Married At First Sight Australië Afl. 4

Married At First Sight Australië

De eerste zes stellen hebben elkaar het jawoord gegeven en gaan naar de volgende fase van het experiment: de huwelijksreis! De deelnemers proberen elkaar beter te leren kennen en dat verloopt niet overal even soepel. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7909

The Bold And The Beautiful

Na de huwelijksceremonie treffen Brooke en Taylor elkaar in de keuken. Beschuldigingen en oud zeer worden over en weer geslingerd, net als stukken van de bruidstaart. Liam verrast Hope met een huwelijksreis. 

Dr. Phil Coronavirus: Parenting under quarantine

Dr. Phil

Als gevolg van de uitbraak van Covid-19 zijn er in de Verenigde Staten bijna 100.000 scholen gesloten. Tientallen miljoenen kinderen zijn daardoor aan huis gekluisterd. Voor de ouders levert dit veel nieuwe uitdagingen op. Hoe ... 

The Flying Doctors A choice of enemies

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Polly Pocket Gwen the great

Polly Pocket

Tijdens een karaokeavond blijkt Gwen enorme podiumangst te hebben. Polly, Lila en Shani proberen haar wat meer zelfvertrouwen te geven. Maar al snel gaat Gwens ego met haar op de loop. 

Miss Moon Afl. 43

Miss Moon

Animatieserie over Jules, Lola, Joe en hun grappige oppas Miss Moon, die magische krachten heeft. Er gebeuren gekke dingen als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen! 

Het Regent Gehaktballen Afl. 20

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

De Daltons Een korte stop

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Chuggington Magnetische Wilson

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Thomas De Stoomlocomotief Toby's nieuwe vriend

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten. 

Biba Boerderij Ridder Biba

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.