RTL Boulevard 30 Seconds

Spannende spelshow waarbij je net zo snel moet denken als praten. Het spel bevat namen van personen, plaatsen en gebeurtenissen die in 2018 bekendheid kregen of in het nieuws waren.
RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 26

Afl. 26

Gaston Starreveld gaat langs bij Deborah en haar man Rick. Zij spelen samen voor Deborahs beste vriendin, Sylvana. Ze hopen Sylvana's droom mogelijk maken: een verre reis maken met haar dochter. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 25

Afl. 25

Quinty speelt het spel met Sandy en haar man, Jos. Zij spelen voor Sandy's moeder. Haar tuin kan namelijk wel een opknapbeurt gebruiken. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 24

Afl. 24

Ronald Molendijk speelt het spel met Tatjana en haar man, Marinus. De dochter van Marinus, Rosita, verdient een weekendje Disneyland Parijs met haar man en kinderen. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 23

Afl. 23

Marieke Elsinga is thuis bij Michelle en haar vriend, Donny. Zij spelen voor Michelles moeder, zodat zij eindelijk een nieuwe kiesimplantaat kan krijgen. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 22

Afl. 22

Rick Brandsteder speelt het spel vandaag bij de broertjes Roy en Danny. Zij gunnen hun ouders een nieuwe auto en een autopechvrij 2019! 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 21

Afl. 21

Gaston Starreveld is vandaag op bezoek bij de vrienden Patrick en Jim. Samen spelen zij voor Patricks ouders. Zij willen graag familie in Australië opzoeken. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 20

Afl. 20

Caroline Tensen speelt het spel bij Yurena en haar vriend, Leon. Yurena's moeder en tante hebben een grote wens: een reis naar Indonesië, om daar hun roots te ontdekken. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 19

Afl. 19

Luuk Ikkink is vandaag in de woonkamer van Marciano. Samen met zijn vriend Robin, spelen zij voor Marciano´s ouders. Zij willen tijdens hun reis heel graag een luchtballonvaart maken! 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 18

Afl. 18

Quinty Trustfull speelt het spel met de vriendinnen Gadisa en Debby. Gadisa's broertje droomt van een traditionele Marokkaanse bruiloft. Daar hoort dus ook een bruidsschat van zijn ouders bij. Gadisa hoopt op deze manier haar s ... 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 17

Afl. 17

Olcay Gulsen is vandaag thuis bij Wendy. Zij speelt samen met haar beste vriendin, Bianca, voor haar man, Hans. Hij wil dolgraag een seizoenskaart voor zijn geliefde voetbalclub Feyenoord. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 16

Afl. 16

Marieke Elsinga is vandaag op bezoek bij Marloes en haar broertje, Bart. Samen spelen zij voor Michiel, de vriend van Marloes. Michiel heeft een startkapitaal nodig om zijn droom te kunnen verwezenlijken: een eigen escaperoom b ... 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 15

Afl. 15

Ruben Nicolai speelt het spel thuis bij Elianne. Samen met haar schoonmoeder, Ingrid, hoopt ze genoeg geld te winnen voor haar moeder, Monique. Zij droomt al jaren van een mooie reis naar Japan. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 14

Afl. 14

Nicolette Kluijver is bij de vrienden Valerie en Niels. Samen spelen zij voor hun getalenteerde musicalvriendin Emily. Zij hopen dat Emily op deze manier toch naar London kan voor de masteropleiding die zij zo graag wil volgen. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 13

Afl. 13

Luuk Ikink is vandaag bij Pascal. Hij speelt samen met zijn best vriend voor zijn vriendin, Talitha. Na een pittige tijd is het haar gelukt 48 kilo af te vallen. Om te laten zien hoe trots hij is, wil Pascal voor haar een nieuw ... 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 12

Afl. 12

Vandaag speelt Rick Brandsteder het spel bij Rufina. Samen met de beste vriend van haar man, Mark, speelt ze om bij te dragen aan wat Mark al tijden wenst: zijn motorrijbewijs halen. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 11

Afl. 11

Caroline Tensen is bij Mark, die samen met zijn collega Mariëlle speelt. Zij hopen genoeg geld te winnen voor hun zeer gewaardeerde collega Ger, zodat hij voor het eerst in twintig jaar zijn broer in Hong Kong kan bezoeken. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 9

Afl. 9

Humberto Tan is op bezoek bij Ferry. Zijn schoonzus, Willeke, staat altijd voor iedereen klaar. Ferry en haar dochter vonden het tijd om iets terug te doen. Zij hopen een luxe verwenweekend bij elkaar te spelen! 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 8

Afl. 8

Bridget Maasland bezoekt de zussen Sharissa en Suriën. Samen spelen zij voor een nieuwe oven voor hun moeder, Wendy, zodat zij weer naar hartenlust kan bakken. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 7

Afl. 7

Peter van der Vorst is op bezoek bij Henny. Zij speelt samen met haar nicht, Yvonne, voor haar dochter, Wendy, die altijd voor iedereen klaarstaat. Haar grote wens is om een keer met haar zoons naar FC Barcelona te gaan. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 6

Afl. 6

Ruben Nicolai speelt met Erik en zijn vriendin, Iris. Erik wil zijn 'bonusoma' op deze manier bedanken voor alle steun en liefde de afgelopen jaren. Het doel van het geld? Een bijdrage voor een mooie nieuwe caravan. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 5

Afl. 5

Nicolette Kluijver is op bezoek bij Yentl. Zij speelt samen met haar beste vriendin, Stephanie, voor haar vriend, Roel. Hij is hard aan het trainen voor de triatlon in Barcelona. De vriendinnen hopen genoeg te winnen voor zijn ... 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 4

Afl. 4

Olcay Gulsen speelt het spel met Cheryl en haar tweelingzus, Charissa. Hun hardwerkende vriendin Richelle is net een eigen bedrijf begonnen. De zussen gunnen haar een financieel steuntje in de rug voor een vliegende start! 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 3

Afl. 3

Humberto Tan is op bezoek bij Kathy en Wendy. Ze spelen voor hun hartsvriendin, Jessica. Ze gaat volgend jaar trouwen en met het extra geld kan ze haar droombruiloft verwezenlijken. Ze hebben flink geoefend, in de hoop dit werk ... 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 2

Afl. 2

Bridget Maasland gaat langs bij de zusjes Sharin en Kizzy, die samen spelen voor een vliegticket voor hun jongste zusje, Whitly. Volgend jaar willen ze carnaval vieren op Aruba. En dan hoort de hele familie natuurlijk compleet ... 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 1

Afl. 1

Peter van der Vorst is op bezoek bij Frank, die samen met zijn man, Remco, speelt. Franks jongste broertje, Sjelly, wil namelijk dolgraag een keer naar Barcelona, maar vanwege zijn MS is dat moeilijk. Frank en Remco gaan er all ...