Goede Tijden, Slechte Tijden

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.
Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6708

Afl. 6708

Ludo en Janine komen in conflict over de aanpak van Stefano's ontvoering. Nina verbergt haar schrik als ze hoort van Janines beslissing. Demi vraagt zich af wat Jesse voor haar voelt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6707

Afl. 6707

Janine probeert Nina in te laten zien dat ze de politie zullen moeten inlichten. Ludo ontdekt waarom Nola niet meer wil praten met haar ouders. Hij belooft haar dat hij zal proberen te helpen het probleem op te lossen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6706

Afl. 6706

Terwijl Shanti vol passie begint aan een nieuw avontuur, beseft Rik dat bij hem de dagelijkse sleur juist weer begonnen is. Hij verzwijgt tegenover Bing dat hij geen plezier meer haalt uit zijn managementtaken en gaat toch maar ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6705

Afl. 6705

Henk bekent Laura hoe bang hij is om Saskia in te lichten over Jonathan. De nervositeit van het wachten op Stefano wordt Ludo bijna te veel. Nola voelt Ludo's spanning en weet hem over te halen een spelletje te spelen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6704

Afl. 6704

Demi's gevoelens voor Jesse laaien op als hij lief naar haar luistert en een oogje dichtknijpt als Steef in het ziekenhuis langskomt met Dolly. Er is familieberaad in huize Sanders. Ook Nina en haar gezin zullen nu toch echt st ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6703

Afl. 6703

Met Demi gaat het wat beter en ze krijgt bezoek van Marwan. Linda eist duidelijkheid van Luuk. Ludo heeft nog geen spoor van zijn vijanden gevonden en voelt zich daardoor steeds onveiliger. Janine adviseert hem, op aanraden van ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6702

Afl. 6702

Janine laat zich ompraten door Stefano: ze gaat zelf de uitzending van In de Roos over angstcultuur presenteren. Ze vraagt Stefano om aan te schuiven als haar gast, omdat Ludo weigert. Nina en Bing besluiten zich niet door de z ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6701

Afl. 6701

Een welkomstfeestje wordt verstoord als Saskia slecht nieuws krijgt. Henk zit vol vragen en is bang voor de confrontatie met het verleden. Laura probeert hem zover te krijgen dat hij op verder onderzoek uitgaat. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6700

Afl. 6700

In Het Spectrum verschijnt een krantenartikel over de angstcultuur binnen de bedrijven van Ludo Sanders. Hij weigert te reageren op het nieuws. Demi laat zich door Merel en Steef adviseren over Pim. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6699

Afl. 6699

Henk heeft een realisatiemoment over Jonathan. Demi denkt dat ze Pim duidelijk heeft gemaakt dat het niks kan worden tussen hen. Linda wordt verrast door Luuk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6698

Afl. 6698

Saskia is enthousiast over de stage van Demi, maar Demi denkt er zelf het hare van. Om Saskia niet te kwetsen, vertrekt ze dan toch maar. Ondertussen ziet Steef dat Pim steeds verliefder op Demi wordt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6697

Afl. 6697

Mathilde geeft Luuk advies over zijn bindingangst en zijn verhouding met Linda, maar gaat het hem lukken om zijn angst te overwinnen? Linda zoekt ondertussen een luisterend oor bij Laura en hoopt dat zij haar gerust kan stellen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6696

Afl. 6696

Wat gaat Henk vertellen over zijn affaire en over Jonathan? Nola krijgt twee opdrachten van haar therapeut. De vraag is of ze beide ook durft uit te voeren. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6695

Afl. 6695

Saskia regelt dat Demi op snuffelstage kan in de dokterspraktijk. Demi probeert zich er dapper doorheen te slaan. Henk is verbaasd als Laura het gevoel heeft dat ze bekeken worden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6694

Afl. 6694

Saskia laat Demi en Steef een beroepskeuzetest doen als zij twijfelen over hun studie. Marwan feest en drinkt. Merel voorkomt dat hij ruzie krijgt en probeert hem over te halen naar huis te gaan. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6693

Afl. 6693

Stefano stelt voor om vanavond te koken voor Ludo, maar wat is hij echt van plan? Nola raakt in paniek en wil opgehaald worden. Henk wil de vaste lasten delen met Laura, maar schrikt van het bedrag. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6692

Afl. 6692

Marwan krijgt een verwijt, maar blijft bij zijn besluit om te kappen met de Buurtsuper. Bing wil Nina dwingen tot een plan van aanpak wat betreft de angst van Nola. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6691

Afl. 6691

Merel komt tussen Marwan en Walid in te staan. Nola moet leuke dingen doen van Luuk, waaronder natuurlijk paardrijden! Als dit niet helemaal goed gaat, schiet Ludo te hulp. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6690

