RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

Joseph Klibansky - Er ís helemaal geen einddoel Joseph Klibansky - Er ís helemaal geen einddoel

Joseph Klibansky - Er ís helema ...

De Nederlandse beeldend kunstenaar Joseph Klibansky (1984) heeft de internationale kunstwereld de afgelopen jaren opgeschud. Zijn kunst wordt verzameld of gedragen door Max Verstappen, Rico Verhoeven, grote dj's en zelfs Madonn ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Bij Ons Op De Boerderij Afl. 4

Bij Ons Op De Boerderij

Jasmijn en haar vriend Thijs maken een echo om erachter te komen welk geslacht de kleine wordt. De Brabantse Wessel en Marith gunnen vader en moeder Van den Hurk een avondje festival, dus doen zij nu al het werk op de boerderij ... 

De 1% Quiz Afl. 4

De 1% Quiz

Quizprogramma waarin het draait om logisch en creatief nadenken. Er wordt niet getest wat je van school hebt onthouden, maar hoe je hersenen écht werken. 

Andru00e9 Rieu: Welcome to my World André Rieu op het Vrijthof 2022

Andru00e9 Rieu: Welcome to my World

André Rieu, de 'koning van de Wals', keerde in juli 2022 met zijn geliefde Johann Strauss Orkest terug naar het Vrijthof in Maastricht voor een gloednieuw zomerconcert. Rieu en zijn orkest worden bijgestaan door het koor de Pl ... 

De Perfecte Verbouwing Afl. 3

De Perfecte Verbouwing

Demia en Barry werden direct verliefd op hun bijzondere en open huis zonder deuren. Nu ze er daadwerkelijk wonen tochten ze weg en is het er altijd veel te heet of te koud. Lukt het de architecten om het huis net zo bijzonder t ... 

Zomergasten Hoyte van Hoytema

Zomergasten

De beeldfragmenten die cinematograaf Hoyte van Hoytema (Hirzel, 1971) selecteerde, zijn een eclectische mix geworden die de eeuwige strijd tussen poëzie en pragmatisme toont. Hij wil mensen laten zien die allemaal op hun eigen ... 

Dynasties Gevlekte hyena

Dynasties

Wanneer er een jonge rivaal opduikt, heeft een alfavrouwtje van een groep gevlekte hyena's de grootste moeite om aan de macht te blijven. En hun leefgebied, Liuwa Plain in Zambia, is in de greep van de ergste droogte sinds mens ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal. 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 31

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs. 

ZappDoc: Wat zou jij doen? Berber

ZappDoc: Wat zou jij doen?

Het tienkoppige kinderpanel reageert op het verhaal van de elfjarige Berber. Zij is mantelzorger voor haar twee zwaar autistische broertjes, ze maakt zich veel zorgen om hen en hierdoor vergeet ze vaak aan zichzelf te denken. W ... 

Chateau Planckaert Afl. 14

Chateau Planckaert

Mémé Clara wordt 95! Terwijl de kinderen op stap gaan in het dorp, genieten de ouders van wat tijd samen. Francesco en Magali bakken hun eerste potje en Christopher en Stephanie beleven een innig moment tijdens de renovatiewe ... 

De Sterkste Man Afl. 10

De Sterkste Man

Verslag van de Strongman Champions League 2023. De allersterksten van de wereld strijden om de titel Wereldkampioen Sterkste Man. In 16 wedstrijden werken ze diverse onderdelen af. 

Help, Mijn Man Is Klusser! Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser!

Irene woont met haar samengestelde gezin in een oud hotel dat van ellende zowat uit elkaar valt. Haar man, Arnold, is timmerman, maar hij doet alles behalve timmeren. Irene is in de chaos van het oude vervallen hotel wanhopig o ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. 

Rakhi & Peppe Grote praatjes

Rakhi & Peppe

Rakhi en Peppe hebben opeens botsende interesses. Peppe doet zich stoerder voor dan ze is tegen de skaters op het park, terwijl Rakhi zich thuis afreageert op haar jongere zusjes. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

RTL Boulevard Afl. 211

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Reizen langs de mooiste rivieren ter wereld De Hudson

Reizen langs de mooiste rivieren ...

We reizen langs de Hudson, door de verbluffend mooie landschappen van de staat New York. We beginnen in de Adirondack Mountains, waar de beboste hellingen bedekt zijn met bomen die duizend schitterende kleuren hebben in de herf ... 

Special Forces: Who Dares Wins Afl. 4

Special Forces: Who Dares Wins

Zestien Amerikaanse beroemdheden krijgen een loodzware en grensverleggende training van voormalige Special Forces Operators. Er wordt gekeken of zij eigenschappen bezitten die toebehoren aan Special Forces Operators. 

Editie NL Afl. 211

Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. 

24 Uur In De Politiecel UK Age concern

24 Uur In De Politiecel UK

Realityserie waarin we de Bedfordshire Police volgen bij hun misdaadonderzoeken. De rechercheurs hebben 24 uur om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen, anders moet een verdachte weer worden vrijgelaten. 

NOS Formule 1 NOS Formule 1 GP België

NOS Formule 1

Verslag van de Formule 1 GP België, Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot. 

De Verhulstjes Afl. 2

De Verhulstjes

Realityserie over Studio-100 baas Gert Verhulst en zijn gezin. Dit seizoen volgen we de dagelijkse avonturen van Gert, Ellen, Viktor en Marie in Saint-Tropez, Antwerpen en Oostduinkerke en op Grand Canaria. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Hardcore Pawn Afl. 9

Hardcore Pawn

Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. 

Gorts Wijnkwartier Gorts Wijnkwartier

Gorts Wijnkwartier

Wijnboer Ilja Gort geeft antwoord op prangende kijkersvragen over alles wat met wijn te maken heeft. Ilja vertelt wat je moet weten over wijn en waar je op moet op letten als je wijn in een restaurant bestelt of in de supermark ... 

Lodewijks Groene Geluk Afl. 8

Lodewijks Groene Geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra en klimaatdeskundige Helga van Leur hun krachten bundelen om mensen te helpen bij het verduurzamen van hun directe leefomgeving. 

Eden: paradijs op aarde Namib - Geraamtekust

Eden: paradijs op aarde

De Namibwoestijn is een van de oudste ter wereld en een van de meest diverse. Hoe is dat mogelijk met temperaturen tot wel 50 graden en maar een halve millimeter regen per jaar? We bekijken de verborgen waterbronnen, zoals de m ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Films & Sterren Afl. 31

Films & Sterren

Filmprogramma met exclusieve interviews, filmfestivals, awardshows, rode lopers, kijkjes achter de schermen en nog veel meer! 

Custom Cars: Las Vegas Afl. 4

Custom Cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen. 

De Kliniek Afl. 6

De Kliniek

Na twee zwangerschappen zijn de borsten van de 32-jarige Ella niet meer wat ze waren. Ze hebben nog wel wat volume, maar ze hangen. Ella zou graag weer naar de sauna gaan zonder zich te schamen. Daarom gaat ze vandaag langs bij ... 

NOS Tour de France NOS Tour de France (v)

NOS Tour de France

Rechtstreeks verslag van de Tour de France voor vrouwen. Een rit over 22 km van Pau naar Pau. 

Brugklas S1 Marathons Brugklas marathon

Brugklas S1 Marathons

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

De Eindmusical De Eindmusical

De Eindmusical

In de dramaserie draait het om de belevenissen van groep 8 van basisschool De Regenboog uit Zwolle. De leerlingen gaan op musicalkamp en worden bijgestaan door professionals Maurice Wijnen en Carolina Dijkhuizen. De klas krijgt ... 

NOS Studio Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Studio Sport

Liveverslag van WK Zwemmen. 

Autosport NL Afl. 14

Autosport NL

Mazda MX-5 Cup: verslag van de Supercar Madness in Zolder, België. 

Dance Camp Dance Camp

Dance Camp

De concurrentie is groot. Samuel is met zijn team de grootste kanshebber op de winst. Door de trainingsdruk begint de relatie van Kyra en Noah barstjes te vertonen. En niemand minder dan Jill heeft ondertussen stiekem een oogje ... 

Later Als Ik Groot Ben Afl. 4

Later Als Ik Groot Ben

Jochem van Gelder gaat samen met kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool op pad om te kijken of hun droomberoep écht zo leuk is als zij denken. Samen werken ze een dag mee in het betreffende droomberoep. 

De Mooiste Wegen Afl. 1

De Mooiste Wegen

Programma waarin autojournalist Werner Budding je meeneemt langs de mooiste wegen. Hij zoekt daarbij graag het avontuur op en kiest nooit voor de makkelijkste weg. 

