NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Ultimate Vehicles Tanks

Ultimate Vehicles

Documentaireserie over de meest ultieme voer- en vaartuigen die ooit door mensenhanden zijn vervaardigd, zoals de spectaculairste schepen, de ongelooflijkste vliegtuigen en de adembenemendste tanks. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Gotham Gotham

Gotham

Gotham City is de broedplaats van u2019s werelds meest iconische schurken, de personen die later Batman, Catwoman, The Penguin, The Riddler en The Joker worden. Wat ging er vooraf aan deze personages? De serie start bij de moor ... 

Pauw Pauw

Pauw

Latenight talkshow live vanuit Amsterdam. 

Close Up Mijn leven is van mij - Pia Douwes

Close Up

Regisseur Emma Westermann volgde de internationaal gevierde musicalster Pia Douwes in het jaar waarin de zeer drukbezette artieste geconfronteerd werd met een burn-out. Voor de camera blikt Douwes terug op haar lange carrière ... 

O Dennenboom O Dennenboom

O Dennenboom

Jan Smit gaat samen met zijn muzikale vrienden de 3JS, Jeroen van der Boom en Dave en Arjan van The Kik op zoek naar de ingrediënten van het ultieme kerstlied. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NTR KORT! Kort!: Ga niet naar zee

NTR KORT!

Wanneer een eenzame, kinderloze man een ballon met een kaartje eraan vindt, grijpt hij zijn kans om de onbekende kleuter van wie de ballon afkomstig is, zijn moeizaam vergaarde levenslessen over te dragen. 

NTR KORT! Kort!: Polyp

NTR KORT!

Djarno (15) is bij zijn ouders op de kermis voor de verjaardag van zijn zusje. Stuurs schopt hij overal tegenaan, omdat zijn vader een beslissing neemt die hun levens zal veranderen. Djarno kan het verleden nog niet loslaten, m ... 

Floortje en de Ambassadeurs Nederland

Floortje en de Ambassadeurs

Niet alle ambassadeurs wonen op ambassades in het buitenland. Er bestaan ook Nederlandse ambassadeurs die verantwoordelijk zijn voor een thema. Floortje ontmoet Hans Docter en zijn partner Kees van Baar, beiden ambassadeur van ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

Show Shownieuws - Late Editie

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Piets Weer Piets Weerbericht

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Het Uur van de Waarheid Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid

Onder leiding van Frank Evenblij studeren twaalf kandidaten een etmaal lang, op twaalf onderwerpen. De snelste kandidaten met de meeste goede antwoorden komen in de finale. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Late Editie

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

Joris zoekt Troost Als iconen sterven

Joris zoekt Troost

Een doodskist op de middenstip, een stampvolle Amsterdam Arena, kolkend van emotie. Op 27 september 2004 namen duizenden rouwende fans afscheid van hun held André Hazes. Samen werd er gehuild, gelachen en heel hard gezongen. T ... 

Expeditie Robinson: Eilandpraat Afl. 15

Expeditie Robinson: Eilandpraat

Liveprogramma waarin direct na de reguliere uitzending van 'Expeditie Robinson' wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd. 

Natascha's beloofde land De barrière van het geloof

Natascha's beloofde land

Zal Israël verscheurd worden door een burgeroorlog tussen religieuze fanatici versus de rest? Natascha van Weezel bezoekt onder anderen Zvi, een kolonist met een militant anti-Palestijns verleden dat hij rechtvaardigt door zic ... 

Mountains - Life Above the Clouds Andes

Mountains - Life Above the Clouds

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan ... 

De slimste mens De slimste mens 13 december 2018

De slimste mens

Dagelijkse kennisquiz met een knipoog. Afl. 4 met nieuwe uitdager Paul Rabbering. Presentatie: Philip Freriks en Maarten van Rossem. 

Keuringsdienst van Waarde Gin

Keuringsdienst van Waarde

Wie gin wil drinken heeft wat te kiezen tegenwoordig. Zowat iedere week verschijnt er een nieuw ginmerk in het schap. Maar wat is het verschil tussen die talloze merken? En waarom is de ene fles goedkoop en de andere vele malen ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Wildernis onder water Lang leve de regen

Wildernis onder water

Regen is zoet, het is schoon en het blijft komen. In Nederland kan regen voor behoorlijk wat overlast zorgen, maar het goede van regenwater is dat de natuur ervan profiteert. In Groningen en Drenthe hebben ze dat idee als uitga ... 

