Thomas Berge breekt door Thomas Berge breekt door (2008)

Thomas Berge breekt door

Deze aflevering: Thomas wordt achttien jaar en wordt wakker gezongen door zijn ouders en zijn broer. Dit is tevens de dag dat hij gaat beginnen met zijn rijlessen. 's Avonds is hij te gast bij 'Idols backstage', waar hij zijn g ... 

De Lama's De lama's (voorjaar 2008)

De Lama's

In deze aflevering als gast nieuwslezeres Loretta Schrijver. 

In de Knip

In de Knip

Schrijnende situaties bij ouderen die afhankelijk zijn van huishoudelijke zorg. En is het een goed idee om de overwaarde van uw huis te gebruiken om wat ruimer bij kas te zitten? Presentatie: Elles de Bruin. 

Het Klokhuis Het Klokhuis magazine (2008)

Het Klokhuis

Deze aflevering: 1. 'Doenzedatzo': Dolores Leeuwin over de aanlevering van kleding aan kledingwinkels; 2. 'Vragen voor Klokhuis': Ernst van der Pasch over een luchtalarm. 

Mijn lieve schat

Mijn lieve schat

In Mijn Lieve Schat wordt een persoon in het zonnetje gezet door een vriend of geliefde. Uit ruim 250 uitzendingen zijn de beste, ontroerendste en de meest bijzondere Lieve Schatten gekozen en gebundeld in een 8-delige serie. 

RTL Voetbal: Jupiler League

RTL Voetbal: Jupiler League

Geen extra informatie aanwezig.

Netwerk (EO, NCRV)

Netwerk (EO, NCRV)

Deze aflevering onder redactie van de NCRV en gepresenteerd door Frank du Mosch, met de volgende onderwerpen: 1) Media-aandacht voor Joran van der Sloot ter discussie 2) Portret van oud-schaatser Jan Ykema 

Lingo

Lingo

Woordspel waarin spelers zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Deelnemers aan de Postcode Loterij kunnen met de PostcodeLingokaart meespelen. Tevens de bekendmaking van de winnende dagpostcodes. Presentatie: Lucille Werner.