Murder, She Wrote The Phantom Killer

The Phantom Killer

Een jonge journalist wordt verdacht van de moord op de uitgever van een concurrerend blad. Jessica schiet hem te hulp. 

Murder, She Wrote The Legacy Of Borbey House

The Legacy Of Borbey House

Een vreemdeling is geobsedeerd door een markant huis in Cabot Cove en wil het graag in oude staat herstellen. Sommige mensen denken dat hij een vampier is en dat loopt niet goed af voor hem... 

Murder, She Wrote For Whom The Ball Tolls

For Whom The Ball Tolls

Jessica helpt mee om een historisch pand te bewaren. Maar dan wordt de projectontwikkelaar die het pand wil slopen, vermoord. Jessica doet haar best om haar uitgever vrij te pleiten van de moord. 

Murder, She Wrote A Death In Hong Kong

A Death In Hong Kong

Jessica's trip naar Hongkong wordt verstoord door de moord op een Amerikaanse zakenman. Hij was ter plaatse om een fusie te bespreken met een Chinese tycoon. 

Murder, She Wrote Love's Deadly Desire

Love's Deadly Desire

Jessica onderzoekt de moord op de assistente van een schrijfster. Ze bleek een affaire te hebben met de man van de uitgever. 

Murder, She Wrote The Survivor

The Survivor

Jessica wordt betrokken bij een intern onderzoek bij de politie. Bij een incident is een jonge politieagent om het leven gekomen en een collega voor dood achtergelaten. 

Murder, She Wrote Ship Of Thieves

Ship Of Thieves

Jessica is op een cruiseschip waar een oude vriend de beveiliging regelt. Als er in het vrachtruim een dode vrouw wordt gevonden, helpt Jessica om uit te vinden wat er is gebeurd. 

Murder, She Wrote Lone Witness

Lone Witness

Jessica helpt met het oplossen van de moord op een van haar buren in Cabot Cove. De enige getuige, een jonge bezorger, wordt de hoofdverdachte. 

Murder, She Wrote The Big Kill

The Big Kill

De eigenaar van een bedrijf in Cabot Cove probeert zijn zaak te redden door overgebleven onderdelen door te verkopen. Zijn illegale actie resulteert in twee moorden. 

Murder, She Wrote Treshold Of Fear

Treshold Of Fear

Jessica helpt een buurvrouw die haar appartement niet meer uit durft. De angst ontstond vijf jaar eerder, toen ze ooggetuige was van de moord op haar moeder. 

Murder, She Wrote The Petrified Florist

The Petrified Florist

Jessica is te gast op een chique etentje van de redacteur van een roddelblad. Terwijl ze de andere gasten observeert, bedenkt ze het plot voor haar volgende moordmysterie. 

Murder, She Wrote Killer Radio

Killer Radio

Jessica is op tournee met haar boek als ze stuit op de mysterieuze moord op de eigenaar van een lokaal radiostation. Er zijn veel verdachten. 

Murder, She Wrote Dead Eye

Dead Eye

Jessica raakt bevriend met een vrouw die in een hotel verblijft waar een kamer compleet is vernield. Daar stuit Jessica op foto's die mogelijk te maken hebben met de moord op John F. Kenndy. 

Murder, She Wrote Final Curtain

Final Curtain

Een theaterproducent heeft Cabot Cove uitgekozen om aan een nieuw toneelstuk te werken. Maar de plannen worden verstoord als er een moord plaatsvindt. 

Murder, She Wrote The Sound Of Murder

The Sound Of Murder

Een platenmaatschappij besluit een van Jessica's mysteries als luisterboek uit te brengen. Als de eigenaar van het bedrijf wordt vermoord, gebruikt Jessica haar muziekkennis om de zaak op te lossen. 

Murder, She Wrote A Christmas Secret

A Christmas Secret

Een nieuwe inwoner van Cabot Cove wordt beschuldigd van het neerschieten van een vrouw bij het lokale kerstfeest. Jessica onderzoekt de zaak en stuit op verduistering en afpersing. 

Murder, She Wrote Programmed for murder

Programmed for murder

Dr. Hazlitt wordt bedreigd met een rechtszaak wegens wangedrag, nadat de eigenaar van een computerbedrijf overlijdt. Jessica probeert zijn onschuld te bewijzen. 

