Agent Binky

Animatieserie over binnenkat Binky. Samen met andere huisdieren vormt hij een geheim genootschap om hun baasjes en ruimtestation (eigenlijk gewoon hun huis) te beschermen tegen aliens.
Agent Binky Kunst- en vliegwerk

Kunst- en vliegwerk

Wanneer Gordon per ongeluk de vliegende schotel van Kleine Mens over het hek in de achtertuin van het ruimtestation gooit, zijn de rapen gaar. 

Agent Binky In het holst van de nacht

In het holst van de nacht

Als Kleine Mens 's nachts een geluid hoort, gaan Binky en Gordon naar de kamer met de dozen (de zolder) om te kijken wat er aan de hand is. 

Agent Binky Weg met de hap-slik-weg

Weg met de hap-slik-weg

Gordon bedenkt een nieuwe gadget: de Hap-slik-weg, waarvan hij zegt dat het het ruimtestation tegen aliens zal beschermen! Het zuigt alles op dat op een alien lijkt, tot verdriet van Binky. 

Agent Binky Groene griezels

Groene griezels

Wanneer Binky weigert nieuw groenvoer te eten, worden zijn angsten bevestigd als er plots aliens (codenaam: kevers) uit de zak kruipen. 

Agent Binky IJsco shuttle

IJsco shuttle

Wanneer Gordon zijn gebruikelijke uitje naar de IJsco-shuttle maakt, gaat een alien het busje in. Gordon voelt zich gedwongen om er ook in te springen. 

Agent Binky Houthappers

Houthappers

Wanneer Grote Mens een klein ruimtestation bouwt voor Kleine Mens, merkt het team op dat er kleine aliens in zitten. HURRK verzamelt zich en gaat op een missie in de ruimte om de aliens te verwijderen, voordat het kleine ruimte ... 

Agent Binky Ruimtestation Flappie

Ruimtestation Flappie

De HURRK-agenten zien dat Grote Mens en Kleine Mens een tijdelijk onderkomen in de ruimte bouwen om te overnachten. 

Agent Binky Vlieg op!

Vlieg op!

Het team bedenkt een lied, maar kan niet op de laatste regel komen. Die nacht zien ze dat sterren dicht bij het ruimtestation komen en concluderen ze dat de HURRK-agenten gevaar lopen. 

Agent Binky Tjirp tjirp

Tjirp tjirp

Wanneer een mysterieus tsjirp-tsjirp-geluid in het ruimtestation te horen is, houdt dit iedereen uit de slaap. Het team ontdekt al snel de dader: een alien (krekel). 

Agent Binky Pakjespaniek

Pakjespaniek

Wanneer er een pakket voor de deur wordt achtergelaten, denken de HURRK-agenten dat het vol snoepjes zit. 

Agent Binky Slechte vacht dag!

Slechte vacht dag!

Het is een bloedhete dag en Binky legt het af van de hitte. Grote Mens heeft medelijden met hem en besluit met hem naar de trimsalon te gaan. Binky komt bijna kaal terug en zijn HURRK-vrienden denken dat hij een alien is die zi ... 

Agent Binky Soepernova

Soepernova

Kleine Mens is verkouden en moet uitzieken op bed. Binky en zijn vrienden denken dat hij onder invloed is van een alien die hem wil transformeren in een vlinder. De HURRK-agenten besluiten zelf soep te maken om Kleine Mens bete ... 

Agent Binky Scheer je weg, stofzuiger

Scheer je weg, stofzuiger

Ted wordt opgezogen door een stofzuiger. De HURRK-helden zetten alles op alles om Binky's beste vriend te bevrijden. 

Agent Binky Weg met die kakkerlakken!

Weg met die kakkerlakken!

Gracie is haar fluitje kwijt. Binky weet dat het fluitje in de slaapkamer van Kleine Mens ligt, maar daar is het een enorme rotzooi. Eenmaal in de kamer stuiten ze op kakkerlakken. 

Agent Binky Snack aanval!

Snack aanval!

Kleine Mens eet buiten een perzik en laat die vervolgens liggen. Binky ziet dat er mieren op komen die de perzik meenemen. Binky is vastberaden om het aangevreten stuk fruit voor Kleine Mens terug te halen. Zijn vrienden helpen ... 

Agent Binky Red Ted!

Red Ted!

Kleine Mens is met een radiobestuurbaar autootje aan het spelen met Ted eraan vastgebonden. De dieren kijken toe en denken dat het een testrit met een nieuw HURRK-voertuig is. 

Agent Binky Red Donsiewonsie!

Red Donsiewonsie!

Grote Mens en Kleine Mens hebben gewinkeld en komen thuis met nieuwe kleren. Binky is meteen gecharmeerd van een mooie trui, maar dan komt hij erachter dat er een mot in zit. 

Agent Binky Vlooien vangen

Vlooien vangen

De huisdieren worden uitgenodigd voor een feestje bij sergeant Fluffy van der Meer. Ze hebben allemaal veel zin om te gaan, maar dan blijkt Gordon vlooien te hebben en moeten ze in quarantaine. 

Agent Binky De robot moet weg

De robot moet weg

De mensen hebben een nieuwe massagestoel in huis gehaald, maar de dieren zijn daar niet van gecharmeerd. Ze denken dat het een vijandige robot is. 

Agent Binky Dag dag vlinder

Dag dag vlinder

Er kruipt een rups buiten rond en Binky houdt 'm goed in de gaten. Wanneer de rups groeit en hariger wordt, worden de huisdieren bang. 

Agent Binky Weg, weg, libelle!

Weg, weg, libelle!

Gracie komt een nachtje logeren en heeft bedacht dat het een leuk idee is om de hele dag de conditie te trainen. Maar dan gaat het mis. 

Agent Binky Geen muisje blijft achter

Geen muisje blijft achter

Binky's lievelingsknuffel Ted komt per ongeluk buiten terecht. Aan Binky en zijn vrienden de taak om Ted weer veilig thuis te krijgen.