Afl. 6690

Linda laat zich niet door Laura ompraten. Ze ziet Mathilde als gevaar, maar hoe komt ze van haar af? Shanti en Rik hebben een liefdevol gesprek over Jasmijn. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6689

Afl. 6689

Marwan schrikt als Walid de boekhouding wil zien en van alles in de Buurtsuper kritisch begint te bekijken. Nina maakt Luuk duidelijk dat ze absoluut geen therapie wil voor Nola, maar Luuks andere advies volgt ze graag op. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6688

Afl. 6688

Demi verbergt voor haar familie dat de kinderopvang haar eigenlijk te veel begint te worden. Ze heeft te weinig tijd om haar huiswerk af te kunnen maken. Janine probeert Ludo zover te krijgen dat hij zo snel mogelijk een afspra ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6687

Afl. 6687

Nola heeft een herbeleving, maar weet het voor iedereen te verbergen. Shanti wordt door Rik meegevraagd naar zijn strandhuisje. Marwan is blij verrast als zijn neef Walid plotseling voor de deur staat. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6686

Afl. 6686

Terwijl Shanti zich stort op het organiseren van het oud-en-nieuwfeest, maakt Laura stiekem een afspraak met Luuk. Lukt het Stefano om Ludo als verdachte af te schilderen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6685

Afl. 6685

Linda is verbijsterd over de vreemde ex van Luuk. Henk en Laura besluiten te wachten met de bruiloft, tot ontroering van Saskia. Laura stemt ermee in dat Henk wat aanpassingen doet in het appartement. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6684

Afl. 6684

Janine wil dat Ludo zijn excuses aan Bing aanbiedt. Daan wil toegeven aan de druk van Ludo. Cato ziet echter een simpele oplossing voor het probleem. Luuk neemt Linda mee om te gaan zeevissen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6683

Afl. 6683

Het is kerst in Meerdijk en het hele dorp loopt uit voor de kerstmarkt. Ludo en Janine worden verrast door de komst van Nina en de kinderen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6682

Afl. 6682

Demi schrikt als haar stem weg is, net nu ze te horen heeft gekregen dat ze de solo mag zingen op de kerstmarkt. Linda en Luuk nemen de keuken van de familie Verduyn in beslag om soep te koken voor de daklozenopvang. Shanti en ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6681

Afl. 6681

Marwan en Demi houden Merel een ongevraagde spiegel voor. Ludo ontvangt weer een nieuwe bedreiging thuis en neemt Stefano in vertrouwen hierover. Ondertussen heeft Janine het helemaal gehad met alle ruzies en bedreigingen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6680

Afl. 6680

Merel hoort onverwacht nieuws over Dannny op de kerstmarkt. Saskia is teleurgesteld als haar kerstbezoek aan Julian wordt afgezegd. Steef heeft een plan om toch een beetje als familie bij elkaar te kunnen zijn met kerst. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6679

Afl. 6679

Janine wrijft Ludo in dat ze door hem geen kerst kan vieren met Nina en de kleinkinderen. Ondertussen heeft Nina te doen met Nola, die haar weer verwijt dat ze door haar geen kerst kan vieren bij opa en oma. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6678

Afl. 6678

Linda komt erachter dat Luuk een probleem heeft met kerst, zal ze erachter komen waar het probleem vandaan komt? Ludo onderdrukt zijn angst. In Boks is het weer Comedy Night. Saskia wil ernaartoe met de kinderen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6677

Afl. 6677

Daan merkt dat Cato haar vriendschap met Stefano mist en wil de situatie verbeteren, maar hoe? Saskia ziet door Julians afwezigheid op tegen kerst, maar weet dit te verbergen voor de familie. Marwan baalt als zijn vrije dag ruw ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6676

Afl. 6676

Ludo wil Janine steunen als zij de talkshow In De Roos gaat presenteren, ondanks de mogelijke risico's voor zichzelf. Rik doet zijn best om tot Shanti door te dringen, maar ze gaat het gesprek niet aan. Merel is zeer gevleid do ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6675

Afl. 6675

Shanti belooft Laura dat ze haar advies om te gaan praten in een lotgenotengroep een kans zal geven. Merel wordt na een gebeurtenis in de Buurtsuper gerustgesteld door Danny. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6674

Afl. 6674

Shanti verliest zich steeds meer in haar nieuwe hobby, terwijl Rik zich goed genoeg voelt om weer te beginnen met werken. Merel loopt stage op het politiebureau in Meerdijk en is klaar voor het 'echte' werk. Linda doet weer een ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6673

