Agent Binky

Animatieserie over binnenkat Binky. Samen met andere huisdieren vormt hij een geheim genootschap om hun baasjes en ruimtestation (eigenlijk gewoon hun huis) te beschermen tegen aliens.
Agent Binky Loo-loos

Loo-loos

Loo krijgt het gevoel dat hij het team tot last is. Hij besluit daarop zijn HURRK insigne in te leveren en te verhuizen naar de vijver in de achtertuin. 

Agent Binky Licht angstig

Licht angstig

Wanneer Amalia tijdens haar nachtelijke patrouille ingesloten raakt in het ruimtestation, komen de HURRK-dieren erachter dat ze bang is voor licht. 

Agent Binky Graafhond

Graafhond

Het is lente en Binky vernielt per ongeluk de schatkaart van Gordon, waarna het team op speurtocht in de tuin gaat, op zoek naar de schat die Gordon in de herfst begraven heeft. 

Agent Binky Fijne HURRKsgiving!

Fijne HURRKsgiving!

Het is HURRKsgiving en de HURRK agenten vieren de feestdag in het lab. Ze missen Amalia, die niet kon komen omdat ze op nachtpatrouille moet in de ruimte. 

Agent Binky Poppenzorgen

Poppenzorgen

De mensen passen een dagje op Mini Mens en zij brengt haar popje mee. De dieren nemen aan dat het een echte mensenbaby is waar zij op moeten passen, met alle gevolgen van dien. 

Agent Binky Verbazingwekkende geluiden

Verbazingwekkende geluiden

De agenten begrijpen niet wat de oorverdovend harde geluiden zijn die uit de kamer van Kleine Mens komen. Ze denken al snel dat daar een alien achter moet zitten. 

Agent Binky Loo versteend

Loo versteend

Kleine Mens komt thuis met een beeld van Loo, dat hij op school van klei gemaakt heeft. Wanneer Loo wordt meegenomen omdat zijn aquarium schoongemaakt moet worden, en de HURRK-dieren het beeldje van klei vinden, denken ze dat L ... 

Agent Binky Hondendag

Hondendag

Gordon heeft een Hondendag, zodat hij kan ontspannen en aan al z'n gadgets kan werken. Maar omdat hij zo druk bezig is, raakt hij zijn afstandsbediening kwijt en is het huis nu van binnenuit op slot. 

Agent Binky Daar zit een luchtje aan

Daar zit een luchtje aan

Nadat Gordon in de vuilnisbak valt, ruikt hij behoorlijk smerig. Hij trekt vliegen aan door z'n geur en de missie is dus om Gordon te ontdoen van zijn stank, zonder dat hij in bad hoeft. 

Agent Binky HURRK puzzelaars

HURRK puzzelaars

Als er een stukje van een legpuzzel van Kleine Mens verdwijnt, komt het HURRK-team in actie om het stukje terug te vinden. 

Agent Binky Naar het park

Naar het park

Gordon bouwt een robothond zodat zijn vrienden erin kunnen zitten en stiekem mee kunnen naar het hondenpark. 

Agent Binky Licht, camera, agenten!

Licht, camera, agenten!

Fluffy geeft het team de opdracht om een instructiefilmpje te maken voor toekomstige HURRK-kadetten, maar de agenten presteren niet op hun best totdat er een alien het ruimtestation binnendringt. 

Agent Binky De pompien

De pompien

De HURRK agenten zijn vol ontzag als de mensen een grote pompoen meenemen. Wanneer Kleine Mens en Grote Mens naar de winkel vertrekken gaan Binky en zijn vrienden beter naar de pompoen kijken. 

Agent Binky Oppas avonturen

Oppas avonturen

Als er een oppas voor de HURRK Agenten komt, proberen ze erachter te komen of ze goede of slechte intenties heeft. 

Agent Binky Gordons vriendjes-Bot

Gordons vriendjes-Bot

Gordon krijgt het idee om zelf een huisdier te bouwen, wanneer hij ziet hoeveel plezier Grote Mens en Kleine Mens van hun huisdieren hebben. Hij noemt zijn creatie de Vriendjes-Bot. 

