SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS The prom

The prom

Het is tijd voor het grote eindfeest op de Campus, een avond vol liefde, afscheid en oude bekenden. Is Damstra blij met de verrassing? Gaat het uit tussen Maxima en JJ? Wat voelt Daan echt voor Noah? 

SpangaS Pas op: glad!

Pas op: glad!

Het lukt Damstra maar niet om te vertellen dat hij vertrekt. Arya en Kat protesteren tegen de 'king en queen' verkiezing, Olivier probeert juist alles te leren over de 'prom'. Noor wordt verrast. 

SpangaS Giolivier

Giolivier

De kandidaten voor de promking en -queen verkiezing promoten zichzelf in de Wake-up Call. Lesley confronteert Wies en haar pleegvader. JJ vertelt Maxima dat hij niet naar het schoolfeest komt. 

SpangaS Whodunit-dan?

Whodunit-dan?

Lesley hoort dat het slecht gaat met Wies, maar dan doet die een ontdekking. Sami ontmaskert de dader van de posterzaak. Meneer Damstra wordt emotioneel na een compliment over zijn docentschap. 

SpangaS SpangaS neemt afscheid

SpangaS neemt afscheid

Na vijftien jaar SpangaS komt er een eind aan Nederlands langstlopende jeugddramaserie. De acteurs van SpangaS nemen in deze video afscheid van de kijkers. 

SpangaS Het kloppend hart

Het kloppend hart

JJ en Maxima komen er niet uit: blijven ze een setje als JJ voor een andere school kiest? Ryan verzint een top afscheidscadeau voor Damstra. Noah en Sami zijn de dader in de posterzaak op het spoor. 

SpangaS Postergate

Postergate

Hoezo is opeens een date verplicht voor het schoolfeest? Wie zit daarachter? Sami verdenkt Gioia en Noah vermoedt Kat, want die vindt hij sowieso al superirritant. 

SpangaS Boss to the max

Boss to the max

Gioia wil een typisch Amerikaans schoolfeest, Olivier ziet hier niks in. Maxima mist JJ en zoekt afleiding. Het lukt Damstra maar niet om de leerlingen te vertellen dat hij vertrekt. 

SpangaS De feest commissie

De feest commissie

Daan verzint een list om Noah te koppelen aan Kat. Noor praat haar mond voorbij over het geheime afscheidsfeestje voor Damstra. Maxima en JJ bespreken de schoolkeuze voor JJ. Lesley mist Wies. 

SpangaS Missing you

Missing you

Sami wordt verrast tijdens de herdenking van zijn moeder. Ryan sluit een goede deal met Biko. Damstra heeft moeite om zijn ontslag in te dienen. Daan denkt dat ze even helemaal klaar is met jongens. 

SpangaS Kruiden bossa

Kruiden bossa

De leerlingen worden bijna betrapt door Damstra tijdens de voorbereiding voor zijn afscheidsfeest. Sami bezoekt het graf van zijn moeder. Maxima is bang dat JJ de campus gaat verlaten. 

SpangaS Free puff

Free puff

Ryan vraagt Olivier om hulp met het wegsmokkelen van zijn wietplant. Olivier en Gioia proberen Goedhart te overtuigen ja te zeggen op een eindfeest. Wat? Is Caro terug of ziet Damstra ze vliegen? 

SpangaS Een tweede kans

Een tweede kans

Noah raakt niet uitgepraat over Kat: hij vindt haar zo irritant. Noor denkt dat ze ongeschikt is als luisterend oor voor de leerlingen, maar is dat terecht? Sami zoekt contact met zijn zus. 

SpangaS Goed bedoeld slecht gedaan

Goed bedoeld slecht gedaan

Daan heeft een openhartig gesprek met Milan over zijn gedrag. JJ krijgt van Leon het advies om kijken naar een andere school. Wat wil JJ? Ryan wordt betrapt met zijn wietplantje in de kas. 

SpangaS Kick Milan out!

Kick Milan out!

