Brugklas S1 Marathons

Sascha moet een spreekbeurt houden, maar ziet daar erg tegenop. Niet alleen omdat ze verlegen is en een beetje stottert, maar ook omdat ze bang is om af te gaan. Want Roy, de jongen op wie ze stiekem verliefd is, zit ook in de klas. Als Sascha met een rood hoofd voor de klas staat, neemt Anouk het voor haar op, maar haar hulp wordt niet gewaardeerd. * Sam en Timo moeten zich om half acht melden op school. Ze hebben straf en moeten van conciu00ebrge Gerrit Veldt de vloer dweilen. Timo baalt enorm en krijgt ruzie met de conciu00ebrge. Een ruzie die volgens Timo zo uit de hand loopt, dat Veldt Timo een klap geeft. Veldt, die niet heel populair is bij de leerlingen, wordt geschorst en Timo is de grote held. Maar Sam heeft een heel ander verhaal over de ruzie...
Brugklas S1 Marathons Fikkie op de middenstip

Fikkie op de middenstip

Als Milan geen zin heeft om aantekeningen over te schrijven, omdat er een schriftcontrole komt, maakt hij er een principiële kwestie van. Als hij de rest van de klas echter niet meekrijgt in zijn protest, bindt hij in. 

Brugklas S1 Marathons Brugklas Weekoverzicht

Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Brugklas S1 Marathons Straf voor niks

Straf voor niks

Als de klas van Steef voor straf een onverwacht proefwerk krijgt, besluiten de leerlingen in protest te gaan en niet te leren. 

Brugklas S1 Marathons Wifi strijd

Wifi strijd

Jamie baalt van de slechte wifi op school. Maar haar plan om daar verandering in te brengen, maakt het probleem alleen maar groter, aangezien Folmers alle wifi platlegt... 

Brugklas S1 Marathons Tussen twee culturen

Tussen twee culturen

Steef begint te vermoeden dat Ebru haar op afstand houdt en begrijpt later ook waarom: Ebru verbergt voor haar ouders dat zij op school geen hoofddoek draagt. 

Brugklas S1 Marathons Zonder mobieltje kan ik niet leven

Zonder mobieltje kan ik niet leven

Als Milans mobiel wordt gejat, krijgt hij kans het ding terug te kopen. Milan verzint een plan om de dief te pakken. 

Brugklas S1 Marathons Tongen voor een tien

Tongen voor een tien

Milan laat zich overhalen door Roos om met haar naar de film te gaan. In ruil maakt zij dan zijn proefwerk scheikunde. Maar misschien had Milan dit beter niet kunnen doen: want voor wat, hoort wat... 

Brugklas S1 Marathons Brugklas Weekoverzicht

Brugklas Weekoverzicht

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Brugklas S1 Marathons String boven je broek

String boven je broek

Soraya plaatst foto's van haarzelf en vriendin Mara online. Als Mara kwaad op haar wordt, omdat zij vindt dat ze er lelijk op staat, vraagt Soraya Jamie om hulp. 

Brugklas S1 Marathons Zonder t-shirt

Zonder t-shirt

Nick krijgt een onvoldoende terug voor scheikunde. Hij regelt bijles van de knappe Soraya, maar zijn broer heeft een heel ander idee hoe Nick een goed cijfer kan halen... 

Brugklas S1 Marathons Ruzie met pa

Ruzie met pa

Jamie meent een manier te hebben om Klikker te behouden en het lijkt te lukken, totdat haar vader haar plannen dwarsboomt. 

Brugklas S1 Marathons Jatten

Jatten

Steef vindt een tas met gejatte gadgets en twijfelt wat ze daarmee moet doen. Ze gaat tegen het advies in van vriendin Ebru, maar wordt daar niet echt voor beloond. 

Brugklas S1 Marathons Nerds snappen niks van meisjes

Nerds snappen niks van meisjes

Jairo ontdekt via Ebru dat meisjes toch wel wat gecompliceerder in elkaar zitten dan hij dacht en hij probeert via haar meer te weten te komen. Net als hij denkt te begrijpen hoe meiden werken, blijkt dat hij er volledig naast ... 

Brugklas S1 Marathons De Grote Ontdekking

De Grote Ontdekking

Jamie schrikt als Folmers achter het bestaan van Klikker komt en het lukt haar niet om te voorkomen dat hij ook ontdekt dat zij de beheerder is. 

Brugklas S1 Marathons Social Media Slaaf

Social Media Slaaf

Nola weet Jesse voor zich terug te winnen, maar heeft aan zichzelf te danken dat het maar voor even is. 

Brugklas S1 Marathons Dierenmishandeling

Dierenmishandeling

Als Ebru de enige is die zich niet druk kan maken over het lot van de vis van Max, wordt ze ineens neergezet als dierenbeul van de school. 

