Murder, She Wrote Widow, weep for me

Widow, weep for me

Jessica's verblijf in een luxe oord in de Cariben is geen plezierreisje. Ze is er om de moord op een kennis te onderzoeken. 

Murder, She Wrote Funeral at fifty-mile

Funeral at fifty-mile

Een rijke boer uit Wyoming laat zijn fortuin na aan een vreemdeling. Zijn onterfde dochter is in alle staten en vermoedt dat er meer achter zit. 

Murder, She Wrote Murder at the oasis

Murder at the oasis

Een weinig geliefde showbusinesspersoonlijkheid ontdekt dat een uitgebreid beveiligingssysteem geen garantie is voor zijn veiligheid. 

Murder, She Wrote Murder at the oasis

Murder at the oasis

Een weinig geliefde showbusinesspersoonlijkheid ontdekt dat een uitgebreid beveiligingssysteem geen garantie is voor zijn veiligheid. 

Murder, She Wrote Armed response

Armed response

Jessica krijgt een klein ongelukje op het vliegveld. Ondanks haar protesten wordt ze toch naar het ziekenhuis gebracht. Daar krijgt ze te maken met de moord op een medepatiënt. 

Murder, She Wrote Armed response

Armed response

Jessica krijgt een klein ongelukje op het vliegveld. Ondanks haar protesten wordt ze toch naar het ziekenhuis gebracht. Daar krijgt ze te maken met de moord op een medepatiënt. 

Murder, She Wrote Murder takes the bus

Murder takes the bus

Busreisjes zijn niet altijd zo ontspannen als ze zouden moeten zijn. In dit geval stapte er een passagier aan boord die een 'enkeltje richting de eeuwige jachtvelden' had. 

Murder, She Wrote Footnote to murder

Footnote to murder

Een nog niet gepubliceerd manuscript wordt gestolen. De auteur wordt vermoord tijdens een prijsuitreiking. Jessica zoekt uit wie de moordenaar is van de schrijver. 

Murder, She Wrote Sudden death

Sudden death

Jessica onderzoekt de moord op de impopulaire eigenaar van een sportteam. Er zijn heel wat verdachten. 

Murder, She Wrote Tough guys don't die

Tough guys don't die

Jessica ontmoet Harry McGraw en samen puzzelen zij aan drie zaken om er achter te komen wat het motief kan zijn voor een moord op een privédetective. Eén van de zaken is al 25 jaar oud. 

Murder, She Wrote Paint me a murder

Paint me a murder

Een beroemde schilder die op een idyllisch eiland in de Middellandse Zee woont, ontvangt doodsbedreigingen. Jessica reist af naar het eiland om haar neus in deze zaak te steken. 

Murder, She Wrote Paint me a murder

Paint me a murder

Een beroemde schilder die op een idyllisch eiland in de Middellandse Zee woont, ontvangt doodsbedreigingen. Jessica reist af naar het eiland om haar neus in deze zaak te steken. 

Murder, She Wrote My Johnny lies over the ocean

My Johnny lies over the ocean

Jessica's nichtje gaat op een cruise. Ze moet even haar zinnen verzetten nu haar echtgenoot onlangs is overleden. Maar is hij wel een natuurlijke dood gestorven? 

Murder, She Wrote Murder to a jazz beat

Murder to a jazz beat

Jessica is in New Orleans, de jazz- en bluesstad bij uitstek en ze raakt betrokken bij de mysterieuze moord op een beroemd jazzmuzikant die overleed terwijl hij aan het optreden was. 

Murder, She Wrote Broadway malady

Broadway malady

Broadwaylegende Rita Bristol en haar dochter zijn de sterren in een musical die door de zoon van Rita wordt geproduceerd. De beide dames weten niet dat de dood rondwaart in de coulissen. 

Murder, She Wrote Capitol offense

Capitol offense

Jessica krijgt de taak toebedeeld om een lege zetel van een overleden lid van het Huis van Afgevaardigden tijdelijk op te vullen. Ze ontdekt dat er veel politieke spelletjes worden gespeeld in Washington. 

Murder, She Wrote Death casts a spell

Death casts a spell

Er is vraag naar Jessica's vaardigheden als een flamboyante hypnotiseur aan zijn einde komt op het toneel. De toeschouwers zijn journalisten die onder hypnose waren gebracht. 

Murder, She Wrote Death takes a curtain call

Death takes a curtain call

Jessica gaat naar een speciale balletvoorstelling. Achter de schermen heeft zich een drama voltrokken: een jonge danser is vermoord door een doorgedraaide ballerina. Gelukkig is Jessica ter plaatse om haar speurneus in te zette ... 