Olivier is verrast dat Gioia en Lesley ineens zo close zijn met elkaar. Daan wil niet dat Milan wordt weggestuurd van de campus, ze wil juist nog een keer met hem praten. Noah ketent zich vast. 

SpangaS Sorry, gesloten

Sorry, gesloten

Noah is razend als hij hoort dat JJ zijn bedrijf wil verkopen. Gioia komt erachter dat Olivier en Lesley ooit een keer hebben gezoend. Damstra heeft spannende plannen. Blijft hij nog wel op de Campus? 

SpangaS Zorgen maken

Zorgen maken

Maxima voelt zich schuldig en vertelt Sami de waarheid over wat ze heeft gedaan. Lesley mag Wies niet meer zien. Daan wil niet dat Goedhart Milan van de campus stuurt. JJ heeft last van een burn-out. 

SpangaS Milan in het nauw

Milan in het nauw

Daan confronteert Milan met zijn gedrag. Snapt hij nu wat zijn probleem is? Damstra vertelt een geheim aan Noor. Kan ze haar mond houden? Maxima vindt dat Sami zijn zus moet bellen voor de herdenking. 

SpangaS Zieke puff!

Zieke puff!

Noah weet hoe hij Daans verhaal over Milans gedrag kan bewijzen. Lesley is verdrietig door wat er met Wies gebeurde tijdens hun date. Gioia is boos op Olivier en loopt weg van hun privédate. 

SpangaS Noor is bi

Noor is bi

Tien leerlingen worden gevolgd op een school waar ze niet alleen les krijgen maar waar ze doordeweeks ook slapen. Dit leidt tot een hoop grappige, heftige, ontroerende, spannende en lieve momenten die worden beleefd door Noor, ... 

SpangaS Kan niet erger

Kan niet erger

Daan is woedend op Noor door haar super onhandige actie in de Wake-up Call. Lesley vraagt Olivier om advies voor een epische date met Wies. Vertoont JJ burn-out verschijnselen? 

SpangaS Anoniem

Anoniem

JJ komt erachter dat Maxima Faya shots offline heeft gehaald. Noor heeft de hulp van Arya nodig, maar durft ze dit wel aan? Leon vertelt Ryan dat hij trots op hem is dat hij Puff weg heeft gedaan. 

SpangaS Hoezo jaloers

Hoezo jaloers

Daan wordt steeds banger voor Milan en zet de stap om erover te praten. Maxima vertelt haar Faya shots geheim aan Sami. Hoe lang kan ze dit nog geheim houden voor JJ? Ryan wordt betrapt door Leon. 

SpangaS Offline

Offline

Olivier doet Gioia een belofte: hij neemt haar mee op date zonder dat Lesley kan storen. Maxima maakt zich zorgen om JJ's gezondheid en onderneemt zonder medeweten van JJ actie tegen Faya shots. 

SpangaS Niks aan de hand

Niks aan de hand

JJ heeft last van een paniekaanval. Noah en Maxima vinden dat Daan iets moet doen aan Milan. Sami wil geen herdenking voor zijn moeder. Lesley wil iets leuks voor Wies doen, maar kan Wies dit aan? 

SpangaS De roos

De roos

Lesley neemt Wies mee op sleeptouw tot ongenoegen van de pleegvader van Wies. Noah vertelt Noor en Ryan in de Bubbel over Milan en ze bedenken een plan om Milan aan te pakken. 

SpangaS Knock out

Knock out

Noah videobelt met de ex van Milan die een boekje opendoet over Milan en zijn stalkingsgedrag. Noor wil de zelfverdedigingsles overslaan om zo Arya te ontlopen. 

SpangaS Lekker discreet

Lekker discreet

Noor snapt niet waarom Arya ineens heel afstandelijk doet tegen haar. Sami praat met Maxima over zijn schuldgevoel richting zijn moeder. JJ heeft het sporten gevonden om zijn hoofd leeg te maken. 

SpangaS Puff daddy

Puff daddy

Ryan sneakt iets illegaals naar binnen op de campus en wordt betrapt. Noah denkt dat JJ de rekening van 5000 euro heeft verzonnen. Ryan geeft Olivier advies over de liefde. 

