SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS Ajacied?

Ajacied?

Joris en Mo stelen flessen wijn van de docenten. Gioia kan de spanning niet aan, ze laat Olivier de brief van Ajax openen. Jackie is achterdochtig: Waarom gaat iedereen zaterdag pas naar huis? 

SpangaS Mission Impossible

Mission Impossible

Jackie neemt het werk van Luna over in Biko's café. Noor en Gioia organiseren een geheime bijeenkomst voor het kerstfeest. JJ voelt zich ongemakkelijk bij Maxima. Is hij dan toch verliefd op haar? 

SpangaS Eenzame kerst

Eenzame kerst

Luna brengt samen met haar vader en zus moeder Sun-Mi naar de kliniek. Sun-Mi vraagt om Luna's hulp, want ze wil er niet blijven, maar Luna kan niks voor haar doen. Maxima vangt Luna op. 

SpangaS Ready to rumble

Ready to rumble

Jackie heeft een baantje in Biko's café. Maxima voelt aan alles dat JJ en Cosmo iets verbergen voor haar. Luna's vader verschijnt ineens op school. Haar moeder moet weer opgenomen worden. 

SpangaS Onmogelijke liefde

Onmogelijke liefde

Olivier zegt sorry in de wake-upcall van Lesley. De spanning tussen JJ en Cosmo loopt hoog op. Maxima grijpt in en sluit ze samen op. Noor heeft grootse plannen voor het kerstfeest op De Campus. 

SpangaS Grote schoonmaak

Grote schoonmaak

Luna wordt gepest in Biko's café. JJ probeert onder het schoonmaken van de caravan uit te komen. Jackie en Cosmo praten hun ruzie uit. Weet Lesley echt wat Olivier gedaan heeft of is het bluf? 

SpangaS Vissen

Vissen

Cosmo en JJ blijven met modder gooien naar elkaar. Luna schaamt zich voor het gedrag van haar moeder. Olivier is boos op Goedhart. Heeft ze Joris en Mo expres naar zijn taakstraf gestuurd? 

SpangaS Mag ik dan bij jou?

Mag ik dan bij jou?

Joris en Mo worden hard aangepakt tijdens de taakstraf. Gioia's terugkeer op De Campus verloopt iets anders dan ze gedacht had. Jackie heeft de moeder van Luna buiten gezien. Wat komt zij doen? 

SpangaS Big Bang

Big Bang

Jackies moestuin is een grote mislukking. Maxima en Luna stoppen met de zoektocht naar Minne. De school wordt verrast door een vuurwerkspektakel. Krijgt Joris de straf waarop hij had gehoopt? 

SpangaS Gioia

Gioia

Het is een spannende dag voor Gioia: Ze heeft haar selectie-dag bij Ajax. Kan ze de onderlinge concurrentie met een van de fanatieke speelsters aan en lukt het haar om uit te blinken op het veld? 

SpangaS Aangetast

Aangetast

Joris en Mo gaan op zoek naar zwaar vuurwerk. Luna en Maxima willen opnieuw in contact komen met Minne. De ruzie tussen Cosmo en JJ loopt uit op een vechtpartij. Wordt er op tijd ingegrepen? 

SpangaS whitest ass alive

whitest ass alive

Vreemde tekens in het lokaal van Donna zetten groep E weer op scherp. Joris en Mo denken hard na hoe Joris van school gestuurd kan worden. Cosmo uit zijn frustraties over JJ bij de schoolpsycholoog. 

SpangaS De echte Olivier?

De echte Olivier?

Lesley vist naar de ware reden achter Olivier's taakstraf. De ravage bij de caravan zorgt voor grote problemen tussen Cosmo en JJ. Cosmo helpt Jackie met de moestuin, maar kan ze dit waarderen? 

SpangaS Onverwacht bezoek

Onverwacht bezoek

JJ ontkent dat hij bang is voor de geest. Oliviers taakstraf zit er bijna op. Jackie wil niet toegeven dat haar plan voor de moestuin mislukt. Lesley wordt verrast door een oude bekende in het bos. 

SpangaS Creepy

Creepy

Mo kiest voor Noor in plaats van gamen. Tijdens de seance klinken vreemde geluiden. Is het Minne? Donna is het nieuwe mikpunt voor de geestige grappen van Lesley. Wil Joris wel op de Campus blijven? 

SpangaS De geest

De geest

Noor voelt zich buitengesloten door Joris. Kan Mo dit voor haar veranderen? Horen Luna en Maxima Minne op de geluidsopname? Lesley en Olivier saboteren de geestenvideo-actie van Jackie. 

SpangaS De terugkeer van Minne

De terugkeer van Minne

Luna wil met Jackie en Maxima geesten oproepen. JJ vindt een mooie plek voor zijn stinkende handeltje: Cosmo's caravan. Mo vertelt Joris over zijn verkering met Noor. Is hij blij voor Mo? 

SpangaS Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

JJ ontvangt een nieuwe lading met handel waar een vreemd luchtje aan zit. Jackie en Luna gaan in het bos op zoek naar Minne. Mo schrikt zich rot als hij zijn slaapkamer in komt. Is Joris terug? 

SpangaS De prooi

De prooi

JJ doet alsof hij het konijn heeft geschoten. Biko gaat met Luna het konijn bereiden, maar dat valt haar zwaar. Maxima vertelt haar vriendinnen de waarheid over Faber. JJ heeft een spook gezien. 

SpangaS Tante Femke

Tante Femke

Lesley vraagt zich af waarom Olivier zoveel over de directeur weet. Jackie heeft tijdens de jacht last van schuldgevoelens en JJ krijgt de schrik van zijn leven. Mo en Noor zijn erg verliefd. 

SpangaS Dirt

Dirt

Olivier pakt Femke Goedhart flink aan in de Wake-up Call. Gaat hij te ver? JJ herinnert Maxima aan hun afspraak: Ze moet aardig tegen hem zijn. Gioia's vader roept de hulp van Noor in. 

SpangaS De toekomst is nu

De toekomst is nu

Gioia geniet van de rondleiding bij Ajax, maar de sfeer tussen Gioia en haar vader is om te snijden. Mo en Noor flirten erop los. Luna gruwelt van het idee dat ze dood dier moet klaarmaken. 

SpangaS Op jacht

Op jacht

Maxima vertelt Gwen over de jachtplannen. Hoezo hoopt JJ stiekem dat de jacht wordt verboden? Gaan Mo en Noor op date bij Ajax? Olivier wil de directeur roasten, maar Lesley durft niet. 

SpangaS Roasting Timon

Roasting Timon

Jackie, Cosmo en Luna slapen in de buitenlucht om zo betere ideeën te krijgen. Jackie schrikt van Cosmo als hij laat zien wat hij onder zijn bed bewaart. Durft Lesley gymdocent Timon niet te roasten? 

SpangaS Roast on demand

Roast on demand

Olivier en Lesley roasten Mo publiekelijk over zijn liefdesleven. En wat doen zij samen bij de schoolpsycholoog? Waarom zegt Noor opeens de date met Mo af? JJ verrast Maxima met hele aardige woorden. 

SpangaS Sci-fi

Sci-fi

Maxima is positief over JJ en dat vinden haar groepsgenoten echt raar. Luna fikst een baantje bij Biko, maar verzwijgt dat ze geen horeca-ervaring heeft. Timon springt in de bres voor Gioia. 

SpangaS De break-up

De break-up

Lesley en Olivier maken Mo onzeker over zijn date met Noor: Beseft hij wel dat niks goed genoeg is voor Noor? Maxima vertelt de groep dat Faber het heeft uitgemaakt. JJ steunt haar. 

SpangaS Fantasie-vriendje

Fantasie-vriendje

Hoe reageert Faber op de uitleg van Maxima? JJ snapt niet waarom Maxima een fake-vriendje nodig heeft. Gioia kan het vreemdgaan van haar vader niet uit haar hoofd zetten. 

SpangaS Party fail

Party fail

Mo vraagt aan Noor of ze verliefd op hem is. Maxima en Faber zijn super ongemakkelijk samen. Het valt alleen Jackie op dat Maxima het feestje helemaal niet leuk vindt. Waarom sluit JJ Jackie op? 

SpangaS Mystery guest

Mystery guest

Iedereen is enthousiast over het optreden van Mo, maar Mo bedankt Noor niet eens voor haar tekst. Ze is woest. Maxima is klaar voor haar surpriseparty, maar schrikt zich dood als ze Faber daar ziet. 

SpangaS De roast

De roast

Gioia sneakt samen met Noor de bioscoop uit. Lesley en Olivier gaan iedereen keihard roasten. Noor is verbluft als Mo toch haar tekst rapt. Maxima heeft zin in haar eigen surpriseparty. 

SpangaS Ongeschikt

Ongeschikt

Jackie en Cosmo zoeken een liefdesnestje voor Maxima en Faber. Noor probeert niet aan Mo te denken en gaat samen met Gioia naar de bioscoop. Daar krijgt Gioia de schrik van haar leven. 

SpangaS Liefdesnest

Liefdesnest

Mo zit in de stress over de open mic. Noor schrijft een raptekst voor Mo, maar wil hij die hebben? JJ ontdekt iets over het vriendje van Maxima, maar zwijgt erover. Olivier zegt sorry tegen Lesley. 

SpangaS Drank regelen

Drank regelen

Damstra's snor is eraf, maar hoe blij is hij ermee? Maxima wil weten waarom Luna zich zo bezighoudt met JJ, achtervolgt haar en komt tot een leuke ontdekking. Biko voelt de rap van Mo niet. 

SpangaS Trouble in surprise party paradise

Trouble in surprise party paradise

Luna en JJ hebben partystress. Is JJ listig genoeg om Fabers telefoonnummer te krijgen? Gioia lucht haar hart bij Noor over gedoe met haar vader en Noor vertelt over haar gevoelens voor Mo. 

SpangaS De snor

De snor

Lesley en Olivier willen Damstra aan een beter imago helpen: zijn snor moet eraf. Cosmo vindt dat Jackie doordraait als hij haar spionerend betrapt bij de andere groep. Mo slaat de hulp van Noor af. 

SpangaS Geen drank

Geen drank

JJ geeft Luna een taak: Als hij Maxima's vriendje Faber regelt, moet zij drank fixen voor het feestje. Mo beledigt Noor diep en Lesley vindt het leuk om Jackie op stang te jagen. Doet Olivier mee? 

SpangaS Proof

Proof

Olivier is gezien door beveiliger Bob terwijl hij Wies bedreigde. Moet hij daarom bij Femke Goedhart komen? Luna wil dat JJ een surpriseparty gaat organiseren voor Maxima's verjaardag. 

SpangaS Luddevedu

Luddevedu

Olivier is kwaad op Lesley: Wil hij Lesley nu nog wel helpen met Wies? Luna gunt Noor het succes niet. Damstra lucht zijn hart bij de psycholoog en heeft de hulp van Jackie hard nodig. 

SpangaS Follow the money

Follow the money

JJ brengt Damstra in de problemen. Luna wil dat Noor stopt met schrijven. Lesley biecht alles op aan Olivier, ook wat Lesley over hem weet. Noor is verliefd op Mo, vindt Gioia dat niet erg? 

SpangaS Geen geheimen

Geen geheimen

Noor glundert als Mo de nieuwe verhalen over Minne veel beter vindt. Damstra laat zijn belastingaangifte fixen door JJ, maar of dat nou slim is. Mo en Gioia nemen een besluit over hun relatie. 

SpangaS Spoiler alert

Spoiler alert

Het nieuwe seizoen over Minne betovert De Campus opnieuw. Luna is bang dat ze bezeten is. Lukt het JJ en Cosmo om de armband van Maxima ongezien af te pakken van het kind van de bewaker? 

SpangaS Tweede date

Tweede date

Mo denkt dat hij en Gioia gewoon moeten gaan zoenen. Gioia vraagt zich af hoe het voelt om verliefd te zijn. Maxima pakt JJ aan via de intercom en Cosmo en JJ pakken zoontje van de bewaker aan. 