First Dates Aflevering 32

First Dates

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans het allereerste gesprek op de voet te volgen. 

Expeditie Robinson Afl. 15

Expeditie Robinson

Vanavond is de spannende halve finale. Wie weten er een plek in de felbegeerde finale te veroveren en wie moet in het zicht van de haven toch naar huis? Is het Steven, Laurie, Jan, Gregory of Dominique? 

MacGyver MacGyver

MacGyver

De handige actieheld MacGyver is terug om de misdaad te bestrijden. Hij gebruikt zijn buitengewone, probleemoplossende vaardigheden en zijn uitgebreide wetenschappelijke kennis om levens te redden. MacGyver gaat samen met zijn ... 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5919

Goede Tijden, Slechte Tijden

Janine komt op een dood spoor als geen enkele arts wil helpen. Anton treft Rover achter zijn mengpaneel. Hij wil meteen een dj-cursus en gaat uit zijn dak. Eduard gooit het zwangerschapsplan open en verwijt Zoë hiervan de kwad ... 

Typisch Typisch Klarendal

Typisch

Donkere wolken boven de toekomst van de oliebollenkraam van Kobus en Sophia. En terwijl het D-day is voor Joe en zijn verstandelijk beperkte muzikanten, bereiden de andere Klarendallers zich voor op Kerst. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Boulevard 30 Seconds Afl. 11

RTL Boulevard 30 Seconds

Caroline Tensen is bij Mark, die samen met zijn collega Mariëlle speelt. Zij hopen genoeg geld te winnen voor hun zeer gewaardeerde collega Ger, zodat hij voor het eerst in twintig jaar zijn broer in Hong Kong kan bezoeken. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Utopia Utopia

Utopia

In Utopia wordt er weer gebouwd aan een nieuwe, ideale samenleving. Maar, dit keer betekent from scratch ook echt from scratch. Er is geen loods en er zijn geen voorzieningen. Het is een leeg en desolaat terrein. De inwoners zu ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Een droom van Fier en Pleun komt uit als ze aan de rand van Den Bosch een eigen huisje mogen bouwen. Het jonge stel, een ontwerper en arts, bedenkt samen een unieke constructie. Met stellingen bouwen ze voor slechts 10.000 euro ... 

Het December Nieuws Afl. 13

Het December Nieuws

Kort programma waarin Kaj en Miljiuschka het leuke nieuws voor het echte nieuws vertellen. 

Het Klokhuis Hoogte

Het Klokhuis

Bart is in de hoofdstad van Bolivia, La Paz. Het is een bijzondere stad want het is de hoogst liggende stad ter wereld. Bart merkt het meteen: er zit minder zuurstof in de lucht. Hoe hoger je komt, hoe kouder het wordt en hoe l ... 

NOS Studio Sport NOS Sportjournaal

NOS Studio Sport

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

SpangaS Ieder nadeel heeft zijn voordeel

SpangaS

Jackie durft eerlijk te zijn tegen Dylan. Maud vindt het wel erg leuk om samen te werken met Nurian en Jip is jaloers. Ramin kan zich niet inhouden als hij in het crealokaal het drumstel ziet staan. 

Hallo Nederland Hallo Nederland

Hallo Nederland

Het programma wordt van maandag tot en met woensdag gepresenteerd door Jeroen Latijnhouwers en op donderdag en vrijdag door Carrie ten Napel. 

RTL Boulevard Afl. 249

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Kerstmis is in aantocht: vandaag komen de eerste 'All You Need Is Love'-liefdes aan op Schiphol! -Mariah Carey is in het land. -Wat verklaarde Frank Masmeijer vandaag in Antwerpen? 

Deurwaarders UK Afl. 21

Deurwaarders UK

Brits realityprogramma waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

McLeod's Daughters Desperate measures

McLeod's Daughters

Becky wordt gestalkt. Claire en Peter komen dichter tot elkaar. Tess heeft het idee dat Claire zich door Peter laat beïnvloeden. Tess vindt een onverwachte medestander in Nick. 

