Murder, She Wrote Danse diabolique

Danse diabolique

Een ballerina overlijdt tijdens een premièrevoorstelling. Jessica probeert te bewijzen dat ze is vermoord. 

Murder, She Wrote List of Yuri Lermentov

List of Yuri Lermentov

Jessica is in Washington en schrikt zich kapot als ze wakker wordt: haar hotelkamer is overhoop gehaald en er ligt een dode KGB-agent op de vloer... 

Murder, She Wrote The committee

The committee

Jessica houdt een toespraak bij een exclusieve herensociëteit. Als een van hen wordt vermoord, vragen de mannen Jessica om de zaak te onderzoeken. 

Murder, She Wrote A killing in Vegas

A killing in Vegas

Jessica bezoekt een conventie in Las Vegas. Daar wordt de vriend van de dochter van haar uitgever verdacht van de moord op een casinomanager. 

Murder, She Wrote Terminal connection

Terminal connection

Een vriendin van Jessica wordt beschuldigd van moord op haar echtgenoot. Hoewel de vriendin door haar man werd mishandeld, denkt Jessica niet dat ze hem heeft vermoord. 

Murder, She Wrote Judge not

Judge not

Jessica is in New Orleans voor de begrafenis van een jazzmuzikant. Ze probeert een moord op te lossen die zijn familie al 20 jaar achtervolgt. 

Murder, She Wrote Lines of excellence

Lines of excellence

Jessica ruilt haar typmachine in voor een computer en komt zo bij toeval op het spoor van een moord. 

Murder, She Wrote Thicker than water

Thicker than water

Sheriff Metzger roept de hulp in van Jessica als zijn jongere broer wordt verdacht van de moord op zijn werkgever. 

Murder, She Wrote Unauthorized obituary

Unauthorized obituary

Een oude vriend van Jessica wordt verdacht van de moord op een schrijfster. Die was van plan een biografie te schrijven over de beroemde vrouw van de verdachte. 

Murder, She Wrote Night fears

Night fears

Jessica wordt uitgedaagd door een professor die vroeger politieman was. Op de universiteitscampus zijn meerdere mensen beroofd en ook is er een moord gepleegd. Lukt het Jessica de dader te vinden? 

Murder, She Wrote Bite the big apple

Bite the big apple

Jessica gaat lesgeven in New York. Ze heeft een appartement gevonden, maar dan ontdekt ze dat de vorige huurder is vermoord. 

Murder, She Wrote Skinny according to...

Skinny according to...

Een schrijver, die vroeger bij de politie werkte, stuurt Jessica een manuscript over een ontvoeringszaak. Niet veel later wordt hij vermoord. Kwam hij met zijn boek te dicht bij de waarheid? 

Murder, She Wrote Tainted lady

Tainted lady

De eigenaresse van een restaurant wordt beschuldigd van het vergiftigen van haar klanten. Jessica schiet haar te hulp. 

Murder, She Wrote Murder, plain and simple

Murder, plain and simple

Jessica reist met de assistent van haar uitgever door een gebied waar Amish wonen. Na een ongeluk stuiten ze toevallig op een moordzaak. Jessica onderbreekt haar reis om de moord op te lossen. 

Murder, She Wrote Thursday's child

Thursday's child

Jessica raakt betrokken bij een moordonderzoek door een vrouw die claimt dat Jessica's ex-man de vader is van haar zoon. 

Murder, She Wrote Where have you gone...?

Where have you gone...?

De favoriete pop van de verlegen buikspreker Elwood Perkins is verdwenen. Verzekeringsrechercheur Dennis Stanton vindt de pop terug, naast het lijk van Kate Kelley. Zij is de mede-eigenaar van de comedyclub waar Perkins werkt. ... 

Murder, She Wrote The prodigal father

The prodigal father

De doodgewaande Ned Jenks keert na 20 jaar terug naar Cabot Cove om zich te verzoenen met zijn dochter. Niet iedereen is blij hem terug te zien, omdat hij ooit betrokken was bij een bankoverval. Al snel wordt hij vermoord. Jess ... 

Murder, She Wrote From the horse's mouth

From the horse's mouth

Een ruzie tussen twee paardenfokkers in Kentucky leidt tot moord. Jessica onderzoekt de zaak, samen met rechercheur Harry McGraw. 

