The Dog House The Dog House

The Dog House

Een mix van jong en oud. Het asiel moet zich ontfermen over de vier maanden oude terriërpups Bobo en Lenny, die meteen ijverig hun omgeving gaan verkennen. Broer en zus verschillen sterk van elkaar in karakter en in uiterlijk, ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. 

De Kist Tineke Schouten

De Kist

Het jaar startte moeilijk voor cabaretière Tineke Schouten en haar man. Met de jaarwisseling belandde hij in het ziekenhuis, waar zijn been werd afgezet vanwege ernstige gezondheidsproblemen. Tineke vertelt dat ze hun eigen ve ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Ambulance UK Afl. 7

Ambulance UK

Britse realityserie over de West Midlands Ambulance, de op een na grootste ambulancedienst van Groot-Brittannië. Zowel de medewerkers van de meldkamer als de ambulancediensten op straat worden nauwlettend gevolgd. 

Op1 Op1

Op1

Live talkshow uit Amsterdam. Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actuali ... 

Naar bed Naar bed

Naar bed

Stellen vertellen openhartig over hun relatie en de kwaliteit daarvan vanuit de meest intieme plek van het huis. De koppels, oud, jong, monogaam, polyamoreus, veertig jaar getrouwd of net verkering, zijn allemaal openhartig ove ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. 

Sluipschutters Sluipschutters

Sluipschutters

De Sluipschutters verplaatsen zich in moordend tempo. Als poppendokter, lijkschouwer, lifeguard, vechtsportleraar, graafmachinist of naaktloper. Hoe goed je ook oplet, je ziet ze never nooit aankomen. Een humoristisch sketchpro ... 

NOS OS Studio NOS OS Studio Peking

NOS OS Studio

Liveprogramma vanaf de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Met gasten wordt teruggeblikt op de Olympische dag in Peking. Verder zijn er onder meer reportages en muziek. 

Nu te zien Paula Rego

Nu te zien

Directeur van Museum de Fundatie Ralph Keuning bekijkt het imposante werk van de Portugees-Britse Paula Rego in Kunstmuseum Den Haag. In haar figuratieve pastelkrijttekeningen stelt ze maatschappelijk onrecht als vrouwenonderdr ... 

Beau Afl. 31

Beau

Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. 

Postcode Loterij Deal Or No Deal Afl. 96

Postcode Loterij Deal Or No Deal

Spelprogramma waarin het gaat om het openen van 24 boxen met als doel om naar huis te gaan met een zo hoog mogelijk geldbedrag. Dat bedrag kan oplopen tot 200.000 euro. 

Radar 2016 Radar

Radar 2016

Een mooie fiets van het merk Spirit lijkt een ideaal cadeau. Bij aflevering zijn de doos en de fiets beschadigd. Het bedrijf reageert niet of nauwelijks op klachten. En verder: Mensen met 'Long Covid' houden lang klachten na ee ... 

112 Vandaag Afl. 201

112 Vandaag

Liveprogramma over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. 

Hunted Hunted VIPS

Hunted

Vijf duo's van BN'ers slaan op de vlucht en proberen uit handen te blijven van het opsporingsteam. Is het een nadeel dat iedereen weet wie je bent? Maakt dat het extra moeilijk om onder de radar te blijven? Of is het juist een ... 

Andere tijden 2016 Vier 't Laeve!

Andere tijden 2016

Special over carnavalsfeesten uit het verleden. Vic van de Reijt schetst de muzikale geschiedenis van het feest. André van Duin vertelt hoe je een carnavalsklassieker maakt. Verder met Beppie Kraft, de 'Édith Piaf van Maastri ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Politiek met gebarentaal. 

Per Seconde Wijzer Per Seconde Wijzer

Per Seconde Wijzer

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke d ... 

Big Brother Afl. 37

Big Brother

Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen. 

First Dates First Dates Valentijn Special

First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren. De gasten zijn single en op zoek naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie ... 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Arthur Smeets wil zijn oude liefde voor boten nieuw leven inblazen. Drie jaar geleden vindt hij in Groningen een oude klipperaak. Hij knapt 'm op en geniet inmiddels samen met een andere nieuwe liefde van de plek. * Uno Bierhuy ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6532

Goede Tijden, Slechte Tijden

Durft Saskia zich kwetsbaar op te stellen? Julian laat zich door Laura overhalen om met Saskia in relatietherapie te gaan. Nina denkt Bing te verrassen door een date voor hem te regelen. 

NOS OS Vandaag NOS OS Peking Vandaag

NOS OS Vandaag

Een terugblik op de olympische dag in Peking met samenvattingen, interviews met sporters, reportages en vaste rubrieken. 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

Het Klokhuis Het Kantoor 293

Het Klokhuis

Ben stuurt bloemen naar zijn exen en Wouter ontdekt tot zijn eigen verbazing dat hij niet meer verliefd is op Leonoor. In Huh?! wordt het woord 'neutraal' uitgelegd. Kan Sosha wel net doen alsof ze verliefd is? Een pingpongbal ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Noord-Zuid-Oost-West Geschiedenis uit de regio

Noord-Zuid-Oost-West

In Tot op de bodem is te zien hoe belangrijk Urk is in de visserij. Al in 1660 was Urk een centraal punt in de Zuiderzee. Door de bouw van de Afsluitdijk werd het water van de Zuiderzee zoet en de vissers moesten schakelen. Toc ... 

