The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8892

Afl. 8892

Hope houdt iets belangrijks geheim voor Liam. Brooke is getergd en diepbedroefd en smeekt Ridge om antwoorden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8891

Afl. 8891

Ridge deelt belangrijk nieuws met de opgetogen Steffy en Thomas. Brooke is verrast door de reden van Carters spontane bezoekje. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8890

Afl. 8890

Liam geeft uitleg en biedt Hope excuses aan voor zijn gedrag de laatste tijd. Thomas vergaart nieuwe inzichten over zijn toekomst met Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8889

Afl. 8889

Bill haalt herinneringen op met Brooke. Deacon verrast Sheila met een romantische date bij Il Giardino. Hope en Thomas delen een onverwacht moment na de succesvolle modeshow. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8888

Afl. 8888

Na de modeshow brengt Eric een toost uit op het succes van Hope en Thomas. Ondertussen is Liam bang dat hij Hope kwijt is. Thomas, Hopen en Douglas beleven samen een mooi moment. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8887

Afl. 8887

De modeshow is in volle gang. Wyatt en Bill geven Liam wijze raad, terwijl Hope met Thomas in de spotlights staat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8886

Afl. 8886

Iedereen bereidt zich voor op de presentatie van de Hope For The Future-collectie. Liam zit in tweestrijd: moet hij blijven voor Hope of weggaan vanwege Thomas? 

The Bold And The Beautiful Afl. 8885

Afl. 8885

Sheila trekt haar hele trukendoos open voor een speciale Halloween-aflevering. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8884

Afl. 8884

Thomas en Hope groeien dichter naar elkaar toe terwijl ze werken aan de nieuwe collectie van Hope For The Future. Liam uit hierover zijn zorgen, tot ergernis van Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8883

Afl. 8883

Liam neemt Douglas mee naar Forrester Creations en is van streek als hij de innige samenwerking ziet tussen Thomas en Hope. Sheila is jaloers nadat Deacon bij Brooke is geweest. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8882

Afl. 8882

Brooke heeft een woordenwisseling met Steffy over Taylor en Ridge. Hope wordt geconfronteerd met een herinnering uit haar verleden. Liam vraagt Douglas om weer bij hem en Hope te komen wonen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8881

Afl. 8881

Liam en Brooke maken zich zorgen; ze denken dat Thomas probeert Hope te manipuleren. Ondertussen vertelt Thomas aan Steffy dat hij zich volledig focust op Hope en haar kledinglijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8880

Afl. 8880

Er wordt een onverwacht huwelijksaanzoek gedaan. Taylor heeft een romantisch cadeau voor Ridge. Bill droomt van een toekomst met Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8879

Afl. 8879

Ridge praat met Brooke over zijn gevoelens, maar zij weet nog steeds niet waarom hij haar heeft verlaten. Hope vindt dat Deacon voor zijn gevoelens moet uitkomen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8878

Afl. 8878

Carter flirt opnieuw met Katie. Ridge en Taylor komen terug uit Aspen. Brooke hoopt alsnog uit te vinden wat er nou is gebeurd. Steffy vraagt Thomas over zijn liefdesleven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8877

Afl. 8877

Carter heeft vragen over het vertrek van Quinn en neemt contact op met Shauna. Deacon en Sheila hebben een discussie over Bill en Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8876

Afl. 8876

Steffy en Thomas hebben groot nieuws voor Eric, Donna, Katie en Paris. Bill brengt een bezoekje aan Deacon en waarschuwt hem bij Brooke uit de buurt te blijven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8875

Afl. 8875

Katie en Carter flirten met elkaar. Liam is niet blij met de tijd die Hope en Thomas met elkaar hebben doorgebracht op kantoor. Brooke is nog steeds overstuur. Liam en Hope proberen haar te steunen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8874

Afl. 8874

Carter laat Katie weten dat hij haar steunt en vertelt haar iets over Quinn. Liam troost Brooke, die niet begrijpt waarom Ridge haar heeft verlaten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8873

Afl. 8873

Bill vraagt Katie om een nieuwe kans, maar zij denkt dat hij nog steeds gevoelens heeft voor Brooke. Ridge heeft belangrijk nieuws voor Steffy en Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8872

Afl. 8872

Sheila probeert indruk te maken op Deacon door voor hem te koken. Steffy gaat de confrontatie aan met Brooke. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8871

Afl. 8871

Steffy maakt zich zorgen over wat Brookes komst naar Aspen gaat betekenen voor Taylor. Brooke smeekt Ridge om te vertellen waarom hij wegging en vraagt hem om met haar mee te gaan naar huis. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8870

Afl. 8870

Donna en Thomas hebben een verhitte discussie over familie. Brooke is vastberaden haar huwelijk met Ridge te redden, en vliegt naar Aspen. Maar ondertussen delen Ridge en Taylor een teder moment. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8869

Afl. 8869

Vastberaden om haar huwelijk te redden, reist Brooke af naar Aspen. Donna praat met Eric over de hele situatie rond Ridge, Brooke en Taylor. Ridge is heel openhartig tegen Taylor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8868

Afl. 8868

Ridge is naar Aspen afgereisd en vraagt Taylor om naar hem te luisteren. Brooke krijgt onverwacht bezoek van Bill, die belangrijke informatie voor haar heeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8867

Afl. 8867

Taylor geniet van de prachtige omgeving in Aspen. Er wacht haar een verrassing. Liam maakt zich zorgen om Hope. Ondertussen prijzen Hope en Thomas elkaar, om hun werk en hoe ze omgaan met Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8866

Afl. 8866

Ridge zondert zich af en denkt na over zijn leven en de toekomst. Thomas is opgelucht dat Hope niet boos op hem is. Brooke en Liam praten over Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8865

Afl. 8865

Steffy neemt Taylor mee naar Aspen in een poging duidelijkheid te krijgen over wat ze wil in haar leven. Ridge is er kapot van dat Brooke tegen hem heeft gelogen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8864

Afl. 8864

Ridge roept hulp in om te ontdekken wie de kinderbescherming heeft gebeld. Hij is sprakeloos als hij de waarheid hoort. Steffy neemt Taylor mee op een tripje naar Aspen om te ontspannen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8863

Afl. 8863

Taylor praat met Steffy over Ridge. Het lijkt erop dat ze haar standpunt heeft veranderd. Thomas is ervan overtuigd dat Brooke de kinderbescherming heeft gebeld. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8862

Afl. 8862

Hope en Brooke zijn het oneens over de capaciteiten van Thomas om Douglas veilig op te voeden. Ridge verdedigt Thomas tegenover de kinderbescherming. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8861

Afl. 8861

Na de eerdere confrontatie tussen Thomas en Brooke gaat Ridge verhaal halen bij Thomas. Later krijgt Ridge onverwacht bezoek als hij aan het schaken is met Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8860

Afl. 8860

Tijdens een ruzie voelt Brooke zich bedreigd door Thomas. Ook begint ze zich zorgen te maken om Douglas' veiligheid. Forrester Creations krijgt bezoek van Nikki Newman. Later ontmoet ze Deacon bij Il Giardino. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8859

Afl. 8859

Ridge is boos op Steffy. Er ontstaat een woordenwisseling tussen Brooke en Thomas. Ridge wordt emotioneel in een gesprek met Taylor en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8858

Afl. 8858

Hope baalt als ze hoort dat Thomas het voor Steffy opneemt. Li luncht samen met Bill bij Il Giardino. Taylor neemt het op voor Steffy, maar Brooke legt haar uit dat ze niet toestaat hoe Steffy zich met haar leven bemoeit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8857

Afl. 8857

Wyatt en Liam willen van hun vader weten of hij nog steeds gevoelens heeft voor Brooke. Hope en Brooke openen de aanval op Steffy, omdat zij het huwelijk tussen Brooke en Ridge saboteert. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8856

Afl. 8856

Steffy en Thomas sporen Taylor en Ridge aan om hun echte gevoelens voor elkaar kenbaar te maken. Deacon heeft moeite om de situatie met Sheila onder controle te houden. Hope vraagt zich af wat er is gebeurd tussen Brooke, Bill ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8855

Afl. 8855

Brooke heeft een romantische avond gepland met Ridge. Thomas probeert Ridge ervan te overtuigen een toekomst met Taylor te kiezen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8854

Afl. 8854

Net als Brooke en Bill elkaar omhelsen, komt Ridge thuis. Hij is gekwetst, maar Bill verzekert hem dat er niks aan de hand is. Thomas vraagt Carter om juridisch advies. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8853

Afl. 8853

Steffy en Hope hebben onenigheid over Taylor, Brooke en Ridge. Bill wil met Brooke praten over Katie. Ze blikken terug op hun gezamenlijke verleden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8852

Afl. 8852

Steffy vindt dat Ridge toe moet geven aan zijn gevoelens voor Taylor. Liam is bang dat Thomas in Hopes hoofd is gaan zitten. Zij probeert hem gerust te stellen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8851

Afl. 8851

Ridge denkt terug aan de bijzondere momenten met Brooke en Taylor. Paris showt Ridge en Thomas de laatste ontwerpen van Zende. Brooke vertelt Hope dat zij zich geen zorgen hoeft te maken over haar huwelijk met Ridge. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8850

Afl. 8850

Liam confronteert Thomas met zijn intenties wat betreft Hope. Wat Deacon ook zegt, Sheila weet zeker dat ze deel uit zal maken van Finns leven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8849

Afl. 8849

Brooke, Katie en Donna praten met elkaar over hun relaties. Brooke eist dat Taylor ophoudt met haar spelletjes met Ridge. Deacon waarschuwt Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8848

Afl. 8848

Steffy maakt duidelijk dat ze graag ziet dat Ridge en Taylor weer bij elkaar komen. Liam is geschokt als Hope thuiskomst van de Forrester-bijeenkomst zonder Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8847

Afl. 8847

Thomas nodigt Hope uit voor een familiebijeenkomst bij de Forresters. Liam heeft daar een uitgesproken mening over. Brooke vertrouwt Liam toe hoe Taylor, Steffy en Thomas samenspannen tegen de Logans. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8846

Afl. 8846

Brooke en Taylor willen dat Ridge partij kiest in de voogdijstrijd rond Douglas. Sheila luistert Steffy en Finn af. Deacon beschermt haar, tot zijn eigen onvrede. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8845

Afl. 8845

Taylor vraagt Ridge om Thomas te steunen en dat maakt de nodige gevoelens bij haar los. Sheila is niet blij als Deacon zegt dat ze waanbeelden heeft over Finn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8844

Afl. 8844

Deacon wordt bloednerveus als hij Sheila ziet opduiken, terwijl hij met Finn en Bill aan het praten is. Douglas vertelt Hope dat hij graag meer tijd zou willen doorbrengen met Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8843

Afl. 8843

Ondanks Deacons smeekbedes zich gedeisd te houden, bedenkt Sheila een nieuw plan om Finn te zien. Liam en Brooke zijn bang dat Thomas Douglas gebruikt om Hope te manipuleren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8842

Afl. 8842

Hope beschuldigt Thomas ervan dat hij zijn eigen verlangens boven Douglas' belangen zet. Bill kiest de kant van Liam en Hope. Ridge onderbreekt de ruzie tussen Brooke en Taylor en houdt ze een spiegel voor. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8841

Afl. 8841

Tijdens een schildersessie bij de Forresters is er onenigheid tussen Brooke en Taylor vanwege de situatie rond Douglas. Steffy en Finn zijn dolgelukkig dat ze weer samen zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8840

Afl. 8840

Brooke verdedigt Deacon tijdens een discussie, maar Ridge vertrouwt hem niet. Hope heeft een gesprek met 'de nieuwe vriendin' van Deacon. Quinn en Carter hebben een romantisch etentje. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8839

Afl. 8839

Hope brengt een onaangekondigd bezoek aan Deacon en schrikt van wat ze daar aantreft. Ridge en Deacon hebben een discussie over hun relaties met Brooke en Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8838

Afl. 8838

Brooke vertelt Hope haar vermoeden dat Taylor Douglas gebruikt om dichterbij Ridge te komen. Deacon geeft met tegenzin toe aan Sheila. Li biedt de Forresters haar excuses aan. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8837

Afl. 8837

Thomas laat Hope schrikken door een telefoongesprek over Douglas plotseling te beëindigen. De familie Forrester komt bijeen voor een feestelijk diner. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8836

Afl. 8836

Thomas en Hope zijn het niet eens over de toekomstige woonsituatie van Douglas. Ook Taylor en Brooke bespreken de situatie. Deacon wordt ongewild de huisgenoot van Sheila. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8835

Afl. 8835

Brooke confronteerd Taylor met haar zoen met Ridge. Deacon en Sheila worden in het nauw gedreven als Deacons reclasseringsambtenaar onaangekondigd op de stoep staat. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8834

Afl. 8834

Carter en Quinn worden betrapt als ze zoenen op kantoor bij Forrester. Deacon schrikt zich wezenloos als hij zich realiseert met wie hij het bed gedeeld heeft. Finn en Steffy spreken opnieuw hun liefde voor elkaar uit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8833

Afl. 8833

Deacon wordt 's ochtends wakker naast een onbekende vrouw. Ridge vertelt Steffy dat hij bij Brooke wil blijven, maar Taylor en Steffy proberen hem op andere gedachten te brengen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8832

Afl. 8832

Brooke waardeert het dat Ridge de waarheid heeft verteld, maar ze is wel teleurgesteld en maakt zich zorgen. Thomas probeert Hope gerust te stellen over zijn plan om voor Douglas te gaan zorgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8831

Afl. 8831

Ridge vertelt Brooke dat hij Taylor gekust heeft in Monte Carlo. Bill en Li praten over de slechte invloed die Jack had op Li. Thomas vertelt Ridge wat zijn plan is met Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8830

Afl. 8830

De Forresters zijn geschokt als ze te horen krijgen dat Sheila dood is. Brooke, Hope en Liam vinden Thomas niet geschikt om Douglas op te voeden. Steffy en Taylor sporen Thomas juist aan om voor zijn zoon te zorgen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8829

Afl. 8829

Steffy vindt dat Ridge weer terug moet komen bij Taylor. Hope is overstuur, omdat ze niet wil dat Douglas naar Thomas gaat. Deacon heeft haar vaderlijk advies. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8828

Afl. 8828

Rechercheur Sanchez heeft nieuws over Sheila. Douglas zegt dat hij Thomas mist, en Thomas vraagt Liam en Hope of Douglas weer bij hem kan komen wonen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8827

Afl. 8827

Taylor vertelt Steffy dat ze heeft gezoend met Ridge. Brooke vindt dat Ridge zich vreemd gedraagt. Steffy en Finn zijn weer dolgelukkig met elkaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8826

Afl. 8826

Brooke vindt dat Ridge tijd moet doorbrengen met Steffy. Ondertussen denkt Ridge terug aan zijn uitstapje met Taylor naar Monaco. Steffy en Li maken elkaar verwijten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8825

Afl. 8825

Ridge worstelt met zijn gevoelens voor Brooke en Taylor. Steffy dankt Li voor het redden van Finn, maar is tegelijkertijd boos op haar, omdat ze Finn bij haar weghield. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8824

Afl. 8824

Brooke wil niks van hem horen, dus vertelt Deacon zijn theorie over Ridge, Taylor en Brooke aan Hope. Het is Steffy opgevallen dat Taylor en Ridge stralen in elkaars aanwezigheid. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8823

Afl. 8823

Brooke maakt zich zorgen over de foto die Hope op social media heeft geplaatst. In een euforisch moment zoenen Taylor en Ridge elkaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8822

Afl. 8822

Hope neemt tijdens een geluksmoment een foto van haar ouders, die al snel viraal gaat. Steffy en Finn vieren in Monte Carlo het wonder dat ze weer samen zijn. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8821

Afl. 8821

Deacon wordt gedwongen een snelle beslissing te maken, die zijn leven kan veranderen. Steffy en Finn weten elkaar eindelijk te vinden.