Murder, She Wrote We're off to kill the wizard

We're off to kill the wizard

Jessica wordt gevraagd haar licht te laten schijnen over de schijnbaar onmogelijke moord op een rijke en weinig geliefde eigenaar van een pretpark. 

Murder, She Wrote Hit, run and homicide

Hit, run and homicide

Jessica helpt een zonderlinge buurman die ervan wordt beschuldigd zijn voormalige partner te hebben vermoord met behulp van één van zijn uitvindingen. 

Murder, She Wrote Lovers and other killers

Lovers and other killers

Jessica is in Seattle voor een lezing aan de universiteit. Ze is ervan overtuigd dat de jonge man die ze heeft ingehuurd als haar secretaris geen moordenaar is. 

Murder, She Wrote It's a dog's life

It's a dog's life

Jessica is op bezoek bij familie in het zuiden. Tijdens een vossenjacht komt één van de deelnemers om het leven en Jessica probeert er achter te komen wat er echt is gebeurd. 

Murder, She Wrote Hooray for homicide

Hooray for homicide

Jessica gaat naar Hollywood om te protesteren tegen de verfilming van haar boek. Ze wil voorkomen dat het een B-film wordt. Tot haar verbazing komt ze opeens bovenaan een lijst met moordverdachten te staan. 

Murder, She Wrote Birds of a feather

Birds of a feather

Jessica reist af naar San Francisco om een bruiloft bij te wonen. De aanstaande bruidegom moet wel eerst even aantonen dat hij niets te maken heeft met een moord die is gepleegd. 

Murder, She Wrote Deadly lady

Deadly lady

De rijke Stephen Earl komt op verdachte wijze om het leven. Als Jessica haar speurneus in deze zaak steekt, stuit ze op een familie die de schone schijn ophoudt, maar waar achter de schermen haat en nijd heersen. 

Murder, She Wrote The murder of Sherlock Holmes

The murder of Sherlock Holmes

Jessica Fletcher brengt haar eerste boek uit. Het komt al snel hoog op de bestsellerslijst te staan. Als Jessica naar een gekostumeerd feest gaat, wordt een gast die verkleed is als superspeurneus Sherlock Holmes vermoord. 

Murder, She Wrote Death By Demographics

Death By Demographics

De manager van een radiostation verandert het format van klassieke muziek naar hardrock. Dit wordt hem niet in dank afgenomen, want hij wordt vermoord. 

Murder, She Wrote Mrs. Parker's Revenge

Mrs. Parker's Revenge

Tegen wil en dank raakt Jessica verwikkeld in een web van malafide praktijken. Ze komt erachter dat een organisatie van plan is een virus te stelen en te gebruiken als biologisch wapen. 

Murder, She Wrote What You Don't Know Can Kill You

What You Don't Know Can Kill You

Op het eerste gezicht lijken de moord op een motorrijder en een advocaat geen verband met elkaar te hebben. Maar Jessica kan al snel de link leggen en krijgt zo de verdachte in het vizier. 

Murder, She Wrote Race To Death

Race To Death

Twee dagen voor een grote zeilrace wordt een rijke zeiler vermoord. De dochter van zijn rivaal wordt verdacht van de moord. 

Murder, She Wrote Southern Double-Cross

Southern Double-Cross

Jessica gaat naar Australië om een stuk grond waar ze mogelijk recht op heeft, toe te eigenen. Het lijkt niet in de haak en het wordt echt verdacht als Jessica's advocaat vermist wordt. 

Murder, She Wrote Evidence Of Malice

Evidence Of Malice

Jessica doet erg haar best om de naam van haar oude vriend Andy te zuiveren. Het wordt lastig als er een moordwapen in Andy's auto wordt gevonden. 

Murder, She Wrote Track Of A Soldier

Track Of A Soldier

Als Jessica van een ontspannen vakantie in de bergen probeert te genieten, moet ze onverwacht toch aan de slag. De vriend bij wie ze verblijft, wordt gechanteerd en vervolgens wordt de afperser vermoord. 

Murder, She Wrote Something Foul In Floppieville

Something Foul In Floppieville

Het kinderverhaal dat Jessica heeft geschreven, wordt gebruikt voor een poppenshow op televisie. Het verhaal krijgt een donker randje als een van de investeerders wordt vermoord en een pop als moordwapen is gebruikt. 

Murder, She Wrote Murder Among Friends

Murder Among Friends

De producent van de populaire serie Buds wordt vermoord. Zij stond op het punt een van de personages uit de serie te schrijven, voor ze dood werd aangetroffen in haar kantoor. Jessica gaat op onderzoek uit. 

