Brandpunt Profiel De keerzijde van de medaille

Brandpunt Profiel

In deze aflevering een portret van de Nederlandse mannenvolleybalploeg op weg naar Olympisch goud op de Olympische spelen van Atlanta in 1996. 

NCRV Natuurlijk - Het blauwe goud Schoon drinkwater

NCRV Natuurlijk - Het blauwe goud

Deze aflevering: het herstelproject van Roy van der Knaap (Vitens-Evides International) in Vietnam, het drinkwaterproject van Truong Ngo in Vietnam en diverse water en voorlichtingsprojecten van Friesland Foods WAMCO in Nigeria. 

Play like a champion PLAY LIKE A CHAMPION

Play like a champion

In deze aflevering nemen zangers Henk Poort en Ernst Daniël Smid het op tegen ras-Hagenezen Henk Bres, ADO Den Haag-supporter, en theatermaker Sjaak Bral. Winnaars: het duo Smid/Poort. 

 Hitte/Harara

Hartsvriendinnen Raja en Nancy gaan met de auto naar Marokko om spullen te kopen voor hun nieuwe henna- en nagelstudio. Onderweg in Marokko worden ze aangereden door Miloud, een Marokkaanse jongen. Nederlandse telefilm uit 2008 ... 

Sudokidz

Sudokidz

Spelprogramma waarin in plaats van cijfers symbolen worden gebruikt. Bron: Gebaseerd op het Sudoku-principe. 

Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser!

Geen extra informatie aanwezig.

Groep 8 op kamp Groep 8 op kamp (voorjaar 2008)

Groep 8 op kamp

Deze aflevering: Maar eerst is het tijd voor flink wat beweging in de spellenmeerkamp. Het verliezende team beschuldigt de scheidsrechter van valsspelen en een beslissende touwtrekwedstrijd volgt, waarbij Frans behoorlijk ten v ... 

Lingo

Lingo

Woord- en taalspel waarbij de kandidaten zes-, zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Voor deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij tevens bekendmaking van de winnaar van de auto. Presentatie: Lucille Werner.