Show Shownieuws - Vroege Editie

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

Editie NL Afl. 249

Editie NL

Met in deze uitzending: -Dieven jagen op AED's. -Weg met de digibeet. -Gejatte fiets op de radar. -Bingen onder de kerstboom. 

Tijd voor MAX Ondergronds Kerstmis vieren

Tijd voor MAX

Actrices Eva Crutzen, Yentl Schieman, Stephanie Louwrier, Christine de Boer en Yvonne van den Eerenbeemt nemen in de kerstvoorstelling The last Christmas alvast een voorschotje op een wereld waarin na Sinterklaas en Pasen ook h ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7944

The Bold And The Beautiful

Steffy is getuige van een intiem moment tussen Brooke en Bill en is geschokt. Brooke onthult aan Katie hoe Ridge had bedacht wraak te nemen op Bill. 

Jill Sneeuw

Jill

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. Haar tekeningen en illustraties in geheel eigen stijl en kleuren zijn inmiddels razend populair. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroege Editie

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

Dr. Phil My ex-fiancé beat me with a meat tenderizer, snapped my vertebrae and left me to die

Dr. Phil

Tammi en haar ex-verloofde, Chris, hadden zeven jaar lang een knipperlichtrelatie. Na de definitieve break-up bleven ze elkaar ook nog zien. Dat werd Tammi op een dag bijna fataal. Chris mishandelde haar met een vleeshamer en p ... 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Kan je andersom darten? Hoe kan je het beste je spaarpot beveiligen? En kan je vuurwerk ook nuttig gebruiken om je wc te ontstoppen? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kopen, Klussen, Cashen Abandoned flip

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina kopen een huis in Long Beach. De vorige eigenaren waren al begonnen met een enorme verbouwing. Maar niks is af en het is nog maar de vraag of ze goed werk hebben geleverd. 

Wie Is De Chef? Afl. 54

Wie Is De Chef?

Kookprogramma waarin gepassioneerde koks om beurten thuis een diner voor elkaar bereiden. Drie van de vier zijn enthousiaste amateurkoks en een van hen is een professionele chef-kok. 

5 Uur Live Afl. 74

5 Uur Live

Met in deze uitzending: -Hadewych Minis combineert zingen, dansen en acteren in de voorstelling 'Minis Plus'. -Caroline Tensen ging voor het tv-programma 'Ik Ga Op Reis En Ik Neem Mee?' naar Peru. -Jigal Krant over Israëlische ... 

NOS Studio Sport NOS Sport: WK Hockey India - Nederland, kwartfinale tweede helft

NOS Studio Sport

Liveverslag van WK Hockey. Mannen kwartfinale: India - Nederland, tweede helft. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

De Adriaans De Adriaans im Schnee

De Adriaans

De Adriaans zijn terug! De vrienden zijn op wintersport en doen in de sneeuw de meest gekke stunts, pranks en experimenten. Ze houden van een uitdaging, maar natuurlijk niet zonder tegenprestatie. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Studio Sport NOS Sport: WK Hockey India - Nederland, kwartfinale eerste helft

NOS Studio Sport

Liveverslag van WK Hockey. Mannen kwartfinale: India - Nederland, eerste helft. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Doodle Toddler princess

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde. 

Kook mee met MAX Knoflook-knolselderijpuree met gehaktballen

Kook mee met MAX

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk! Vandaag maken w ... 

Zappelin Go Joe en opa

Zappelin Go

Hou jij ook van huppelen en springen? Doe dan mee met dit beweegprogramma voor peuters en kleuters. Beleef samen met Fenna de spannende en stoere avonturen van Joe. 

De Rijdende Rechter Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Het Zandkasteel Scheetjes

Het Zandkasteel

Toto en Sassa zitten te knutselen, als Toto plotseling een scheetje laat. 'Bah', zegt Sassa. Maar Toto kan er niets aan doen. Sassa zegt dat Toto een kussen tegen zijn billen moet houden, maar het helpt niet. Koning Koos stelt ... 