Afl. 6673

Ludo ontvangt een bedreiging via de post. Stefano bemiddelt voor Ludo bij Nina en Bing, maar gooit daarmee juist olie op het vuur. Henk en Laura beseffen hoeveel ze elkaar gemist hebben. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6672

Afl. 6672

Steef denkt de sinterklaasorganisatie onder controle te hebben, ook al kan Julian er dit jaar niet bij zijn. Daan komt er niet onderuit Cato zijn dilemma te bekennen, wat moet hij kiezen? Janine eist dat Ludo ervoor zorgt dat d ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6671

Afl. 6671

Ludo schrikt van het nieuws van Nina en Bing en neemt direct de touwtjes in handen. Daan krijgt een nieuwe baan aangeboden en zal moeten nadenken over zijn toekomst. Rik zet een grote stap in zijn rouwproces. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6670

Afl. 6670

Merel roept de hulp in van de al veel te drukke Steef om een enorme blunder op te lossen. Rik raakt geëmotioneerd als Laura stelt dat liefde soms niet genoeg is om pijn te kunnen verzachten. Shanti trekt het werk in de Koning ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6669

Afl. 6669

De Verduyn-kinderen hebben het druk: Demi is van plan om wat extra's te verdienen en gaat op zoek naar meer oppaskinderen. Ondertussen is Steef van plan om ook dit jaar gewoon Sinterklaas te vieren. Merel mag stage lopen op het ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6668

Afl. 6668

Nola mag thuis verder herstellen, maar dat valt niet mee. Stefano is tevreden als hij weer een klik heeft met Ludo. Ondertussen raken Cato en Daan ook steeds beter bevriend. En gaat het Linda dan eindelijk lukken om Luuk te ver ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6667

Afl. 6667

Ludo raakt geëmotioneerd als hij ziet dat Nola in orde is, Nina is ontroerd als ze haar vader van deze kant ziet. Rik is jarig! Stefano en Daan schuiven de problemen die ze op het werk hebben even aan de kant en verrassen hem ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6666

Afl. 6666

Cato is verrast als Daan haar bedankt voor haar hulp bij het zoeken naar een nieuwe liefde, maar raakt hierdoor in verwarring wat betreft haar eigen liefdesleven. Luuk biedt aan om even achter de bar van de Koning te helpen. Ho ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6665

Afl. 6665

Laura zoekt afleiding in haar werk en is verbaasd als ze hoort van de ruzie tussen Shanti en Saskia. Ze biedt haar hulp aan om de ruzie te sussen. Stefano blijft het Daan moeilijk maken in het Veilinghuis, maar werkt zichzelf h ... 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6664

Afl. 6664

Linda maakt haar onzekerheid bespreekbaar met Luuk. Nola heeft het naar haar zin op het slaapfeestje van Chanel. Ze geniet van haar nieuwe vriendinnen en vergeet daardoor even de bemoeienissen van haar ouders. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6663

Afl. 6663

Nola mag logeren bij Emma. Nina en Bing hebben daardoor de avond voor henzelf. Linda laat zich aanmoedigen door Janine. Marwan helpt Henk met zijn relatieproblemen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6662

Afl. 6662

Bij Stefano gaat alles volgens plan. Shanti reageert haar opborrelende emoties tijdens een wandeling onbedoeld af op Laura en Saskia. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6661

Afl. 6661

Janine probeert Ludo te overtuigen het gesprek aan te gaan met Stefano. Lynn krijgt geld mee voor haar nieuwe leven in Thailand. Linda verheugt zich op en maakt zich klaar voor haar date met Luuk. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6660

Afl. 6660

Shanti is van plan een wandeltocht te maken in haar eentje. In Boks is het weer Comedy Night. Merel vindt het vervelend dat Lynn daar is. Rik is er ook en krijgt het uiteindelijk wel naar zijn zin. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6659

Afl. 6659

Bing en Nina besluiten dat Nola naar een andere klas moet, weg van Chanel. Daan vertrouwt Cato niet. Ondertussen krijgt Saskia de volle laag van Shanti terwijl Rik een besluit neemt. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6658

Afl. 6658

Daan en Ludo zijn druk bezig een nieuwe klant binnen te halen voor het veilinghuis, maar worden hierin belemmerd. Saskia is ontroert als blijkt dat de kinderen een feest hebben georganiseerd. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6657

Afl. 6657

Ludo vertelt Bing wat hij te weten is gekomen over Barry, waardoor Bing anders naar de situatie kijkt. Steef is dankbaar als Marwan, voorwaardelijk, belooft zijn mond te houden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6656

Afl. 6656

Steef heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden. Hij schrikt als Merel hem op zijn kop geeft, omdat hij Lynn heeft uitgenodigd voor het huwelijksjubileum van hun ouders. Shanti zoekt steun bij haar vriendinnen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6655

