Murder, She Wrote Death By Demographics

Death By Demographics

De manager van een radiostation verandert het format van klassieke muziek naar hardrock. Dit wordt hem niet in dank afgenomen, want hij wordt vermoord. 

Murder, She Wrote Mrs. Parker's Revenge

Mrs. Parker's Revenge

Tegen wil en dank raakt Jessica verwikkeld in een web van malafide praktijken. Ze komt erachter dat een organisatie van plan is een virus te stelen en te gebruiken als biologisch wapen. 

Murder, She Wrote What You Don't Know Can Kill You

What You Don't Know Can Kill You

Op het eerste gezicht lijken de moord op een motorrijder en een advocaat geen verband met elkaar te hebben. Maar Jessica kan al snel de link leggen en krijgt zo de verdachte in het vizier. 

Murder, She Wrote Race To Death

Race To Death

Twee dagen voor een grote zeilrace wordt een rijke zeiler vermoord. De dochter van zijn rivaal wordt verdacht van de moord. 

Murder, She Wrote Southern Double-Cross

Southern Double-Cross

Jessica gaat naar Australië om een stuk grond waar ze mogelijk recht op heeft, toe te eigenen. Het lijkt niet in de haak en het wordt echt verdacht als Jessica's advocaat vermist wordt. 

Murder, She Wrote Evidence Of Malice

Evidence Of Malice

Jessica doet erg haar best om de naam van haar oude vriend Andy te zuiveren. Het wordt lastig als er een moordwapen in Andy's auto wordt gevonden. 

Murder, She Wrote Track Of A Soldier

Track Of A Soldier

Als Jessica van een ontspannen vakantie in de bergen probeert te genieten, moet ze onverwacht toch aan de slag. De vriend bij wie ze verblijft, wordt gechanteerd en vervolgens wordt de afperser vermoord. 

Murder, She Wrote Something Foul In Floppieville

Something Foul In Floppieville

Het kinderverhaal dat Jessica heeft geschreven, wordt gebruikt voor een poppenshow op televisie. Het verhaal krijgt een donker randje als een van de investeerders wordt vermoord en een pop als moordwapen is gebruikt. 

Murder, She Wrote Murder Among Friends

Murder Among Friends

De producent van de populaire serie Buds wordt vermoord. Zij stond op het punt een van de personages uit de serie te schrijven, voor ze dood werd aangetroffen in haar kantoor. Jessica gaat op onderzoek uit. 

Murder, She Wrote The Dark Side Of The Door

The Dark Side Of The Door

Jessica legt een verband tussen een recente moord, een mogelijke zelfmoord en een ontvoering van elf jaar geleden. 

Murder, She Wrote Murder In Tempo

Murder In Tempo

Tijdens de repetities voor het benefietconcert van Seth Hazlitt om de bossen bij Cabot Cove te redden, wordt de zanger vermoord. Jessica en sheriff Metzger gaan achter de moordenaar aan. 

Murder, She Wrote Death Goes Double Platinum

Death Goes Double Platinum

Jessica probeert een latino-band een platencontract te bezorgen, totdat een moord haar plannen in de war stuurt. De assistent van Max Daniels, die graag eigenaar van de band wil worden, wordt dood aangetroffen. Is een bandlid d ... 

Murder, She Wrote Kendo Killing

Kendo Killing

Tijdens een bezoek aan Japan ontmoet Jessica een van haar voormalige studenten, die gedwongen wordt tot een gearrangeerd huwelijk. Dan wordt de toekomstige bruidegom, een motorcoureur en de zoon van een internationale CEO, dood ... 

Murder, She Wrote Unwilling Witness

Unwilling Witness

Jessica moet getuigen bij het juryonderzoek van een makelaarskantoor. Ze wordt ervan beschuldigd dat ze met een andere getuige in het onderzoek heeft gesproken en deze getuige blijkt nu te zijn vermoord. Jessica moet op zoek na ... 

Murder, She Wrote Frozen Stiff

Frozen Stiff

Jessica bezoekt ijsfabriek Frozen Stuff om een donatie van 750.000 dollar aan haar fonds te innen. Maar het geld is weg en de accountant van het bedrijf wordt dood aangetroffen. Jessica probeert de moordenaar te vinden. 

Murder, She Wrote Deadly Bidding

Deadly Bidding

Een extreem hoog bod op een schilderij tijdens een kunstveiling wekt argwaan bij Jessica. Zeker als blijkt dat de kunstenaar van het werk is vermoord. 