SpangaS First Date

First Date

Gioia en Mo hebben een hele ongemakkelijke date. Olivier denkt te weten wat er met Lesley aan de hand is en wil Lesley helpen. Maxima komt erachter dat JJ en Cosmo haar hebben genept. 

SpangaS Liefde in de lucht

Liefde in de lucht

Mo laat zijn oog op Gioia vallen, misschien is zij iets voor hem. Cosmo heeft een listig idee om JJ en Maxima te laten stoppen met ruziën. Noor werkt stiekem aan een nieuw verhaal over Minne. 

SpangaS Ajax?

Ajax?

En dan is daar ineens de brief van Ajax: Mag Gioia naar de scoutingsdag? Olivier houdt Lesley in de gaten en ziet dat Lesley geld achteroverdrukt. Directeur Goedhart roept Damstra op het matje. 

SpangaS Satan Junior

Satan Junior

JJ en Cosmo gaan samen op jacht naar Maxima's armbandje. Lesley is wanhopig: Hoe komt die aan geld nu diens afperser steeds dreigender wordt? Luna maakt zich zorgen over de schim die ze heeft gezien. 

SpangaS Incommunicado

Incommunicado

Maxima kan JJ niet vergeven en wil hem nooit meer zien. Nu Joris weg is, grijpt Mo zijn kans: Hij probeert Tamara te versieren. Hoezo dat opeens? Luna ziet 's nachts iemand buiten staan. 

SpangaS Zoenen zonder verkering

Zoenen zonder verkering

Gioia durft eindelijk eerlijk te zijn tegen Noor. Mo weet het zeker: Joris gaat niet naar Papendal. Luna moet het boek over Minne terugvinden, want de fans willen een nieuwe aflevering. 

SpangaS Vraag & Aanbod

Vraag & Aanbod

Maxima is woest: JJ heeft ook een erfstuk van haar oma verkocht. Mo verzint een list om Joris op De Campus te houden. Noor verpest een grote kans voor Gioia. Luna is haar boek over Minne kwijt. 

SpangaS Alles is te koop

Alles is te koop

JJ verkoopt Maxima's spullen. Joris gaat zijn droom achterna en Mo stort zijn hart uit bij de psycholoog. Olivier is oprecht bezorgd en wil weten wat er met Lesley is. Durft Lesley eerlijk te zijn? 

SpangaS Minnefever

Minnefever

Zelfs op de voetbalclub dringt Noor zich op, Gioia wordt gek. Jackie verkoopt haar cosplay-kostuum niet zomaar. JJ wantrouwt Maxima en ontdekt haar kledingopslag. De Campus is in de ban van Minne. 

SpangaS Get your Mojo back

Get your Mojo back

Cosmo heeft door wie de verhalen over Minne schrijft. Joris moet kiezen tussen gamen met Mo of handbiken. Gioia is gaan sporten zonder Noor. Lesley denkt diens chanteur weer op school te zien. 

SpangaS Kleffe shit

Kleffe shit

Iedereen heeft het over het verhaal van Minne. Wie schrijft dit, Minne zelf? Gioia heeft tijdens de training last van Noor. Lesley's chanteur verschijnt tot diens grote schrik op De Campus. 

SpangaS (Not) for sale

(Not) for sale

Consuminderen valt niet mee voor Maxima en Jackie. Maxima gaat voor een list. De Campus wordt verrast door een mysterieus verhaal. Olivier houdt Lesley in de gaten en vindt die raar doen. 

SpangaS Less is more

Less is more

JJ pusht Maxima en Jackie om echt zoveel mogelijk spullen weg te doen. Lesley wordt gechanteerd. Luna is verslingerd aan een oud verhaal dat zich heeft afgespeeld in het gebouw van De Campus. 

SpangaS Je bent zelf goedkoop

Je bent zelf goedkoop

JJ eist ruimte op voor zijn zonnebrillen-business. Jackie blijft de energie van Maxima lastig vinden. Noor heeft een nieuwe passie gevonden: voetbal. Of doet ze het meer voor de jongens? 

SpangaS Kerkstraat 13

Kerkstraat 13

Jackie wil niet terug naar De Campus, maar Luna probeert haar over te halen met een verrassing, maar of dat lukt? Lesley onderzoekt waarom Olivier telkens lessen mist en achtervolgt hem. 

SpangaS Op zoek

Op zoek

Lesley weet het zeker: Oliviers verhaal klopt niet. Het YouTube-kanaal van Joris en Mo gaat hard, fans willen meer video's. Jackie wil niet terugkomen naar De Campus. Kan Luna haar overhalen? 

SpangaS Lijken uit de kast

Lijken uit de kast

Noor voelt zich ellendig: Waarom wordt ze steeds afgewezen? Olivier neemt het bij Femke op voor Lesley, die moet een tweede kans krijgen. Joris en Mo starten hun eerste YouTube-kanaal. 

SpangaS Paniek

Paniek

Grote zoekactie naar Jackie levert niks op. Cosmo slaapt weer in de caravan, maar dit keer niet zonder gevolgen. Ziet Olivier iets in Gioia? Noor denkt van wel. Olivier wil het liefst een eigen kamer. 

SpangaS Waar is Jackie?

Waar is Jackie?

Jackie is spoorloos, iedereen is doodongerust. Noor denkt dat de wake-upcall iets voor haar is. Gioia redt het door voetbaltraining niet om te koken. Waarom lost Olivier Gioia's problemen telkens op? 

SpangaS De bom

De bom

Jackie trekt haar huisgenoten niet meer en neemt een besluit. Lesley's wake-upcall ging te ver en de directeur accepteert hun excuses niet. Joris heeft een nieuw doel: succesvol handbiker worden. 

SpangaS Liefdesverklaring

Liefdesverklaring

Tamara is klaar met Joris. Maxima maakt indruk tijdens de dramales. Noor vreest dat ze geen acteertalent heeft. Hoezo mag Joris niet handbiken op De Campus en is Lesley echt verliefd op de directeur? 

SpangaS Gedumpt

Gedumpt

Joris moet het van Mo en Lesley voor de grap uitmaken met Tamara. Doet hij dit echt? Olivier helpt Gioia uit de brand. Noor wil bij de toneelclub: Daar kan ze shinen en indruk maken, denkt ze. 

SpangaS Chantage

Chantage

Iedereen wordt gek van JJ's handeltje. Cosmo gaat op zoek naar rust en vlucht naar de caravan. Wat spookt Damstra 's nachts uit in het bos en hoezo praat Mo met de psycholoog over meisjes? 

SpangaS Geintje

Geintje

Lesley is van slag na de confrontatie met Olivier. Mo wil samen met Joris een gaming kanaal starten. Luna en Maxima beseffen dat ze Jackie meer moeten helpen. Noor pakt Mo terug. 

SpangaS Wake-up!

Wake-up!

Jackie's schema werkt op de zenuwen van haar huisgenoten. JJ vindt wel een slimme manier om onder zijn taken uit te komen. Lesley neust stiekem in de spullen van Olivier. Dit is niet zonder gevolgen. 

SpangaS Opgesloten

Opgesloten

De ruzie bij Groep E loopt uit de hand. Mentor Gwen sluit de vijf op in een lokaal en laat ze er pas uit als ze hun problemen hebben opgelost. Mo is doodongerust en gaat op zoek naar Joris. 

SpangaS Wraak

Wraak

Maxima en Luna pakken JJ terug. Jackie wil een overplaatsing aanvragen. Joris weet zeker dat hij zonder Mo kan, maar komt dan vast te zitten in het bos. Redt hij zichzelf zonder Mo? 

SpangaS Spic en Span

Spic en Span

JJ blijft ongezond eten bestellen: 'Elke dag pizza is toch top?' Jochem lucht zijn hart bij Jackie en andersom. Cosmo ontdekt een lege caravan in het bos. Hij schrikt als hij bespied lijkt te worden. 

SpangaS American Boy!

American Boy!

Tamara vindt de band tussen Mo en Joris ongezond. Noor kan niet stoppen met staren naar Olivier. Mo en Joris halen een Olivier-prank uit met Noor. Lesley weet zeker dat Olivier heeft staan liegen.