NOS Studio Sport NOS Sport: WK Zwemmen

NOS Studio Sport

Liveverslag van WK Zwemmen. 

Wilde Ganzen Opvanghuis moeder en kind

Wilde Ganzen

In Indonesië is het gebruikelijk dat de familie hun geliefde in het ziekenhuis eten brengt, wast en de kleding verschoont. Voor veel arme Indonesiërs is dat bijna niet op te brengen. Een opvanghuis brengt uitkomst. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Ninja Warrior Australië Afl. 5

Ninja Warrior Australië

Australische competitieshow waarin de kandidaten rennend, springend, kruipend, hangend en slingerend de meest idiote obstakels moeten overwinnen om de titel Australian Ninja Warrior te veroveren. 

Metterdaad Brazilië

Metterdaad

De 5-jarige Isac woont in een achterstandswijk in Brazilië. Hij droomt ervan om naar het ontwikkelingscentrum te gaan en hier te spelen en te leren. Helaas is het centrum overvol. Directeur Samuel maakt zich zorgen maakt om de ... 

Nederland Zingt op Zondag Knielen voor je Maker

Nederland Zingt op Zondag

God is het waard om geëerd te worden. Jurjen ten Brinke vertelt hoe Gods grootheid nog duidelijker voelbaar wordt als je voor Hem knielt. Ook worden diverse liederen gezongen waarin de eer aan God doorklinkt. 

NOS WK Voetbal NOS WK voetbal, Zwitserland - Nieuw-Zeeland nabeschouwing

NOS WK Voetbal

Nabeschouwing WK voetbal Zwitserland - Nieuw-Zeeland. 

Wipeout (USA) Afl. 8

Wipeout (USA)

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar én tegen de klok strijden op een duizelingwekkende hindernisbaan. De winnaar gaat naar huis met 50.000 dollar. 

NOS WK Voetbal NOS WK voetbal, Zwitserland - Nieuw-Zeeland tweede helft

NOS WK Voetbal

Rechtstreeks verslag van de tweede helft Zwitserland - Nieuw-Zeeland. 

Eucharistieviering Sneek

Eucharistieviering

Rechtstreekste eucharistieviering vanuit de Sint Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide. 

NOS WK Voetbal NOS WK voetbal, Zwitserland - Nieuw-Zeeland wedstrijdanalyse

NOS WK Voetbal

Wedstrijdanalyse WK voetbal. 

Geloofsgesprek Inigo Bocken

Geloofsgesprek

Eind juli staat in het teken van Titus Brandsma, sinds een jaar een Nederlandse heilige. In Dokkum komen velen bijeen om zijn sterfdag te gedenken, onder meer Inigo Bocken. Hij bestudeerde de laatste brieven die de geboren Frie ... 

Vis TV XL Afl. 3

Vis TV XL

Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL'-team laat zien hoe spannend vissen is en hoe mooi Nederland is als sportvisland. 

NOS WK Voetbal NOS WK voetbal, Zwitserland - Nieuw-Zeeland eerste helft

NOS WK Voetbal

Rechtstreeks verslag van de eerste helft Zwitserland - Nieuw-Zeeland. 

Jul & Julia TV Ontvoering Van Mevrouw Suikerspin (3)/De Verdwenen Sleutel (1)

Jul & Julia TV

De twee lieve muizenvriendjes Jul en Julia zijn de vaste bewoners van Kinderpretpark Julianatoren. Samen met directeur Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin beleven ze de spannendste avonturen in het park. 

NOS WK Voetbal NOS WK voetbal, Zwitserland - Nieuw-Zeeland voorbeschouwing

NOS WK Voetbal

Voorbeschouwing WK voetbal. 

Titus & Fien TV Afl. 22

Titus & Fien TV

Het hilarische duo Titus & Fien zorgt voor vermaak voor jong en oud. Lach, gier en brul mee met de leukste grappen! 

Hour Of Power Afl. 31

Hour Of Power

Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. De presentatie is in handen van Jan van den Bosch. 

Answers With Bayless Conley Afl. 31

Answers With Bayless Conley

Vind antwoorden op jouw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië. 

Fien & Teun TV Afl. 22

Fien & Teun TV

Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje! 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. 

NOS Journaal met gebarentolk 20.00 NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk 20.00

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.