Murder, She Wrote Shooting In Rome

Shooting In Rome

Jessica werkt in Rome mee aan het filmscript van een van haar boeken. Wanneer een stuntman tijdens het filmen sterft, wordt de regisseur beschuldigd van moord. 

Murder, She Wrote Nan's Ghost (Part 2)

Nan's Ghost (Part 2)

Jessica weet uit de kerker van het Ierse kasteel te ontsnappen. Vervolgens gaat ze op jacht naar de moordenaar en de waarheid achter de spookverhalen. 

Murder, She Wrote Nan's Ghost (Part 1)

Nan's Ghost (Part 1)

Jessica gaat naar Ierland om haar vriendin Eileen op te zoeken. Er gaan geruchten over een spook in Ballynook Castle. Er gebeuren vreemde dingen en ook wordt er een moord gepleegd. Jessica belandt in de kerker van Ballynook Cas ... 

Murder, She Wrote The Secret Of Gila Junction

The Secret Of Gila Junction

Jessica is in Arizona om haar vriendin Norma te helpen een mogelijke samenzwering te onderzoeken. De lokale sheriff vraagt Jessica's hulp bij het onderzoeken van een moord, die volgde na de vondst van een grote hoeveelheid cont ... 

Murder, She Wrote A Quaking In Aspen

A Quaking In Aspen

Jessica is op bezoek bij een vriendin in Aspen. Haar man is onlangs om het leven gekomen. Omdat er een flinke levensverzekering in het spel is, huurt de verzekering een privédetective in. Jessica komt hierdoor weer in contact ... 

Murder, She Wrote Nailed

Nailed

Een vriendin van Jessica dreigt haar schoonheidssalon te verliezen als de concurrent haar meest getalenteerde kapper probeert weg te kapen. Dan wordt de rivaal dood aangetroffen. De hoofdverdachte is makkelijk gevonden. 

Murder, She Wrote Home Care

Home Care

Een jonge verpleegster wordt beschuldigd van de moord op twee patiënten. Jessica duikt in de medische wereld om de zaak te onderzoeken. 

Murder, She Wrote Big Easy Murder

Big Easy Murder

Jessica is op een onderzoekstripje naar New Orleans. Daar maakt ze kennis met de wereld van het occulte, als bij een dode zakenman een voodoopoppetje wordt aangetroffen. 

Murder, She Wrote Game, Set, Murder

Game, Set, Murder

Jessica houdt zich bezig met de moord op de vader van een tennistalent. De dominante vader bleek zijn dochter te pushen om prof te worden. 

Murder, She Wrote Another Killing In Cork

Another Killing In Cork

Jessica is op vakantie in Ierland. Ze gaat op onderzoek uit als een toerist dood wordt aangetroffen in een wensput. 

Murder, She Wrote School For Murder

School For Murder

De strijd tussen twee scholen loopt volledig uit de hand en wordt fataal voor een docent. 

Murder, She Wrote The Dream Team

The Dream Team

De inwoners van Cabot Cove maken zich zorgen over een groot bouwproject aan de kuststrook. Jessica raakt van beide kanten betrokken bij de zaak, omdat haar neefje werkzaam is bij de projectontwikkelaar. 

Murder, She Wrote Murder A La Mode

Murder A La Mode

Jessica is in het walhalla voor de mode: Parijs. Daar wordt ze geconfronteerd met moord, sweatshops en smokkelaars. 

Murder, She Wrote Film Flam

Film Flam

In 1960 ging de release van een film niet door vanwege een moord. Nu zou de film alsnog worden uitgebracht, maar vindt er opnieuw een moord plaats. Jessica onderzoekt beide zaken. 

Murder, She Wrote Twice Dead

Twice Dead

Om zijn onderzoek te beschermen, zet een briljante wetenschapper zijn eigen dood in scène. Niet veel later wordt hij écht vermoord. 

Murder, She Wrote Murder In High C

Murder In High C

Een operazangeres staat op het punt haar debuut te maken als ze te maken krijgt met een stalker die dreigt haar te vermoorden... 

Murder, She Wrote Death 'N Denial

Death 'N Denial

Jessica gaat naar Egypte voor een cultureel uitwisselingsprogramma. Het duurt niet lang voordat ze betrokken raakt bij de zoektocht naar een moordenaar en een gestolen voorwerp. 

Murder, She Wrote The Scent Of Murder

The Scent Of Murder

De dood is nooit ver weg als Jessica en Seth een bezoek brengen aan de plantage van Seths neef in South Carolina. 