Murder, She Wrote The taxman cometh

The taxman cometh

Een oude vriendin van Jessica wordt beschuldigd van moord als haar ex-man dood wordt aangetroffen en 2 miljoen dollar aan belastinggeld spoorloos verdwijnt. 

Murder, She Wrote Who killed J.B. Fletcher?

Who killed J.B. Fletcher?

Een lid van Jessica's fanclub komt op mysterieuze wijze om het leven. Ze imiteerde Jessica om bedrog op een hondenshow te onderzoeken. 

Murder, She Wrote Moving violation

Moving violation

Sheriff Metzger arresteert de zoon van een ambassadeur. Als de zoon niet veel later om het leven wordt gebracht, valt de verdenking op Metzger. Angela schiet hem te hulp. 

Murder, She Wrote Suspicion of murder

Suspicion of murder

De voormalige juwelendief Dennis Stanton moet zijn onschuld bewijzen als hij wordt verdacht van de moord op de echtgenoot van een oude vlam. 

Murder, She Wrote Family doctor

Family doctor

Jessica gaat uit eten met Seth, maar hun avond verloopt heel anders dan verwacht als in het restaurant een maffiabaas wordt neergeschoten. 

Murder, She Wrote Murder in F sharp

Murder in F sharp

Verzekeringsrechercheur Dennis Stanton houdt zich bezig met een beroemde pianist. Hij krijgt te maken met moord en brandstichting. 

Murder, She Wrote Ballad for a blue lady

Ballad for a blue lady

Als Jessica in Nashville is, op bezoek bij een countryzangeres, ontrafelt ze een web van ontrouw en hebzucht, dat leidt tot moord. 

Murder, She Wrote The great Twain robbery

The great Twain robbery

Verzekeringsrechercheur Dennis Stanton vertrouwt het niet als iemand claimt een origineel manuscript van Mark Twain in handen te hebben. 

Murder, She Wrote Return of Preston Giles

Return of Preston Giles

Jessica's voormalige uitgever, die is veroordeeld voor moord, komt voorwaardelijk vrij. Hij wordt opnieuw verdacht, van een vergelijkbare misdaad, en roept Jessica's hulp in. 

Murder, She Wrote A body to die for

A body to die for

De vrouwen in Cabot Cove zijn allemaal dol op de nieuwe fitnessinstructeur, maar dan wordt hij in verband gebracht met de moord op een oplichter... 

Murder, She Wrote The family jewels

The family jewels

Jessica is te gast op een politieke benefietavond. Het kleurrijke verleden van een rijke vrouw wordt blootgelegd als daar een moord plaatsvindt. 

Murder, She Wrote Hannigan's wake

Hannigan's wake

Een beroemde schrijver vraagt op zijn sterfbed om een oude moordzaak te heropenen. Jessica gaat die uitdaging aan. 

Murder, She Wrote See you in court, baby

See you in court, baby

Dennis Stanton onderzoekt een uit de hand gelopen echtscheiding, waarbij advocaat is vermoord. 

Murder, She Wrote Deadly misunderstanding

Deadly misunderstanding

Jessica breekt haar arm en huurt een typiste in om haar deadline te kunnen halen. Als de typiste wordt beschuldigd van moord op haar man, is het aan Jessica om haar vrij te pleiten. 

Murder, She Wrote Trials and tribulations

Trials and tribulations

Een veroordeelde moordenaar komt om het leven bij een poging uit de gevangenis te ontsnappen. Zijn dochter beschuldigt Jesica van omkoping en het afleggen van een valse getuigenis. 

Murder, She Wrote The Sicilian encounter

The Sicilian encounter

Geheim agent Michael Haggerty is aan het werk op Sicilië. Hij raakt betrokken bij een maffiafamilie. 

Murder, She Wrote The Szechuan dragon

The Szechuan dragon

Jessica is een paar dagen weg en haar neef en zijn zwangere vrouw passen op haar huis. Midden in de nacht worden ze opgeschrikt door een vreemd geluid. In de woonkamer treffen ze een dode man met een houten been aan. 

