NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. 

Feuten Feuten

Feuten

Wagtmans is druk bezig met zijn verhuizing en op de toko krijgt Beeksma een bijzondere opdracht van Noordzij. Een ruzie tussen Vincent Francken en Marie-Claire de Ruyter loopt volledig uit de hand en Wagtmans en Olivier de Ruyt ... 

Afghanistan: The Wounded Land Jihad

Afghanistan: The Wounded Land

In 1979 kwam het Sovjetleger Afghanistan binnen. Als reactie daarop riepen de Afghanen op tot de jihad tegen de goddeloze indringers. In de jaren tachtig veranderde Afghanistan in het epicentrum van een strijd tussen islam en c ... 

Alleenzaam Ik wil me verbonden voelen

Alleenzaam

Annelieke wordt geconfronteerd met haar overgevoeligheid voor anderen en probeert Jens zich meer kwetsbaar op te stellen. 

Op1 Op1 - 8 september 2020

Op1

Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselen ... 

De Hofbar De Hofbar

De Hofbar

Live politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving over wat er in politiek Den Haag gebeurt. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Ik durf het bijna niet te vragen Armoelijders

Ik durf het bijna niet te vragen

Het is zeker je eigen schuld dat je arm bent? Heb je wél een hele grote televisie? Moet je niet gewoon wat harder werken? In Nederland hoeft toch niemand arm te zijn? Mensen die leven op of onder de armoedegrens geven antwoord ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. 

NOS Sport De Avondetappe NOS De Avondetappe

NOS Sport De Avondetappe

Dit jaar komt het van Nederlandse bodem. Op zoek naar voetstappen van de Tour in Nederland. 

De Geknipte Gast Sinan Can

De Geknipte Gast

Özcan Akyol gaat in gesprek gaat met Sinan Can, terwijl hij bij hem in de kappersstoel zit. In de kapsalon ontvouwt zich tussen de spiegels een openhartig gesprek over het werk en privéleven van Sinan. 

Pretty & Single Lobke

Pretty & Single

Lobke (38 jaar) woont samen met haar drie dochters in Arnhem. Op het eerste gezicht is Lobke een stoere vrouw met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Haar zelfvertrouwen verdwijnt echter als sneeuw voor de zon zodra haar make-up ... 

Opsporing Verzocht 2016 Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht 2016

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen. 

Je Zal Het Maar Hebben Shanne & Marvin

Je Zal Het Maar Hebben

In 2014 was het verhaal van Shanne te zien, die na diverse hersenbloedingen onder andere linkszijdig verlamd raakte. Tim zocht haar destijds op in het revalidatiecentrum. Het was haar grote droom om weer zelfstandig te kunnen w ... 

De Kunstdetective De Ring van Oscar Wilde

De Kunstdetective

In Londen duikt Arthur Brand diep de onderwereld in, op zoek naar de ring van Oscar Wilde. Deze gouden ring werd in 2002 gestolen in de Universiteit van Oxford, waar Wilde gestudeerd heeft. De kunstdetective ontdekt dat de ring ... 

Jinek Afl. 17

Jinek

Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij. 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Met het Mes op Tafel Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen. 

Love Island Afl. 9

Love Island

Realitydatingprogramma waarin een aantal jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Ze hopen de ware liefde te vinden tijdens hun summer of love. 

First Dates First Dates

First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de zevende keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen k ... 

Typisch Typisch Buitenhof

Typisch

Naigel gooit al zijn charmes in de strijd als hij een nieuwe vrouw tegenkomt. Sjaan gaat de strijd aan met haar hardnekkige hoogtevrees en Jan en Mira belanden op een heuse filmset. 

De Vooravond De Vooravond

De Vooravond

Talkshow. Fidan Ekiz en Renze Klamer ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment en voeren het gesprek van de dag. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

In Zaandam wonen Erwin en Joan met dochter Puck in een sfeervolle oude woning. Na de aankoop gaat het huis volledig op de schop. Op die manier ontstaat er een fris interieur met veel vintage elementen. Erwin is handig en vindin ... 

Het Klokhuis Wat is pesten?

Het Klokhuis

Pesten komt altijd en overal voor. Pesten dieren ook? Bioloog Patrick van Veen vertelt Nienke hoe apen pesten. Als er gepest wordt, spelen de omstanders een grote rol. Pestonderzoeker Gijs Huitsing legt aan Nienke uit wat je al ... 

Frank & Rogier Checken in Afl. 2

Frank & Rogier Checken in

Moeder Roelie en dochter Linda runnen al een aantal jaren samen een bed and breakfast in Ter Apel. De laatste jaren zien ze de klandizie teruglopen. Linda heeft er al een baantje bij genomen en Roelie probeert de boel draaiend ... 

SpangaS American Boy!

SpangaS

Tamara vindt de band tussen Mo en Joris ongezond. Noor kan niet stoppen met staren naar Olivier. Mo en Joris halen een Olivier-prank uit met Noor. Lesley weet zeker dat Olivier heeft staan liegen. 

Brugklas S1 Marathons In je nakie

Brugklas S1 Marathons

Pieter wordt het slachtoffer van een gemene grap van Jaïro. Hij neemt wraak, maar beseft al snel dat dat geen goed idee was: er gelden voor hem nu eenmaal andere regels. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6261

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ludo verbijstert Janine met zijn radicale actie. Valentijn probeert zichzelf te redden. Amir komt voor zijn nieuwe huisgenoot op. Anton heeft een ontevreden patiënt. Linda wil tijd voor zichzelf, maar wordt continu gestoord. 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Tijd voor MAX Kees Hulst over de campagne Senioren en Veiligheid

Tijd voor MAX

Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Hoe goed werkt een deurkettingslotje? Kun je faken dat je een instrument kunt bespelen? En wie zijn de beste wegwerkers, de jongens of de meiden? Rachel en haar testteam zoeken het voor je uit. 

Married At First Sight Australië Afl. 6

Married At First Sight Australië

De laatste vier vrijgezellen maken de stap naar een huwelijk met iemand die ze nog nooit eerder hebben gezien. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8347

The Bold And The Beautiful

Shauna wil er alles aan doen om de perfecte echtgenote te zijn voor Ridge. Carter heeft een verrassing voor Zoe en laat merken hoe leuk hij haar vindt. 

RTL Boulevard Afl. 252

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -De tussenstand van de Televizier-nominaties. -De styling van Meghan Markle is anders na haar verhuizing naar LA. -De Gouden Koets gaat het museum in. -Helga van Leur gaat de lucht in op haar 50e verjaar ... 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Rail Away Luxemburg/België: Ourthe-lijn

Rail Away

De spoorlijn, die bijna de oorzaak van een oorlog was. Een deel van dit railtraject door de Luxemburgse en Belgische Ardennen was een belangrijke verbinding voor de industrie in het Duitse Ruhrgebied. Toen de lijn na de oorlog ... 

Editie NL Afl. 184

Editie NL

Met in deze uitzending: -Wie wast z'n handen nog? -Pernis griezelt van gaswinning. -Wapen je tegen een mes. -Dier schrikt zich dood. 

Oppassen!!! Tomatologie

Oppassen!!!

Comedyserie over twee grootvaders die samen hun kleinkinderen opvoeden omdat de ouders (vader Victor en moeder Simone) het te druk hebben met hun carrière in het Europees parlement en op toneel. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

The Flying Doctors Private lives public face

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Tour de France NOS Tour de France

NOS Tour de France

Liveverslag van de tiende etappe over 170 kilometer van Île d'Oleron naar Île de Ré. Voor het eerst gaat een etappe van eiland naar eiland. Een vlakke rit waarbij de wind een grote rol kan spelen. 

Dr. Phil only you can answer my question

Dr. Phil

Dr. Phil helpt gasten om obstakels in hun leven te overwinnen. De 26-jarige tweeling Allie en Lexi wil een beter werk-privébalans en wil tips om minder ruzie met elkaar te maken. Mindy vertelt hoe leuk ze het vindt om met haar ... 

NOS Het vragenuurtje NOS het vragenuurtje

NOS Het vragenuurtje

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Weer En Verkeer Afl. 531

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Heidi Francesco

Heidi

Eindelijk arriveert Francesco, de vader van Rico, in het dorp. Heidi en Peter schrikken als ze horen dat Francesco gelijk wil doorreizen naar Marseille. 

RTL Weer En Verkeer Afl. 530

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

De Nieuws BV De Nieuws BV

De Nieuws BV

Nieuws, achtergronden en vertier. Gelijktijdig op NPO Radio1, NPO2 en online. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Om Nom Afl. 6

Om Nom

Animatieserie over het schattige groene monstertje Om Nom. Hij is dol op snoepjes en beleeft allerlei avonturen. Om Nom is heel nieuwsgierig en dat brengt hem soms in de problemen. 