Murder, She Wrote An Egg To Die For

An Egg To Die For

Jessica helpt een Russische rechercheur. Hij probeert de meesterdief van een Fabergé-ei te pakken te krijgen. 

Murder, She Wrote Murder Of The Month Club

Murder Of The Month Club

Jessica neemt met twee andere schrijvers een filmpje op. De opnames worden geteisterd door allerlei problemen, inclusief de mysterieuze dood van iemand in het publiek. 

Murder, She Wrote Murder By Twos

Murder By Twos

De pestkop van het dorp komt om het leven, net als de vrouw met wie hij een affaire had. Jessica gaat op zoek naar een link. 

Murder, She Wrote Crimson Harvest

Crimson Harvest

De zoon van een wijnboer en zijn rivaal komen op mysterieuze wijze om het leven. Jessica betreedt een wereld vol hebzucht en bedrog. 

Murder, She Wrote Fatal Paradise

Fatal Paradise

Jessica voelt zich verantwoordelijk nadat ze een koppel heeft geholpen om samen weg te lopen, en een van hen om het leven komt. 

Murder, She Wrote Murder Channel

Murder Channel

Jessica ontdekt dat haar buren onbedoeld zijn aangesloten op een beveiligingssysteem en is getuige van een moord. 

Murder, She Wrote Dear Deadly

Dear Deadly

Een gestoorde schutter heeft het voorzien op de columniste van een krant. 

Murder, She Wrote Death In Hawaii

Death In Hawaii

Jessica is op vakantie in Honolulu. Er ontstaat chaos als de zoon van de gastheer plotseling verdwijnt, tijdens een verkiezingscampagne voor de senaat. 

Murder, She Wrote To Kill A Legend

To Kill A Legend

Jessica ontdekt bij toeval een brief van George Washington. De vondst leidt tot een held die van zijn voetsstuk valt en de moord op een regisseur. 

Murder, She Wrote A Nest Of Vipers

A Nest Of Vipers

Voor een nieuw boek doet Jessica onderzoek in een dierentuin in Californië. Daar wordt een moord gepleegd met een zwarte mamba in de hoofdrol. 

Murder, She Wrote Amsterdam Kill

Amsterdam Kill

Jessica is op vakantie in Amsterdam als een bevriende schrijver wordt ontvoerd. Vervolgens raakt ze betrokken in de duistere wereld van diamantsmokkel. 

Murder, She Wrote Wheel Of Death

Wheel Of Death

Een reizend circus doet Cabot Cove aan. De komst valt samen met een serie inbraken. Als de eigenaar van het circus wordt vermoord, krijgen twee medewerkers de schuld. 

Murder, She Wrote A Murderous Muse

A Murderous Muse

Een onschuldige man is opgepakt voor de moord op een legendarische maestro. Jessica gaat op zoek naar het motief voor de moord én de echte dader. 

Murder, She Wrote Roadkill

Roadkill

Jessica is op bezoek bij een vriend in Texas. Ze helpt de eigenaar van een klein transportbedrijf, wiens zoon wordt verdacht van de moord op de ex-man van zijn vriendin. 

Murder, She Wrote The Trouble With Seth

The Trouble With Seth

Dr. Seth Hazlett is spoorloos verdwenen. In zijn kantoor worden bloedvlekken aangetroffen. Jessica wil weten wat er is gebeurd en gaat naar hem op zoek. 

Murder, She Wrote The Dying Game

The Dying Game

Jessica is in New York. Haar vriend Floyd Larkin heeft het druk met een moord die is gepleegd in zijn warenhuis. Hij vertelt Jessica dat hij van plan is zijn winkel te verkopen aan een concurrerende keten. Als de eigenaar van d ... 

Murder, She Wrote Time To Die

Time To Die

Een veelbelovende leerling uit Jessica's schrijfklasje wordt verdacht van de moord op zijn stiefvader. Er zijn infraroodopnames gemaakt die zijn schuld lijken aan te tonen. 

Murder, She Wrote Murder On The 30th Floor

Murder On The 30th Floor

De uitgever van Jessica's laatste boek is van een hoog gebouw gesprongen. De politie denkt dat het om zelfmoord gaat, maar Jessica gelooft er niks van en gaat op zoek naar de waarheid. 

Murder, She Wrote Deadly Assets

Deadly Assets

Een visser uit Cabot Cove wordt beschuldigd van de moord op een gangster uit Chicago. Jessica probeert zijn naam te zuiveren. 

