NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

Ambulance UK: Code Red Afl. 8

Ambulance UK: Code Red

Realityserie waarin we de West Midlands Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten zetten zich iedere dag weer in voor mensen die medische hulp nodig hebben. 

Op1 Op1

Op1

Live talkshow uit Hilversum. Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actuali ... 

Bij ons op het AZC Bij ons op het AZC

Bij ons op het AZC

Het is zomer, kinderen plonsen in het koele water, bewoners voetballen samen met begeleiders. Christiaan en Zain lijken na hun vlucht uit het duistere Syrië en hun verblijf in het overvolle tentenkamp van Ter Apel eindelijk in ... 

De Avondshow met Arjen Lubach De Avondshow met Arjen Lubach

De Avondshow met Arjen Lubach

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten. 

Humberto Afl. 31

Humberto

Met in deze uitzending: -Elodie Verweij met het laatste politieke nieuws. -Liesbeth Staats en Mirjam Admiraal over het salarisverschil tussen mannen en vrouwen. -Tim de Wit en Raimond van der Gouw over het leven en de voetbalca ... 

24 Uur Op De Spoedeisende Hulp Afl. 14

24 Uur Op De Spoedeisende Hulp

Medische realityserie over de eerstehulpafdeling van St. George's Hospital in Zuid-Londen, een van de grootste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. 

Sex Actually with Alice Levine Sex by numbers

Sex Actually with Alice Levine

Alice reist van Londen naar Washington en ontmoet mensen die seksuele relaties aangaan met meerdere personen. Op die manier willen ze hun seksuele ervaringen verbeteren en diepere verbindingen tot stand brengen met andere mense ... 

112 Vandaag Afl. 196

112 Vandaag

Liveprogramma over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. Welke verhalen gaan schuil achter deze meldingen? 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. 

Volendam, een dorp in de Eredivisie Volendam, een dorp in de Eredivisie

Volendam, een dorp in de Eredivisie

FC Volendam staat onderaan in de Eredivisie en het rommelt in de spelersgroep. Ook de vrijwilligers zijn niet blij en dan zaagt de Raad van Commissarissen ook nog eens aan de stoelpoten van trainer Wim Jonk. Voorzitter Jan Smit ... 

Dossier Opgelicht?! Nederlandse Tinder Swindler

Dossier Opgelicht?!

Een onderzoek naar de ellende die voormalig dj en accountmanager Zowie (29) aanrichtte. Tenminste vijf vrouwen die hij via internet leerde kennen, troggelde hij duizenden euro's af. Hij tankte zonder te betalen en voldeed hotel ... 

Het Spaanse Dorp: Zarra Afl. 7

Het Spaanse Dorp: Zarra

Dorpsraadleden Rosane en Raúl komen onverwachts kijken bij Casa el Premio en zijn in shock nu ze zien dat er door een van de stellen wel heel weinig is gedaan. Jaap en Jochem hebben via via een Nederlandse makelaar leren kenne ... 

Voor De Rechter Afl. 6

Voor De Rechter

Realityprogramma waarin we de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland volgen. 

The Biohack Project The Biohack Project

The Biohack Project

Lize Korpershoek, Rick Paul van Mulligen, Monic Hendrickx, Défano Holwijn en Sjinkie Knegt leren hoe ze hun lichaam en geest de baas kunnen zijn. Als dit lukt tijdens extreem stressvolle situaties waaraan ze blootgesteld worde ... 

Radar 2016 Radar

Radar 2016

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt en probeert bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen. 

Media Inside Van Roosmalen & Groenteman

Media Inside

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Urgente en minder urgente nieuwsberichten worden besproken. Politiek, media en sport, alles komt voorbij. E ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6796

Goede Tijden, Slechte Tijden

Merel verbaast Ludo en verklaart waarom ze afwezig was. Laura is geschokt door het nieuws van Henk en Jonathan. Rik probeert Mats voor zich te winnen, maar heeft niet door dat hij hiermee juist wantrouwen wekt. Linda is opgelucht. 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal. 

Met het Mes op Tafel Bassie & Adriaan

Met het Mes op Tafel

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

First Dates First Dates

First Dates

De eerste gast in het restaurant is Mabel van 27 jaar. Een sterke, dominante vrouw die nog geen liefde heeft gevonden in haar leven. Ze wil die zoektocht in het restaurant beëindigen en een man vinden die haar aankan. Die uitd ... 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Florine en Thijs verruilden vier jaar geleden hun pas verbouwde woning voor een mobiel onderkomen. Sindsdien reizen ze de hele wereld over, samen met dochter Doris. Behalve in de zomer, dan woont het jonge gezin in Wieringen in ... 