Murder, She Wrote The Dark Side Of The Door

The Dark Side Of The Door

Jessica legt een verband tussen een recente moord, een mogelijke zelfmoord en een ontvoering van elf jaar geleden. 

Murder, She Wrote Murder In Tempo

Murder In Tempo

Tijdens de repetities voor het benefietconcert van Seth Hazlitt om de bossen bij Cabot Cove te redden, wordt de zanger vermoord. Jessica en sheriff Metzger gaan achter de moordenaar aan. 

Murder, She Wrote Death Goes Double Platinum

Death Goes Double Platinum

Jessica probeert een latino-band een platencontract te bezorgen, totdat een moord haar plannen in de war stuurt. De assistent van Max Daniels, die graag eigenaar van de band wil worden, wordt dood aangetroffen. Is een bandlid d ... 

Murder, She Wrote Kendo Killing

Kendo Killing

Tijdens een bezoek aan Japan ontmoet Jessica een van haar voormalige studenten, die gedwongen wordt tot een gearrangeerd huwelijk. Dan wordt de toekomstige bruidegom, een motorcoureur en de zoon van een internationale CEO, dood ... 

Murder, She Wrote Unwilling Witness

Unwilling Witness

Jessica moet getuigen bij het juryonderzoek van een makelaarskantoor. Ze wordt ervan beschuldigd dat ze met een andere getuige in het onderzoek heeft gesproken en deze getuige blijkt nu te zijn vermoord. Jessica moet op zoek na ... 

Murder, She Wrote Frozen Stiff

Frozen Stiff

Jessica bezoekt ijsfabriek Frozen Stuff om een donatie van 750.000 dollar aan haar fonds te innen. Maar het geld is weg en de accountant van het bedrijf wordt dood aangetroffen. Jessica probeert de moordenaar te vinden. 

Murder, She Wrote Deadly Bidding

Deadly Bidding

Een extreem hoog bod op een schilderij tijdens een kunstveiling wekt argwaan bij Jessica. Zeker als blijkt dat de kunstenaar van het werk is vermoord. 

Murder, She Wrote Shooting In Rome

Shooting In Rome

Jessica werkt in Rome mee aan het filmscript van een van haar boeken. Wanneer een stuntman tijdens het filmen sterft, wordt de regisseur beschuldigd van moord. 

Murder, She Wrote Nan's Ghost (Part 2)

Nan's Ghost (Part 2)

Jessica weet uit de kerker van het Ierse kasteel te ontsnappen. Vervolgens gaat ze op jacht naar de moordenaar en de waarheid achter de spookverhalen. 

Murder, She Wrote Nan's Ghost (Part 1)

Nan's Ghost (Part 1)

Jessica gaat naar Ierland om haar vriendin Eileen op te zoeken. Er gaan geruchten over een spook in Ballynook Castle. Er gebeuren vreemde dingen en ook wordt er een moord gepleegd. Jessica belandt in de kerker van Ballynook Cas ... 

Murder, She Wrote The Secret Of Gila Junction

The Secret Of Gila Junction

Jessica is in Arizona om haar vriendin Norma te helpen een mogelijke samenzwering te onderzoeken. De lokale sheriff vraagt Jessica's hulp bij het onderzoeken van een moord, die volgde na de vondst van een grote hoeveelheid cont ... 

Murder, She Wrote A Quaking In Aspen

A Quaking In Aspen

Jessica is op bezoek bij een vriendin in Aspen. Haar man is onlangs om het leven gekomen. Omdat er een flinke levensverzekering in het spel is, huurt de verzekering een privédetective in. Jessica komt hierdoor weer in contact ... 

Murder, She Wrote Nailed

Nailed

Een vriendin van Jessica dreigt haar schoonheidssalon te verliezen als de concurrent haar meest getalenteerde kapper probeert weg te kapen. Dan wordt de rivaal dood aangetroffen. De hoofdverdachte is makkelijk gevonden. 

Murder, She Wrote Home Care

Home Care

Een jonge verpleegster wordt beschuldigd van de moord op twee patiënten. Jessica duikt in de medische wereld om de zaak te onderzoeken. 

Murder, She Wrote Big Easy Murder

Big Easy Murder

Jessica is op een onderzoekstripje naar New Orleans. Daar maakt ze kennis met de wereld van het occulte, als bij een dode zakenman een voodoopoppetje wordt aangetroffen. 

Murder, She Wrote Game, Set, Murder

Game, Set, Murder

Jessica houdt zich bezig met de moord op de vader van een tennistalent. De dominante vader bleek zijn dochter te pushen om prof te worden. 

