SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS Homofoob

Homofoob

Mo twijfelt of hij wel door wil met Noor. Wies ziet Cosmo met zijn weekendtas het bos insluipen. Gaat Cosmo niet naar huis? Gioia en Joris willen het contact tussen Timon en zijn zoon herstellen. 

SpangaS Geintje natuurlijk

Geintje natuurlijk

Cosmo doet alsof hij Wies een kans geeft, maar hij gaat naar Olivier voor informatie over haar. Hoezo loopt de directeur van de school tegen wie De Campus gaat strijden Damstra zo te dissen? 

SpangaS Heel veel wantrouwen

Heel veel wantrouwen

Noor verzekert Mo ervan dat ze niets wil met Olivier, maar Mo vindt dit moeilijk te geloven. Wies palmt iedereen in met haar complimenten. Luna vraagt zich af waarom Damstra opziet tegen de battle. 

SpangaS Daddy issues

Daddy issues

Wies neust stiekem in de dossiers van haar huisgenoten. Cosmo waarschuwt Luna dat Wies niet te vertrouwen is. Gioia en Joris hebben een afspraak met de zoon van Timon. Damstra twijfelt over de battle. 

SpangaS Niet belangrijk

Niet belangrijk

Onderweg naar huis, naar diens moeder, stopt Lesley bij het huis van diens vader die nooit in diens leven was. Zou hij Lesley willen leren kennen, maar hoe graag wil Lesley dit eigenlijk? 

SpangaS Do's en don'ts

Do's en don'ts

Joris denkt dat Mo niet meer verliefd is. Maxima en JJ maken nieuwe afspraken. Wies mag logeren bij Femke. Olivier wil hier een stokje voor steken. De Campus wordt uitgedaagd voor een battle. 

SpangaS Koekje

Koekje

Cosmo vertrouwt Wies niet. Luna vindt Wies juist geweldig. Maxima is bang dat JJ haar niet meer wil als ze niet verder wil gaan dan zoenen. Wies bedreigt Lesley. 

SpangaS Zoenen!

Zoenen!

Mo gaat op pad om een meisje te zoenen, maar erg succesvol is hij niet. Maxima geeft haar grenzen duidelijk aan bij JJ. Joris en Gioia zijn nieuwsgierig en gaan op zoek naar de zoon van Timon. 

SpangaS Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Noor is niet blij met de kus-lijst van Mo en roept de hulp van Lesley in. Wies ligt steeds beter bij haar huisgenoten en palmt JJ in door zijn telefoon te vinden. Lesley zoekt contact met Wies. 

SpangaS De zoenlijst

De zoenlijst

Wies is ingetrokken op De Campus. JJ's telefoon is kwijt en de vinder lijkt niet van plan om 'm terug te geven. Mo wil niet zoenen met andere meisjes, maar Joris haalt hem over. Heeft Noor spijt? 

SpangaS Quitte

Quitte

Noor probeert het goed te maken met Mo. Lesley is geschokt als die hoort dat Wies op De Campus komt wonen. Cosmo wantrouwt Wies. Timon wil dat Gioia contact opneemt met haar vader. 

SpangaS Koppig

Koppig

Joris is weer terug op De Campus. Noor denkt dat het nooit meer goed komt tussen haar en Mo. JJ heeft een verrassing voor Maxima. Lesley maakt zich zorgen om Wies totdat ze opeens opduikt. 

SpangaS Over en uit?

Over en uit?

Wies is spoorloos verdwenen van De Campus en Lesley weet niet waar ze is. Mo voelt zich voor schut gezet door Noor en maakt het uit. De business van JJ en Cosmo dreigt een grote flop te worden. 

SpangaS Ik moet je wat vertellen

Ik moet je wat vertellen

Lesley krijgt van Olivier vierentwintig uur de tijd om Wies van De Campus te sturen. Maxima, Luna en Tamara gaan vissen met Noah. Noor durft eindelijk haar kus met Olivier op te biechten aan Mo. 

SpangaS De waarheid

De waarheid

JJ is jaloers op het succes van Maxima's start-up. Noah gaat op zoek naar echte vrienden. Olivier is klaar met de leugens van Lesley. Lesley gaat verhaal halen bij Wies over de gestolen ring. 

SpangaS Request a friend

Request a friend

Noor vraagt of Gioia nog één keer voor haar wil liegen tegen Mo. Lesley is blij met het cadeau van Wies en wil dat Oliver zich er niet mee bemoeit. JJ en Maxima gaan de strijd met elkaar aan. 

SpangaS No way out

No way out

Maxima wordt 's nachts naar Biko's gelokt door Luna en Tamara. Wies sluipt rond en steelt een cadeautje voor Lesley. Gioia vindt dat Noor de kus met Olivier niet kan verzwijgen voor Mo. 

SpangaS Privacy?

Privacy?

Olivier en Wies bedreigen elkaar. Noor heeft een enorm schuldgevoel tegenover Mo. Maxima en JJ willen 24/7 bij elkaar zijn. Gioia's moeder komt op De Campus en heeft slecht nieuws. 

SpangaS Altijd alert

Altijd alert

Olivier betrapt Lesley tijdens het stelen van eten. Komt hij achter diens geheim? Mo voelt zich onzeker over hem en Noor. Luna wordt gek van Maxima die alleen maar over JJ kan praten. 

SpangaS Kop of munt?

Kop of munt?

Lesley verbergt Wies nog steeds op De Campus. Gioia voelt zich chill met zoveel vrije tijd. Cosmo wordt bekogeld met stenen. Noor voelt zich onbegrepen door Mo. Olivier begrijpt haar wel. 

SpangaS Onbegrepen

Onbegrepen

Olivier steunt Lesley in diens keuze om Wies weg te sturen, maar hoe weg is Wies eigenlijk? Wat vindt Gioia's vader van haar besluit om te stoppen met Ajax? Noor komt eindelijk uit bed. 

SpangaS Doe es lief

Doe es lief

Olivier wil weten hoe het zit tussen Wies en Lesley. Gioia vertelt in de Wake-up-Call dat ze stopt bij Ajax. De date van Donna helpt de groep weer op weg. Damstra stelt een nieuwe leerling voor. 

SpangaS Hij komt, hij komt!

Hij komt, hij komt!

Maxima denkt dat ze dit avontuur in het bos niet gaan overleven. Olivier spot Lesley en Wies samen. Donna ontmoet de man die de mentorgroep voor haar geregeld heeft. Is het een match? 

SpangaS De kale reus

De kale reus

Gioia twijfelt non-stop over haar toekomst bij Ajax. Maxima en Luna gaan een man zoeken voor Donna. Mo probeert Noor op te vrolijken. Olivier heeft door dat er eten verdwijnt uit de keuken. 

SpangaS Verdwaald

Verdwaald

De mentorgroep van Donna strandt met de bus ver weg van de bewoonde wereld zonder bereik. Hoe komen ze hier weg? Maxima maakt het uit met JJ. Gioia twijfelt of ze wel bij Ajax moet blijven. 

SpangaS Trip to hell

Trip to hell

Donna durft het tripje met haar groep eigenlijk niet aan en tot overmaat van ramp stranden ze met het busje. Noor doet nog een keer live haar verhaal, maar de vraag is of dit wel een slimme zet was. 

SpangaS Privilege

Privilege

Groep E mag van Femke op een tripje met Donna. Tamara zet Noor klassikaal voor schut. Lesley heeft profijt van de bijles van Wies. Maxima en JJ maken weer ouderwets ruzie samen. 

SpangaS TMI

TMI

Het interview van Noor is helemaal verdraaid door de journalist. Cosmo is het zat, hij bedreigt Rachid. Lesley en Wies zoenen weer in de geheime kamer. Zit Wies Lesley in te palmen? 

SpangaS What the fart?!

What the fart?!

Cosmo en Luna zijn op televisie met hun drugslab verhaal. Maxima en JJ proberen normaal tegen elkaar te doen. Noor wil alleen gelaten worden. Lesley's schoolwerk lijdt onder de situatie met Wies. 

SpangaS Liefde is...niet te doen!

Liefde is...niet te doen!

JJ weigert Maxima een kus te geven voordat hij zijn tanden heeft gepoetst. Wies gedraagt zich roekeloos en blijft niet in haar schuilplaats. Cosmo en Luna mogen hun verhaal doen op het Jeugdnieuws. 

SpangaS Rap vs. Limousine

Rap vs. Limousine

Jackie maakt zich klaar voor haar reis naar IJsland. Maxima irriteert zich weer als vanouds aan JJ. Lesley en Wies zoenen in de geheime kamer. Mo doet er alles aan om het goed te maken met Noor. 

SpangaS IJsland

IJsland

Jackie is uitgenodigd voor een klimaatconferentie in IJsland, maar wil ze wel gaan? Mo denkt dat hij het met die hack verpest heeft bij Noor. Lesley fikst eten voor Wies. Vindt Lesley Wies leuk? 

SpangaS Het is wat het is

Het is wat het is

Gioia's ouders komen op school om te praten met Femke. De zware trainingen en het schoolwerk lijken onmogelijk te combineren. Besluiten haar ouders Gioia van De Campus te halen? En wat wil Gioia? 

SpangaS Nog lang en gelukkig

Nog lang en gelukkig

Noor is erg teleurgesteld in haar moeder. Femke heeft door dat Gioia geen vrije tijd meer heeft. Ze wil een gesprek met haar ouders. De bachelorette party van Gwen is een groot succes. 

SpangaS Schiet op, Mo!

Schiet op, Mo!

Maxima en JJ hebben elkaar helemaal gevonden. Jackie en Cosmo vertellen hun verhaal aan een journalist. Olivier zweert Wies te hebben gezien op De Campus. Kan Luna de surpriseparty nog tegenhouden? 

SpangaS Een grote schok

Een grote schok

Noah heeft de scooter van JJ beschadigd. Gaat JJ hier chill mee om? Luna zet alles op alles om Donna te laten zwijgen. Cosmo zet Mo onder druk: Hij moet bij Noor doorvragen over haar moeder. 

SpangaS Mentor vs mentor

Mentor vs mentor

Maxima maakt zich enorme zorgen om JJ. Donna's eerste mentorles is een grote flop. Luna verspreekt zich en vertelt het geheim van Gwen. Weet Lesley Wies goed te verstoppen op De Campus? 

SpangaS Geheime crimineel

Geheime crimineel

Lesley gaat op zoek naar een slaapplek voor Wies. Mo wil de onschuld van Noors moeder bewijzen. Gioia's schoolprestaties hollen achteruit. Olivier helpt Gioia haar frustraties te ontladen. 

SpangaS Altijd in beweging

Altijd in beweging

Niemand kent JJ nog terug. Hoezo is hij ineens zo soft? Wies doet een beroep op Lesley: Ze heeft onderdak nodig. Jackie probeert via Mo aan informatie te komen over Noors moeder. 

SpangaS Meant to be

Meant to be

Maxima geeft toe dat ze verliefd is, maar JJ is gekwetst door haar actie met Faber. Olivier krijgt positieve reacties na het vertellen van zijn verhaal. Lesley loopt Wies tegen het lijf in het bos. 

SpangaS Showtime

Showtime

JJ geeft zijn cadeau aan Maxima. Olivier verrast Lesley door openhartig te zijn over zijn criminele verleden en agressieprobleem. Mo krijgt een tweede kans bij Noors moeder. 

SpangaS De stropdas

De stropdas

Olivier wordt uitgedaagd en belandt in een vechtpartij. Mo speelt de ideale schoonzoon tijdens de lunch. Luna zit opgesloten in de loods van de hoveniers en Cosmo en Jackie maken zich grote zorgen. 

SpangaS Verboden voor onbevoegden

Verboden voor onbevoegden

Mo krijgt een lesje tafelmanieren van JJ als voorbereiding op de lunch met Noors moeder. Cosmo en Jackie krijgen hulp uit onverwachte hoek. Lesley heeft het verpest bij Gioia. 

SpangaS Blind date

Blind date

Gioia is verbaasd dat ze opeens een vrije avond heeft, maar wel leuk: ze heeft namelijk een date. Gwen vertelt een groot geheim aan Luna. JJ is druk bezig met het cadeautje voor Maxima. 

SpangaS Is dat Floris?!

Is dat Floris?!

Noor en Lesley zoeken leuke jongen voor Gioia. JJ slooft zich uit voor Maxima. Cosmo breekt de bus van de hoveniers open op zoek naar bewijs. Lesley heeft iets op te biechten bij de schoolpsycholoog. 

SpangaS Heftig thuiskomen

Heftig thuiskomen

Olivier wordt steeds uitgedaagd in Biko's café. Jackie houdt de hoveniers goed in de gaten. JJ doet zijn stinkende best om iets persoonlijks te maken voor Maxima. Er is ingebroken bij groep E. 

SpangaS Willen of niet willen?

Willen of niet willen?

Olivier wil weten of Luna bang voor hem is. Tamara vindt dat Maxima de rozen van JJ moet weggooien. Gioia's pyjamafeestje is in volle gang als Timon aanklopt. Worden ze gesnapt? 

SpangaS Secret Slumber

Secret Slumber

Olivier krijgt zijn woede-uitbarstingen niet onder controle. Lesley organiseert een geheim pyjamafeestje voor Gioia. Jackie ziet de mannen van de giflozing ineens op De Campus rondlopen. 

SpangaS De beste tijd van je leven

De beste tijd van je leven

Noor heeft door dat Lesley iets verzwijgt. Maxima krijgt een metamorfose van Tamara in de hoop zo JJ af te schrikken. Luna heeft moeite met het verlaten van de chatgroep. 

SpangaS Oxytocine

Oxytocine

Luna denkt dat ze iedereen tot last is met haar problemen. Gwen wil Luna's vader op de hoogte brengen van haar enge stunt. Maxima wil niet meer verliefd zijn op JJ. Olivier voelt zich erg alleen. 

SpangaS Gevaarlijke selfie

Gevaarlijke selfie

Jackie en Biko komen achter de gevaarlijke challenge van Luna en gaan op zoek naar haar. Jackie en Cosmo ontvangen een dreigbrief. Maxima en JJ maken ouderwets ruzie en komen zo nader tot elkaar? 

SpangaS Giftig gedrag

Giftig gedrag

Olivier is de beschuldigingen zat en slaat terug: hij bedreigt Noah. Cosmo en Jackie komen erachter dat de buurman niet naar de politie is gegaan. Wie is hij? Luna vertoont steeds extremer gedrag 

SpangaS Freaky fantasy

Freaky fantasy

Maxima denkt de hele dag aan de kus met JJ. Gioia krijgt onaangenaam bezoek op De Campus. Cosmo en Jackie delen hun foto's van het busje en de vaten met hulpvaardige buurman, maar Cosmo ruikt onraad. 

SpangaS Betrapt!

Betrapt!

Biko is zijn laptop al dagen kwijt en Noah beschuldigt Olivier van diefstal. Jackie en Cosmo zijn getuige van een gifdump en zetten de achtervolging in om erachter te komen waar het drugslab is. 

SpangaS Onder druk

Onder druk

Luna blijft zich afzonderen van haar vrienden. Mo en Noor gaan voor het eerst met elkaar naar bed. Maxima vertelt de waarheid over de kus. Is de liefde wederzijds tussen haar en JJ? 

SpangaS Seks

Seks

Jackie ziet dat Maxima zich raar gedraagt bij JJ in de buurt. Gioia voelt zich buitengesloten. Mo bereidt zich voor op de date met Noor. Gaat 'het' nu dan gebeuren? Luna maakt per ongeluk iets kapot. 

SpangaS Trigger

Trigger

Mo durft na een goed gesprek met Oliver eerlijk te zijn tegen Noor. Jackie denkt dat ze een drugslab op het spoor zijn. Maxima wil Luna opvrolijken, maar Luna staat daar niet voor open. 

SpangaS Warm welkom

Warm welkom

Thijn is blij dat zijn grote broer Olivier weer thuis komt wonen, maar Oliviers ouders staan niet te juichen en zijn kritisch. Besluit Olivier om thuis te blijven of gaat hij terug naar De Campus? 

SpangaS Giftig

Giftig

JJ snapt niet waarom hij van ongewenste intimiteiten wordt beschuldigd en hij spreekt Maxima erop aan. Mo schrikt van Lesley. Cosmo en Jackie vinden sporen van de giflozers in het bos. 

SpangaS Toestemming

Toestemming

Maxima zegt dat ze niet met JJ wilde zoenen waardoor Luna dit opvat als een ongewenste intimiteit. Noor snapt niks van het gedrag van Mo. Volgens Lesley en Tamara heeft hij 'het' nog nooit gedaan. 

SpangaS Besluit

Besluit

Olivier durft eindelijk zijn verhaal te doen bij Lesley. Mo en Noor brengen samen de nacht door in hun geheime kamer. Cosmo en Jackie doen een ontdekking: Gaan de plantjes hierdoor steeds dood? 

SpangaS Uitschot

Uitschot

Maxima's geduld raakt op: die advertenties met haar foto moeten verdwijnen. Olivier ziet het niet meer zitten op De Campus. Lesley voelt zich schuldig. Waarom moet Gioia naar een andere groep? 

SpangaS Opsporing verzocht

Opsporing verzocht

Mo en Noor kunnen niet van elkaar afblijven. De overvalbeelden gaan de hele school door. Goedhart maakt het in de Wake-up Call nog erger voor Olivier. Heeft JJ de moestuin van Jackie verwoest? 

SpangaS Alles sterft

Alles sterft

Luna blijft de stem van haar moeder in haar hoofd horen. Maxima nodigt JJ's vader uit voor de lunch. JJ zakt door de grond van schaamte. Waarom lukt het Lesley niet om diens verslag af te maken? 

SpangaS Who's JJ's Daddy?

Who's JJ's Daddy?

Jackie roept Cosmo's hulp in bij haar moestuin. JJ's vader komt op De Campus. Maxima, Cosmo en Jackie hadden een hele andere man verwacht. Noor en Mo willen ongestoord zoenen, maar dat lukt nergens. 

SpangaS De Campus Killer

De Campus Killer

Jackie probeert Luna zo ver te krijgen om naar buiten te gaan. Goedhart wil dat Olivier zijn verhaal aan iedereen vertelt. De app van JJ blijkt niet zo waterdicht te zijn. Had Jackie toch gelijk? 

SpangaS Succes

Succes

Tegenspoed voor JJ: Klachten stromen binnen over zijn app en zijn masterclass slaat niet aan. Maxima en Jackie proberen Luna op te vrolijken. Loopt Gioia door al de aandacht naast haar schoenen? 

SpangaS Unwanted

Unwanted

Lesley wil dat het geroddel over Olivier stopt. Gwen vindt het absurd dat Goedhart informatie over Olivier achterhield. JJ voelt zich het mannetje als hij een workshop aan medescholieren mag geven. 

SpangaS Who's your daddy?

Who's your daddy?

Noor gedraagt zich awkward in de buurt van Olivier. Maxima geeft JJ wel erg veel complimenten over zijn app. Luna sluit zich volledig af voor iedereen. Kan de psycholoog haar helpen? 

SpangaS In your face

In your face

Noor en Mo zijn dolblij om elkaar weer te zien na de vakantie. Joris doet zijn uiterste best om van De Campus weggestuurd te worden. Gioia zit in tweestrijd: Moet ze haar moeder alles vertellen? 

SpangaS Party crashers

Party crashers

Het illegale kerstfeest is in volle gang. Oliviers geheim gaat rond en hij kan het niet meer stoppen. Luna drinkt te veel alcohol en Joris hoopt van De Campus gestuurd te worden. 

SpangaS Niks bijzonders

Niks bijzonders

Jackie snapt niet waarom ze niet in vertrouwen is genomen. De leerlingen bereiden zich voor op het grote illegale kerstfeest. De docenten hebben een kerstborrel bij Femke. Hebben zij de snode plannen door?