Sesamstraat 10 voor... Grover

Sesamstraat 10 voor...

Grover. 

Studio Vis TV Afl. 2

Studio Vis TV

Sportvistalkshow waarin de ontwikkelingen in hengelsportland, de beste visstekken, de visstand en de meest effectieve vistechnieken en producten de revue passeren. Alles wat je als sportvisser wilt weten, komt aan bod. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Elke ochtend krijgt de kijker van Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen, die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Alle oefeningen zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan de verbetering ... 

Koffietijd Afl. 754

Koffietijd

Met in deze uitzending: -Wibi Soerjadi vertelt over zijn kersttradities en blikt vooruit op zijn komende concerten. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws. -Kasper en Eveline namen tijdelijk een vluchteling in huis. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek commentator Syp Wynia en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over Theresa May, de aanslag in Straatsburg en het advies van de commissie Remkes. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

Rescue Bots Little white lies

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek commentator Syp Wynia en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over Theresa May, de aanslag in Straatsburg en het advies van de commissie Remkes. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek commentator Syp Wynia en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over Theresa May, de aanslag in Straatsburg en het advies van de commissie Remkes. 

De Boterhamshow De Boterhamshow

De Boterhamshow

Educatief ontbijtprogramma voor kinderen én hun ouders. In deze poppenshow ontvangt presentator 'Opper de Pop' tafelgasten, muzikanten en sidekicks. 

Poldark Aflevering 8

Poldark

Door toedoen van George gaan de kopersmelterijen alsnog failliet, ondanks verwoede inspanningen van Ross. Er breekt een difterie-epidemie uit, die ook de bewoners van Trenwith treft. Ondanks de familietwist snelt Demelza hen te ... 

Poldark Aflevering 7

Poldark

George is vastbesloten om de Carnmore kopersmelterijen failliet te laten gaan. Mark komt erachter dat Keren hem ontrouw is en verliest zijn zelfbeheersing, met rampzalige gevolgen. Als blijkt dat Verity is weggelopen met kapite ... 

Poldark Aflevering 6

Poldark

Er heerst bittere armoede in Cornwall, maar tot woede van George Warleggan blijken de Carnmore kopersmelterijen een groot succes. Verity durft Francis niet over haar plannen te vertellen. Ross en Dwight proberen de doodzieke Ji ... 

Poldark Aflevering 5

Poldark

Ross en Demelza zijn dolblij met de geboorte van hun dochtertje. Verity kan kapitein Andrew Blamey maar niet vergeten en Demelza probeert de twee weer bij elkaar te brengen. De ongelukkige Francis raakt steeds dieper in de prob ... 

Poldark Aflevering 4

Poldark

Heel Trenwith is geschokt door het plotselinge huwelijk van Ross en Demelza. Charles vraagt Ross om de losgeslagen Francis bij te sturen. Demelza en Verity raken hecht bevriend. Ondertussen is er in de mijn nog steeds geen kope ... 

Poldark Aflevering 2

Poldark

Ross besluit de kopermijn van zijn vader opnieuw te openen en roept daarbij de hulp in van zijn neef Francis. Als hij zijn nicht Verity naar een bal begeleidt, krijgt hij het aan de stok met George Warleggan. Verity wordt verli ... 

Poldark Aflevering 1

Poldark

Het is 1783. Ross Poldark keert na drie jaar vechten in Amerika terug naar Cornwall. Daar hoort hij dat zijn vader is overleden en dat zijn grote liefde Elizabeth inmiddels met een ander is verloofd. Als hij naar de markt gaat, ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek commentator Syp Wynia en diplomatiedeskundige Robert van de Roer. Met hen hebben we het over Theresa May, de aanslag in Straatsburg en het advies van de commissie Remkes. 

Sesamstraat Groen

Sesamstraat

Frank gaat Tommies kamer verven. Tommie hoopt groen, want dat is zijn lievelingskleur. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Bumba Bumba

Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

De Nachtzoen Sherry Dyanne

De Nachtzoen

Als artiest zal ze er alles aan doen om vanaf het podium je aandacht te trekken, op welk moment van de dag dan ook. Toch heeft deze jazzzangeres een voorkeur voor de avond.