SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS Tag34 Tinco

Tag34 Tinco

Ik ben echt trots op Nenet. Die stickers zijn een slimme actie! Maar is 150 euro niet heel duur? En dan die nieuwe tas... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De smartbril van Abel is plotseling kwijt. Meral heeft een gesprek met Miss Madge en verzint een smoes tegenover haar vriendinnen. Renée baalt dat ze niet kan zwemmen. Raaf zoekt mensen voor zijn proefrechtszaak. 

SpangaS Extra filmpje

Extra filmpje

Meral wil absoluut niet vertellen aan haar vrienden over de uitslag. Maar wat gaat ze dan zeggen? 

SpangaS QuestionZone Meral Ziek voor ouders

QuestionZone Meral Ziek voor ouders

QuestionZone Meral voor ouders 

SpangaS RaafDeUitslagVanDeRechtzaak

RaafDeUitslagVanDeRechtzaak

Raaf gaat de strijd aan met Miss Madge voor zijn levensovertuiging: een eigen lesplan. 

SpangaS SpangaS Extra

SpangaS Extra

Eman, Renée, Bodil en Jacq gaan een weddenschap aan over wie het gevecht gaat winnen. Lef of Eman? Je ziet het hier! 

SpangaS Tag36 Meral

Tag36 Meral

Ik ben natuurlijk wel geschrokken van de uitslag, maar ik ben ook blij dat er iets aan te doen is. Het komt allemaal goed, zeker weten. Weet je wat ik wel vervelend vindt? 

SpangaS Tag33 Raaf

Tag33 Raaf

De school is zo bekrompen! Ik laat me niet stoppen door regeltjes. Wil je weten wat mijn plan is? 

SpangaS Tag40 Eman

Tag40 Eman

Wat kan het Lef nou schelen of ik spiek of niet? Weet je waar ik het meest boos om ben? Hij heeft me gewoon laten vallen! 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS Marathon

Wieteke deelt haar ongenoegen met Dylan, en andersom ook. Ramin heeft een idee voor Valentijn. Jip wil aandacht voor zijn nieuwe actie. Juliette en Eman proberen echt samen te werken, maar lukt dat? Caro heeft iets voor Dylan, ... 

SpangaS Abel maakt het uit met Kirsten

Abel maakt het uit met Kirsten

Ongelooflijk. Kirsten had mijn bril gepikt en hem verhuurd aan de onderbouw. Als spiekbril. En ik had totaal niets door. Weet je wat ik doe? Bekijk dit filmpje! 

SpangaS Tag48 Juliëtte

Tag48 Juliëtte

Ik denk dat Nenet het heeft gedaan. Waarom is ze anders zo bang dat ze beschuldigd wordt? Ik moet het tegen Tinco zeggen! Toch? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tinco weigert mee te werken als er een advocaat komt praten ter voorbereiding op het gesprek met de officier van justitie. Meral liegt tegen Bodil over haar medicijnkastje. Renée en Lef maken het goed. Charley en Juliette leve ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Dankzij Eman en Lef krijgt Abel zijn smartbril terug. Renée heeft een angstdroom. Meral wil haar huiswerk maken, maar kan zich niet concentreren. Raaf hoort de uitslag van zijn rechtszaak. 

SpangaS Tag42 Meral

Tag42 Meral

Ik ben zo blij dat de biopsie achter de rug is. Nu kan ik gelukkig weer naar school en doorgaan met leuke dingen! Er is alleen één ding dat me tegen houdt... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

De onderbouwers gaan op excursie de natuur in onder leiding van Miss Madge. Meral gaat ook mee, maar is al snel moe en raakt achter op de groep. Daarna is ze kwijt. Abel en Raaf proberen schuldbewijs te vinden van Nenet. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht. 

SpangaS Tag47 Meral

Tag47 Meral

Ik baal zo van die stomme chemo. Die is morgen en dan kan ik dus niet meedoen met het filmpje. Wat moet ik zeggen tegen Charley? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Renée is onzeker over haar uiterlijk en reageert zich af op Lef en Eman. Meral en Bodil helpen Renée nieuwe kleren uit te zoeken. Charley is nerveus omdat ze haar bestellingen niet op tijd af krijgt en maakt een grote fout. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral moet nog een dagje thuis blijven. Raaf mag vandaag zijn rechtszaak houden op school. Eman en Lef willen weten van wie de smartbril is die ze hebben gevonden. Renée heeft pijnlijke borsten. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral moet voor controle naar het ziekenhuis. Jochem Damstra is boos op Charley, want dankzij haar hebben veel leerlingen last van huidirritaties. Nenet doet nog steeds poeslief tegen Tinco, terwijl iedereen haar verdenkt behal ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral is bang voor haar eerste chemokuur, maar laat het niet merken. Abel en Raaf gaan bij Tinco langs. Charley baalt als Meral niet komt opdagen voor de filmpjes. Juliette hoort Nenet iets zeggen waaruit blijkt dat ze Tinco ge ... 

SpangaS Tag46 Tinco

Tag46 Tinco

Nenet wil me niet meer spreken. Ik weet niet hoe dat moet, zonder haar. Niemand vraagt aan mij hoe ik me voel! Het gaat alleen maar over die diefstal. Ze willen precies weten wat er gebeurd is. Ik weet het ook niet. Ik weet all ... 

SpangaS Extra filmpje: Meral

Extra filmpje: Meral

Meral krijgt de uitslag van het ziekenhuis en dat is niet positief... 

SpangaS Extra filmpje

Extra filmpje

Renée is door Meral en Bodil in een mooie jurk en hoge hakken gehezen. Maar of ze daar nou echt blij mee moet zijn, dat weet ze nog niet. Wat vind jij van Renée als diva? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral ontcijfert de onleesbare letters in de kaart van Bodil. Tinco is verbijsterd als de rekening van de bijenstichting is leeggeplunderd en gaat ten einde raad naar Miss Madge, maar daar ziet hij Nenet huilend zitten. Renée ... 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Abel en Raaf schrikken als ze horen dat Tinco wordt beschuldigd van diefstal. Charley is bang dat ze haar spullen niet op tijd af heeft. Meral zwijgt over de chemo die ze binnenkort heeft. 

SpangaS Tag53 Abel

Tag53 Abel

Ik ben zo trots dat we Nenet betrapt hebben! Ik weet ook opeens wat ik later ga worden. Naja, ongeveer dan... 

SpangaS Tag49 Lef

Tag49 Lef

Ik wil gewoon weten waarom Renée opeens zo stom doet. We hadden het zo leuk en nu... Nu is het gewoon anders. Weet jij het? Schrijf het dan in mijn agenda! 

SpangaS Tag52 Raaf

Tag52 Raaf

Ik weet zeker dat Nenet het heeft gedaan. Maar ik snap Tinco ook wel. Hij is gewoon blind... Blind van de liefde. 

SpangaS Extra filmpje

Extra filmpje

Renée is verliefd op Lef! Maar hoe vertel je dat aan diegene? Kijk hier hoe Renée het aanpakt. 

SpangaS Extra filmpje

Extra filmpje

Nenet gaat getuigen voor Tinco om hem te steunen. Maar dat neemt een verrassende wending. 

SpangaS Extra filmpje

Extra filmpje

Renée voelt zich helemaal bevrijd nu ze over haar gevoel heeft gepraat. Maar Meral zit nog steeds met haar geheim. Zou ze het vertellen? 

SpangaS Extra filmpje: WatIsNenetVanPlan

Extra filmpje: WatIsNenetVanPlan

Nenet heeft een nieuw plan om Tinco te misleiden. Ze geeft gewoon iemand anders de schuld! Maar wie? 

SpangaS Extra filmpje CharleyZwavelInHetPotjeVolGeluk

Extra filmpje CharleyZwavelInHetPotjeVolGeluk

De verkoop van de Blije Mij producten ging geweldig! Maar dan opeens komt iedereen woedend terug. Wat is er aan de hand? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tinco is totaal van de kaart door de beschuldiging van Nenet. De onderbouw krijgt les over schimmels en bacteriën waardoor Eman ziek wordt. Meral baalt van haar been, maar is blij als Charley haar vraagt om model te zijn. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Abel maakt het uit met Kirsten. Charley en Juliette krijgen veel opdrachten en werken hard aan hun cosmeticaproducten. Renée laat zich overhalen een bh te kopen, maar baalt ervan. Tinco is trots op Nenet, maar Abel twijfelt aa ... 

SpangaS Tag51 Tinco

Tag51 Tinco

Nenet denkt dat Juliëtte het geld van de Stichting heeft gestolen. Raar toch? Dat zou ze nooit doen. Weet je wat ik denk? 

SpangaS Tag50 Eman

Tag50 Eman

Oké oké, ik geef het toe. Ik heb ook een crèmepje besteld. Wat vind jij ervan als jongens make-up gebruiken? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Miss Madge is ongerust als blijkt dat Renée en Meral allebei kwijt zijn. Iedereen helpt ze zoeken. Abel en Raaf lokken Nenet naar het kluisje van Charley om daarmee aan te tonen dat zij schuldig is. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Bodil is geschokt als Meral haar vertelt dat ze botkanker heeft. Charley komt erachter dat Juliette altijd aangekleed wordt door haar moeder. Juliette wordt onzeker over haar kledingstijl. Eman en Lef achtervolgen leraar Kattev ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Bodil voelt zich afgewezen door Meral. Lef en Eman vinden het erg verdacht wat meneer Kattevilder doet. Raaf wordt door Abel gevraagd samen het bedrijfsplan voor de drone op te zetten. Juliette bestelt voor het eerst haar eigen ... 

SpangaS HAHAHA! Bekijk mijn grap.

HAHAHA! Bekijk mijn grap.

HAHAHA! Ik heb een geweldig goeie grap bedacht voor mijn ouders, samen met Juliëtte. Wil je het zien? 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Juliette wilt kleedgeld van haar moeder. Bodil doet extra aardig voor Meral, maar voelt zich ongemakkelijk. Raaf wordt gebeld door de uitgeverij over zijn boek. Eman probeert meneer Kattevilder tegen te houden. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral ontmoet een meisje, Leah, in het ziekenhuis met wie ze goed kan opschieten. Renée en Lef kunnen weer normaal doen tegen elkaar. Eman ontdekt iets vreemds aan leraar Kattevilder. 

SpangaS Ik had Renée willen zeggen dat ...

Ik had Renée willen zeggen dat ...

Als Eman er niet tussen was gekomen, had ik het Renée gewoon kunnen vertellen. Ik wil het wel alvast tegen jou zeggen? 

SpangaS Tag57 Abel

Tag57 Abel

Ik heb een geniaal idee. Deze drone ga ik gebruiken voor het project van Jochem. Ik moet alleen nog een naam verzinnen. Heb jij een idee? Schrijf het in mijn agenda. 

SpangaS Tag63 Eman

Tag63 Eman

Hij zegt dat ie onschuldig is. Natuurlijk zegt ie dat. Dat zeggen alle terroristen! Maar uhh, vind je mij ook zo een held? 

SpangaS Extra filmpje Renée

Extra filmpje Renée

Renée is smoorverliefd op Lef, maar is Lef eigenlijk wel op haar? 

SpangaS Tag55 Nenet

Tag55 Nenet

Mijn ouders zijn opgelucht, maar eigenlijk voel ik me gewoon rot... Hoe kon ik zo stom zijn? 

SpangaS Tag54 Meral

Tag54 Meral

Ik kan het niet meer ontkennen. Ik ben ziek... Heel ziek! Maar weetje wat zo gek is? 

SpangaS Kattevilder zit opgesloten

Kattevilder zit opgesloten

Kattevilder zit opgesloten in de kast! Hoe loopt dat af? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral verliest een pluk haar en is verdrietig. Bodil weet niet hoe ze met Meral om moet gaan. Er komt een gastleerlinge uit Suriname in de les van de bovenbouwers. Ze heet Abby en vertelt in het kader van de les over haar famil ... 

SpangaS Een heel lieve tekst en tekening van Bodil.

Een heel lieve tekst en tekening van Bodil.

Kijk! Het is een tekening en een heel lieve tekst eronder. Wat er in staat is geheim, maar ik kan het wel een beetje vertellen. 

SpangaS Tag56 Renée

Tag56 Renée

Dit ging echt niet goed! Ik ben dus niet goed in verkering vragen, dat blijkt ook uit de test hier op SpangaS.nl. Heb jij tips? Schrijf ze in mijn agenda! 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tinco baalt van zijn moeder die overbezorgd is. Lef en Renée zijn verbaasd als ze allebei naar de hangout moeten komen. Abel heeft een plan met een drone bedacht. Meral moet naar het ziekenhuis, maar verzwijgt dit voor Bodil. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Miss Madge komt helpen als ze Eman, Lef en meneer Kattevilder hoort. Juliette en Tinco zoeken steun bij elkaar. Meral is onaardig tegen Bodil. Tinco laat zijn ouders schrikken. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral wil dat Renée haar geheim aan niemand vertelt. Ook niet aan Bodil. Renée belooft het. Tinco denkt dat Nenet voor hem zal getuigen in de rechtszaal, maar dat verloopt anders. De rechter leest de aanklacht voor aan Tinco. 

SpangaS Kattevilder zit opgesloten 2

Kattevilder zit opgesloten 2

Kattevilder zit opgesloten in de kast! Hoe loopt dat af? 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Lef weet niet hoe hij moet reageren op Renée. Juliette wordt onzeker door Charley en zoekt steun bij Tinco. Eman schrijft een liefdesgedicht. Meral verzint een smoes om niet met Bodil mee te gaan. Bodil vindt het vreemd. 

SpangaS Tag61 Bodil

Tag61 Bodil

Ik heb een gedicht geschreven voor Meral. Ik lees wel een stukje voor in dit filmpje. Schrijf je in mijn agenda wat je ervan vindt? 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Nenet wordt betrapt door Abel en Raaf, maar de webcam werkt niet, dus hebben ze geen bewijs. Lef en Eman wedden om wie als eerste Meral zal vinden. Renée en Meral vertellen elkaar een geheim. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman en Lef willen de politie bellen in verband met hun ontdekking over leraar Kattevilder, maar ze lossen het zelf op. Charley is weer eens bot tegen Juliette. Tinco is zijn moeder helemaal zat. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Tinco weet niet hoe hij moet reageren op de uitspraak van de rechter. Terug op school wordt hij gepest en reageert zich af. Madge geeft Tinco straf. De bovenbouwers krijgen les over het opzetten van een bedrijf. Charley is enth ... 

SpangaS spangas_MeralGaatMeralHetBodilVertellen_video_high.mp4

spangas_MeralGaatMeralHetBodilVertellen_video_high.mp4

Meral wordt gek van het liegen. Bodil is tenslotte haar beste vriendin! Durft ze Bodil eindelijk te vertellen dat ze kanker heeft? 

SpangaS Wil je alvast zien wat Meralita zei?

Wil je alvast zien wat Meralita zei?

Ik kon me opeens helemaal voorstellen hoe mijn achterkleindochter over mij dacht… Wil je alvast zien wat Meralita zei? Bekijk mijn filmpje! 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman schaamt zich en biedt zijn excuses aan aan Meral. Reggy biecht eerlijk op dat hij het moeilijk vindt om goed op Tinco te reageren. Conciërge Aldert twijfelt of hij op een aanbod van Abby in zal gaan. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Meral wordt boos als Bodil haar vraagt om aan iedereen te vertellen dat ze kanker heeft. Leah troost Meral en geeft goede raad. Charley probeert indruk te maken op Abby. Lef wordt gebeld door zijn vader, maar neemt niet op. 

SpangaS Hoe reageren Merals vrienden op de hoofddoek?

Hoe reageren Merals vrienden op de hoofddoek?

Merals haar valt uit, maar dat mag natuurlijk niemand weten. Haar oplossing? Een hoofddoek! Maar hoe reageren Merals vrienden op de hoofddoek?