Murder, She Wrote Portrait Of Death

Portrait Of Death

Een vriendin van Jessica maakt een standbeeld voor een expositie, dat niet veel later wordt gebruikt als moordwapen. 

Murder, She Wrote Proof In The Pudding

Proof In The Pudding

Jessica is te gast in het kookprogramma van een beroemde chef, die op het punt staat een nieuw restaurant te openen. Niet veel later wordt hij vermoord en gaat Jessica op zoek naar de dader. 

Murder, She Wrote Northern Explosion

Northern Explosion

Jessica is gestrand in een klein Canadees dorp. Nu ze toch geen kant op kan, helpt ze de bewoners mee met het oplossen van twee moorden. 

Murder, She Wrote Murder In White

Murder In White

Jessica gaat naar Londen om de theaterversie van haar boek te herschrijven. Als een van de actrices wordt beschuldigd van de moord op een producent, probeert Jessica haar onschuld te bewijzen. 

Murder, She Wrote Murder At A Discount

Murder At A Discount

Een van Jessica's bestverkochte mysteries maakt haar het doelwit van een rechtszaak, aangespannen door een man die is veroordeeld voor moord. 

Murder, She Wrote Love & Hate In Cabot Cove

Love & Hate In Cabot Cove

Jessica keert terug naar Cabot Cove om uit te zoeken waarom haar accountant haar rekeningen niet betaalt. 

Murder, She Wrote A Killing In Cork

A Killing In Cork

Jessica is in Ierland. De zoon van een vriend wordt verdacht van de moord op een Amerikaanse kennis. Jessica gaat op zoek naar aanwijzingen. 

Murder, She Wrote Bloodlines

Bloodlines

Jessica werkt aan een nieuw boek. Tijdens haar onderzoek onthult ze een onverwachte verdachte van de moord op een dierbare. 

Murder, She Wrote A Virtual Murder

A Virtual Murder

Jessica is bezig met een moordverhaal voor een videogame. Ze stuit tijdens haar digitale speurtocht op een aanwijzing voor een moord. 

Murder, She Wrote The Phantom Killer

The Phantom Killer

Een jonge journalist wordt verdacht van de moord op de uitgever van een concurrerend blad. Jessica schiet hem te hulp. 

Murder, She Wrote The Legacy Of Borbey House

The Legacy Of Borbey House

Een vreemdeling is geobsedeerd door een markant huis in Cabot Cove en wil het graag in oude staat herstellen. Sommige mensen denken dat hij een vampier is en dat loopt niet goed af voor hem... 

Murder, She Wrote For Whom The Ball Tolls

For Whom The Ball Tolls

Jessica helpt mee om een historisch pand te bewaren. Maar dan wordt de projectontwikkelaar die het pand wil slopen, vermoord. Jessica doet haar best om haar uitgever vrij te pleiten van de moord. 

Murder, She Wrote A Death In Hong Kong

A Death In Hong Kong

Jessica's trip naar Hongkong wordt verstoord door de moord op een Amerikaanse zakenman. Hij was ter plaatse om een fusie te bespreken met een Chinese tycoon. 

Murder, She Wrote Love's Deadly Desire

Love's Deadly Desire

Jessica onderzoekt de moord op de assistente van een schrijfster. Ze bleek een affaire te hebben met de man van de uitgever. 

Murder, She Wrote The Survivor

The Survivor

Jessica wordt betrokken bij een intern onderzoek bij de politie. Bij een incident is een jonge politieagent om het leven gekomen en een collega voor dood achtergelaten. 

Murder, She Wrote Ship Of Thieves

Ship Of Thieves

Jessica is op een cruiseschip waar een oude vriend de beveiliging regelt. Als er in het vrachtruim een dode vrouw wordt gevonden, helpt Jessica om uit te vinden wat er is gebeurd. 

Murder, She Wrote Lone Witness

Lone Witness

Jessica helpt met het oplossen van de moord op een van haar buren in Cabot Cove. De enige getuige, een jonge bezorger, wordt de hoofdverdachte. 

Murder, She Wrote Dead To Rights

Dead To Rights

Jessica besluit een voormalig onderzoeksassistente te helpen. De vrouw wordt verdacht van moord op haar nieuwe werkgever. Ze zegt onschuldig te zijn, maar staat bekend om haar vele leugens. 

Murder, She Wrote The Big Kill

The Big Kill

De eigenaar van een bedrijf in Cabot Cove probeert zijn zaak te redden door overgebleven onderdelen door te verkopen. Zijn illegale actie resulteert in twee moorden.