Afl. 6655

Nola mag met Chanel mee op vakantie. Nina schakelt de hulp in van Janine. Demi voelt zich schuldig als ze merkt dat Saskia het er moeilijk mee heeft dat ze ook het huis uit gaat. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6654

Afl. 6654

Als Saskia haar zorgen over Shanti met Luuk deelt, maakt Luuk zich eigenlijk meer zorgen over haar dan over Shanti. Linda liegt tegenover Luuk dat ze ook naar Comedybox gaat met een vriend. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6653

Afl. 6653

Saskia verbergt voor de kinderen hoe moe ze is en zet zich voor Shanti over haar vermoeidheid heen. Rik vindt rust op het strand en in de duinen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6652

Afl. 6652

Shanti laat zich door Daan, die meent dat ze voor Rik moet vechten, wakker schudden. Merel probeert te wennen aan het samenwonen. En geeft Bing Chanel nog een kans? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6651

Afl. 6651

Ludo ontslaat Cato als zij weigert informatie te geven over Stefano. Het is feest bij de familie Verduyn! Op wie is Pim toch verliefd? Nina stort haar hart uit bij haar moeder en vraagt Janine haar mond te houden. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6650

Afl. 6650

Sakia heeft het zo druk dat ze geen tijd heeft voor haar kinderen. Linda en Luuk ontdekken dat ze een gedeelde interesse hebben. Bing is verbijsterd als Nina het met Nola eens is. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6649

Afl. 6649

Bing baalt als Daan hem afraadt Nola's spullen terug te halen. Henk doet geheimzinnig over een afspraak. Daan is overdonderd als hij wordt overvallen met een romantische verrassing. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6648

Afl. 6648

Henk krijgt gemengde signalen van Laura. Linda is teleurgesteld in Luuk. Ludo beheerst zijn boosheid als het gaat om Stefano, maar weigert het advies van Janine op te volgen. Rik zoekt toenadering tot Shanti. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6647

Afl. 6647

Wat is er toch met Steef aan de hand? Lynn vindt het jammer als Merel afstandelijk naar haar doet. De rechtszaak tegen Agaath is in volle gang. Zal dit Shanti helpen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6646

Afl. 6646

Saskia kan maar net op tijd een ramp voorkomen in de flat. Merel heeft een voorstel voor Lynn. Ludo weigert om in te gaan op Stefano's eis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6646

Afl. 6646

Saskia kan maar net op tijd een ramp voorkomen in de flat. Merel heeft een voorstel voor Lynn. Ludo weigert om in te gaan op Stefano's eis. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6645

Afl. 6645

Stefano wordt achterdochtig als Ludo ook Daan uitnodigt voor een speciaal familiediner. Steef neemt steeds meer hooi op zijn vork. Bing zegt dat hij het allemaal wel onder controle heeft. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6644

Afl. 6644

Nina doet er alles aan om Bing en Barry tot bedaren te brengen. Marwan geeft liefdesadvies aan Henk. Rik probeert Shanti over te halen een verklaring te tekenen. Lukt het Linda om iets voor Luuk te verbergen? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6643

Afl. 6643

Stefano krijgt de wind van voren, maar krijgt dan rugdekking uit onverwachte hoek. Marwan brengt Henk op een idee. Linda probeert Luuk voor te houden dat ze nog steeds gelukkig is met Anton. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6642

Afl. 6642

Shanti voelt zich schuldig om een leuke avond. Lynn krijgt hulp van de Verduyntjes om de hapjes voor het veilinghuis op tijd af te hebben. Stefano heeft een listig plan om Daan terug te pakken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6641

Afl. 6641

Nola wordt kwaad als ze ontdekt dat ze gevolgd wordt. Saskia, Laura en Nina bedenken een plan om Shanti afleiding te geven. Demi en Steef luchten hun hart bij Julian, maar valt dat ook in goede aarde bij Saskia? 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6640

Afl. 6640

Ludo zegt een afspraak met Stefano af om Daan te helpen bij zijn studie. Henks ergernis groeit als Linda bij hem en Laura op de bank komt zitten. Bing ontdekt waar Nola's tas is en wil erop af. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6639

Afl. 6639

Rik zoekt toenadering tot Shanti. Henk bewijst zichzelf als marktkoopman en draait een wereldomzet in de buurtsuper. Merel en Lynn groeien steeds meer naar elkaar toe. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6638

Afl. 6638

Shanti wil niet geholpen worden in haar rouwproces. Nina en Bing hebben een meningsverschil over Nola's opvoeding. Linda voelt zich gesteund door haar vriendinnen.