Agent Binky Een takjesklus

Een takjesklus

Terwijl de HURRK agenten een alienopfriscursus krijgen van Gracie, neemt Nola de dreiging van een mogelijk gecamoufleerde wandelende tak zeer serieus. Overal waar ze kijkt, ziet ze een takalien. Maar zullen Nola's vrienden haar ... 

Agent Binky Een bijna perfect cadeau

Een bijna perfect cadeau

Fluffy is jarig en het HURRK team is vastberaden om het perfecte cadeau voor hem te maken. Maar de helm die ze hebben gemaakt is te saai, dus iedere agent voegt iets toe om de helm hipper te maken. 

Agent Binky De HURRK Spelen

De HURRK Spelen

Het zijn de jaarlijke HURRK Spelen, een dag waarop het team strijdt om allerlei sportieve spellen te winnen. Binky wil het heel goed doen, maar maakt zich zorgen omdat hij vorig jaar z'n dag niet had. 

Agent Binky Als kat en hond

Als kat en hond

Wanneer Gordon jaloers wordt op de behendigheid die katten Binky en Gracie hebben, ontwikkelt Binky een training om Gordon te leren zich te gedragen als een kat. 

Agent Binky Gevleugelde vrienden

Gevleugelde vrienden

Kleine Mens vindt een grasparkiet in de tuin en stalt die tijdelijk binnen, terwijl hij met z'n moeder bij de buren langsgaat om de rechtmatige eigenaar te zoeken. 

Agent Binky Muissie in de mand

Muissie in de mand

Ted is vies geworden en Grote Mens besluit hem in de wasmand te doen, zodat hij in de wasmachine terechtkomt. Binky en zijn vrienden doen er alles aan om Ted dit vreselijke lot te besparen. 

Agent Binky Ballongeluk

Ballongeluk

Als Kleine Mens thuiskomt met een robotvormige ballon om zijn pols, gaat het team ervan uit dat het een gevaarlijke alien-robot is. 

Agent Binky Het loopt in de soep

Het loopt in de soep

Het team is enthousiast dat Sergeant Fluffy komt eten. Maar dan valt een alien het ruimtestation binnen. 

Agent Binky Kunst- en vliegwerk

Kunst- en vliegwerk

Wanneer Gordon per ongeluk de vliegende schotel van Kleine Mens over het hek in de achtertuin van het ruimtestation gooit, zijn de rapen gaar. 

Agent Binky In het holst van de nacht

In het holst van de nacht

Als Kleine Mens 's nachts een geluid hoort, gaan Binky en Gordon naar de kamer met de dozen (de zolder) om te kijken wat er aan de hand is. 

Agent Binky Weg met de hap-slik-weg

Weg met de hap-slik-weg

Gordon bedenkt een nieuwe gadget: de Hap-slik-weg, waarvan hij zegt dat het het ruimtestation tegen aliens zal beschermen! Het zuigt alles op dat op een alien lijkt, tot verdriet van Binky. 

Agent Binky Groene griezels

Groene griezels

Wanneer Binky weigert nieuw groenvoer te eten, worden zijn angsten bevestigd als er plots aliens (codenaam: kevers) uit de zak kruipen. 

Agent Binky IJsco shuttle

IJsco shuttle

Wanneer Gordon zijn gebruikelijke uitje naar de IJsco-shuttle maakt, gaat een alien het busje in. Gordon voelt zich gedwongen om er ook in te springen. 

Agent Binky Houthappers

Houthappers

Wanneer Grote Mens een klein ruimtestation bouwt voor Kleine Mens, merkt het team op dat er kleine aliens in zitten. HURRK verzamelt zich en gaat op een missie in de ruimte om de aliens te verwijderen, voordat het kleine ruimte ... 

Agent Binky Ruimtestation Flappie

Ruimtestation Flappie

De HURRK-agenten zien dat Grote Mens en Kleine Mens een tijdelijk onderkomen in de ruimte bouwen om te overnachten. 