Brugklas S1 Marathons Zangtalent

Zangtalent

Steef wil een muziekopdracht met Ebru doen, maar dat loopt - dankzij het onvoorspelbare gedrag van Ebru - niet zo soepel als verwacht. 

Brugklas S1 Marathons Terug in het ziekenhuis

Terug in het ziekenhuis

Bo en Selma liegen dat ze bij elkaar slapen om naar een feestje te kunnen, maar als Bo haar enkel verzwikt kunnen de meiden zowel niet naar huis als naar het feest. Ondertussen trekt Bo het erg slecht om in hetzelfde ziekenhuis ... 

Brugklas S1 Marathons Brandalarm

Brandalarm

Milan ontdekt dat Jamie als een berg tegen een opdracht op ziet, en besluit haar te helpen. Hoewel hij Jamie redt, komt hij hiermee zelf ernstig in de problemen, wat zijn pleegzus dan wel weer erg waardeert. 

Brugklas S1 Marathons Stinkende Klasgenoot

Stinkende Klasgenoot

Nola wil Roman met de beste bedoelingen van zijn slechte imago af helpen, maar als dit wordt opgevat als een grap jaagt ze hem juist tegen zich in het harnas. 

Brugklas S1 Marathons Feestje

Feestje

Ebru gebruikt Steefs verjaardag om bij Kay in een goed daglicht te komen, tevergeefs. 

Brugklas S1 Marathons Heling

Heling

Milan zet zijn twijfels opzij als hij voor weinig geld bij de neef van een vriend een spelcomputer kan kopen en schrikt als hij vervolgens verdacht wordt van heling. 

Brugklas S1 Marathons Selena Gomez Ziekte

Selena Gomez Ziekte

Ebru brengt Steef op het idee om een actie op te zetten om nieuwe donoren te werven, als de zieke Sascha een donornier nodig heeft. Iets waar Ebru moeite mee heeft, want hoe gaat ze Steef vertellen dat zij zelf geen donor wil w ... 

Brugklas S1 Marathons Nepverkering

Nepverkering

Milan vreest voor de gevolgen als hij Jamie afwijst en besluit te doen alsof de liefde wederzijds is. Uiteraard heeft dit plan geen enkele kans van slagen... 

Brugklas S1 Marathons Liefdesverklaring

Liefdesverklaring

Jamie krijgt het eindelijk voor elkaar om zich met Milan af te zonderen van de groep. Eindelijk durft ze hem de liefde te verklaren, maar is deze wederzijds? 

Brugklas S1 Marathons Versierpogingen

Versierpogingen

Jamie krijgt hoop als blijkt dat Milan niet echt in Viktoria geïnteresseerd is, maar deze hoop blijkt onterecht als Milan haar ook niet leuk vindt. 

Brugklas S1 Marathons Scary Bulgary

Scary Bulgary

Als Milan en Jesse begrijpen dat Viktoria en Nikolai vandaag naar de skatebaan gaan, faken de jongens een voedselvergiftiging om onder de activiteit van de dag uit te komen. 

Brugklas S1 Marathons Naar Bulgarije

Naar Bulgarije

Jamie is vastberaden Milan te versieren tijdens hun uitwisselingsreis naar Bulgarije en is blij als Nola haar belooft te helpen. 

Brugklas S1 Marathons Beroemde vriendin

Beroemde vriendin

Jamie lijkt punten te scoren bij Milan door vlogster Sterre uit te nodigen, maar al snel realiseert ze zich dat ze hiermee juist concurrentie in huis heeft gehaald. 

Brugklas S1 Marathons Eerste zoen

Eerste zoen

Steef leert wat liefde is, als hunk Bouwe als een blok voor haar valt en is gedesillusioneerd als het maar een weddenschap blijkt. 

Brugklas S1 Marathons Ik mag niks van mijn ouders

Ik mag niks van mijn ouders

Ebru wil met haar klasgenoten mee naar een leuk tienerfestival, maar omdat haar ouders daar niet voor willen betalen, liegt ze dat ze niet kan. 

Brugklas S1 Marathons Onder druk gezet

Onder druk gezet

Steef denkt in Tessa een nieuwe vriendin te hebben gevonden, totdat ze er achterkomt dat die de frustratie over de scheiding van haar ouders op haar afreageert. 

Brugklas S1 Marathons Fake account

Fake account

Tessa komt op voor haar broer die gedumpt is door Selma, maar gaat daar in te ver. 

Brugklas S1 Marathons Ik ga je missen Ramzi

Ik ga je missen Ramzi

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Brugklas S1 Marathons Alles is mis

Alles is mis

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Brugklas S1 Marathons Ramzi's geheim

Ramzi's geheim

Als Bo begrijpt dat Ramzi naar Amerika gaat en hij dat al een poosje voor haar verzwijgt, leidt het tot ruzie. 