Khalid & Sophie Khalid & Sophie

Khalid & Sophie

Talkshow afwisselend gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Zij voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

Het Klokhuis Het Kantoor 284

Het Klokhuis

Leonoor en Timo opereren kapotte speelgoedknuffels, terwijl Ben algen probeert te verwijderen. In Waarom? Daarom! waarom staat de Noordpool niet op de kaart? En zijn algen Onzichtbare Huisdieren? En hoe worden medische instrume ... 

RTL Boulevard Afl. 275

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Aran spreekt de dolverliefde B&B Vol Liefde-ster Olof. -Wie gaat er met de Buma NL Awards Muziekprijs vandoor? -Douwe Bob trekt z'n Songfestival-keutel in. -En Britt Dekker gaat trouwen! 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Expeditie Nederland Expeditie Nederland

Expeditie Nederland

Reportages van de regionale omroepen over onderwerpen die landelijk spelen, maar die - hoe klein ons land ook is - een paar kilometer verderop vaak een ander verhaal opleveren. Deze keer: het gebrek aan huisartsen is nijpend in ... 

Waku Waku Waku Waku

Waku Waku

Dit keer met Tina de Bruin, Tirsa With, Tommie Christiaan en Vincent Visser. 

Editie NL Afl. 275

Editie NL

Met in deze uitzending: - Hoe ontstaat vrouwenhaat? -Beeldbellen met Belasting. -Geen gevoel voor getallen. -Heibel om zachte ballen. -Het weer: buien en wind. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

NOS Journaal Regio NOS Journaal Regio

NOS Journaal Regio

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen. 

American Pickers Afl. 45

American Pickers

Amerikaanse realityserie waarin we antiquair Mike Wolfe en zijn zakenpartner Frank Fritz volgen. Zij zoeken overal naar spullen met grote historische, verzamel- of popcultuurwaarde. 

Pawn Stars Afl. 26

Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 9096

The Bold And The Beautiful

Deacon staat erop dat Sheila de waarheid hoort. Finn confronteert Liam met een gewaagde beschuldiging. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Horrorhuurders & Huisjesmelkers Afl. 9

Horrorhuurders & Huisjesmelkers

Realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders als gevolg van de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk. 

Brugklas S1 Marathons Amir checkt een meisje

Brugklas S1 Marathons

Lompe Amir wil het goedmaken met boze Linde als ze door zijn schuld wordt gepest, maar geeft haar dan onbedoeld het verkeerde idee. 

Tijd voor MAX Brieven aan Vincent van Gogh

Tijd voor MAX

Kemal Rijken kijkt in zijn nieuwe boek terug op de ontwikkelingen en uitdagingen in de afgelopen 80 jaar van de Europese monarchieën. * Hannah van Tassel heeft de documentaire Brieven aan Vincent geregisseerd, waarin verschill ... 

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven Afl. 16

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

MAX Ouderenjournaal MAX Ouderenjournaal tegen Eenzaamheid

MAX Ouderenjournaal

Inspirerende, motiverende maar ook confronterende levensverhalen van mensen uit heel Nederland. Asia zette een telefooncirkel op. Ze ging op zoek naar ouderen die niet vanzelfsprekend dagelijks contact hebben met iemand. Met al ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

BarnKidz Invasie van de kriebelkruipers

BarnKidz

Wanneer Rafaël luizen heeft, sluit iedereen hem buiten. Maar waar komen de luizen vandaan? 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Weer En Verkeer Afl. 386

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Dit is de middag Dit is de middag

Dit is de middag

Live lunchprogramma. Hans van der Steeg bespreekt actuele onderwerpen met gasten achter het nieuws. Femke Taale trekt het land in en is te gast bij mensen thuis. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Weer En Verkeer Afl. 385

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

MAX Geheugentrainer Max Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste k ... 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Europacorrespondent Stefan de Vries en cyberdeskundige Noortje Henrichs. Met hen hebben we het over de ondervraging van Wopke Hoekstra door het Europees Parlement en over cybersecurity. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Vis TV XL Afl. 1

Vis TV XL

Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL'-team laat zien hoe spannend vissen is en hoe mooi Nederland is als sportvisland. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Europacorrespondent Stefan de Vries en cyberdeskundige Noortje Henrichs. Met hen hebben we het over de ondervraging van Wopke Hoekstra door het Europees Parlement en over cybersecurity. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Europacorrespondent Stefan de Vries en cyberdeskundige Noortje Henrichs. Met hen hebben we het over de ondervraging van Wopke Hoekstra door het Europees Parlement en over cybersecurity. 