De Faker De Faker

De Faker

Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is? 

Murder, She Wrote Murder takes the bus

Murder, She Wrote

Busreisjes zijn niet altijd zo ontspannen als ze zouden moeten zijn. In dit geval stapte er een passagier aan boord die een 'enkeltje richting de eeuwige jachtvelden' had. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

Brugklas S1 Marathons Valentijns misser

Brugklas S1 Marathons

Farid krijgt als enige geen valentijnskaart. Zijn klasgenoot krijgt wel valentijnskaarten. Farid steekt hier een stokje voor. 

NOS Journaal Regio NOS Journaal Regio

NOS Journaal Regio

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen. 

SpangaS You're not my world

SpangaS

Daan wil dat Milan haar ruimte geeft, maar hij luistert niet. Maxima vindt dat drama-les echt iets voor Sami is. Olivier biedt Ryan zijn excuses aan voor hoe de groep hem heeft behandeld. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

RTL Boulevard Afl. 45

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Alles over de gearresteerde Lil' Kleine en Glennis Grace. Lil' Kleine is op camerabeelden betrapt op mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Glennis Grace zou een supermarktmedewerker hebben mishandeld. 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Editie NL Afl. 45

Editie NL

Met in deze uitzending: -Kiev nog niet van de radar. -Waar ligt de cancel-grens? -Coronastrijdbijl begraven? -Kijkles voor kunstschaatsen. 

Tijd voor MAX Tijd voor MAX

Tijd voor MAX

Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8687

The Bold And The Beautiful

Brooke vindt het lastig om de waarheid over oudejaarsavond geheim te houden voor Hope. Steffy en Taylor praten over de mogelijkheid dat Ridge terugkeert naar hun familie. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Blauw Bloed Het luxe vervoer van de Oranjes

Blauw Bloed

Een kijkje in de luxe bolide van koning Willem-Alexander. Een exclusieve Audi die voor hem op maat gemaakt is. Is het vliegtuig van het koningspaar net zo luxe? En Paul Rem neemt ons mee naar Paleis Het Loo voor een tour langs ... 

Hoe overleef ik... Hoe overleef ik... kleffe mensen?

Hoe overleef ik...

Rosa ziet iedereen om zich heen afgrijselijk verliefd worden. 

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven Afl. 1

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Zappsport | Afleveringen Para ijshockey

Zappsport | Afleveringen

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in H ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kook mee met MAX Kabeljauwhaasjes in filodeeg met sinaasappel-wortel-linzensalade

Kook mee met MAX

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Ik Weet Er Alles Van! Afl. 24

Ik Weet Er Alles Van!

Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

Idioten Op De Weg Afl. 41

Idioten Op De Weg

Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Bestuurders leggen met hun eigen camera's de domste acties vast. 

Pip en Posy Klaar voor de start, sneeuw

Pip en Posy

Posy wint een sleewedstrijd doordat ze per ongeluk een deel van het parcours mist en ze haalt Pip over haar geheim niet te verklappen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

Sesamstraat 10 voor... Bert & Ernie

Sesamstraat 10 voor...

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste k ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

Koffietijd Afl. 121

Koffietijd

Met in deze uitzending: -Jan Terlouw over de actie Geef Een Boek Cadeau. -Diederick Ensink over het perfecte liefdeslied. -Voormalig shorttracker Avalon Aardoom over Stichting Hartekind. -Hidde de Brabander bereidt een heerlijk ... 

Koffietijd Afl. 121

Koffietijd

Met in deze uitzending: -Jan Terlouw over de actie Geef Een Boek Cadeau. -Diederick Ensink over het perfecte liefdeslied. -Voormalig shorttracker Avalon Aardoom over Stichting Hartekind. -Hidde de Brabander bereidt een heerlijk ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Zin in Zappelin Verliefd: Zin in Zappelin Dans

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

Zin in Zappelin Verliefd: Knutsel - Hartjesketting

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

Zin in Zappelin Verliefd: Lied: Je bent verliefd!

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Zin in Zappelin Verliefd: Recept: Bonbons

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

Zin in Zappelin Verliefd: Zin in Zappelin Maandaglied

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

Zin in Zappelin Verliefd!

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

Sesamstraat Liefde

Sesamstraat

Pino weet alles over kussen. Hij doet verschillende kussen voor, zoals de ik-vind-je-lief-kus. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

NOS Olympisch Spelen NOS OS Peking Live

NOS Olympisch Spelen

Live sportverslagen vanuit Peking. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. 

NOS Journaal met gebarentolk 20.00 NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk 20.00

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

De Nachtzoen Jelle Korevaar

De Nachtzoen

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.