2Doc: On Her Shoulders

2Doc:

10 december ontvangt de 25-jarige Nadia Murad in Zweden de Nobelprijs voor de Vrede. Nadia Murad werd als jonge jezidi gevangengenomen door ISIS en overleefde in 2014 genocide en seksuele slavernij. Zij heeft haar verhaal steed ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Pauw Pauw

Pauw

Latenight talkshow live vanuit Amsterdam. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Sneak Preview: Bumblebee Afl. 1

RTL Sneak Preview: Bumblebee

Vooruitblik op spannende sciencefictionfilm 'Bumblebee'. Charlie ontdekt de gehavende Bumblebee op een autokerkhof en krijgt hem aan de praat. Ze komt er al snel achter dat hij geen gewone gele Volkswagen Kever is. 

Stacey Dooley Countdown to Armageddon

Stacey Dooley

Stacey Dooley onderzoekt in de Verenigde Staten de Prepper-gemeenschap. Dit zijn survivals die zich voorbereiden op het einde van de wereld. Naar schatting bevat de Prepper-gemeenschap ruim 5% van de bevolking. Deze Preppers zi ... 

Smaakt naar meer Smaakt naar meer

Smaakt naar meer

De afvaller van de week schuift aan en waarom werd die ene Meesterbakker de weekwinnaar? Ook thuisbakkers komen langs in de studio met hun meest opvallende baksels. Zij laten zien wat zij hebben gemaakt, maar smaakt het ook…? 

Vrij land Het recht van Juanita

Vrij land

Reeks portretten waarin alledaagse levens aan de universele rechten van de mens worden verbonden. Marjon, Ron, Juanita, Bilal en Pip hebben ieder een droom en koesteren hun vrijheden. 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Show Shownieuws - Late Editie

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Piets Weer Piets Weerbericht

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Tygo in de GHB De terugval

Tygo in de GHB

Tygo volgt de politie bij de inval in een GHB-lab. Ook ontmoet hij Kevin die de safehouse vanwege een ernstige terugval heeft moeten verlaten. Kevin gebruikt weer volop en laat zien wat de drug geestelijk en lichamelijk met hem ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Late Editie

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

2Doc: Verdacht

2Doc:

Nederlanders vertellen over hun bizarre en onthutsende ervaringen met de politie, waarbij hun huidskleur hen tot verdachte maakt. 

Bed & Breakfast Overnachten in Noord-Holland en Friesland

Bed & Breakfast

In de buurt van de Friese stolpboederij duiken de b&b-houders per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoek ... 

Hunted Hunted

Hunted

Kun je zomaar verdwijnen? Gewone burgers slaan op de vlucht om 500 uur uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst. 

Radar 2016 Radar

Radar 2016

Ondertussen wemelt het ervan: crowdfundingplatforms. Het is een alternatieve manier om een project te financieren. Je vermeldt welk bedrag je nodig hebt en zo kan iedereen die wil, investeren in jouw project. Zo kreeg Boaz in k ... 

Het Roer Om: Opnieuw Beginnen Scottish Inn

Het Roer Om: Opnieuw Beginnen

Britse realityserie waarin mensen worden gevolgd die hun 9-tot-5-baan opgeven om hun droom na te jagen. Ze zetten alles op het spel en nemen de sprong in het diepe om iets te gaan doen wat ze écht willen. 

De slimste mens De slimste mens 10 december 2018

De slimste mens

In de eerste uitzending nemen NPO Radio 2-dj Gijs Staverman, voormalig SBS-zenderbaas Tina Nijkamp en comedian Edson da Graca het tegen elkaar op. 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Helemaal Het Einde! Afl. 49

Helemaal Het Einde!

De Van Berkels nemen eindelijk een beslissing over hun toekomst. Fleur is woedend op de familie Beerens, omdat ze achter haar rug om dingen gezegd hebben die volgens haar niet waar zijn. Ocke is heel chagrijnig door alle proble ... 