RTL Weer 08:20

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Zin in Zappelin Krimpen: Lied: Maandag Vandaag (Yeah Jippie Yeah)

Zin in Zappelin

De kledingkasten van buurvrouw Rian puilen uit. Ze vraagt haar buurvrouw Fenna om hulp. Maar waar moet Fenna met al die zakken kleding naartoe? Wetenschapper Diederik legt uit wat krimpen is, goochelaar Steven Kazàn doet een t ... 

Zin in Zappelin Krimpen: Gekrompen kleding

Zin in Zappelin

De kledingkasten van buurvrouw Rian puilen uit. Ze vraagt haar buurvrouw Fenna om hulp. Maar waar moet Fenna met al die zakken kleding naartoe? Wetenschapper Diederik legt uit wat krimpen is, goochelaar Steven Kazàn doet een t ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Europacorrespondent Stefan de Vries en cyberdeskundige Noortje Henrichs. Met hen hebben we het over de ondervraging van Wopke Hoekstra door het Europees Parlement en over cybersecurity. 

Agent Binky Als kat en hond

Agent Binky

Wanneer Gordon jaloers wordt op de behendigheid die katten Binky en Gracie hebben, ontwikkelt Binky een training om Gordon te leren zich te gedragen als een kat. 

Zin in Zappelin Krimpen: Goochelaar Steven Kazan

Zin in Zappelin

De kledingkasten van buurvrouw Rian puilen uit. Ze vraagt haar buurvrouw Fenna om hulp. Maar waar moet Fenna met al die zakken kleding naartoe? Wetenschapper Diederik legt uit wat krimpen is, goochelaar Steven Kazàn doet een t ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal. 

Zin in Zappelin Krimpen: Wetenschapper Diederik over krimpen

Zin in Zappelin

De kledingkasten van buurvrouw Rian puilen uit. Ze vraagt haar buurvrouw Fenna om hulp. Maar waar moet Fenna met al die zakken kleding naartoe? Wetenschapper Diederik legt uit wat krimpen is, goochelaar Steven Kazàn doet een t ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Europacorrespondent Stefan de Vries en cyberdeskundige Noortje Henrichs. Met hen hebben we het over de ondervraging van Wopke Hoekstra door het Europees Parlement en over cybersecurity. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal. 

Zin in Zappelin Krimpen: Knutsel: Krimpfolie

Zin in Zappelin

De kledingkasten van buurvrouw Rian puilen uit. Ze vraagt haar buurvrouw Fenna om hulp. Maar waar moet Fenna met al die zakken kleding naartoe? Wetenschapper Diederik legt uit wat krimpen is, goochelaar Steven Kazàn doet een t ... 

RTL Nieuws 07:15 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

Jojo & Ouma We gaan kennismaken met een baby

Jojo & Ouma

Jojo en Ouma krijgen visite van Navid en zijn zoontje. 

Zin in Zappelin Krimpen: Zin in Zappelin Maandaglied

Zin in Zappelin

De kledingkasten van buurvrouw Rian puilen uit. Ze vraagt haar buurvrouw Fenna om hulp. Maar waar moet Fenna met al die zakken kleding naartoe? Wetenschapper Diederik legt uit wat krimpen is, goochelaar Steven Kazàn doet een t ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Europacorrespondent Stefan de Vries en cyberdeskundige Noortje Henrichs. Met hen hebben we het over de ondervraging van Wopke Hoekstra door het Europees Parlement en over cybersecurity. 

Zin in Zappelin Krimpen: Kasten puilen uit

Zin in Zappelin

De kledingkasten van buurvrouw Rian puilen uit. Ze vraagt haar buurvrouw Fenna om hulp. Maar waar moet Fenna met al die zakken kleding naartoe? Wetenschapper Diederik legt uit wat krimpen is, goochelaar Steven Kazàn doet een t ... 

Lucas de spin Een nieuwe spin in de stad

Lucas de spin

Lucas wordt vriendjes met een felle paarse speelgoedspin, waardoor Findley heel jaloers wordt. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentaal. 

RTL Weer 06:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. 

NOS Journaal met gebarentolk 20.00 NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk 20.00

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.