Married At First Sight Australië Afl. 2

Married At First Sight Australië

Een van de bruiden verslaapt zich en dreigt haar eigen bruiloft te missen! Mick ziet de vrouw van zijn dromen voor zich staan, maar dan geeft zijn getuige een gênante speech... 

The Bold And The Beautiful Afl. 3103

The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. 

Dr. Phil Gen Z: Lifetyles of the mooching and wanna be famous

Dr. Phil

Dr. Phil gaat in gesprek met jongeren uit de Generatie Z. De Gen Z'ers denken allemaal dat internetberoemdheid de weg is naar het grote geld. Maar zijn ze bereid om er ook hard voor te werken? Mariah Malibu wil haar eigen mode- ... 

The Flying Doctors Do you read me?

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Polly Pocket Tiny escape

Polly Pocket

Shani, Lila en Nicolas zitten opgesloten in de bureaula van hun lerares. Polly moet iets verzinnen om ze te helpen ontsnappen, zonder dat iemand het merkt. 

Miss Moon Afl. 41

Miss Moon

Animatieserie over Jules, Lola, Joe en hun grappige oppas Miss Moon, die magische krachten heeft. Er gebeuren gekke dingen als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen! 

Het Regent Gehaktballen Afl. 18

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

Chuggington Loco-flage

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

De Daltons Averell, slaap je?

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Biba Boerderij Mollen

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.