First Dates Aflevering 29

First Dates

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans het allereerste gesprek op de voet te volgen. 

Wildernis onder water Onder water in de veenplassen

Wildernis onder water

In de Randstad liggen uitgestrekte veenplassen waar mensen al sinds de vorige eeuw genieten van het water. Maar de plassen liggen in de drukbevolkte Randstad en zijn in het verleden sterk vervuild. We zijn nog altijd aan het op ... 

Mr. Frank Visser doet Uitspraak Mr. Frank Visser doet uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Mr. Visser reist af naar Hoogvliet waar alleenstaande moeder Essie en haar dochter Zuwena overhoop liggen met bovenburen Fred en Marion. Die zouden namelijk opzettelijk met hun slippers door de woning 'klepperen' en daarmee Ess ... 

Undress For Love Afl. 6

Undress For Love

Datingprogramma waarin drie dappere single mannen en drie stoere single vrouwen zich letterlijk blootgeven in hun zoektocht naar de liefde. 

Voetbal Inside Legends Afl. 99

Voetbal Inside Legends

Kort voetbalprogramma over de 100 beste voetballers aller tijden, zoals Pelé, Cruijff, Messi en Zidane. Aan bod komen de mooiste spelmomenten, hun betekenis voor het voetbal en de prijzen die ze in de wacht hebben gesleept. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5916

Goede Tijden, Slechte Tijden

Nina en Amir hebben een geheime afspraak wat betreft Max. JoJo wordt overrompeld als Rover haar een liedje aanbiedt voor haar auditie. Linda stelt Janine gerust als er weer een element uit haar boek in het echt gebeurt. Mark be ... 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke TV fragmenten en LuckyTV. 

Typisch Typisch Klarendal

Typisch

Bij oud-model Lilian nemen de zenuwen toe nu ze na jaren weer de catwalk op gaat. Arthur brengt een serenade aan zijn nieuwe buurvrouw. En Big Hand Tom maakt zich op voor een spetterend optreden voor de Klarendalse ouderen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 8

RTL Boulevard 30 Seconds

Bridget Maasland bezoekt de zussen Sharissa en Suriën. Samen spelen zij voor een nieuwe oven voor hun moeder, Wendy, zodat zij weer naar hartenlust kan bakken. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Aan de Vliet in Voorburg ligt de prachtige, voormalige 18e eeuwse buitenplaats 'In de Wereldt is veel Gevaer'. In haar lange geschiedenis maakte het gebouw naam als een befaamde kostschool voor jongens. Vandaag de dag is het ee ... 

Utopia Utopia

Utopia

In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen. Het is een leeg en desolaat terrein. De inwoners zu ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Het December Nieuws Afl. 10

Het December Nieuws

Kort programma waarin Kaj en Miljiuschka het leuke nieuws voor het echte nieuws vertellen. 

Het Klokhuis Het Kantoor 230

Het Klokhuis

Wouter is nog steeds een moederskindje. Een eigenaardige dokter komt hem daarvan af helpen. Janouk legt in Waarom? Daarom! uit waarom sommige mensen niet uit hun bed kunnen komen. In Vragen van Kinderen krijg je antwoord op de ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

SpangaS Klap op klap

SpangaS

Ramin vindt dat zijn moeder tegen hem heeft gelogen. Otis legt zijn ouders uit waarom hij op jazzballet zit. Jackie wil het goedmaken met Dylan. Henry geeft Ramin geen nieuwe kans meer. 

Hallo Nederland Hallo Nederland

Hallo Nederland

Het programma wordt van maandag tot en met woensdag gepresenteerd door Jeroen Latijnhouwers en op donderdag en vrijdag door Carrie ten Napel. 

NOS Studio Sport NOS Sportjournaal

NOS Studio Sport

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

RTL Boulevard Afl. 246

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -We spreken de nieuwe omroepman van het jaar. -'Heel Holland Bakt' en wij bakken lekker mee! -Kerst-miss Patty Brard deelt al haar kerstdecoratietips met ons en ze heeft nieuws! 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Lekker Snugger Afl. 15

Lekker Snugger

Komisch programma vol hilarische en opvallende YouTube-filmpjes. Bloopers, grappen en oepsmomenten van mensen, dieren en dingen passeren de revue. 

McLeod's Daughters Afl. 22

McLeod's Daughters

Jodi's inzamelingsactie voor mevrouw Gungellan bereikt een hoogtepunt met een polowedstrijd op Drovers Run. De vrolijke stemming slaat om als de vrouwen een macabere ontdekking doen in het stuwmeer. 

Show Shownieuws - Vroege Editie

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Editie NL Afl. 246

Editie NL

Met in deze uitzending: -Zuipjeugd Volendam aangepakt. -Witwassen in de PC. -Knuffel kwijt. Wat nu? -Kersttrend: hond in smoking. 

Tijd voor MAX Drukke tijden voor Halina Reijn

Tijd voor MAX

We ontvangen actrice Halina Reijn. Ze speelt momenteel de sterren van de hemel in Husbands & Wives, een relatiekomedie gebaseerd op een film van regisseur Woody Allen. Vanaf januari is Halina bovendien weer te zien in de theate ... 

Groeten uit Holland Nederlandse vrienden

Groeten uit Holland

Vrienden maken in Nederland is belangrijk én leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis, de Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7941

The Bold And The Beautiful

Bill, Katie en Will delen een innig moment als Bill belooft de beste vader te zullen zijn. Brooke doet een listige zet om rechter McMullen de waarheid te laten vertellen over Ridges betrokkenheid bij de voogdijzaak. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroege Editie

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

Dr. Phil My daughter has turned into a partying, stealing mom

Dr. Phil

Brooklin was getrouwd met een NBA-basketballer en leidde een luxeleventje in Hollywood met beroemdheden, mooie auto's, designerkleding en drugs. Haar moeder, Janis, vertelt dat haar dochter meer dan 200.000 dollar van haar spaa ... 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Een speciale aflevering met de tien allerleukste testen van het afgelopen seizoen. Inclusief de ontknoping van de strijd tussen de jongens en de meiden: wie hebben dit jaar de meeste testen gewonnen? 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Wie Is De Chef? Afl. 51

Wie Is De Chef?

Kookprogramma waarin gepassioneerde koks om beurten thuis een diner voor elkaar bereiden. Drie van de vier zijn enthousiaste amateurkoks en een van hen is een professionele chef-kok. 

Kopen, Klussen, Cashen Ranch house in ruin

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina rekenen zich rijk met een aankoop in Buena Park. Maar tijdens de verbouwing wijzigen de plannen en komen er verborgen gebreken tevoorschijn, waardoor het nog maar de vraag is of ze kunnen cashen. 

5 Uur Live Afl. 71

5 Uur Live

Met in deze uitzending: -Het is vandaag de dag van de Mensenrechten en daarom schuiven Lodewijk Asscher en de directeur van Amnesty International Eduard Nazarski aan. -Pim Sedee bespreekt het nieuws. -Zangcoach Babette Labeij o ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

De Adriaans De Adriaans im Schnee

De Adriaans

De Adriaans zijn terug! De vrienden zijn op wintersport en doen in de sneeuw de meest gekke stunts, pranks en experimenten. Ze houden van een uitdaging, maar natuurlijk niet zonder tegenprestatie. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Rail Away Oostenrijk: Mariazellerbahn

Rail Away

Deze reis gaat met de Mariazellerbahn naar het bekendste pelgrimsoord in Oostenrijk met dezelfde naam. Vanuit de laagvlakten van de Donau klimt het smalspoortreintje al snel door smallere rivierdalen, getrokken door honderd jaa ... 