Murder, She Wrote Shear madness

Shear madness

Jessica is in Texas voor de bruiloft van haar nicht, Ann, maar het feest eindigt in een drama als de bruidegom wordt vermoord. 15 jaar eerder werd Anns eerste verloofde ook al vermoord... 

Murder, She Wrote Always a thief

Always a thief

Voormalig juwelendief Dennis Stanton werkt als expert in verzekeringsfraude. Hij onderzoekt de diefstal van een zeldzame munt en raakt daardoor betrokken bij een dubbele moord. 

Murder, She Wrote O'Malley's luck

O'Malley's luck

Een oude vriend van Jessica, de New Yorkse rechercheur O'Malley, onderzoekt de verdachte zelfmoord van de vrouw van een rijke zakenman. 

Murder, She Wrote Murder - according to Maggie

Murder - according to Maggie

Het stopzetten van een tv-serie leidt tot de moord op een zenderbaas. Een oud-studente van Jessica wordt van de moord verdacht. 

Murder, She Wrote The big show of 1965

The big show of 1965

Jessica bezoekt de reünie van een variétéshow om een onopgeloste moord van 25 jaar geleden te onderzoeken. 

Murder, She Wrote The fixer-upper

The fixer-upper

Jessica is in Californië als haar nichtje, die werkt als makelaar, wordt beschuldigd van de moord op een rijke klant. 

Murder, She Wrote How to make a killing without really trying

How to make a killing without really trying

Jessica heeft een afspraak met haar vaste aandelenhandelaar in New York, maar hij wordt vermoord. Jessica duikt in de zaak, waarin zijn secretaresse de hoofdverdachte is, en leert van alles over de financiële wereld. 

Murder, She Wrote If the shoe fits

If the shoe fits

Een lokale huurbaas, die bekendstond als een echte vrouwenversierder, is vermoord. De verdachte is een moeder die net met haar zoontje in Cabot Cove is komen wonen. Jessica denkt dat ze onschuldig is en gaat op zoek naar de ech ... 

Murder, She Wrote Good-bye Charlie

Good-bye Charlie

De vondst van een lichaam bij het spoor leidt tot een moord. De zaak inspireert Jessica tot het schrijven van een nieuwe roman. 

Murder, She Wrote Town father

Town father

Het is verkiezingstijd in Cabot Cove als de burgemeester te maken krijgt met een schandaal. Een vrouw beweert dat hij de vader is van haar vijf kinderen. 

Murder, She Wrote Class act

Class act

De carrière van een rechercheur uit Los Angeles komt in gevaar als hij zijn politieke voorkeur laat doorschemeren tijdens een moordonderzoek. 

Murder, She Wrote Test of wills

Test of wills

Jessica is uitgenodigd op het landgoed van een miljonair, op een afgelegen eiland. Hij is bang dat zijn leven in gevaar is. 

Murder, She Wrote When the fat lady sings

When the fat lady sings

Jessica gaat met een oude vriend naar een operavoorstelling in San Francisco. Ze raakt betrokken bij een dubbele moordzaak. 

Murder, She Wrote Night of the tarantula

Night of the tarantula

Jessica bezoekt een vriendin in Jamaica. Als een familiefeestje wordt verstoord door een moord, maakt ze kennis met de duistere kanten van voodoo en zwarte magie. 

Murder, She Wrote Dead letter

Dead letter

Jessica tikt een antiek bureau op de kop. Ze treft een brief aan die leidt tot brandstichting en moord. 

Murder, She Wrote Jack and Bill

Jack and Bill

Als een met Jessica bevriende privédetective op iemands hond past, raakt hij plotseling betrokken bij een moord. 

Murder, She Wrote The error of her ways

The error of her ways

Jessica houdt zich bezig met de raadselachtige zelfmoord van een vrouw die werd beschuldigd van moord op haar echtgenoot. Was zij wel echt de dader? 

Murder, She Wrote The grand old lady

The grand old lady

Na de dood van een legendarische schrijfster duikt Jessica in een oude moordzaak aan boord van de Queen Mary. 

Murder, She Wrote Seal of the confessional

Seal of the confessional

Iemand biecht een moord op bij een jonge priester. Die wil het biechtgeheim niet schenden, maar kan het ook niet aanzien als een onschuldige man voor de moord wordt opgepakt. 

Murder, She Wrote Appointment in Athens

Appointment in Athens

Jessica is in Parijs als ze geheim agent Michael Haggerty tegenkomt. Al snel raakt ze betrokken bij een gevaarlijke spionagezaak in Griekenland. 

Murder, She Wrote Mirror, mirror, on the wall (part 2)

Mirror, mirror, on the wall (part 2)

Eudora geeft toe dat ze Jessica's aantekeningen heeft gestolen, maar ze ontkent de door haar meegebrachte appels te hebben vergiftigd. Ook pleit ze zichzelf vrij van de moord op de rechercheur die haar gangen naging. 

Murder, She Wrote Mirror, mirror, on the wall (part 1)

Mirror, mirror, on the wall (part 1)

Jessica's oude rivale, Eudora, komt langs met een cadeau. Ze is niet veel goeds van plan. 

Murder, She Wrote Three strikes, you're out

Three strikes, you're out

Een inbreker krijgt de schuld van de dood van een televisiepresentator. 

Murder, She Wrote Double exposure

Double exposure

Jessica is verrast dat haar voormalige vriend John Winslow in Chicago is komen wonen. Ze belt zijn vrouw, Maude, en krijgt te horen dat John twee weken geleden is overleden. 

Murder, She Wrote Trevor Hudson's legacy

Trevor Hudson's legacy

Een redacteur uit een klein stadje dreigt openbaar te maken dat hij de schrijver is van een manuscript dat op naam staat van een man die nu is overleden. 

Murder, She Wrote The sins of Castle Cove

The sins of Castle Cove

Een veelbesproken roman, geschreven door een voormalige leerling van Jessica, lijkt de geheimen van een klein stadje op straat te hebben gegooid. Dit leidt tot een moord. 

Murder, She Wrote Truck stop

Truck stop

Walter vertelt het verhaal van zijn moord, dat doorspekt is met flashbacks. Hij heeft een lugubere videoband gemaakt van alle gebeurtenissen voorafgaand aan zijn dood. 

Murder, She Wrote Alma murder

Alma murder

Een oude Engelse professor wordt op heterdaad betrapt bij het stoffelijk overschot van een meisje. Hij beweert dat hij haar heeft vermoord, maar dat beweert een jonge man later ook. Wie is de dader? 

Murder, She Wrote From Russia... with blood

From Russia... with blood

Tijdens een internationale schrijversconferentie in Moskou wordt Jessica ineens verdacht van spionage. 

Murder, She Wrote Fire burn, cauldron bubble

Fire burn, cauldron bubble

Een zeer aantrekkelijke jonge heks zet het stadje op stelten. 

Murder, She Wrote Smooth operators

Smooth operators

In een steeg wordt een goedgeklede man zonder papieren dood gevonden. 

Murder, She Wrote The search for Peter Kerry

The search for Peter Kerry

Een vermiste erfgenaam duikt opeens op en zorgt voor problemen. 

Murder, She Wrote Weave a tangled web

Weave a tangled web

Het ziet er slecht uit als de sleutels van een getrouwde vrouw worden gevonden naast een lichaam in een motelkamer en ze geen alibi heeft. 

Murder, She Wrote Something borrowed, someone blue

Something borrowed, someone blue

Het huwelijk van Grady lijkt bij voorbaat kansloos als iemand de goedgelovige huishoudelijke hulp weet in te pakken. 

Murder, She Wrote Prediction: murder

Prediction: murder

Jessica is op bezoek bij haar vriend Lee Goddard, een gepensioneerde piloot die op een ranch woont. Als de voorspellende woorden van een medium waarheid worden, is het gedaan met de rust. 

Murder, She Wrote The last flight of the Dixie Damsel

The last flight of the Dixie Damsel

Een vliegtuig dat in 1952 is verongelukt, wordt eindelijk teruggevonden. In het toestel wordt een lichaam aangetroffen. 

Murder, She Wrote Wearing of the green

Wearing of the green

Een legendarische actrice leidt een teruggetrokken leventje. Ze wil niemand ontmoeten, maar als een beroemde tiara wordt gestolen, blijkt een boek van Jessica voor de actrice aanleiding om zich onder de mensen te begeven.