Brugklas S1 Marathons Aandachtstrekker

Aandachtstrekker

Lakeisha denkt dat Ebru ineens een hoofddoek is gaan dragen vanwege de aandacht, maar ze ontdekt dat Ebru dit om hele andere redenen doet. 

Brugklas S1 Marathons Meidenvoetbal

Meidenvoetbal

Steef wil graag meedoen aan een voetbaltoernooi, maar om dat voor elkaar te krijgen moet ze de beste voetbalster van de school, Soraya, zien te overtuigen van haar kwaliteiten. 

Brugklas S1 Marathons Stikjaloers

Stikjaloers

Als Ramzi vreest dat Bo belaagd zal worden door jongens in zijn afwezigheid, besluit hij niet naar Amerika te gaan... 

Brugklas S1 Marathons Rotvriendin

Rotvriendin

Ebru begrijpt niet waarom Steef zo boos tegen haar doet, totdat blijkt dat Steef het helemaal zat is dat Ebru altijd zo dominant doet. 

Brugklas S1 Marathons Een American Dream

Een American Dream

Als Ramzi als straftaak een motivatiebrief moet schrijven, zogenaamd om een beurs voor een jaar high school in Amerika te winnen, raakt hij echt geïnteresseerd. 

Brugklas S1 Marathons Nola draait door

Nola draait door

Als Nola's mobiel wordt afgepakt, jat ze een nieuwe omdat ze het simpelweg niet trekt om zonder telefoon te zitten. Als ze het ding later weer wil terugleggen, wordt ze echter gesnapt. 

Brugklas S1 Marathons Oprotten mam

Oprotten mam

Jamie is in verwarring gebracht als Milans moeder ineens verschijnt, en zij veel aardiger is dan gedacht. Als Milan weigert haar te zien, beseft Jamie dat de zaken ingewikkelder liggen dan zij denkt. 

Brugklas S1 Marathons Weggepest

Weggepest

Als Milan begrijpt dat Cruz zich ziek meldt omdat ze met Max een dagje wil spijbelen, pakt hij haar terug door een zoenfilmpje van de twee in de school te vertonen. 

Brugklas S1 Marathons Zoenen op school

Zoenen op school

Nola weet Tom voor zich te winnen zonder telefoon, maar krijgt wel zijn boze ex op haar nek. 

Brugklas S1 Marathons Beroemde vlogger

Beroemde vlogger

Ebru wil via vloggende zangeres Stefania zelf ook doorbreken, maar in plaats van roem brengt het haar een deuk in haar imago. 

Brugklas S1 Marathons Lastig zusje

Lastig zusje

Steef vindt het wel leuk als haar zusje van plan is om naar dezelfde school te gaan, maar als ze zich misdraagt op de open dag, denkt ze daar ineens heel anders over. 

Brugklas S1 Marathons Jamie Betrapt

Jamie Betrapt

Milan ontdekt dat Jamie de beheerder van de Klikker-app is. Zal hij haar verraden? 

Brugklas S1 Marathons Ik schaam me dood

Ik schaam me dood

Steef schrikt als haar verstandelijk beperkte zus besluit dat ze naar Steefs school wil. Steef vreest dat zowel zij als haar zus het mikpunt zullen worden van spot. 

Brugklas S1 Marathons Voor alles bang

Voor alles bang

Milan wordt extreem kwaad als Daisy vergeet zijn nieuwe fiets op slot te zetten, waarna het ding gejat wordt. Als zij per se haar ouders niet bij het voorval wil betrekken, ontdekt hij dat zij heel erg bang is. 

Brugklas S1 Marathons Ik haat pesters

Ik haat pesters

Ramzi grijpt in als klasgenootje Birgit gepest wordt, maar hij baalt als Birgit hierdoor het idee krijgt dat ze vrienden met hem kan worden. 

Brugklas S1 Marathons Meisjes Checken

Meisjes Checken

Jamie en haar vriendin ontdekken dat jongens voortdurend meisjes checken, zelfs al hebben ze een vriendin. Jamie ontdekt echter ook dat zij niet het type meisje is waar jongens naar kijken. 

Brugklas S1 Marathons Homo

Homo

Milan weet niet hoe hij moet reageren als een vriend homo blijkt en de situatie wordt nog lastiger als deze jongen verliefd op hem blijkt te zijn. 

Brugklas S1 Marathons Verliefd op je broer

Verliefd op je broer

Jamie begint te beseffen dat ze hartstikke verliefd is geworden op haar pleegbroer Milan. 

Brugklas S1 Marathons Dief

Dief

Jesse en zijn klasgenoten houden een kledinginzamelingsactie voor vluchtelingen. Jesse is geschokt als hij ontdekt dat klasgenootje Vanity een aantal dure kledingstukken achterhoudt. 

Brugklas S1 Marathons Flesje Draaien

Flesje Draaien

Jesse besluit zijn verjaardagsfeestje niet te vieren, als hij er niet uitkomt of hij Nola nu wel of niet moet uitnodigen. Tot zijn verrassing komt Nola alsnog opdagen, en neemt de middag een onverwachte wending. 

Brugklas S1 Marathons De zus van Steef

De zus van Steef

Ebru begint te denken dat Steef geen vriendinnen wil zijn, als zij een logeerpartij afhoudt. Maar het blijkt dat Steef Ebru slechts afhoudt omdat zij niet wil dat Ebru haar verstandelijk gehandicapte zusje ontmoet. 

Brugklas S1 Marathons Internetoplichting

Internetoplichting

Ramzi ontdekt dat zijn vriend mensen oplicht via internet. Ramzi verkeert in dubio: hij wil geen verrader zijn, maar meent dat hij de jongen hier ook niet straffeloos mee door kan laten gaan. 

Brugklas S1 Marathons Wel gezoend, niet verliefd

Wel gezoend, niet verliefd

Jesse is sinds kort weer vrijgezel en om te bewijzen dat hij helemaal klaar met Nola is, stort hij zich op een nieuw meisje. Hij ontdekt echter al snel dat deze tactiek niet werkt... 

Brugklas S1 Marathons Wannabe

Wannabe

Ebru is blij als Nola met haar samen wil werken aan een opdracht, en vat dit op als een teken dat de twee vriendinnen aan het worden zijn. Ze ontdekt echter dat Nola alleen met Ebru samen wil werken omdat dit scheelt in de werk ... 

Brugklas S1 Marathons Inbreken op school

Inbreken op school

Milan probeert indruk te maken op een groepje vrienden door de sleutel te jatten van Folmers. Hij wordt hierbij echter betrapt door Jamie. 

Brugklas S1 Marathons Jaloerse Exen

Jaloerse Exen

Jesse ontdekte dat een meisje hem leuk vindt en verkeert in tweestrijd als Nola niet weet of ze nog vrienden kunnen blijven als hij iets met iemand uit hun vriendengroep krijgt. 

Brugklas S1 Marathons Gele kaart

Gele kaart

Ramzi ontdekt dat Bosch in zijn auto slaapt, maar besluit zijn mond hierover te houden als hij merkt dat Bosch door een behoorlijk moeilijke tijd gaat. 

Brugklas S1 Marathons Cosplay

Cosplay

Milan valt als een blok op de vriendin van Jamie en wil graag meer tijd met haar doorbrengen. Hij gaat dan behoorlijk ver om dat voor elkaar te krijgen... 

Brugklas S1 Marathons Gevonden of gestolen voorwerpen

Gevonden of gestolen voorwerpen

Ebru ziet een kans om vriendschap te sluiten met Nola maar ze pakt het zo verkeerd aan dat Nola zich volledig tegen Ebru keert. 

Brugklas S1 Marathons Mijn eigen lichaam

Mijn eigen lichaam

Steef staat onder druk, als een groepje populaire leerlingen besluit zich niet te laten vaccineren. Uiteindelijk besluit ze tegen de groep in te gaan en zich toch te laten inenten. 

Brugklas S1 Marathons Steef is te dom

Steef is te dom

Als Steef denkt dat ze te dom is om ook maar iets van wiskunde te begrijpen, zet ze alles op alles om onder de bijles klas uit te komen. Gelukkig helpt Selma haar. 

Brugklas S1 Marathons Liefdesverdriet

Liefdesverdriet

Jesse krijgt hoop als hij denkt dat Nola ook eigenlijk niet wil dat het uit is. Maar als hij haar opnieuw verkering vraagt begrijpt hij dat hij de signalen toch verkeerd heeft gelezen. 

Brugklas S1 Marathons Een vastgelijmde phone

Een vastgelijmde phone

In een poging indruk te maken haalt Ramzi een prank uit met De Jong. Die loopt echter helemaal uit de hand... 

Brugklas S1 Marathons Aan de dunne

Aan de dunne

Ebru liegt tegen Bosch dat ze ongesteld is omdat ze niet wil gymmen, maar ze wordt op haar leugen betrapt. Het is echter Steef die door Ebru's leugen verder in de problemen komt. 

Brugklas S1 Marathons Verslaafd aan je mobiel

Verslaafd aan je mobiel

Jesse komt in de problemen door een foto die Nola online zet. De ruzie tussen hen loopt zo hoog op dat zij het uitmaakt. 

Brugklas S1 Marathons Discriminatie! ...of Niet?

Discriminatie! ...of Niet?

Jamie raakt betrokken bij een ruzie tussen Lies en Stine. Haar vader denkt dat Lies discrimineert, en besluit Lies te schorsen. Maar Jamie komt erachter dat er heel wat anders aan de hand is.