zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Spy Codename: Portis

Spy

Het is de dag van de voogdij hoorzitting en iedereen denkt dat het resultaat een uitgemaakte zaak is, Marcus is zijn koffers al aan het pakken. Ook examendag bij MI5. Een dag met vreemde voorstellen. Het is de dag van de voogdi ... 

Breaking Bad Sunset

Breaking Bad

Als Walt zich settelt in zijn nieuwe omgeving, vraagt Walter jr. zijn ouders duidelijkheid over hun relatie. Het onderzoek van Hank brengt Walt en Jesse in de problemen. 

Undercover in Nederland Aflevering 80

Undercover in Nederland

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederl ... 

Bananasplit Bananasplit

Bananasplit

Frans Bauer gaat in een nieuw seizoen BANANASPLIT weer op zoek naar bekende en onbekende 

De grens De grens in Brabant - De laatste grenswacht

De grens

In Castelré ontmoet Wieringa broers en zussen die door de Belgische enclaves in Brabant allen een andere nationaliteit hebben. In WO I waren deze enclaves broeinesten van smokkel en spionage. In Castelré ontmoet Wieringa broe ... 

Labyrint TV Het zesde zintuig

Labyrint TV

Hoe vindt een zalm zijn weg door de eindeloze oceaan? En hoe weet een roodborstje steeds weer terug te vliegen naar zijn broedplaats? Labyrint over het zesde zintuig en kantelende polen. 

Bellicher Bellicher: Cel

Bellicher

Van alle kanten lijkt het net zich rond Michael te sluiten. De AIVD krijgt hem te pakken en zware verhoren beginnen. Guusje en Richard bezoeken het hol van de leeuw: het mysterieuze bedrijf AMSTABOUW. Van alle kanten lijkt het ... 

The Child Time Forgot The Child Time Forgot Aflevering 1

The Child Time Forgot

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

13 In de oorlog Joden

13 In de oorlog

Kaat (12 jaar, Amsterdam) wordt niet meer toegelaten in het zwembad of de bioscoop. Ze wordt verplicht om een gele Jodenster te dragen, en ze krijgt een grote J in haar persoonsbewijs gestempeld, zodat ze altijd herkenbaar is. ... 

Talking 'Bout My Generation Talking 'Bout My Generation Aflevering 4

Talking 'Bout My Generation

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: New York Death house

Csi: New York

Na een alarmtelefoontje gaan Mac en zijn team naar een leegstaand penthouse. Daar vinden ze iets wat ze op een ander spoor brengt. Ze moeten nu niet alleen de beller achterhalen maar ook het mysterie van een 100 jaar oud opgegr ... 

RTL Sportcafé: Schaatsen RTL Sportcafé: Schaatsen "Aflevering 5"

RTL Sportcafé: Schaatsen

Te gast is Bart Veldkamp. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 29

Carlo & Irene: Life 4 You

Barry Atsma is op bezoek bij Carlo en Irene: hij schittert als Vincent van Gogh in de nieuwe dramaserie `Van Gogh: Een huis voor Vincent´. Marianne Weber is na een moeilijk jaar weer helemaal terug met een nieuw duettenalbum ... 

RTL Autowereld Afl. 25

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Overal En Nergens Afl. 8

Overal En Nergens

Crossmediaal reisprogramma, gebaseerd op user generated content. Er wordt afgereisd naar meer dan honderd bestemmingen en het ware reisgevoel, van en door reizigers, wordt bij je thuisgebracht. 

RTL Vaart Afl. 10

RTL Vaart

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland bezoekt, waar ze op zoek gaat naar bijzondere verhalen. 

RTL Transportwereld Afl. 25

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

RTL GP: Rally Report Afl. 1

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Dichtbij Het Vuur Afl. 4

Dichtbij Het Vuur

Realityserie waarin het leven en het werk van de brandweerman in Nederland centraal staat. Presentator John Jones, zelf werkzaam als brandweerman, volgt wekelijks een andere brandweerkazerne. 

We Love 2 Shop Afl. 3

We Love 2 Shop

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein. 

Eucharistieviering Rotterdam

Eucharistieviering

'We zijn al vijf weken in de veertig dagen onderweg. Een weg die ons moet voeren naar de verrijzenis. We hebben met de Heer in de woestijn gestaan, geplaagd door de verleidingen van macht en het grote geld. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 2

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 1

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Lifestylexperience Afl. 13

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

De Succesfactor Afl. 2

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Business-channel On Tour

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Dolfijnen In De Hoofdrol Afl. 1 (EXPIRED)

Dolfijnen In De Hoofdrol

Realityserie waarin de kijker achter de schermen kan meekijken hoe in Dolfinarium Harderwijk een grote, nieuwe dolfijnenshow wordt opgezet. 

Sesamstraat Naam

Sesamstraat

Ieniemienie vraagt zich af waarom broccoli broccoli heet. Waarom heet het niet koekjes? Zoë kan al helemaal zelf haar naam spellen. Arjan speelt een spelletje Ben ik het? Lot vertelt over Appi en Opa. Ieniemienie vraagt zich a ... 

Spirou & Fantasio L'arche de Zorglub

Spirou & Fantasio

Tekenfilm waarin twee journalisten problemen te lijf gaan, daarin bijgestaan door professor Champignac. In deze aflevering: Spirou & Fantasio zijn voor verslaggeving op een congres als een groep overvallers de aanwezige wetensc ... 

Spirou & Fantasio Légende glacée

Spirou & Fantasio

Tekenfilm waarin twee journalisten problemen te lijf gaan, daarin bijgestaan door professor Champignac. In deze aflevering: Fantasio 

Business Class Afl. 24

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 25

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Wereld Van De Binnenvaart Afl. 6

Wereld Van De Binnenvaart

Serie waarin de techniek en de organisatie van de binnenvaart, en de mens achter deze milieuvriendelijke en veilige manier van vervoer, worden getoond. 

Hour Of Power Afl. 10

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven.