zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Red Mijn Vakantie

Red Mijn Vakantie

Alberto Stegeman helpt wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, vragen om hulp. Alberto reist af naar de vak ... 

Red Mijn Vakantie

Red Mijn Vakantie

Geen extra informatie aanwezig.

Red Mijn Vakantie

Red Mijn Vakantie

Alberto helpt en moeder en dochter in een verschrikkelijk zuiphotel, terwijl Rob in een Spaanse waterballet belandt. 

Red Mijn Vakantie

Red Mijn Vakantie

Alberto helpt en moeder en dochter in een verschrikkelijk zuiphotel, terwijl Rob in een Spaanse waterballet belandt. 

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers

Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun verkeersgedrag waarmee ze hun eigen leven en dat van anderen in gevaar brengen. Presentator André van der Toorn p ... 

The Biggest Loser Holland

The Biggest Loser Holland

Amusement van de strijd tegen de overtollige kilo's van deze week. In dit afvalprogramma gaan zestien deelnemers de strijd aan met elkaar en hun overgewicht. 

PENOZA Aflevering 2 - Pijnlijke ontvoering

PENOZA

Nu Reina is ontvoerd, komt Carmen er tot haar schrik achter dat Natalie en Lucien relaties zijn aangegaan met mensen uit haar eigen organisatie. Haar kinderen vinden dat hypocriet. Dat Boris en Koen ondertussen met de nare gevo ... 

Van Der Vorst Ziet Sterren Afl. 5

Van Der Vorst Ziet Sterren

Talkshow waarin nationale en internationale sterren worden bezocht, in binnen- en buitenland, thuis en achter de schermen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Kanjers Van Goud Afl. 1

Kanjers Van Goud

Jurist en oud-politicus Boris Dittrich en presentator Winston Gerschtanowitz reizen samen af naar Kenia. Mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch, waar Dittrich werkzaam voor is, bundelt met Hivos de krachten. Samen komen zi ... 

Helse Vakanties Afl. 9

Helse Vakanties

Realityserie waarin te zien is hoe droomreizen veranderen in ware nachtmerries. De getroffen vakantiegangers vertellen over hun angstaanjagende, onwerkelijke en soms levensbedreigende situaties. 

Csi: New York The fall

Csi: New York

Een aantal jonge bendeleden vermoordt de eigenaar van een luxe wijnhandel in de Bronx. Het onderzoeksteam heeft de schone taak om het bewijs te vinden dat uiteindelijk in verband kan worden gebracht met de dader. De gemoederen ... 

Lekker, leuk, leven

Lekker, leuk, leven

We gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een lekker, leuk, leven. Een lifestyleprogramma met snelheid en iedere week een andere invalshoek. 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 1

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de loterij. 

So You Think You Can Dance Bootcamp

So You Think You Can Dance

De laatste 26 dansers vertrekken voor de beslissende bootcamp naar Sevilla. In en rond de hoofdstad van Andalusie, de bakermat van de flamenco, beleven de dansers een intensieve week waar ze een van de moeilijkste, oudste en me ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

SBS6 Autosport

SBS6 Autosport

Verslag van de Eurol-Veka NK autocross vanuit Koudum. 

Extreme Fishing Florida

Extreme Fishing

Acteur Robson Green reist de wereld rond op zoek naar de meest vreemde, wonderbaarlijke en afgelegen vislocaties om zeldzame en angstaanjagende vissen te vangen. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Autowereld Afl. 6

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 7

Carlo & Irene: Life 4 You

Gordon zingt zijn nummer 1-hit `Kom Eens Dichterbij´. Goedele Liekens vertelt over haar nieuwe uitdaging. Patricia Paay praat over haar programma `Cougar Love´. Sharon Doorson zingt haar nieuwe single `Run Run´. Freek ... 

RTL Transportwereld Afl. 6

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

RTL GP: Rally Report Afl. 17

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Wat Is Je Wens? Afl. 12

Wat Is Je Wens?

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan. 

RTL Snowmagazine Afl. 5

RTL Snowmagazine

Het Zwitserse Veysonnaz en Nendaz zijn onderdeel van Les Quatre Vallees. Sophie is in Veysonnaz, waar ze een familie ontmoet die daar voor een paar dagen een skivakantie heeft geboekt. Veysonnaz biedt veel kinderfaciliteiten; d ... 

Bloemenstal, De Afl. 13

Bloemenstal, De

Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. 

Doctor Cheezy Aflevering 6

Doctor Cheezy

Benjy is weggerend bij zijn vader. Faris, Liewe, Talisha en Fee vinden hem terug bij een zandafgraving. Terwijl Liewe zijn kleren kwijtraakt en in zijn onderbroek achter z’n hondje aan gaat, moet Fee uit een afgrond worden ge ... 

Lifestylexperience Afl. 6

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

De Succesfactor Afl. 24

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Sesamstraat Avontuur

Sesamstraat

Tommie verveelt zich, maar gelukkig weet Meneer Aart iets wat hij kan gaan doen: op avontuur naar China. Arjan leest een spannend verhaal voor over Prins Vads en de heks in het schuurtje. Tommie verveelt zich, maar gelukkig wee ... 

Puur & Innovatief Afl. 4

Puur & Innovatief

Informatief programma waarin de meest innovatieve en duurzame ontwikkelingen in Nederland worden getoond. Daarbij wordt weergegeven welke unieke historie, specialisme en bedrijvigheid elke gemeente heeft. 

Business-channel Afl. 5

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Altijd Jong Afl. 7

Altijd Jong

Gezondheidsprogramma met aandacht voor trends op het gebied van anti-aging, voeding, fitness, cosmetica en chirurgie. Ontwikkelingen, tips en adviezen komen voorbij, die bereikbaar zijn voor de kijkers. 

Business Class Afl. 3

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 21

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Vis TV Afl. 7

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vis-methodes en technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Efteling TV: De Schatkamer Afl. 6

Efteling TV: De Schatkamer

Spelprogramma waarin twee scholen strijden om de sleutel die de schatkist van de Schatkamer kan openen om zo de grote prijs in de wacht te slepen. 

Hour Of Power Afl. 32

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Overspel Knippen en snijden

Overspel

Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar ...