Flo uit de gevangenis te krijgen. Ridge wordt woedend als hij toevallig ziet wat Liam doet bij Thomas, die buiten bewustzijn is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8165

Afl. 8165

Shauna bezoekt Flo in de gevangenis. Pas nu beseft ze de ernst van de situatie, en dat doet haar veel. Ridge laat duidelijk merken dat hij niks gelooft van Brookes uitleg en de daden van Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8164

Afl. 8164

Ridge beschuldigt Brooke van een misdaad en dat brengt hun huwelijk in gevaar. Liam probeert Hope ervan te overtuigen dat Thomas toch echt zelf schuldig is aan de situatie waarin hij zich nu bevindt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8163

Afl. 8163

Brooke reageert overhaast in een poging Hope te redden van Thomas, wat resulteert in een tragedie. Bill zweert aan Wyatt en Justin dat Flo zal boeten voor haar acties tegen Hope en Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8162

Afl. 8162

Hope is in gevaar als Thomas plotseling opduikt in het klifhuis, op zoek naar haar. Ridge en Brooke doen hun uiterste best om eerder bij Hope te zijn dan Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8161

Afl. 8161

Ridge vertelt Brooke wat hij beschuwt als het grootste falen in zijn leven. Zij troost hem. Thomas overtuigt Amelia ervan Douglas naar hem toe te brengen. Hij verwijt hem van alles. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8160

Afl. 8160

Thomas is razend als hij te horen krijgt dat Hope hun huwelijk laat ontbinden. Brooke en Liam weten niet waar Thomas uithangt en vrezen dat hij er alles aan zal doen om weer bij Hope te zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8159

Afl. 8159

Ridge krijgt bezoek van rechercheur Sanchez. Hij is op zoek naar Thomas en wil hem verhoren over de dood van Emma. Justin gaat Hope helpen om haar huwelijk te ontbinden en Phoebes adoptie ongedaan te maken.