Agent Binky Vlieg op!

Vlieg op!

Het team bedenkt een lied, maar kan niet op de laatste regel komen. Die nacht zien ze dat sterren dicht bij het ruimtestation komen en concluderen ze dat de HURRK-agenten gevaar lopen. 

Agent Binky Tjirp tjirp

Tjirp tjirp

Wanneer een mysterieus tsjirp-tsjirp-geluid in het ruimtestation te horen is, houdt dit iedereen uit de slaap. Het team ontdekt al snel de dader: een alien (krekel). 

Agent Binky Pakjespaniek

Pakjespaniek

Wanneer er een pakket voor de deur wordt achtergelaten, denken de HURRK-agenten dat het vol snoepjes zit. 

Agent Binky Slechte vacht dag!

Slechte vacht dag!

Het is een bloedhete dag en Binky legt het af van de hitte. Grote Mens heeft medelijden met hem en besluit met hem naar de trimsalon te gaan. Binky komt bijna kaal terug en zijn HURRK-vrienden denken dat hij een alien is die zi ... 

Agent Binky Soepernova

Soepernova

Kleine Mens is verkouden en moet uitzieken op bed. Binky en zijn vrienden denken dat hij onder invloed is van een alien die hem wil transformeren in een vlinder. De HURRK-agenten besluiten zelf soep te maken om Kleine Mens bete ... 

Agent Binky Scheer je weg, stofzuiger

Scheer je weg, stofzuiger

Ted wordt opgezogen door een stofzuiger. De HURRK-helden zetten alles op alles om Binky's beste vriend te bevrijden. 

Agent Binky Weg met die kakkerlakken!

Weg met die kakkerlakken!

Gracie is haar fluitje kwijt. Binky weet dat het fluitje in de slaapkamer van Kleine Mens ligt, maar daar is het een enorme rotzooi. Eenmaal in de kamer stuiten ze op kakkerlakken. 

Agent Binky Snack aanval!

Snack aanval!

Kleine Mens eet buiten een perzik en laat die vervolgens liggen. Binky ziet dat er mieren op komen die de perzik meenemen. Binky is vastberaden om het aangevreten stuk fruit voor Kleine Mens terug te halen. Zijn vrienden helpen ... 

Agent Binky Red Ted!

Red Ted!

Kleine Mens is met een radiobestuurbaar autootje aan het spelen met Ted eraan vastgebonden. De dieren kijken toe en denken dat het een testrit met een nieuw HURRK-voertuig is. 

Agent Binky Red Donsiewonsie!

Red Donsiewonsie!

Grote Mens en Kleine Mens hebben gewinkeld en komen thuis met nieuwe kleren. Binky is meteen gecharmeerd van een mooie trui, maar dan komt hij erachter dat er een mot in zit. 

Agent Binky Vlooien vangen

Vlooien vangen

De huisdieren worden uitgenodigd voor een feestje bij sergeant Fluffy van der Meer. Ze hebben allemaal veel zin om te gaan, maar dan blijkt Gordon vlooien te hebben en moeten ze in quarantaine. 

Agent Binky De robot moet weg

De robot moet weg

De mensen hebben een nieuwe massagestoel in huis gehaald, maar de dieren zijn daar niet van gecharmeerd. Ze denken dat het een vijandige robot is. 

Agent Binky Dag dag vlinder

Dag dag vlinder

Er kruipt een rups buiten rond en Binky houdt 'm goed in de gaten. Wanneer de rups groeit en hariger wordt, worden de huisdieren bang. 

Agent Binky Weg, weg, libelle!

Weg, weg, libelle!

Gracie komt een nachtje logeren en heeft bedacht dat het een leuk idee is om de hele dag de conditie te trainen. Maar dan gaat het mis. 

Agent Binky Geen muisje blijft achter

Geen muisje blijft achter

Binky's lievelingsknuffel Ted komt per ongeluk buiten terecht. Aan Binky en zijn vrienden de taak om Ted weer veilig thuis te krijgen.