SpangaS Verdwenen voicemail

Verdwenen voicemail

Noor wil tijd doorbrengen met Arya en vraagt of ze met haar de Bubbel wil runnen. Sami haat het om verdrietig te zijn. Ryan voelt zich overal buiten gesteld, hij wil ook iets te doen te hebben. 

SpangaS Onbewoond eiland

Onbewoond eiland

Gioia voelt zich buitengesloten door Olivier en Lesley. Noah neemt Daan mee naar de zelfverdedigingsles. Lesley gaat naar Wies om haar de 'Lesley-list' te laten zien. 

SpangaS En twee cent

En twee cent

Lesley maakt een lijstje van leuke activiteiten om te doen met Wies. Directeur Goedhart wil dat JJ stopt met Faya-shots. Gioia weet eigenlijk niet wat je doet als je verkering hebt. 

SpangaS Cupido Ryan

Cupido Ryan

Olivier vraagt aan Gioia of zij zijn vriendinnetje wil zijn. Noor vraagt zich af of ze nu op meisjes valt en vraagt Lesley om advies. Daan is bang voor Milan en stort haar hart uit bij Noah. 

SpangaS Jij bent van mij

Jij bent van mij

Gioia stapt op het feestje op Olivier af en vertelt eerlijk wat ze voor hem voelt. Daan komt in een nare situatie terecht en is blij met de tussenkomst van Ryan. Noor wil met Arya praten over de kus. 

SpangaS Work hard, party harder

Work hard, party harder

Milan valt Daan lastig tijdens haar werk bij Biko's. Maxima en Sami willen Goedhart overhalen om Donna te laten blijven. Noor is in verwarring nadat ze onverwachts wordt gezoend op het feest. 

SpangaS Moeten praten

Moeten praten

Daan probeert Milan duidelijk te maken dat het uit is, maar Milan blijft haar berichten sturen. Ryan is bang dat zijn themafeestje een flop wordt. Olivier vraagt Gioia waarom ze hem opeens zoende. 

SpangaS Fernando fiasco

Fernando fiasco

Sami wordt verrast door een onverwacht telefoontje. Gioia komt erachter dat haar vader de oorzaak is waarom Olivier niet met haar wil zijn. Maxima wil dat JJ sorry zegt en Fernando de deur wijst. 

SpangaS Het ontslag

Het ontslag

Daan wil dat Milan haar met rust laat. Ryan heeft de grootste moeite om een feestthema te bedenken. Maxima wil niet dat Donna de campus gaat verlaten voor een rol in een soapserie. 

SpangaS Fissa?!

Fissa?!

Ryan vraagt toestemming aan Goedhart voor het geven van een feestje. Noor en Arya hebben een plan om Fernando van de campus te jagen. Sami weet niet dat hij gebruikt wordt voor Donna's auditie. 

SpangaS Nee is nee

Nee is nee

Noor en Arya maken ruzie over hoe ze de seksistische Fernando Wilson gaan aanpakken. Daan en Noah staan allebei voor een moeilijke keuze. Lesley geeft met Nadira de eerste les in zelfverdediging. 

SpangaS Super mega famous

Super mega famous

JJ regelt een bekende influencer voor een interview in de Wake-up Call. Noor is woedend na het zien van een filmpje van deze influencer. Maxima pusht Sami terug te komen bij de dramales. 

SpangaS Onder de duim

Onder de duim

Sami wordt plots heel emotioneel tijdens de drama-les en loopt weg. Wies komt langs op de campus om Lesley iets belangrijks te vragen. Daan en Noah zoeken steun bij elkaar. 

SpangaS In het vuur

In het vuur

Olivier overvalt Gioia met een liefdevolle bekentenis. Daan heeft een nare droom over Milan en probeert hem te ontlopen. Lesley en Nadira willen op de campus les in zelfverdediging. 

SpangaS Het nieuwe eerlijk zijn

Het nieuwe eerlijk zijn

Arya heeft een idee hoe ze Gioia van haar verliefdheid voor Oliver kan afhelpen. Lesley vertelt Wies dat die gevoelens voor haar heeft. JJ snapt niet dat Maxima niet boos op hem is. 