Sesamstraat 10 voor... Grover

Sesamstraat 10 voor...

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Vos en Haas Logeren

Vos en Haas

Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven. 

Tumble Leaf Afl. 7

Tumble Leaf

Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te onderzoeken, leert hij hoe de dingen werken. Mos ontdekt de wereld, beleeft avonturen en ontmoet daarbij nieuwe vriendjes. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend ge ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Weer En Verkeer Afl. 529

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend ge ... 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 148

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

Florrie's Draakjes Oepsiebellen

Florrie's Draakjes

Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel. Ze is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend ge ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Robocar Poli Er zijn wel regels

Robocar Poli

Terwijl Taxi, Posti en Lifti ruziën wie het eerst de accu mag opladen, zetten ze per ongeluk het oplaadstation in brand. Het Robocar-reddingsteam komt in actie om het vuur te blussen. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend ge ... 

Koffietijd Afl. 7

Koffietijd

Met in deze uitzending: -Kluun vertelt over zijn nieuwe roman. -Bracha van Doesburgh, ambassadeur van Edukans, over de Survival Gids Groep 3. -Style coach Chiara Spruit geeft advies. -Marcel Brienne geeft tips bij ongelukjes in ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Super Wings Samba-spektakel

Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings! 

Zin in Zappelin Proeven - Toedeloe lied

Zin in Zappelin

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spe ... 

Zappelin Go Joe en de spiegel

Zappelin Go

Soy beleeft samen met zijn vriend Joe de leukste, spannendste en stoerste avonturen. De kinderen worden uitgedaagd om de bewegingen uit de verhalen samen met Soy en Joe mee te doen. 

Thomas De Stoomlocomotief Het waterrad

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas en zijn vrienden. Vanuit hun thuisbasis Sodor bezoeken ze India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven. 

Zin in Zappelin Proeven - Knutsel: Kruidenpot-beestje

Zin in Zappelin

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spe ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend ge ... 

Zin in Zappelin Proeven - Recept: Panda-omelet

Zin in Zappelin

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spe ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Ella, Oscar & Hoo Hoo's wereld

Ella, Oscar & Hoo

Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje. 

Zin in Zappelin Proeven - Spel: Bestekspel

Zin in Zappelin

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spe ... 

Liselotte Liselotte en de bijenzwerm

Liselotte

Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post. 

Zin in Zappelin Proeven - Mooie dag lied

Zin in Zappelin

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spe ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend ge ... 

Tip de muis Altijd vakantie

Tip de muis

Animatieserie over een klein muisje, dat allerlei avonturen beleeft in het bos. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Sesamstraat Namen

Sesamstraat

Tommie heeft van Arjan spulletjes gekregen die Arjan op zolder heeft gevonden. Tommie weet niet hoe alles heet. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Nieuws 08:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Bakugan Battle Planet Afl. 44

Bakugan Battle Planet

Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Zij moeten leren hoe ze met deze Bakugan moeten omgaan om het gevecht met de kwade krachten aan te kunnen gaan. 

Flin & Flo Afl. 7

Flin & Flo

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken. 

Piet Piraat Berend buikspreker

Piet Piraat

Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. 

Jul & Julia en de robot van meneer Kaasgaaf

Jul & Julia

Kinderserie. De boeven hebben meneer Kaasgaaf opgesloten en een robot laten bouwen die precies op hem lijkt. Jul en Julia vinden dat meneer Kaasgaaf zich ineens heel vreemd gedraagt en gaan op onderzoek uit. 

Inazuma 11 De strijd met Kirkwood Jr. High

Inazuma 11

In de halve finale maakt Kirkwood het Raimon knap lastig. Maar de gebroeders Murdock zijn drukker bezig met het aftroeven van Axel dan met de wedstrijd. Daar maakt Raimon slim gebruik van! 

Blazing Team Afl. 21

Blazing Team

Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team. De groep tieners strijdt tegen het mysterieuze kwaad door gebruik te maken van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo. 

Biba Boerderij Het dansfeest

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt. 

NOS Journaal met gebarentolk 20.00 NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk 20.00

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

De Nachtzoen Miranda Terpstra-van de Kerk

De Nachtzoen

Voor Miranda Terpstra-van de Kerk zijn alle manieren waarop we van elkaar verschillen zeker geen probleem. Ze wil de kerk tot een plek maken waar iedereen op eigen wijze mag bloeien.