Way Of Living Afl. 3

Way Of Living

Sanne brengt een weekendje door met de familie Tingen in een resort in Exloo. In de Ardennen proberen we opnieuw een luxe vakantieonderkomen uit: een gerenoveerde boerderij in Rochefort. Verder blikken we terug op de Second Hom ... 

Van Woonvilla Naar Droomvilla Afl. 2

Van Woonvilla Naar Droomvilla

Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra de kijker meeneemt in de wereld van design, architectuur en interieur. Iedere week is er aandacht voor een nieuw project, van begin tot eind. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Rintje Stormschoenen

Rintje

Animatieserie over het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Doodle Archer

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde. 

Kook mee met MAX Pad thai met kip

Kook mee met MAX

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken w ... 

Zappelin Go Joe en bowlen

Zappelin Go

Hou jij ook van huppelen en springen? Doe dan mee met dit beweegprogramma voor peuters en kleuters. Beleef samen met Fenna de spannende en stoere avonturen van Joe. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Het Zandkasteel Taart voor Koning Koos

Het Zandkasteel

Vandaag is het Koning Koos-dag. Koning Koos maakt een taart. Even later doet hij een dutje. Dan versieren Sassa en Toto hem met slingers. 

Sesamstraat 10 voor... Graaf Tel

Sesamstraat 10 voor...

Graaf Tel. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Studio Vis TV Afl. 7

Studio Vis TV

Talkshow over hengelsport waarin Marco Kraal met bekende en minder bekende gasten praat over de nieuwste ontwikkelingen, de beste visstekken, de visstand en de meest effectieve technieken en producten. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Elke ochtend krijgt de kijker van Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen, die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Alle oefeningen zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan de verbetering ... 

Vrij land Het recht van Bilal

Vrij land

Reeks portretten waarin alledaagse levens aan de universele rechten van de mens worden verbonden. Marjon, Ron, Juanita, Bilal en Pip hebben ieder een droom en koesteren hun vrijheden. 

Vrij land Het recht van Pip

Vrij land

Reeks portretten waarin alledaagse levens aan de universele rechten van de mens worden verbonden. Marjon, Ron, Juanita, Bilal en Pip hebben ieder een droom en koesteren hun vrijheden. 

Vrij land Het recht van Ron

Vrij land

Reeks portretten waarin alledaagse levens aan de universele rechten van de mens worden verbonden. Marjon, Ron, Juanita, Bilal en Pip hebben ieder een droom en koesteren hun vrijheden. 

Vrij land Het recht van Marjon

Vrij land

Reeks portretten waarin alledaagse levens aan de universele rechten van de mens worden verbonden. Marjon, Ron, Juanita, Bilal en Pip hebben ieder een droom en koesteren hun vrijheden. 

Koffietijd Afl. 71

Koffietijd

Met in deze uitzending: -De Ladies of Soul blikken vooruit op hun shows in de Ziggo Dome en treden op. -Ron Weil heeft tips voor de kerstversiering. -Michiel de Zeeuw over het interieur in de nieuwe studio. -Ambassadeur Natasja ... 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen! 

NoNo No-No zegt ja

NoNo

No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. 

De Boterhamshow De Boterhamshow

De Boterhamshow

Educatief ontbijtprogramma voor kinderen én hun ouders. In deze poppenshow ontvangt presentator 'Opper de Pop' tafelgasten, muzikanten en sidekicks. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. 

Sesamstraat Auto

Sesamstraat

Ieniemienie knutselt een auto voor haar pop Veerle. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Bumba Bumba

Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Naches Jacquelien Gosschalk

Naches

Jacquelien Gosschalk leeft en woont solo, maar heeft toch een huis vol medebewoners, waardoor er geen ruimte meer is voor gewone meubels. Creatief zijn is voor haar een manier van spreken en daar doet ze niet alleen zichzelf, m ...