Murder, She Wrote Another Killing In Cork

Another Killing In Cork

Jessica is op vakantie in Ierland. Ze gaat op onderzoek uit als een toerist dood wordt aangetroffen in een wensput. 

Murder, She Wrote School For Murder

School For Murder

De strijd tussen twee scholen loopt volledig uit de hand en wordt fataal voor een docent. 

Murder, She Wrote The Dream Team

The Dream Team

De inwoners van Cabot Cove maken zich zorgen over een groot bouwproject aan de kuststrook. Jessica raakt van beide kanten betrokken bij de zaak, omdat haar neefje werkzaam is bij de projectontwikkelaar. 

Murder, She Wrote Murder A La Mode

Murder A La Mode

Jessica is in het walhalla voor de mode: Parijs. Daar wordt ze geconfronteerd met moord, sweatshops en smokkelaars. 

Murder, She Wrote Murder A La Mode

Murder A La Mode

Jessica is in het walhalla voor de mode: Parijs. Daar wordt ze geconfronteerd met moord, sweatshops en smokkelaars. 

Murder, She Wrote Film Flam

Film Flam

In 1960 ging de release van een film niet door vanwege een moord. Nu zou de film alsnog worden uitgebracht, maar vindt er opnieuw een moord plaats. Jessica onderzoekt beide zaken. 

Murder, She Wrote Twice Dead

Twice Dead

Om zijn onderzoek te beschermen, zet een briljante wetenschapper zijn eigen dood in scène. Niet veel later wordt hij écht vermoord. 

Murder, She Wrote Murder In High C

Murder In High C

Een operazangeres staat op het punt haar debuut te maken als ze te maken krijgt met een stalker die dreigt haar te vermoorden... 

Murder, She Wrote Death 'N Denial

Death 'N Denial

Jessica gaat naar Egypte voor een cultureel uitwisselingsprogramma. Het duurt niet lang voordat ze betrokken raakt bij de zoektocht naar een moordenaar en een gestolen voorwerp. 

Murder, She Wrote The Scent Of Murder

The Scent Of Murder

De dood is nooit ver weg als Jessica en Seth een bezoek brengen aan de plantage van Seths neef in South Carolina. 

Murder, She Wrote Murder By Twos

Murder By Twos

De pestkop van het dorp komt om het leven, net als de vrouw met wie hij een affaire had. Jessica gaat op zoek naar een link. 

Murder, She Wrote Crimson Harvest

Crimson Harvest

De zoon van een wijnboer en zijn rivaal komen op mysterieuze wijze om het leven. Jessica betreedt een wereld vol hebzucht en bedrog. 

Murder, She Wrote Murder Channel

Murder Channel

Jessica ontdekt dat haar buren onbedoeld zijn aangesloten op een beveiligingssysteem en is getuige van een moord. 

Murder, She Wrote Dear Deadly

Dear Deadly

Een gestoorde schutter heeft het voorzien op de columniste van een krant. 

Murder, She Wrote Death In Hawaii

Death In Hawaii

Jessica is op vakantie in Honolulu. Er ontstaat chaos als de zoon van de gastheer plotseling verdwijnt, tijdens een verkiezingscampagne voor de senaat. 

Murder, She Wrote To Kill A Legend

To Kill A Legend

Jessica ontdekt bij toeval een brief van George Washington. De vondst leidt tot een held die van zijn voetsstuk valt en de moord op een regisseur. 

Murder, She Wrote A Nest Of Vipers

A Nest Of Vipers

Voor een nieuw boek doet Jessica onderzoek in een dierentuin in Californië. Daar wordt een moord gepleegd met een zwarte mamba in de hoofdrol. 

Murder, She Wrote Amsterdam Kill

Amsterdam Kill

Jessica is op vakantie in Amsterdam als een bevriende schrijver wordt ontvoerd. Vervolgens raakt ze betrokken in de duistere wereld van diamantsmokkel. 

Murder, She Wrote Wheel Of Death

Wheel Of Death

Een reizend circus doet Cabot Cove aan. De komst valt samen met een serie inbraken. Als de eigenaar van het circus wordt vermoord, krijgen twee medewerkers de schuld. 

Murder, She Wrote Wheel Of Death

Wheel Of Death

Een reizend circus doet Cabot Cove aan. De komst valt samen met een serie inbraken. Als de eigenaar van het circus wordt vermoord, krijgen twee medewerkers de schuld. 

Murder, She Wrote A Murderous Muse

A Murderous Muse

Een onschuldige man is opgepakt voor de moord op een legendarische maestro. Jessica gaat op zoek naar het motief voor de moord én de echte dader.