Murder, She Wrote To last will I grapple...

To last will I grapple...

Een Ierse collega van Jessica wordt verdacht van de moord op zijn vijand, vlak na emigratie naar de VS. Jessica denkt dat iemand hem erin wil luizen. 

Murder, She Wrote Ever after

Ever after

Een actrice betrekt Jessica bij de moord op haar nieuwe, rijke echtgenoot. 

Murder, She Wrote Tinker, tailor, liar, thief

Tinker, tailor, liar, thief

In Londen stuit Jessica op de Britse inlichtingendiensten, die de moord op een dubbelspion proberen te verdoezelen. 

Murder, She Wrote Monte Carlo murders

Monte Carlo murders

Jessica bezoekt een oude vriend die een hotel runt in Monte Carlo. Ter plekke wordt een succesvolle zakenman vermoord. Jessica gaat op onderzoek uit en ontdekt dat hij veel vijanden had. 

Murder, She Wrote Incident in lot 7

Incident in lot 7

Jessica reist naar Hollywood voor een bespreking over de verfilming van haar laatste boek. Ze treft de producent dood aan op de set van 'Psycho'. 

Murder, She Wrote The witch's curse

The witch's curse

Een nieuwe inwoonster van Cabot Cove wordt beschuldigd van hekserij en het plegen van meerdere misdaden. Jessica is de enige die haar daar niet van verdenkt. 

Murder, She Wrote Danse diabolique

Danse diabolique

Een ballerina overlijdt tijdens een premièrevoorstelling. Jessica probeert te bewijzen dat ze is vermoord. 

Murder, She Wrote List of Yuri Lermentov

List of Yuri Lermentov

Jessica is in Washington en schrikt zich kapot als ze wakker wordt: haar hotelkamer is overhoop gehaald en er ligt een dode KGB-agent op de vloer... 

Murder, She Wrote The committee

The committee

Jessica houdt een toespraak bij een exclusieve herensociëteit. Als een van hen wordt vermoord, vragen de mannen Jessica om de zaak te onderzoeken. 

Murder, She Wrote A killing in Vegas

A killing in Vegas

Jessica bezoekt een conventie in Las Vegas. Daar wordt de vriend van de dochter van haar uitgever verdacht van de moord op een casinomanager. 

Murder, She Wrote Terminal connection

Terminal connection

Een vriendin van Jessica wordt beschuldigd van moord op haar echtgenoot. Hoewel de vriendin door haar man werd mishandeld, denkt Jessica niet dat ze hem heeft vermoord. 

Murder, She Wrote Judge not

Judge not

Jessica is in New Orleans voor de begrafenis van een jazzmuzikant. Ze probeert een moord op te lossen die zijn familie al 20 jaar achtervolgt. 

Murder, She Wrote Thicker than water

Thicker than water

Sheriff Metzger roept de hulp in van Jessica als zijn jongere broer wordt verdacht van de moord op zijn werkgever. 

Murder, She Wrote Unauthorized obituary

Unauthorized obituary

Een oude vriend van Jessica wordt verdacht van de moord op een schrijfster. Die was van plan een biografie te schrijven over de beroemde vrouw van de verdachte. 

Murder, She Wrote Night fears

Night fears

Jessica wordt uitgedaagd door een professor die vroeger politieman was. Op de universiteitscampus zijn meerdere mensen beroofd en ook is er een moord gepleegd. Lukt het Jessica de dader te vinden? 

Murder, She Wrote Bite the big apple

Bite the big apple

Jessica gaat lesgeven in New York. Ze heeft een appartement gevonden, maar dan ontdekt ze dat de vorige huurder is vermoord. 

Murder, She Wrote Skinny according to...

Skinny according to...

Een schrijver, die vroeger bij de politie werkte, stuurt Jessica een manuscript over een ontvoeringszaak. Niet veel later wordt hij vermoord. Kwam hij met zijn boek te dicht bij de waarheid? 

Murder, She Wrote Tainted lady

Tainted lady

De eigenaresse van een restaurant wordt beschuldigd van het vergiftigen van haar klanten. Jessica schiet haar te hulp. 

Murder, She Wrote Murder, plain and simple

Murder, plain and simple

Jessica reist met de assistent van haar uitgever door een gebied waar Amish wonen. Na een ongeluk stuiten ze toevallig op een moordzaak. Jessica onderbreekt haar reis om de moord op te lossen. 

Murder, She Wrote Thursday's child

Thursday's child

Jessica raakt betrokken bij een moordonderzoek door een vrouw die claimt dat Jessica's ex-man de vader is van haar zoon. 

Murder, She Wrote Where have you gone...?

Where have you gone...?

De favoriete pop van de verlegen buikspreker Elwood Perkins is verdwenen. Verzekeringsrechercheur Dennis Stanton vindt de pop terug, naast het lijk van Kate Kelley. Zij is de mede-eigenaar van de comedyclub waar Perkins werkt. ... 

Murder, She Wrote The prodigal father

The prodigal father

De doodgewaande Ned Jenks keert na 20 jaar terug naar Cabot Cove om zich te verzoenen met zijn dochter. Niet iedereen is blij hem terug te zien, omdat hij ooit betrokken was bij een bankoverval. Al snel wordt hij vermoord. Jess ... 

Murder, She Wrote From the horse's mouth

From the horse's mouth

Een ruzie tussen twee paardenfokkers in Kentucky leidt tot moord. Jessica onderzoekt de zaak, samen met rechercheur Harry McGraw. 

Murder, She Wrote The taxman cometh

The taxman cometh

Een oude vriendin van Jessica wordt beschuldigd van moord als haar ex-man dood wordt aangetroffen en 2 miljoen dollar aan belastinggeld spoorloos verdwijnt. 

Murder, She Wrote Who killed J.B. Fletcher?

Who killed J.B. Fletcher?

Een lid van Jessica's fanclub komt op mysterieuze wijze om het leven. Ze imiteerde Jessica om bedrog op een hondenshow te onderzoeken. 

Murder, She Wrote Moving violation

Moving violation

Sheriff Metzger arresteert de zoon van een ambassadeur. Als de zoon niet veel later om het leven wordt gebracht, valt de verdenking op Metzger. Angela schiet hem te hulp. 

Murder, She Wrote Suspicion of murder

Suspicion of murder

De voormalige juwelendief Dennis Stanton moet zijn onschuld bewijzen als hij wordt verdacht van de moord op de echtgenoot van een oude vlam. 

Murder, She Wrote Family doctor

Family doctor

Jessica gaat uit eten met Seth, maar hun avond verloopt heel anders dan verwacht als in het restaurant een maffiabaas wordt neergeschoten. 

Murder, She Wrote Murder in F sharp

Murder in F sharp

Verzekeringsrechercheur Dennis Stanton houdt zich bezig met een beroemde pianist. Hij krijgt te maken met moord en brandstichting. 

Murder, She Wrote Ballad for a blue lady

Ballad for a blue lady

Als Jessica in Nashville is, op bezoek bij een countryzangeres, ontrafelt ze een web van ontrouw en hebzucht, dat leidt tot moord. 

Murder, She Wrote The great Twain robbery

The great Twain robbery

Verzekeringsrechercheur Dennis Stanton vertrouwt het niet als iemand claimt een origineel manuscript van Mark Twain in handen te hebben. 

Murder, She Wrote Return of Preston Giles

Return of Preston Giles

Jessica's voormalige uitgever, die is veroordeeld voor moord, komt voorwaardelijk vrij. Hij wordt opnieuw verdacht, van een vergelijkbare misdaad, en roept Jessica's hulp in. 

Murder, She Wrote A body to die for

A body to die for

De vrouwen in Cabot Cove zijn allemaal dol op de nieuwe fitnessinstructeur, maar dan wordt hij in verband gebracht met de moord op een oplichter... 

Murder, She Wrote The family jewels

The family jewels

Jessica is te gast op een politieke benefietavond. Het kleurrijke verleden van een rijke vrouw wordt blootgelegd als daar een moord plaatsvindt. 

Murder, She Wrote Hannigan's wake

Hannigan's wake

Een beroemde schrijver vraagt op zijn sterfbed om een oude moordzaak te heropenen. Jessica gaat die uitdaging aan. 

Murder, She Wrote See you in court, baby

See you in court, baby

Dennis Stanton onderzoekt een uit de hand gelopen echtscheiding, waarbij advocaat is vermoord. 

Murder, She Wrote Deadly misunderstanding

Deadly misunderstanding

Jessica breekt haar arm en huurt een typiste in om haar deadline te kunnen halen. Als de typiste wordt beschuldigd van moord op haar man, is het aan Jessica om haar vrij te pleiten. 

Murder, She Wrote Trials and tribulations

Trials and tribulations

Een veroordeelde moordenaar komt om het leven bij een poging uit de gevangenis te ontsnappen. Zijn dochter beschuldigt Jesica van omkoping en het afleggen van een valse getuigenis. 

Murder, She Wrote The Sicilian encounter

The Sicilian encounter

Geheim agent Michael Haggerty is aan het werk op Sicilië. Hij raakt betrokken bij een maffiafamilie. 

Murder, She Wrote The Szechuan dragon

The Szechuan dragon

Jessica is een paar dagen weg en haar neef en zijn zwangere vrouw passen op haar huis. Midden in de nacht worden ze opgeschrikt door een vreemd geluid. In de woonkamer treffen ze een dode man met een houten been aan. 

Murder, She Wrote Shear madness

Shear madness

Jessica is in Texas voor de bruiloft van haar nicht, Ann, maar het feest eindigt in een drama als de bruidegom wordt vermoord. 15 jaar eerder werd Anns eerste verloofde ook al vermoord... 

Murder, She Wrote Always a thief

Always a thief

Voormalig juwelendief Dennis Stanton werkt als expert in verzekeringsfraude. Hij onderzoekt de diefstal van een zeldzame munt en raakt daardoor betrokken bij een dubbele moord. 

Murder, She Wrote O'Malley's luck

O'Malley's luck

Een oude vriend van Jessica, de New Yorkse rechercheur O'Malley, onderzoekt de verdachte zelfmoord van de vrouw van een rijke zakenman. 

Murder, She Wrote Murder - according to Maggie

Murder - according to Maggie

Het stopzetten van een tv-serie leidt tot de moord op een zenderbaas. Een oud-studente van Jessica wordt van de moord verdacht. 

Murder, She Wrote The big show of 1965

The big show of 1965

Jessica bezoekt de reünie van een variétéshow om een onopgeloste moord van 25 jaar geleden te onderzoeken. 

Murder, She Wrote The fixer-upper

The fixer-upper

Jessica is in Californië als haar nichtje, die werkt als makelaar, wordt beschuldigd van de moord op een rijke klant. 

Murder, She Wrote How to make a killing without really trying

How to make a killing without really trying

Jessica heeft een afspraak met haar vaste aandelenhandelaar in New York, maar hij wordt vermoord. Jessica duikt in de zaak, waarin zijn secretaresse de hoofdverdachte is, en leert van alles over de financiële wereld. 

Murder, She Wrote Good-bye Charlie

Good-bye Charlie

De vondst van een lichaam bij het spoor leidt tot een moord. De zaak inspireert Jessica tot het schrijven van een nieuwe roman. 

Murder, She Wrote Town father

Town father

Het is verkiezingstijd in Cabot Cove als de burgemeester te maken krijgt met een schandaal. Een vrouw beweert dat hij de vader is van haar vijf kinderen. 

Murder, She Wrote Class act

Class act

De carrière van een rechercheur uit Los Angeles komt in gevaar als hij zijn politieke voorkeur laat doorschemeren tijdens een moordonderzoek. 

Murder, She Wrote Test of wills

Test of wills

Jessica is uitgenodigd op het landgoed van een miljonair, op een afgelegen eiland. Hij is bang dat zijn leven in gevaar is. 

Murder, She Wrote When the fat lady sings

When the fat lady sings

Jessica gaat met een oude vriend naar een operavoorstelling in San Francisco. Ze raakt betrokken bij een dubbele moordzaak. 

Murder, She Wrote Night of the tarantula

Night of the tarantula

Jessica bezoekt een vriendin in Jamaica. Als een familiefeestje wordt verstoord door een moord, maakt ze kennis met de duistere kanten van voodoo en zwarte magie. 

Murder, She Wrote Dead letter

Dead letter

Jessica tikt een antiek bureau op de kop. Ze treft een brief aan die leidt tot brandstichting en moord. 

Murder, She Wrote Jack and Bill

Jack and Bill

Als een met Jessica bevriende privédetective op iemands hond past, raakt hij plotseling betrokken bij een moord.