SpangaS You're not my world

You're not my world

Daan wil dat Milan haar ruimte geeft, maar hij luistert niet. Maxima vindt dat drama-les echt iets voor Sami is. Olivier biedt Ryan zijn excuses aan voor hoe de groep hem heeft behandeld. 

SpangaS Welke bloemen?

Welke bloemen?

Olivier is Ryan op het spoor. Daan is niet blij met Milans actie bij de schooldirecteur. Sami heeft de caravan versierd voor het jubileumfeestje van Maxima en JJ. Gaat JJ op tijd zijn? 

SpangaS Zieke horror

Zieke horror

Daan snapt niet dat Noah het toelaat dat JJ over hem heen loopt. Ryan zoekt een slaapplek en probeert ergens in te breken. Noor, Lesley en Gioia bereiden voor Ryan een speciale verrassing voor. 

SpangaS Zonder Ryan

Zonder Ryan

JJ komt door zijn afspraak met Fernando in de knoei met zijn eenjarig jubileum met Maxima. Olivier ontmoet de moeder van Ryan. Noor confronteert de groep met hoe slecht ze Ryan hebben behandeld. 

SpangaS Vaag geheugen

Vaag geheugen

Olivier gaat op zoek naar de vermiste Ryan en schakelt Goedhart in. Sami herinnert JJ aan een belangrijk jubileum van hem en Maxima. Noor en Gioia hebben een eerlijk gesprek over je buitengesloten voelen. 

SpangaS Managing partner

Managing partner

Ryan vreest dat Damstra zijn moeder vertelt over zijn slechte cijfers. Lesley heeft een erg leuke date met Wies. Noah twijfelt of hij het contract van JJ moet tekenen. Noor is woedend op Olivier. 

SpangaS Mister lonely

Mister lonely

Olivier doet Gioia pijn met een botte opmerking. Ryan heeft zich verslapen voor zijn toets. Noah wil cooler zijn en gaat in op een aanbod van JJ. De schoolinspectie geeft de campus een nieuwe kans. 

SpangaS Enjoy the silence

Enjoy the silence

Ryan wordt gek: Hij kan geen rustige plek vinden om te leren voor de toetsen. Sami is van slag door een opmerking van zijn date. Damstra's tweede date met Mulder heeft een onverwachte wending. 

SpangaS Meeting Fernando

Meeting Fernando

Olivier vertelt Lesley over het akkefietje met de vader van Gioia. JJ komt door de toetsweek te laat op zijn afspraak met de influencer Fernando Wilson. Waarom is Ryan niet eerlijk tegen Leon? 

SpangaS Herkansing

Herkansing

Ryan voelt zich schuldig als hij tegen zijn moeder liegt over zijn cijfers. Sami heeft tijdens zijn date een fijn gesprek over zijn ouders. Damstra voelt zich belazerd door zijn date. 

SpangaS Damstra op date

Damstra op date

JJ wordt benaderd door een beroemde influencer die met hem wil samenwerken. Sami spreekt af met zijn blind date. Olivier en Gioia hebben leuk een onderonsje, maar Olivier blijft toch op afstand. 

SpangaS Black-out

Black-out

Ryan heeft hard geleerd voor zijn mondeling, maar het gaat niet zoals gehoopt. Lesley en Noor maken foto's voor Damstra's datingprofiel. JJ heeft stress omdat hij nog veel moet leren. 

SpangaS Focus!

Focus!

De week waarvoor de leerlingen vrezen is gekomen: de toetsweek. Daan en Milan hebben ondanks de studeerstress voor Sami een date geregeld. Gioia denkt dat Olivier vindt dat ze niet kan zoenen. 

SpangaS Roze wolk

Roze wolk

Daan wil voor Sami een date regelen zodat ze kunnen dubbeldaten. Gioia's vader spreekt Olivier streng toe. Waarom is Gioia daarna in tranen? Noah baalt van de romantische date van Daan en Milan. 

SpangaS Gaan we nog zoenen?

Gaan we nog zoenen?

Noor en Lesley zorgen er op slinkse wijze voor dat Gioia en Olivier niet om elkaar heen kunnen. Ryan voelt zich door iedereen genegeerd, behalve door de strenge Leon tijdens de verplichte bijles. 

SpangaS Fix Damstra

Fix Damstra

Noor en Lesley helpen Damstra met het pimpen van zijn datingprofiel. Maxima maakt zich zorgen om JJ en vraagt Sami om hulp. De verliefde Daan en Milan zitten op een roze wolk. Hoe is dit voor Noah? 

SpangaS Geen woorden

Geen woorden

Ryan is er helemaal klaar mee dat iedereen hem als een kleuter behandelt. Er lijkt dan toch iets op te bloeien tussen Daan en Milan. Lesley heeft het moeilijk met het heftige nieuws van Wies. 

SpangaS Milan Cola

Milan Cola

Wies en Goedhart overvallen Lesley met heftig nieuws. De Faya-fame stijgt JJ naar zijn bol. Maxima en Sami zijn echt klaar met hem. Ryan wil helpen bij het plan om Gioia en Olivier te koppelen. 

SpangaS Coverboy

Coverboy

Maxima is woedend op JJ omdat hij Sami heeft uitgebuit. Zegt JJ sorry? Ryan krijgt bijles van Leon om zijn slechte cijfers op te halen. Daan verzint een plan om Milan succesvol voor zich te winnen. 

SpangaS De knipoog

De knipoog

Lesley en Noor bedenken een plan om Gioia en Olivier te koppelen. Sami is diep teleurgesteld in JJ. Daan probeert Milan te versieren, maar ze staat telkens met haar mond vol tanden. Ze is té verliefd. 

SpangaS Onzichtbaar

Onzichtbaar

Olivier doet koeltjes tegen Gioia als hij haar na de kerstvakantie weer ziet. Goedhart heeft een nieuw plan bedacht om de campus te redden. Maxima regelt een belangrijk interview voor JJ's bedrijfje. 

SpangaS (G)een vrolijk kerstfeest

(G)een vrolijk kerstfeest

Draait de gestreste Goedhart bij en gaat de kerstvakantie toch door? Olivier en Gioia zijn misschien wel meer dan vrienden. Noor en Gioia maken het goed met elkaar. Noah heeft iets voor Sami gemaakt. 

SpangaS Koffiedik

Koffiedik

Olivier moet ervoor zorgen dat zijn tante Femke Goedhart de kerstvakantie wel door laat gaan, maar doet hij wel echt zijn best? Daan begrijpt niet waarom Milan niet met haar wil daten. 

SpangaS De musical

De musical

SpangaS: de campus - de musical: De leerlingen zijn in shock dat Goedhart de kerstvakantie afblaast. Ook de kerstmusical gaat niet door, maar dan barsten de leerlingen spontaan in zang en dans uit. 

SpangaS Twee vuisten

Twee vuisten

Iedereen is klaar met Lesley als regisseur van de kerstmusical. Noor stapt zelfs op. Gioia brengt Goedhart op een idee dat grote gevolgen heeft voor alle leerlingen en voor de musical. 

SpangaS Gewoon zijn

Gewoon zijn

Gioia luistert per ongeluk een belangrijk gesprek van Goedhart af over de toekomst van de campus. Maxima's moeder komt langs en beoordeelt JJ's drankje. Lesley wordt gek van Noah die boom speelt. 

SpangaS Faya flop

Faya flop

Lesley voert als regisseur van de musical strenge regels in. Olivier heeft Ryan door dat hij alsof doet dat hij ziek is en pakt hem aan. Daan probeert Milan te imponeren, maar dat valt niet mee. 

SpangaS De audities

De audities

Iedereen maakt zich klaar voor de audities van de kerstmusical. Gioia krijgt een belangrijke brief van het advocatenkantoor van haar vader. Ryan is plots ziek, maar Olivier vertrouwt het niet.